نقل قول:
پلیس +10 ......
نقل قول:
پلیس +10 ......
سلام صرفا يه تجربه.
من چند مدت بودم بحث هاي مربوط به اشتغال به تحصيل اين تاپيك رو دنبال مي كردم چون اشتغال به تحصيلم 4/31 بود و چون فكر مي كردم كه چون تاريخش گذشته و قبول شدم حالا بايد يه جديد ببرم براشون كه نداشتم. امروز صبح مربيم از دم در خونه رد ميشه به بابام ميگه به اين آقا زاده بگو بياد تكميل پرونده گواهي نمي خواد. منم الان رفتم مدارك دادم. شانس ما اونجا مربي رو ديدم! بهم گفت چرا مشورت نمي كني وقتي چيزي رو نمي دوني بپرس! گواهي يه بار نه صد بار. منم گفتم غلط كردم:31: گفتن بشين تا بياد در خونه!
حالا اگه رسيد خبرتون ميكنم!
سلام دوستان
من امروز بعد از گذروندن اینهمه دوندگی رسیدم به امتحان شهری... رفتم برای امتحان، بنا به دلایلی با افسر دعوام شد :n04: اون هم اصلا از من امتحان نگرفت! جدای از اینکه تهدید کردن تا یکماه از من امتحان نگیرن:n09: میخواستم بدونم بعد از این زمان امکانش هست که کارتکس رو بگیرم و برم یک آموزشگاه دیگه امتحان بدم؟! :n13:
برو روي ماهشو ببوس:n02:نقل قول:
مدير اين آموزشگاه كه من بودم گفت اگه كاردكس صادر شد تا 2 سال اعتبارش تموم نشه هيچ آموزشگاه ديگه اي توي كشور نمي توني بري. نا گفته نماند منم يه درگيري هاي ريزي داشتم ميخواستم برم يه آموزشگاه ديگه! بهشون بگو با افسر آشتيت بدن قبولت كه كرد ديگه تموم شده رفته پي كارش مي توني براي سلامتيش دعا كني!
اينجور كه به من گفتن حتي افسر ميتونه تا 6 ماه از امتحان محرومت كنه!
افسر زن بود!! روش هم ماه نبود!! :n09:نقل قول:
خدا رو شکر محرومم نکردن، رفتم امتحان بدم... لج کرد تا راه افتادم گفت بزن بقل، ردی! سرعتت زیاد بود!!!! :n04: (تا زدم دنده 2 اینو گفت)
* حالا یک سوال دیگه، شنیدم این افسرها که امتحان میگیرند هر چند وقت یکبار عوض میشند... درسته؟! اگر همینطوره، من چند روز دیگه برم تا دیگه روی ماهش رو نبینم؟! :n02:
سلام دوستان
یه سوال دارم.
من متولد 29/6/74هستم.
چون تغیر رشته دادم یه سال اضافی دارم میخونم یعنی الان هم میرم مدرسه.
میخواستم بدونم من کی میتونم برم واسه گواهینامه؟؟؟
اگه تو زمان مدرسه باشه که یه اشتغال به تحصیل میگیرمو تمام.
اگه نباشه و تمام درسامو پاس کردمو نرفتم دانشگاه و سربازی هم نرفتم (اصلا علاقه به سربازی ندارم.به نظر من آدم الکی 2سال وقتشو هروم میکنه) باید چیکار کنم؟؟؟
ممنونم از راهنماییتون.
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
معلوم نيست ولي آره هر چند وقت عوض ميشن. براي چي نري اينقدر برو تا كوتاه بياد. ظاهرشون خشنه ولي باطنشون لطيفه! باور كن:n02:نقل قول:
هر بار كه مي ري هم يه نكته ياد مي گيري من نظرم اينه كه تا بهت نگفته دنده عوض نكن توي اتوبان كه نمي بردت كه حداقل سرعت داشته باشه تو يك برو آروم تا بهت بگه برو 2 البته به افسرش هم ربط داره! ولي بهت قول ميدم اينبار بري قبولي باور كن:n02:
اول كه 18 سالتون بايد تموم بشه. مثلا اگه 29 شهريور 92 يه اشتغال بگيري از مدرسه تا 31 شهريور اعتبار داشته باشه روز 30 شهريور مي ري ثبت نام ميكني و مشكلي نيست!نقل قول:
ولي يه مشكلي هست كه اينجا از مدرسه گواهي گرفتن بچه هايي كه خرداد درسها رو پاس كرده بودند تا 10 تير بيشتر گواهي ندادن بهشون. اگه تا 31 شهريور بخواي مگه انضباط رو بيوفتي بري تابستون دست به سينه بشيني!
انشالله دانشگاه خوب قبول ميشي باور كن:n02:
دانشگاه نري، سربازي هم نري خب گواهينامه هم نري(نداري:n02:)
گواهينامه ام رسيد!
بيست سوم ماه گذشته افسر امضا كرده مدارك رو ، امروز رسيد دستم صدورش 91/10/05 و اعتبارش تا 1401/10/03 :n02:
عمري باقي بود يه 10 سال اعتبار داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقایون و خانوم های محترم ( اقایون اول :دی ) اینجانب شنبه میخوام برم برا امتحان شهر :دی پند و اندرزی اگه دارید بگید که ما روشن بشیم :دی تجربیاتتون رو بگید و چه کارای نباید انجام بدم..ممنون.
به هر حال قبل از آزمون باید تمرین کافی کرده باشینقل قول:
خونسردی خودت رو حفظ کن
گاهی اوقات افسر امکان داره سوالاتی بپرسه ( مثلا میگه برو دنده 4 که شما تو شهر اصلا نباید این کارو انجام بدی )
قبل از روشن کردن ماشین :
کمربند ایمنی رو حتما ببند
آینه ها رو تنظیم کن
صندلی رو تنظیم کن تا راحت باشی
موقع حرکت یادت نره ترمز دستی رو بخوابونی ( گاهی اوقات افسر خودش ترمز دستی رو میده بالا)
موقع تعویض دنده ها سعی کن ماشین ریپ نزنه یا خاموش نشه چون رد میشی
موقع دنده عقب حتما باید برگردی و پشت سرت رو نگاه کنی
تمرین یادت نره
موفق باشی
چطور برای موتور اقدام کنم؟
تو بخش مربوط به خودش سوال کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا زمان ابلاغ و اجرایی شدن قانون جدید و اینکه گواهینامه های موجود به چه پایه ای تبدیل می شوند را بیان نمایید.
سلام
اقا کسی خبر داره ببینم میشه موقع تعویض گواهینامه موتور و ماشین هر دوشونو تو یه کارت صادر کنن؟
نقل قول:
سلام
اره عزیز ببرش پلیس +10 دوتاشو تحویل بده تجمع میکنن
اسلام.
من مدت زیادیه که دنبال این جوابم که اخرش گواهینامه پ1 چه گواهینامه ای محسوب میشه ؟خدا وکیلی کاری کردن رانندگی هم حرام شده
دوستان گواهینامه من 3 ماهه که نیومده میرد راهنمایی رانندگی میگه در حال برسیه راهی هست که بشه رانندگی کرد؟ یکی از دوستانم میگه برو پلیس +10 اونجا بهت یه قبض میده میتونی رانندگی کنی راسته کسی این کارو کرده؟ یا باید همچنان ثماق بمکیم؟ :n27:
من ماشین خریدم نمیتونم رانندگی کنم :n30::n30::n30::n30::n28::n28:
برای من 4 ماه طول کشیدنقل قول:
رفتم پلیس +10 یه برگه موقت بهم دادن و اون برگه هم 2 ماه وقت داشت بعد از 2 ماه اگر گواهینامه نیومد دوباره میبری تمدید میکنی
با اون برگه من هم مسافرت مشهد رفتم و هم مسافرت شمال که تو جاده به پلیس هم نشون دادم هیچ مشکلی هم پیش نیومد.
شما برو پلیس +10 این برگه رو بگیر و حتما مهر داشته باشه.
اصلا جای نگرانی نیست
سلام مرسی از راهنماییت اما رفتم پلیس + 10 گفت ما اصلا همچین جیزی صادر نمیکنیم گفت میتونم برگه گواهینامتو بهت بدم اما افسر بگیره جریمه میکنهنقل قول:
چیکار کنم یعنی؟؟ :n30:
آقا کسی اینجا گواهینامه بین المللی کرده ؟ چی لازمه ؟
همون برگه گواهینامت رو بگیر ازشون و ببر به یه افسر نشون بده و ازش بپرس.نقل قول:
شاید منظور از اون برگه ای که گفتن همینی هست که ما میگیم.
نقل قول:
بموجب اين گواهي بين المللي كه مدت اعتبار آن يكسال مي باشد مي توان بصورت موقت در (( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )) ، به رانندگي پرداخت.
بديهي است دارنده مجوز رانندگي بين المللي با داشتن اين مجوز نمي تواند قوانين و مقررات مربوط به شرايط اقامت و يا پرداختن به شغل
و يا حرفه اي كه در كشورهاي مسير حركت او جاري و قابل اجرا مي باشد را ناديده انگاشته و يا نقض نمايد.
اين گواهينامه علاوه بر زبان فارسي به 7 زبان بين المللي (انگليسي ـ فرانسوي ـ روسي عربي ـ آلماني ـ اسپانیائی ـ چینی) نيز ترجمه گرديده است .
مجوزهاي رانندگي بين المللي قابل تمديد نبوده و پس از انقضاء مي بايست نسبت به درخواست مجوز رانندگي جديد اقدام نمود . مدارك لازم جهت درخواست مجوز رانندگي بين المللي:- گواهینامه معتبر (دارای حداقل یک ماه و یک روز اعتبار ) جمهوری اسلامی ایرانیک قطعه عكس تمام رخ زمینه سفید 3 * 4ارائه گواهینامه بین المللی قبلی در صورت دارا بودنارائه تصویر صفحه اول گذرنامه در صورت دارا بودنتکمیل فرم درخواست فارسی و لاتین - تاریخ تولد لاتین می بایست به میلادی درج گرددپرداخت مبلغ 525000 ریال بابت هر جلد گواهینامهدر صورتیکه گواهینامه خودرو و موتور سیکلت با هم صادر شود مبلغ 630000 ریال دریافت خواهد شدروشهای دریافت گواهینامه رانندگی بین المللی *1- مراجعه به کانون "مدیریت اسناد و مدارک بین المللی "دفتر مرکزی : خیابان آزادی - بین بهبودی و خوش - نبش کوچه شهید قانعی - پلاک 231تلفن : 66900773تهران – خ خرمشهر- خ شهيد عربعلي – پلاك 2تلفن : 11-88500209خیابان فیاض بخش - نبش کوچه جهانگردی - پلاک 37تلفن:4-667499702-مراجعه به یکی از نمایندگی های کانون در سراسر کشور(تحویل فوری)3 - از طریق اینترنت (زمان تحویل حدودا 7 روز کاری و ارسال از طریق پست به آدرس ثبت شده)جهت ثبت نام اینترنتی ، اسکن رنگی از اصل گواهینامه ایرانی معتبر به همراه یک قطعه عکس پرسنلی( برای خانم ها با حجاب )، مورد نیاز می باشد.لطفا پس از ثبت نام اینترنتی، جهت تائید ثبت نام با شماره تلفن : 61934234-021 تماس بگیرید.4 - مراجعه به دفاتر پستی در سراسر کشور
سلامایا با گواهینامه ب-1 میشه برای پایه 1 امتحان داد؟
نه دوست مننقل قول:
فرق دارن.
گواهینامه پایه یک بحثش با ب 1 جداست.
برای گرفتن گاوهینامه پایه یک مراحل دشوار و زیادی رو مرحله به مرحله باید انجام بدین.
برای اطلاعات بیشتر به دفاتر پلیس +10 مراجعه کن
میدونم شهری تپه فنی داره.گواهینامه پیش نیازش چی هست؟
می شه توضیح بدید گواهی نامه ب1 چی هست. پیشاپیش ممنوننقل قول:
سلام اگه تو گواهینامه بزنن رانندگی با لنز طبی و موقع راانندگی لنز نزنی و عینک بزنی مشکلی داره ؟ کلا تو گواهینامه کدومشو بزنن دردسرش کمتره ؟ مرسی دوستان
گواهینامه ب 1 برای آن دسته از افرادی هست که شرایط زیر رو دارننقل قول:
و میخوان با خودروهایی با مشخصات زیر رانندگی کنن
گواهينامه ب-1 : سواري تا 9 نفر و وانت تا 5/3 تن ظرفيت
شرايط :1- حداقل سن 18 سال تمام
2- ارائه گواهي سلامت جسمي و رواني از مراجع صلاحيت دار پزشكي
3- قبول شدن در آزمون هاي آئين نامه و مهارت عملي رانندگي با وسيله نقليه مربوطه بصورت يكساله صادره شده و پس از يكسال در صورت عدم وجود تخلف و رعايت محدوديت ها تبديل به 5 ساله خواهد شد.
سلام
7 فروردین 92 اریخ انقضا گواهینامم هست
برای این که به تعطیلات نخوره می شه زودتر اقدام به تعویضش کرد؟؟
دوستان موثق میدونید که آیا در فاصله انتظار پست برای گواهینامه پس از قبولی شهر ، میشه رانندگی کرد یا در تصادفات مقصر شناخته میشیم ؟
بعد قبولی باید صبر کنی تا گواهینامه بیاد نمی شه بااون رسید رانندگی کرد پلیس متوجه بشه جریمه دارهنقل قول:
اینو اگه کسی می دونه جواب بده ثواب داره:n02:نقل قول:
موردی نداره برید دفاتر پلیس +10 بدید براتون عوض کنننقل قول:
سلام
قیمت و شرایط گرفتن گواهینامه الان چطور هست؟ شنیدم میگن شده 200 و خورده ای بعلاوه اینکه بعد از قبولی 3 ماه طول میکشه!!! نمیشه کاری کرد زودتر بیاد و نخوره به تعطیلات عید؟
دادا من 2 ماه پیش پایه یکم قبول شدم. ولی گواهینامه من از اون 10 ساله قدیمی ها بود. سال 84 گرفته بودم. بعد از قبولی گواهینامه پایه دو منو گرفتن باطل کردن بعد 20 روز هم گواهینامه جدیده اومد . منتها از این گواهینامه جدیداس. پشت گواهینامه هم همه موارد رو تیک زده تا آخر روش هم نوشته باری مجاز بیش از چهل تن .
الان ب1 ب2 پ1 پ2 ت1 ت2 رو برای من علامت زده.
در ضمن الان هم یه کاری میکنن با متقاضی ها که یارو از کرده خودش پشیمون بشه. الکی الکی طرف و رد میکنن.
من با اینکه حالا تعریف نباشه از خود مهارتم بد نبود 2 بار تپه رد شدم و 1 بار هم اتوبوس شهری و فنی هم دفعه اول. خدا وکیلی طرف اونجا بود که 27 بار بود توی تپه داشت رد میشد. کم مونده بود دیگه گریه کنه.
البته مونده بچه کجا باشی. اگه بچه تهرانی بیخیال بشی بهتری.البته به دلایل بالا.
البته نمیخوام دلسردت کنم. نه داداش برو تلاش خودت و بکن. من که اصلا روز اول که رفتم فکر نمیکردم بتونم بگیرم. ولی خدا خواست.
من دقیقا روز 29 شهریور اقدام کردم برای تشکیل پرونده
روز 27 مهر تاریه زد برای ایین نامه. که قبول شدم.
دقیقا روز 24 دی ماه گواهینامه جدیده اومد در خونه.
اگر خدا خواهد .............................................
سلام من یه هفته ثبت نام کردم 219500 شد با کتابنقل قول:
در مورد زمانش چی؟ مثلا 23 بهمن من ثبت نام کنم 1 ماه که حداقل میگیره اموزش بعدشم میخوره به عید از اونطرف چقدر میخواد بکشه؟ نره اخر تابستون بیاد...
زمانش مشخص نیست دوست مننقل قول:
اون دیگه برمیگرده به سیستم اداره مرکز صدور گواهینامه
انمان داره خیلی زودتر تا 20 روز بیاد امکان داره بیشتر زول بکشه
رو این مورد نمیشه نظر قطعی داد
دقیقا همین رو میخوام بدونم که اموزشکده های مختلف فرقی دارن تو زمانش ایا میتونن کاری کنن زودتر بره به دستم و اینکه ایا همه گواهینامه ها فرستاده میشن به یکجا برای چاپ؟ (شهرستان هستم) چون اندر احوال عجایبش اینه که یکی همون 20 روزه واسش میاد یکی میره 3 ماه بعد و من نمیخوام 3 ماه صبر کنم :دی