میتونید از سایت سازنده سایز و مشخصات دیگشو ببینیدنقل قول:
من که 5 یا 6 سالی هست که دارم تا حالا به مشکل برنخوردمکد:www.cowon.com
Printable View
میتونید از سایت سازنده سایز و مشخصات دیگشو ببینیدنقل قول:
من که 5 یا 6 سالی هست که دارم تا حالا به مشکل برنخوردمکد:www.cowon.com
osman عزیز ازت یه سوال داشتم ایا دستگاه های cown که توی ایران توسط فروشگاه ها ویا سایت ها به فروش میرسه وارد کننده هاشون امرتات هست وایا اصلا وارد کننده ی دیگه ای وجود داره ویه سوال دیگه اگه کارت گارانتی گم بشه سریال دستگاه توی سیستم امرتات وجود داره مبنی بر اینکه دستگاه رو با این مشخصات ضمانت کردیم اگه میشه جواب سوال منو زود بده که حیاتی هست .دمت گرم
منون از راهنماییتون میشه یه مدل خوب که این قابلیت رو داره و برای کار مورد نظرم هم مناسب هست رو معرفی کنید؟
یعنی بشه به روشی که گفتین ازش line out گرفت و کیفیت پخش صوتی هم بالا باشه
یه تشکر هم نسبت به مدیران فعال سایت دارم،چون وقتی پستای ما اضافه میشه که 20 تا پست بعدش نوشته شده و دیگه خونده نمیشه...:13:
من شرکت دیگه ای رو نمیشناسم که کووان بیاره شاید باشهنقل قول:
کارت گارانتی هم بر اساس شماره سریال صادر میشه و میتونید بگید که کارت گم شده و با شماره سریال چک کنن
راستی cowon درسته نهcown!
سلام آقای peaceful1
اگه ممکنه به این پست جواب بدین،ممنونم
منون از راهنماییتون میشه یه مدل خوب که این قابلیت رو داره (گرفتن line out) و برای کار مورد نظرم هم مناسب هست
( کیفیت و امکانات صوتی بالا برای تقویت بوسیله آمپلی فایر ) رو معرفی کنید؟
یعنی بشه به روشی که گفتین ازش line out گرفت و کیفیت پخش صوتی هم بالا باشه:11:
اقا من تازه یه j3 گرفتم می خواستم بدونم ایا فقط برای j3 تم وجود داره وایا برنامه ی قابل نصب هم روی j3 وجود داره .
چرا تو این تاپیک کسی در مورد مدل E2 چیزی نمیگه ؟ کیفیت صداش و دووم باتریش چطوره ؟
بله تم وجود داره يه جستجو بكني توي اينترنت پيدا مي كني اما برنامه من كه چيزي نديدمنقل قول:
Sent from my iPod touch using Tapatalk
سلام میتونید اینجا پیدا کنید iaudiophile.netنقل قول:
مشخصات:نقل قول:
• دارای حافظه 2 و 4 گیگابایتی
• باطری لیتیومی قابل شارژ تا 11 ساعت و 30 دقیقه
• وزن 16.6 گرم, رابط USB، با ضمانت نامه امرتات
• قابلیت پخش فایلهای صوتی MP3،WMA،WAV،OGG،FLAC
• در رنگ های صورتی و آبی آسمانی و یاس بنفش و نارنجی قرمز و قهوه ای و بنفش و مشکی
سلام هادی عزیز بلااخره خریدید؟مبارک باشهنقل قول:
راستی بلوتوث هم داره کیفیت صداش در اون حد بود؟یا نه ؟
من چند روزیه که دنباله cowon d3 هستم ولی مگه پیدا می شه؟!
کسی جایی تو شیراز سراغ نداره که بفروشن؟
اگه یه سایتی هم آنلاین می فروخت می شه معرفی کنید؟
:41:
تو این ----------سایت معتبری هست؟؟
دوستان نظرتون درباره s9 چیه؟ قیافش خیلی باحاله. تفاوتش با j3 چیه؟
کارت حافظه نمیخورهنقل قول:
10 ساعت زمان پخش صوت کمتره
کمی ضخامتش بیشتره
قدیمی تره
دیگه نرم افزارش آپدیت نمیشه
جایی که بتونی بخری رو PM میکنم.
در مورد j3 میشه گفت که این دستگاه فوق العاده هوشمنده یعنی مثل دستگاه های دیگه نیست که با یه اکولایزر خوب که توی دستگاه گیر اوردی هر اهنگی با هر سبکی که خواستی گوش یدی وتوی فقط همون یه دونهEQ صدای دستگاه خوب باشه ونکته ی دیگه این که با cowon شما صدای تمام پلیر ها رو داری یعنی کیفیت iriver باس سنگین creative در کل این دستگاه حرفه اینقل قول:
با نام خدا و سلام
دوستان یکی از دوستام cowon c2 خریده حالا میخواد از تو خود player یه playlist بسازه ... چه طوری این کار رو بکنه ؟؟ :)
بهتره این جا بپرسید:نقل قول:
[HTML] http://iaudiophile.net/forums/forumdisplay.php?f=118 [/HTML]
اگه مشخصات اهنگتون درست باشه که این جا دربار نحوه اصلاح مشخصات تگ اهنگ نوشتم:
[HTML]
http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=39128
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4876324&postcount=2
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4948831&postcount=4
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5985071&postcount=11
[/HTML]
بعد پلیر رو با نوع اتصال MTC به کامپیوتر وصل میکنی بعد لیست هایی که تو نرم افزارهایی مثل winamp و mediamonkey
لیست رو منتقل میکنید.
البته اگه منظورتون مرتب سازی اهنگ از داخل پلیر هست چون C2 ندارم نمیتونم توضیح بدم و با توجه به UCI ایی که استفاده میکنید حتی شرایط کمی تغییر کنه.
بسیار سپاسنقل قول:
آره منظورم ساختن playlist ار تو خود پلیر بود ...
بعد مگه سیستم عامل cowon ها با هم فرق میکنه ؟؟؟ البته به غیر از android و win داراش
uci ربطی به سیستم عامل نداره درواقع همون قالب یا تمی هست که روی دستگاه شما میبینید که این مدل با بقیه مدل های کووان تغییر زیادی داشته بخاطر همین ممکنه برای اینکه دوست عزیزم peaceful1 به شما ادرس این کار رو توی دستگاه بده دچار اشتباه بشید چون نسبت به باقی مدل ها فرق میکنهنقل قول:
ممنون ... میخواستم بدونم کلن امکان ساخت playlist از تو خود پلیر هست دیگه ؟؟؟ گفتم بیاره خودم بش ور برم تا ببینم می تونم playlist درست کنم یا نه ...نقل قول:
آره هست ولی بهتر به جای این که بیاره شما براش انجام بدید. خودش تو اون لینک پرسش کنه تا به صورت کاملتر و دقیق تر جواب بگیره.نقل قول:
سلام.
cowon X7 160GB پلیر خوبی هست یا نه ؟؟؟
دست دومش (زیاد کار نکرده باشه ، در حد نو) 200 میارزه ؟؟؟
آره چرا که نه.
درود دوستان عزیز
دقیقا شارژ باتری cowonj3چقدر هست؟
چون من25 ساعت اهنگ با ولوم15 گوش دادم شارژش کامل تموم شد!!!
به نظر شما باطری مشکل داره برای مرجوع کردن میتونم اقدام کنم ؟
میزان شارژ به میزاننقل قول:
روشنایی تصویر
بلندی صدا
تنظیمات افکت
از همه مهمتر کیفیت فایل های آهنگ(فلت باطری رو خیلی سریع میخوره)
مشخصات هدفون
اجرا آهنگ از روی حافظه جانبی و یا داخلی
و....
هست اگه با میزان تاثیر موارد بالا آشنا هستید و همچین موضوعی هست بدون دلیل بله مشکل داره اگر هم نه که هیچی.
روشنایی تصویر رو3یعنی وسطه! کیفیت اهنگ هم متوسط و 320 بیت ریت!
تنظیمات صدا رو هم تقریبا بم کردم!اکثر اهنگا هم از سورس خودش پخش میشه!
حالا میخوام بدونم طبیعیه و این 64ساعت که گفته شده اصلا حقیقت داره و بر چه مبناییه
یا مشکل از پلیر من هست؟
فروشنده گفت برای مرجوع کردن باید پلیرت بمونه تا تست شه!!!
اگه در همین حدود باشه فکر کنم بین 30 تا 44 ساعت باید کار کنهنقل قول:
ممنون عزیز ولی 20 تا 25ساعته!!!
با این حساب مشکل داره؟میتونم ببرم پیش فروشنده؟
نزنه یه چیز دیگشم ناقص کنه بعد اخرشم بگه مشکلی نداشت؟
راستی من شارژ اولیه رو 4ساعت انجام دادم وسطش هم یکی دوبار از شارژ در اوردم چند دیقه ای باهاش کار کردم!!
این ربطی نداره؟
باطری لیتیومی شارژ اولیه معنی نداره.نقل قول:
شما مقیم تهران نبودی؟
اگه هستی ببر خود شرکت چیزیش رو خراب نمیکنند.
که اینطور چون تو بروشور هم گفته فقط برای بار اول کامل شارژش کنید!وبا 6بار پر و خالی شدن باطری به اوجش میرسه
چشم فقط ادرسشو که مربوط به پلیر هست رو لطف میکنی عزیز؟
راستی این 64ساعت رو چه تنظیماتی دقیقا گفته شده شما اطلاع دارید؟که من خودم یه بار دیگه تست کنم!!خیلی ممنون
mp3 128 کیلوبایت بر ثانیه صفحه خاموش افکت خاموشنقل قول:
باید همچین چیزی باشه.
درباره نحوه کار کردن باطری این رو بخون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه توش گفته حتما حکمتی بوده پس میخوای کمی بهش وقت بده
آدرس بخش پشتیبانی هم طبقه 9ام پایتخت باید باشه تلفن رو کارت گارانتی زنگ بزنی بهت میگن آدرس رو.
ممنون که اینطور!یعنی jeteffet3رو باید روnormal بذارم؟ چون خاموش نداره!
وتو هدفون یا اسپیکر خودش فرقی نداره ؟هدفونم یه تو گوشی معمولیه!
در ضمن پشت سر هم بدون هیچ وقفه ای پلیر روشن باشه اسیبی نمیرسونه؟
یا اصلا 11 ساعت تصویری پلی کنم؟که تست زودتر انجام شه نظرتون چیه ؟بازم ممنون عزیز !
نه تست که از جانب ما بی معنی هست چون به استاندارد های شرایط تست کاملا واقف نیستیم.نقل قول:
شما مدتی سر کن چون ضمانتش تو ماه های مختلف فرقی نداره.
بلاخره به شما هم محرز بشه مشکل داره شرکت بر اساس شرایط خودش تست میکنه چرا الکی دستگاه رو مستهلک کنید برای کاری که برای شما نفعی نداره.
بله متاسفانه،من هم همین مشکل رو دارم
من یک بار شارژ کردم و اولش چون 75 درصد شارژ داشت دیگه شارژی نکردم
من اکثرا 320 و فلک و گوش میکنم و تا حدود 50 درصد با روشنیی 7 و الباقی رو با 3 گوش کردم و تنشیمات جت افکت هم کاستوم بندی شده و یوزری هست.
حدود 15 ساعت شارژ نگه داشته بود.!!!!
اگه کسی تا به حال با این مشکل برخورده و جوابشو گرفته به ما هم بگه ببینیم چه کنیم.....
حالا باید دوباره امتحان کنم.
این تاپیک رو بخونید و در صورت ابهام مشکلتون رو با بقیه در میان بزارین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید فرجی شد.
مثل اینکه تو اون فروم هم همین مشکل رو زیاد دارن ولی یه نفر راهنمایی کرده که نور تصویر رو 1بذاریدنقل قول:
و بعد 10ثانیه هم خاموش شه!فرمت فلک هم مصرفو زیاد میکنه !شما هم انجام بده این موارد رو بعد نتیجه رو
به ما هم بگو
دوستان عزیز این قدر به این چیزا حساس نباشید این که شرکت میگه 64 ساعت توی یه شرایط کاملا خاصی هست که فقط هم خود شرکت میدونه چه شرایطی من تا حالا هرچی پلیر داشتم باطریش هیچ وقت به اندازه ای که شرکت سازنده گفته بود شارژ نگه نمی داشت
با سلام به تمامی دوستان من بعد از دو سه هفته ای که باj3 کار کردم گفتم یه نقدی هم دربارش بنویسم
اول اینکه شاید صدای j3روی eq های پیش فرض دستگاه از لحاظ کیفیت وبلندی البته با استفاده از هدفون های معمولی
تفاوت خاصی با پلیرهای معروف توی بازار نداشته باشه ولی در j3 تنظیماتی برای صدا وجود داره به نامjet effect 3 که
برای من مثل یه استودیو کوچیکه صدابرداری هست که وقتی باهر کدوم ازاین تنظیمات کار میکنی ووقتی هر کدوم رو یه دونه بالا یا پایین
میبری واقعا تفاوت هارو توی گوشت می تونی حس کنی واین یعنی پلیر هوشمند
که من چند سال توی پلیر های مختلف گشته تا اینکه توی j3 دیدم
حالا از بحث صدا که بگذرم برسیم به ویدیو به نظر من مهم ترین بحث در دیدن ویدیو کیفیت صفحه نمایشه که شما اونو با omled تجربه میکنید ولی یه نقطه ضعفی هم اینجا وجود داره اونم اندازه ی صفحه ی نمایشه که به نظر من با وجود
omledوcolor16000000 جا داشت حداقل تا 3.5 یا تا 3.7 که سایزهd3هست پیش میرفت واز این حالت wide هم
خارج میشد وهم اینکهportable بودن خودشو از دست نمی داد
وسومین مطلب هم به نظر من رابطه کاربری دستگاه هست که فوقالعادست یعنی باوجود دکمه های vol up , downوplay,pause,next track,previous track یه رابطه کاربری عالی به ما میده
همچنین سرعت پردازنده های دستگاه که توی track عوض کردانا عالی کار میکنه
ودر اخر interfaceعالی
recorder که هیچ وقت فکر نمی کردم این قدر خوب باشه
رادیو متوسط
speaker متوسط
ودر اخر وجودnotepad که هیچ سنخیتی با دستگاه نداره
منم j3 دارم 2 ماهی هست خریدم واقعا کیفیت صداش عالیه ولی من می خواستم ببینم نرم افزاراشو میشه از کجا دانلود کرد مخصوصا نرم افزاری که بتونه pdf بخونه.1چیزه دیگه من با زیرنویس اوردنم مشکل دارم subوsrt نمیدونم باید چطوری اجراشون کنم
ممنون میشم اگه جواب بدین:11:
درود دوستان
من شش سال پیش یک آیپاد کلاسیک گرفتم و برای پنج سال ازش مدام استفاده میکردم و هیچ مشکلی نداشتم جز هدفون (که یه مقدار اذیت میکرد گوش رو) و باتری ضعیف اون. با سیاستهایی که اپل پیش گرفته و اینکه الان یک مقدار چشمم بازتر هست دیگه نمیخوام سمت اپل برم. میخواستم بپرسم آیا J3 میتونه به نیاز های من پاسخ بده؟ من عمدتا موسیقی گوش میکنم و کاربردم ازش به طور متوسط روزی هفت الی ده ساعت میشه، آیا واقعا باتری این دستگاه به این قدرت هست؟ و اینکه میخواستم ببینم قابلیت این رو داره که متون پی دی اف رو به راحتی بدون اذیت شدن چشم خوند از این دستگاه؟
خیلی خیلی ممنون
باطریش رو درست کن همون پول J3 رو بزار به جاش یه آمپ خوب بخر و یه line out DIY و یه هدفون خوب. روش راک باکس هم نصب کن.نقل قول:
به منم جواب میدین:20:نقل قول: