دوست عزیز
فقط یکی از کلید های امضا شما فعال بود که آن هم پیام خطا "Incorrect creation date" داشت. اگر کلید دیگری دارید لطفاً قرار دهید.
Printable View
دوست عزیز
فقط یکی از کلید های امضا شما فعال بود که آن هم پیام خطا "Incorrect creation date" داشت. اگر کلید دیگری دارید لطفاً قرار دهید.
آقا من اون سایت اول تاپیک هم رفتم کلی کلید گرفتم ولی هیچ کدوم کر نکرد. الان آنتی ویروس من آپدیت نمیکنه هیچی اصلا اسکن هم نمیتونه بکنه باز 2008 که بهتر بودش
نقل قول:کلید موجود در امضام سالم و فعال هست و خودم دارم ازش استفاده میکنم با این حال 16 کلید دیگه برای اینترنت سکیوریتی رو بهش اضافه کردم.نقل قول:
سلام
22_10_1388
12_Jan_ء2010
41KB :46:
PassWord: kiskey.mihanblog.comکد:http://www.4shared.com/file/195140444/d43d5c7b/kavkis_12-1-2010.html
خوش باشین، :40:
©م.م.©
سلام خدمت دوستاننقل قول:
سلام من همیشه همین راه رو استفاده می کردم ولی الان نمیشه وقتی License بلاک شده رو حذف کردم , و میرم تو قسمت Activate new license (کانکشن اینترنت هم قطعه) فقط Activate commercial license هست و گزینه browse دیگه نمیاد activation code هم که ندارم فکر کنم چون بار اول که نصب کردم اشتباهی از trial License استفاده کردم بعد بهش key دادم دیگه الان میزنه trial License expired کمک کنید حال ویندوز عوض کردن ندارم مرسی
من خودم هم اينقدر دنبال كي براي كاسپر گشتم كه ديگه از اين آنتي ويروس خسته شدم و اونو پاك كردم و مجددا كه بعد از چند وقت نصب كردم و همزمان شد با برنامه تريال ريسيتر كه با خودم گفتم ما كه همه اين برنامه ها رو امتحان كرديم حالا اينم امتحانمي كنيم (بالاتر از سياهي كه رنگي نيست)
و وقتي طبق دستور استفاده كردم ديدم كه چه سيستم جالبي داره اين برنامه كوچولو و اون اينه كه مياد و اطلاعاتي كه مخصوص رجيستر تريال اون هست رو پاك مي كنه و دوباره مثل روز اول شما مي توانيد 30 روز ديگر رو تمديد كنيد و همين كار رو انجام بديد تا دوباره 30 روز تموم بشه و ظرف يك دقيقه بدون هيچ مشكلي دوباره تمديد كنيد.فقط بايد چند تا مسئله رو مد نظر داشته باشيد
1- ابتدا از setting ......option..........enable self defence رو غير فعال كنيد
2- از قسمت system tray(كنار ساعت) كاسپر رو exit كنيد
3- و برنامه ريسيتر رو اجرا كنيد و بعداز چند ثانيه دوباره كاسپر رو فعال كرده و به اينتر نت وصل شويد و active trial licinece رو بزنيد و حالشو ببريد
ضمنا اينم بگم كه اگه يك بار آپديت بشه ديگه وقتي شما دوباره تمديد كرديد اصلا كاري به آپديت نداره و هيچ مشكلي برا اون پيش نمياره
حالا دوستان عزيز كه اينهمه خودشون رو اذيت مي كنند اين كار رو هم بكنند و ببينند چطور است (ضرر نداره كه)
از اينجا ريسيتر رو دانلود كنيد
[PHP]http://uploadbazar.com/110Kaspersky%202009%20Trial%20Reset.zip[/PHP]
پاسورد
[PHP]www.p30world.com[/PHP]
لطفا این KEY هایی که میذارید مشخص کنید که مال 2009 هست یا 2010
با تشکر
نقل قول:
این پسورد که کار نمیکنه دوست عزیز
چند تا کلید برای KIS 2009 بذارید لطفا
معرفي برنامه Kaspersky GetKey v1.0 جهت دانلود كليدهاي كاسپر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيحات:
تنها با يک کليک و در عرض چند ثانيه مي توانيد جديدترين کليد هاي مربوط به Kaspersky Antivirus و يا Kaspersky Internet Security خود را دريافت کنيد. کار با اين نرم افزار بسيار آسان بوده و کافي است فقط نسخه آنتي ويروس کسپرسکاي (Kav) و يا کسپرسکاي اينترنت سکيورتي (Kis) خود را انتخاب کنيد و محلي را براي ذخيره Key انتخاب کنيد.
دانلود:
کد:http://www.4shared.com/file/195783903/27f13e7d/Kaspersky_GetKey.html
نكته مهم:
با توجه به اينكه اين برنامه توسط آنتي ويروس كاسپر بعنوان يك برنامه مشكوك و مخرب شناسايي ميشه حتما قبل از دانلود و اجراي اين برنامه كاسپر را Exit كنيد.
این روش برای 2009 کار میکرد ولی برای Kaspersky Internet Security 2010_9.0.0.736en جواب نمیده متاسفانه :(نقل قول:
چرا دوست عزیزنقل قول:
trial Reseter رو این ورژن(2010_9.0.0.736en) هم کار میکنه
سلام
میخوام کازپرسکای 2010 اینرنت سکیوریتی را کرک کنم ولی تو مرحله ای که کد
T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8
وارد میکنم بعد چند ثانیه ارور زیر را میده
مشکل از کجاست
مگه این کد کار نمیکنه؟؟
من از روش زیر استفاده کردم که تو صفحه اول گذاشته شده
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4147242&postcount=1297
امتحان کردم الان نشدنقل قول:
اين كدي كه شما استفاده كرديد براي اينترنت سكيوريتي كاسپر نيست و احتمالا بايد براي آنتي ويروس باشه.در ضمن شما كد معتبر و اصلي را اگر در معرض ديد همه بذاريد بزودي در ليست سياه قرار گرفته و باطل خواهد شد.نقل قول:
آقا دستت درد نکنه درست شد. فقط الان میزنم آپدیت بشه آپدیت نمیکنه سریع پر میشه .نقل قول:
سلام:
من ميخوام روي يك كامپيوتر كه به هييچ عنوان نميتونه به اينترنت وصل بشه كسپر 2010 نصب كنم ميخواستم ببينم ميشه كي رو به صورت آفلاين به كسپر بشناسونم يعني براي دادن يك كي لازم نباشه كسپر به انترنت وصل بشه و به صورت آفلاين كي رو بشناسه (كي تقلبي)
به جز كي راه ديگه هست
البطه ميدونم كه براي كسپر 2010 بايد حتما از اينترنت قطع شد ولي براي مرحله دوم بايد به اينترنت متصل بشي تا كي رو قبول كنه براي همين من نميخوام اون به اينترنت وصل بشه
باتشكر
كافيه يك سريال كه در ليست سياه قرار گرفته در قسمت Activation Online وارد كنيد و بدون اينكه به اينترنت وصل بشيد دكمه Next را بزنيد.وقتي كاسپر نتونه به سرورهاي اصلي خودش وصل بشه كه سريال را تاييد كنه يك صفحه جديد باز ميشه و شما ميتونيد با استفاده از دكمه Browse كليد موردنظر را وارد كنيد.همچنين با استفاده از گزينه Activate Trial نيز مشابه همين كار را انجام بديد.نقل قول:
در این تاپیک فقط سوالات مربوط به فعالسازی کاسپراسکای پرسیده میشند. در تاپیک اختصاصی کاسپراسکای تصویری از بخش آپدیت قرار بدید.نقل قول:
14/01/2010
کد:http://depositfiles.com/files/5ch3k1w1l
کد:http://www.file2box.com/7teio6r35h1u
کد:http://www.data-stock.com/29595/keys.rar.html
کد:http://letitbit.net/download/3188.359056a032c734a0a69eb712d/KAV_KIS_14_01_2010.RAR.html
سلام:نقل قول:
بله اينو رو ميدونستم
ولي مشكل اينجاست وقتي كيليد رو بهش ميدي ميگه بايد به اينترنت وصل بشي تا كيليد رو چك كنه و بعد اونو فعال كنه در مورد Activate Trial هم همين طوره ،؛ تا وقتي به اينتر نت وصل نشي اون 30 روز رو فعال نميكنه
درسته
من روي سيستمهاي مختلف موردي را شما فرموديد تست كردم.به پيغامش هم اهميت ندادم.بعد از 2-3 باز صفحه مربوطه نمايش داده شد.نقل قول:
برا ذخیره آبدیت چکار کنم؟همه روش ها رو بگید
سلام من برا9.0.0.463 الان خيلي وقته دارم استفاده مي كنم بقيه رو نميدونم ولي يكي از دوستان گفت كه رو ورژن شما هم كار مي كنهنقل قول:
این روش برای 2009 کار میکرد ولی برای Kaspersky Internet Security 2010_9.0.0.736en جواب نمیده متاسفانه
اينو بگم كه من يك تريال ريسيتر دانلود كردم و استفاده كردم و برام جواب نداد ممكنه اشكال از ورژن تريال ريسيتر باشه.حالا شما اين لينك رو دانلود كن و طبق دستور امتحان كن ببين ميشه يا نه
رمز همکد:http://uploadbazar.com/110Kaspersky%202009%20Trial%20Reset.zip
کد:www.p30world.com
دوست عزيزنقل قول:
برا ذخیره آبدیت چکار کنم؟همه روش ها رو بگید
شما به setting........my update center ..............وارد شو و تيك گزينه copy update to folder رو بزن و آدرس رو بهش بده تا برات تمام آپديتها رو كپي كنه و بعدا هم مي توني از اونا استفاده كني
سلام...
به تازگی KIS 2009 هم رو به 2010 تغییر دادم.(کدام ورژن کار آمد تر است؟)
ترایلر رو برای 30 روز فعال کردم...
اما نکته ای که متوجه شدم در نسخه ای که نصب کردم فقط میشه کد وارد کرد و جایی برای License key نداره؟
چه کنم؟
:5:
بیا دوست عزیز اینو بزن .
کد فعال برای محصول Kaspersky Internet Security 2010
Activation Code : PU5B5-4NQ8D-KPMU7-B6NGD
البته سریال فوق سوخته ولی بعداز ok در صفحه جدید میتونی کلید بدی.
کدهای فعال برای محصول Kaspersky Internet Security 2010
3SBZH-HTJ47-J6M14-X1QNW
MEAN6-V24CQ-KT4JC-N2J87
Y1Z2R-C6BJE-Q4V52-P3CFC
5P9BC-A5NGH-PY1XJ-WAFQ6
C1Z3K-CGK47-PH2SN-AN491
TSHTG-W3YTK-FVKBD-4PRXB
Q3H3X-FRQSY-XKEVZ-MTFZ7
ZSKJ7-TZXMY-XWY91-BQN3N
42YWT-AY2FS-C89XV-7ZCN3
4ZTS2-QCNEK-SBGA4-XKJS9
آقا من از کی های شما استفاده کردم درست شد و زد 290 روز اعتبار ولی امروز زده Key locked اینجوری که نمیشه چرا اون زمان تموم نشده باطل شد.نقل قول:
چون کلید ها خریداری نشدند و از سطح اینترنت جمع آوری میشند بنابراین غیرقانونی هستند و کمپانی کاسپر در صورت شناسایی بلاکشون میکنه.نقل قول:
کلید جدید و فعال در امضام موجود هست.
من از کی سایت پرند استفاده کردم. چند روز جواب داد ولی بعد از چند بار آپدیت از کار افتاده.
کی جدید از کجا میشه گرفت؟!
راستی اون kavkiskey چرا تغییر کرده؟! من نمیتونم ازش چیزی بگیرم!
در راهنماي پست اول موارد جديد براي بدست آوردن كليد محصولات كاسپر بهمراه آدرس جديد سايت kavkiskey قرار داده شده.نقل قول:
با سلام.ایا کرک تریال ریست برای kis 2010 و ویندوز سون وجود داره؟
خدمت شما :نقل قول:
Forum.p30world.com/showpost.php?p=4277691postcount=1502
با تشكر از miladzahraei عزيز.مطلبي كه شما زحمت تهيه آنرا در خصوص كرك Trial reset نسخه 2010 كشيده بوديد در راهنماي پست اول قرار گرفت.
مجموعه كاملي از كليدهاي نسخه هاي مختلف محصولات كاسپر
در اينجا فايلي را براي دوستان آپلود ميكنم كه حاوي مجموعه اي كامل از كليدهاي مورد نياز براي آپديت آنتي ويروس و اينترنت سكيوريتي كاسپر در نسخه هاي مختلف 2010 و 2009 و 2008 ميباشه.
اميدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگيره.
به نقل از كمياب آنلاين.کد:http://www.4shared.com/file/202169555/5f4e3211/Kaspersky_Keys_2009-2010.html
سلام دوستان من بایه روش دیگه کی ها رو وارد میکنم شما هم امتحان کنید شاید به دردتون خورد
موفق باشید
دوستان عزیز ، من با تریال ریستر مشکل دارم ، تو اکس پی اسفاده کردم ، مشکلی نبود ، اما تو سون هر کاری می کنم می گه که اون سلف چی چی enable هست هنوز ، صاف کرده منو ، هر کاری می کنم ، ریست نمی کنه که نمی کنه ..
کسی مشکل مشابه نداشته ؟ کسی چیزی نمی دونه ؟
تنکس
شما اگر Self Defense را غيرفعال كرديد و كاسپر را هم كاملا Exit كرديد روي كرك كليك راست كرده و گزينه Run as Administrator را انتخاب كنيد.يك راهكار ديگه هم اينه كه از طريق Safe Mode اقدام به استفاده از كرك كنيد.نقل قول:
سلام
اوایل که کاسپر 2010 اومده بود وفعال کردنش با رج کی یکم متفاوت شده بود نسبت به قبل یه راه افلاین بود که میشد کی رو بهش داد (همون سریال باطل شده) که الان دارم استفاده میکنم ولی یاده یه راه هم وجود داشت که میشد انلاین هم رج کی رو بهش داد کسی یادشه چطوری بود؟الان برا فعال کرد باید رج کی رو دانلود کنی از اینترنت قطع بشی بعدش فعال کنی در حالی که ممکنه ضد حال بخوری و اون چند کلید دانلود شده هم توی لیست سیاه باشن و دوباره از نو باید....
آقا یه سئوال من یه کی موقع نصب به این دادم که قبول نکردو trial نصب شد
ورژن 2010 چه جوریه از کجا باید licence عوض کنم میشه طریقه فعال سازیشو بگید ؟
در ضمن من آنتی ویروسشو استفاده می کنم
سلام بر دوستان عزیز :40:
راستش نخواستم تو انجمن درخواست کرک یه تاپیک جدید ایجاد کنم، و فکر کردم که اینجا بهترین جا باشه.
کرک یا لایسنس برنامه Kaspesky Mobile Securiy v8.0.51 رو لازم دارم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
:11: