تا قیمت 50 تومان یک مدل خوب معرفی میکنی.مرسینقل قول:
Printable View
تا قیمت 50 تومان یک مدل خوب معرفی میکنی.مرسینقل قول:
تا اونجایی که می دونم اکثر پلیرها با پخش str فارسی مشکل دارند، ارزون ترین مدل هم مارشال 50 تومنی هست که دوستان گرفته اند رجوع کنید به برگ های پیش.
ولی در مورد کیفیت من آخرین مدل های سونی، پایونیر، فیلیپس و توشیبا رو پیشنهاد میکنم(حدود 100 تومن هستند).
سه تا مدل داشت گفت اینا هیچ فرقی نداره از نظر ساپورت فرمت ها اما این جدید ترهنقل قول:
چه نمدلی از کجا چند گارانتی داره مال کجا چند ماه مطمینی که avi هم کپی میکنه hdmi هم داره
چه فرمت هایی پخش میکنه mkv rmvb wmv رو چطور
50 ماه گارانتی از جمهوری
بعد hdmi هم داشت گفت تموم کردم منم نیاز نداشتم 5 تومان اختلاف قیمتش بود
این کیفیتام هیچ dvd player پخش نمی کنه
ممنون مدل دقیق رو میگی و این که واقعا avi رو کپی کنه رو کول دیسک عالیه عمر لنز دستگاه خیلی میره بالا
پایونییر فقط سی دی های صوتی رو تبدیل میکرد و رو کول میریخت
برعکس یعنی شما رایت کنی رو دی و ی دی که میشه قیمتش خدا
نقل قول:
تا 130 جا داره .
واسه من me 6064نقل قول:
ممنون مدل دقیق رو میگی و این که واقعا avi رو کپی کنه رو کول دیسک عالیه عمر لنز دستگاه خیلی میره بالا
پایونییر فقط سی دی های صوتی رو تبدیل میکرد و رو کول میریخت
برعکس یعنی شما رایت کنی رو دی و ی دی که میشه قیمتش خدا
مدل بالاترشم اومده با hdmi اونو بگیر
سونی 728.نقل قول:
پایونیر 420.
توشیبا XDE 600.
فیلیپس رو مدلش درست یادم نیست ولی فکر کنم 3588 بود.
اینا کیفیتشون از مدل های دیگه بهتر است.
سونی میگن با سی دی خش دار بهتر کنار میاد، پلیر خودم هم همین مدل است.
فایل DAT رو از روی usb پخش نمیکنه ولی VCD رو پخش میکنه، من DAT رو تبدیل میکنم به AVI راحت نشان می دهد.
نقل قول:
تشكر دوست عزيز
من يه چند صفحه از اين تا پيك رو خوندم . يه مدل از فيلپس است 3360
كه ازش نام برده شده بود . مي خواسم بدونم از برند فيليپس
مدل ديگه اي است كه از اين بهتر باشه .
در شهر ما فقط LG گير مي ياد و برند هايي كه معرفي كردييد گير نمياد .
بقيه همه چيني هستند . اين مدل هم كه گفتم سايت چاره داره و بايد اينترنتي بخرم .
فقط سوني NS 728 HP كه ميگن 70 تومن :18:
در صورتي كه سايت چاره زده 115 تومن .روي كارتون اين مدل به عربي نوشته شده ساخت مالزي است
از يكي از فروشندها (كه اين مدل رو نداشت!!) سوال كردم گفت كه اين چيني هاي پدر سوخته اين رو مي سازن و كارتون اشو همين طوري درست مي كنن و با اين قيمت ميندازن به ملت .
حالا در مورد برند فيليپس اگه مدلي بهتر از 3360 وجود داره لطفا معرفي كنيد .
728 مدل نسبتن خوبی هست، من با کابل HDMI داخلش 110 گرفتم.
نقل قول:
واقعا که گل گفت اون فروشنده محلتون.لعنت بر پدر ومادرهر چی چینیه که گند زدن به صنعت کل دنیا:19:
[SIZE="2"]
:11::11::11::11::1111::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:11:
:1:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
:11: سلام دوستان
:11::11:من بعد از تحقيقات زيادي كه انجام دادم رسيدم به برند LG
:11: در اين برند ، رسيدم به دو مدل DV-9750 PM و DV-9560 PM ، كه اولي 85 تومن و دومي 100 است .:11::11::11::11::11::11::11::11::11:
:11:حالا مي خواستم بدونم از بين اين دو مدل كدوم رو انتخاب كنم ؟ اساتيد لطفا كمك كنن .:11::11::11::11::11:
:11:همچنين اگه مدلي به غير از اين دو مدل ، از برند LG وجود داره كه بهتر است رو معرفي كنيد .:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11::11:
:11:قيمتش هم اصلا مهم نيست .:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11:
اين گل ها هم تقديم به شما .:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11:
:11:پيشاپيش از شما كما ل تشكر دارم.:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11::11:
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1
:11::11::11::11:1::11::11::11::11::11:
:11::11::11::11::11::11::1::11::11/SIZE]
LG آشغاله و اين رو از روي تعصب نميگم و قبلا LG داشتم كه هم از نظر تصوير و هم صدا نويز داره دوزار نمي ارزه....الان پايونير گرفتم كه واقعا محشره و بينهايت ازش راصي هستم...از نظر صدا كه رو دستش نيست و از نظر تصوير هم وقتي رو 1080 بزاري و از كابل HDMI استقاده كني معركه است...USB هم داره...نقل قول:
پایونیر و فیلیپس بهترین برندها جهت خرید DVD Player هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام.
کدوم برند و مدل از فرمت های بیشتری پشتیبانی می کنه؟
من زیرنویس srt میزارم خرچنگ قورباغه نشون میده
این الان یعنی ساپورت نمیکنه یا تنظیماتش درست نیست
یعنی ساپورت نمی کنه که این امر کاملا طبیعیه.نقل قول:
مارشال :31::31:نقل قول:
من به خاطر ساپورت همين فرمت ها از روي USB رفتم پايونر گرفتم ولي حتي يك فيلم هم از روي USB نديدم چون اكثر فيلمهاي دانلودي MKV است كه دي وي دي پلايرهاي موجود قابليت پخش رو ندارند....به دوستان توصيه ميكنم كه اگر دنبال ساپورت فرمت هستيد يا صبر كنيد تا مدلي كه MKV رو پخش كنه بياد يا كمي بيشتر هزينه كنيد و MKVplayer بگيريد....ولي اگر براي ديدن ديسك DVD هستيد بهترين برند رو انتخاب كنيد و به دنبال فرمت هاي بيشتر نباشيد كه به كارتون نمياد..
ال جي قبلا ها اشغال بود الان از نظر همه چي (كيفيت صدا و تصوير) از پايونير و ...اصلا كم نمياره!!نقل قول:
من مدل LH-W1080HTS رو بيشتر از 2 ساله كه دارم...فرمت هاي زيادي رو هم ساپورت ميكنه(البته به غير از mkv) و زيرنويس srt رو هم اگر انگليسي يا زبان هاي ديگه باشه مشكلي نداره اما srt فارسيو خرچنگ غورباقه نشون ميده!! اين به خاطر ساپورت نكردن زبان فارسي هست؟؟
ال جی و سامسونگ یه کار خیلی بدی که تو ایران انجام می دن اینه که نام محصولاتو عوض میکنن، برای همین آدم نمی تونه رویو ازشون پیدا کنه و راجبشون تحقیق کند.
كدام مدل ؟؟؟؟ۀنقل قول:
من ديروز از نمايندگي فيليپس توي وليعصر يك dvd player مدل 3360 به قيمت 75 هزار تومان گرفتم كه ازش راضي هستم . فرمت هاي زيادي پخش ميكنه .
من يك تلويزيون crt ديجيتال پاناسونيك (29p800) دارم كه پورت hdmi نداره ولي component داره . روي تلويزيون هم نوشته 1080i براي همين توي خريد اين مدل فيليپس اصرار داشتم upscaling داشته باشه . ولي حالا كه از طريق كابل كامپوننت وصل كردم در منوي تنظيمات فيليپس قسمت upscaling غير فعال( خاكستري) است . انگار حتما بايد كابل hdmi وصل باشه تا بتونه upscale كنه . ميخواستم بدون راهي وجود داره كه بشه بدون كابل hdmi تصوير رو upscale كرد ؟
معمولا مدلهاي اين دو برند در ايران به قديمي و جديدتر بودن مربوط ميشوند كه مسلما جديدترها بهتر و گران تر هستند...بستگي به اين دارد كه به اندازه كدوم مدل هزينه ميكنيد....نقل قول:
upscaling فقط روي hdmi فعالنقل قول:
اگر تلويزيون شما 100Hz باشه مي تونيد از امكان Progressive Scan پلير استفاده كنيد كه خيلي در كيفيت تصويرتاثير داره.
پس اون 1080iكه روي تلويزيون زده در چه شرايطي فراهم ميشه ؟ خلاصه يك وروي بايد بهش وصل بشه مه بتونه 1080 بده ؟نقل قول:
درمورد Progressive Scan اتفاقا مي خواشتم سوال كنم . تلويزيزون من اين منو رو داره و 100hz هم هست.ميشه بفرماييد چه طور بايد تنظيم كنم . ضمنا Progressive Scan روي dvd player من هم هست . اصلا اين Progressive Scan چي هست؟
از طريق پورت RGB ميتونه سيگنال اچ دي 1080 دريافت كنه و لامپ تصوير اين نوع تلويزيون ها تواناي پخش اين سگنال دارند. گيرنده هاي HDTV اين فابليت دارن.نقل قول:
اسكن پيشرفته تصاوير 50Hz به 100Hz تبديل ميكنه كيفيت تصوير بهتر و لرزش كمتر ميشه
بايد روي پلير فعال كني و تلويزيون هم فعال باشه.
اساتید عزیز یه سیستم ترجیحا ارزون که با این بلندگوهای Edifier Da5000 ست بشه معرفی کنید. این بلندگوها ورودی اپتیکال و کواکسیال ندارند. دنبال یه پلیر می گردم که خروجی 5.1 داشته باشه.تو مدلهای سامسونگ چیزی پیدا میشه؟؟؟
این بلندگوها فوق العاده خفن و با کیفیتند و دامنه فرکانسی شون 20 تا 160 هرتزه که دامنه صدای زیر و بمش خیلی زیاده و همه نوع صدایی رو با بالاترین وضوح پخش می کنه. تو سینماهای خانگی بازار همچین کیفیتی نیست. اگه بشه یه پلیر خوب براش پیدا کرد خیلی خیلی توپ میشه. قیمت این بلندگوها 235 تومنه
اینم پشت بلندگوها که میخوام پلیر به اون 6 تا فیش که خط کشیده دورش و نوشته DVD وصل بشه.
Philips DVP5996 صداي 5.1 كانال داره...
سلام/یه dvd-player معرفی کنید که هم از رو فلش اجرا کنه و هم cd/dvd های data رو اجرا کنه و قیمتش هم زیر 100تومن باشه، خیلی ممنون!:46:
همین فیلیپس 3360 که دوستمون در پست بالایی گفتن، سونی 728، پایونیر 420 توشیبا XDE 600 هم در حد 100 تومن هستند با کیفیت بالاتر.
یه سوال داشتم شاید جاش تو این تایپیک نباشه ولی مربوط به dvd player هست من یه سیستم سینما خانگی خریدم ولی بدون dvd پلیرش! بلنگوهاش شامل rear چپ وراست ,front چپ و راست ,sub و center هست. خودم از قبل یه دی وی دی پلیر مارشال داشتم حالا میخوام این بلند گوها رو مستقیم به دی وی دی وصل کنم بدون آمپلی فایر
این پشت دی وی دی
این جای فیش بلنگو
اینم سیم بلنگو که میخوام به فیش av وصل کنم (به هم ببندمشون):31:
به نظر شما این کار شدنیه؟ بلایی سر بلندگو یا دی وی دی نمیاد؟
با سلام یه دی وی دی پلیر عالی معرفی کنید که مشخصات زیر رو داشته باشه
فرمت های ویدویی mkv , rmvb , wav رو ثاپرت کنه زیرنویس فارسی رو مشکل نداشته باشه یعنی هم srt هم sub idx در کنار فیلم بگذارم همنام پخش کنه هارد 250 گیگ هم ثاپرت کنه ممنون
خروجي پلير پري آمپلي فاير هست. يه هدفون نميتونه راه بندازه چه برسه بلندگو.نقل قول:
سلام:دوست عزیز شما با استفاده از یک مدیا پلیر میتوانید از پورت کامپوننت سیگنال hd 1980i دریافت کنید .میان dvd player ها فقط برند oppo این کار رو انجام میده که اینجا پیدا نمیشه.البته فکر کنم ps3 هم این گزینه رو داشته باشه.نقل قول:
سلام
آقا کسی می تونه یه چنین چیزی توی ایران پیدا کنه با همین قیمتl
کد:http://www.alibaba.com/product-gs/346735601/HD_DVD_Network_Media_Player_DTS_Support_MKV_WMV_Flv_RM_RMVB_TS_M2TS_Format.html
کد:http://www.alibaba.com/product-gs/346735601/HD_DVD_Network_Media_Player_DTS.html
کد:http://www.alibaba.com/product-gs/334072583/1080p_HD_DVD_media_player.html
یعنی بدون آمپلی هیچ راهی نداره؟نقل قول:
کسی میتونه یه دی وی دی پلیر خوب قیمت مناسب بهم معرفی کنه که خروجیای این جور سیمهارو داشته باشه (اسمشو نمیدونم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی 6 عدد (rear راست و چپ, front راست و چپ , sub و center) ؟
راستی به این خروجیها چی میگن اسمشون چیه؟
آقا یه چند تا سئوال در مورد 3350 فلیپس داشتم
تو پستها خونده بودم خیلی کند لود میشه آیا صحت داره ؟
آیا زیرنویس SUB/IDX همراه با فیلم رو از پورت یو اس بی ای میخونه
آیا در پورت یو اس بی هارد رو هم میخونه
فرق 3111 با 3550 فقط تو یو اس بی اش هست ؟
ممنون
سلام
من می خوام یه سینما pioneer rs30 بخرم ولی پلیرش چنگی به دل نمی زنه و از usbفقط divx پخش می کنه.
حالا اساتید لطف کنید راهنمایی کنید چیکار کنم و چه مدل پلیری بگیرم که خوب باشه؟! همچنین از این 2 حالت کدوم رو بیشتر پیشنهاد می دن؟!
rs30 + wd live
rs30 + player pioneer 420
rs30 + player pioneer 320 (پلیر خود rs30)
420 گزینه بهتری است.
ولی اگه از دیسک سود نمی بری یه Media player خوب هم می تواند سودمند باشد.
درود
یه مشکلی پیدا کردم با این دی وی دی پلیر فیلیپس .... یه دی وی دی که بارها اونو تو دستگاه گذاشته بودم و همیشه هم خیلی خوب کار می کرد(دی وی دی تصویری) اینبار که گذاشتم ازم کلمه عبور خواست؟!؟!؟ Password بدون کلمه عبور اجازه پخش نداد که نداد حتی از برق هم کشیدمش باز وصلش کردم جواب نداد...!
می خوام بپرسم کسی تا حالا با این مشکل برخورده؟ چی کار باید کرد؟.... اینم بگم فقط این دی وی دی مشکل داره و دی وی دی های کپی و یا حتی اورژینال رو به خوبی پخش می کنه.
سپاس
سلام
دوستان به طور کلی نظرتون در مورد dvd player pioneerچیه؟
یا چه برندی را پیشنهاد می کنید؟
با سپاس فراوان
به نظر من دیگه دوران دیسکهای امروزی داره تموم می شه. شما هر چی می خوای میریزی رو فلش رو دستگاهت اجرا می کنی!نقل قول: