مشکل باطری (1842) و خش خش کردن اسپیکر ( 1869) و نداشتن کلید های مالتی مدیا (1863)نرم افزاریه ؟ عجب ! :20:
در ضمن مودم هم نداره :41:
ایشالا یه دونه از اون 10 تا رو پارتیشن بندی میکنی تا مشکل هاردش رو هم متوجه میشه عزیز! :31:
Printable View
مشکل باطری (1842) و خش خش کردن اسپیکر ( 1869) و نداشتن کلید های مالتی مدیا (1863)نرم افزاریه ؟ عجب ! :20:
در ضمن مودم هم نداره :41:
ایشالا یه دونه از اون 10 تا رو پارتیشن بندی میکنی تا مشکل هاردش رو هم متوجه میشه عزیز! :31:
گفتم کلید مالتی مدیا داره حالا شما ندیدی عینک می خوای(صداش لمسیه و بقیش لمسی نیستf9-f10-f11-f12)نقل قول:
مودم هم دیگه رو اکثر مدلهای جدید برندهای مختلف نیست
مال خودم هم موقعی که خریدم پارتیشن بندی کردم عزیز اون مشکلی که تو تاپیک مطرح شده بدلیل عدم هماهنگی ویندوز 7 64bit با paragon هست که با acronis حل میشه
اسپیکر هم اون مدل بدلیل منتاژ بد اسپیکر راست لپ تاپ هست که با تعویض حل میشه
مشکل با تری هم مشکل سخت افزاری نیست چون فردا صبح که تست کرد باتری مشکلی نداشت و تا حالا هم مشکلی پیدا نکرده و ممکنه به دلیل نرم افزاری این مشکل پیش اومده باشه تا دلیل دیگه ای داشته باشه چون دیده خاموش شده فکر کرده باتری خالی کرده
من قصد توهین نداشتم فقط میگم چند مشکل سخت افزاری رو که تو چند دستگاه محدود دیده شده رو نباید به تمام تولیدات بست داد و گفت که مدل مشکل داره و نباید خرید قشنگ
من یه لپ تاپ دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خواستم ببینم خوبه یا نه ( قیمتش 670 تومنه) سی پی یو core i3 داره لطفا من رو راهنمایی کنید با توجه به قیمتش به صرفه هست؟
من سه ماهه خریدم و از کیفیتش راضین و فقط یه بار مشکل باتری داشتم که نوشتم فردا درست شد ....نقل قول:
راه راه بودن مانیتور ؟؟؟ عجب !! من دو تا DV6 خریدم که اون یکی 2020 نبود و از لحاظ کیفیت و ال سی دی و... هیچ تفاوتی ندارن ( کافی نت راه ننداختم ! ):5:
اگه قراره با میخ به جون ال سی دی بیفتی ، خوب آره این یه ضعفه که محافظ نداره .
کم نور ؟؟؟؟ نظرت راجع به زنون چیه ؟ نورش کافیه ؟:46:
اون دکمه هام داره . به نظر من تعداد دکمه های لمسی کم بهتره . نه مثه این لپ تاپا که شبیه امام زاده شدن اینقد ال ای دی و .... زیر اون کلیدای لمسی بیشمارشون ! کار گذاشتن .
قبلاً با طریقه خارج کردن ریموت آشنایی داشتین احیاناً ؟؟
مودم هم که خیلی از لپ تاپا دیگه ندارن . اون یکی DV6 هم که خریدم نداشت . دل قبلیم نداشت . اپل بابام نداره و.......
لطفاً انتقاد بی منطق نفرمائید :10:
سلام بیزحمت قیمت hp pavilion dv8 1090 و hp hdx 18 1390 رو میخواستم؟
اون مدل hdx الان تو بازار هست؟
از کجا میتونم قیمتای روز لپ تاپو به صورت pdf بگیرم؟
تذکر :
دوستان عزیز بارها اعلام کردیم تالار بحث و تبادل نظر محلی برای مشاوره گرفتن در مورد خرید لپ تاپ و بررسی مشکلات لپ تاپ شما نیست .
اینگونه درخواست های مشاوره باید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مشکلات مربوطه باید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح شوند نه در تاپیک های بحث و تبادل نظر برند ها .
لطفا قوانین رو رعایت بفرمایید تا از این به بعد باعث اخطار گرفتن خود و دیگران نشوید .
با تشکر
pami_wega
( این پست در تمام تاپیک های برند ها گذاشته شده است )
سلام دوستاننقل قول:
اين كه سري جديد dv6 محافظ صفحه نداره هم ميتونه مزيت باشه هم عيب:
مزيتش به اينه كه صفحه نمايش پرنور تر و شفاف تره مثل سوني ها كه محافظ ندارند
و عيبش هم همانطور كه ميدونيد حساس بودن اون هستش.
من خودم dv6-1235 دارم كه محافظ داره ولي زياد از نور صفحه نمايش راضي نيستم و رفيقم كه fw داره و محافظ هم نداره خيلي صفحه نمايش با كيفيت تري داره.
شما 2170 رو پیشنهاد میکنید یا 2020؟
تو سایت مای اچ پی اگر این دو مدل رو با هم مقیسه کنید یک سری تفاوت ها دارند.
اینجا خودتون ببینیدونظرتونم بگویید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا:
هارد:
2020=SATA Hard Disk Drive 500 GB 7200 rpm
2170=640 GB SATA Hard Disk Drive 5400 rpm
دستگاه کارت حافظه خوان:
2020=5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards
2170=n/a
خصوصیات فاکتورهای انسانی:
2020=Integrated finger print reader
2170= n/a
تکنولوژی بی سیم:
2020=N/A
2170=802.11 a/b/g/n; Bluetooth® wireless networking
3-نظرتون؟
جواب بدید تورو خدا!!!
کدومشون بهتره واسه خرید؟
از لحاظ كانفيگ همونطور كه گفتي 2170 و 2020 با هم تفاوت زيادي ندارند فقط فكر ميكنم هاردش باشه كه 140 گيگ بيشتر ميتونه مزيت خوبي باشه فينگر پرينت و وايرلس و بلوتوث هم هردوتاشون دارند. ولي به نظر من وقتي اختلاف قيمتشون ناچيزه اولويت با اوني كه جديدتر اومده هستش بازم اگه دوستان اطلاعات دقيق تري دارند بگن تا ماهم بدونيم.نقل قول:
سرعت هارد 2170و5400
اما 2020و7200
مصرف انرژی کمتر هارد 2170 مهمتره به نظرتون یا سرعت بیشتر هارد 2020؟
خب ببینید ، دوست من ، شما اگر میخواستید Desktop بگیرید ؛ خب سرعت هارد مهم تره !!!نقل قول:
اما در لپ تاب به نظر من مصرف باتری مهم تره!!
خوب اول بايد ببينيم اين دوستمون چه استفاده اي از لپ تاپ داره اگر مثل من بيشتر وقت ها خونه و مغازه استفاده ميكنه خوب اصلا نيازي به دوام باتري نداره چون من كه هميشه به برق وصل ميكنم فقط هر چند روز يه بار شارژش رو خالي ميكنم كه باتري خراب نشه.نقل قول:
ولي درعوض سرعت بالاي هارد خيلي موثر هستش تو صرفه جويي در وقت. سرعت كپي من از فلش تو هارد 5400 دور متوسط 20مگ در ثانيه هستش دوستاني كه 7200 دارند بگن سرعتشون چنده؟
در ضمن باتري dv6 من با استفاده متوسط (مثلا فيلم ديدن) 1 ساعت و 40 دقيقه دوام مياره كه زيادم جالب نيست.:20:
خب بله ،نقل قول:
اما لپ تاب ، اصلش به قابل حمل بودنش ه!!! پس باتری مهمتره!!!
حرف شما هم درسته ، ولی خب چند نفر مثل شما فکر میکنند!!!!:10::46:
HP Envy 15
می خواهم از امریکا بیارم ایا گزینه خوبیه؟
می خواهم این مدل رو سفارش بدم لطفا نظر بدید؟ کسی نمیدونه این مدل چنتا خروجی usb داره ؟
یکم در باره درایور اکسترنالش توضیح یدید این 2usb که نوشته یعنی چه ؟ کابل برق هم می خواهد ؟
یکم درمورد گرافیکش توضیح بدید ؟ تو سایت hp زده 5830 اما فکر کنم 4830 باشه ؟ 4830 قویه یا ضعیف ؟
Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit
Processor Intel(R) Core(TM) i7-720QM Quad Core processor (1.6GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.8 GHz
Memory 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm)
Hard drive 500GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection
Graphics card 1GB ATI Mobility Radeon(TM) HD 5830 Graphics - For i7 Processors
Display 15.6" diagonal Full High Definition LED HP Ultra Brightview Widescreen Display (1920x1080)
External optical drive External Tray Super Multi 8X DVD+/-R/RW w/Double Layer Support with 2 USB Ports
Personalization Webcam Only
Networking Intel Wireless-N Card with Bluetooth edit
Included Software Bundle HP QuickWeb, Corel VideoStudio Pro X2, Corel Paintshop Pro X2, Stardock My Colors
Keyboard HP Color Matching Keyboard
Primary battery One 6 Cell Lithium Ion Polymer Battery + One 9 Cell HP Envy Slim Fit Extended-Life Notebook Battery
در اخر به نظر شما قیافش خویه یا نه ؟؟
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
یکی از بهترین انتخاب های موجوده!!!
این مدل 3 تا پورت USB 2.0 داره!
درایو اکستر نالش خیر ، کابل برق نمی خواد ، با USB کانکت میشه ، واز برق USB استفاده میکنه!
نه اشتباه میکنید ، این مدل با گرافیک 5830 عرضه میشه!!!
از نظر کانفیگ ، دیزاین و زیبایی حرف نداره!!!
تصاویری از HP Envy 15 :
آقا واقعا مدل شاخي هستش فقط حيف شد كه درايو اينترنال روش نذاشتن و فكر ميكنم يه مقدار هم به خاطر 64 بيتي بودنش فعلا ازيت بشي ولي در كل به نظرم مدل خوبيه.
آقا واقعا مدل شاخي هستش فقط حيف شد كه درايو اينترنال روش نذاشتن و فكر ميكنم يه مقدار هم به خاطر 64 بيتي بودنش فعلا ازيت بشي.نقل قول:
البته من با اين مدل كار نكردم ولي برداشتي كه من از عكس ها داشتم اينه كه:
1- HP مشكل داغ كردنش رو تو اين طراحي جديد حل كرده چون هم هواكش هاي اظافي گذاشته و هم خروجي هواي cpu از زير به بغل قاب منتقل شده و تقريبا از همه طرف خروجي هوا گذاشته كه خيلي حال ميده (تا چشم اين رقيب هاي HP كور بشه)
2- البته درسته كه زيبايي اون به DV6 نميرسه ولي در عوض مشكل سنگين بودن HP نسبت به سوني ها رو حل كردن و بايد خيلي سبك تر شده باشه چون هم درايو اينترنال نداره و هم از فلز دور قاب خبري نيست.
3- محافظ صفحه نمايش هم كه داره (قابل توجه منتقدين 2020)
دوستاني كه تجربه تست داشتن خواهشا بفرمايند تا ما هم استفاده كنيم.:46:
دوستان من به تازگی DV6-2020 خریدم . برای بازی استفاده چندانی ندارم نهایتا بخوام Fifa یا World of goo بازی کنم . بدون استفاده از کول پد اگه بخوام این بازی ها رو اجرا کنم به نظرتون لپتاپم زیاد داغ میکنه ؟ البته کول پد کولر مستر خریدم ولی میخواستم ببینم بدون استفاده از کول پد چه جوریاست واسه این 2 تا بازی ؟
با خیال راحت بازی کن من 3 ماهه گرفتم بازی های روزم بدون مشکل بازی کردم (gta iv call of duty6 و...) حرارت cpu و graphic بالا میره به طوری که نمیشه لبتاب توی دست بگیری اما تا حالا که مشکلی بیش نیامده.cool pad به جرز اینکه باطری لب تاب زود از بین ببره کاره دیگه ای نمیکنه و اگر حرارت لب تاب خیلی بالا بره fan لب تاب با سر عت بالا گرما رو کاهش میده فقط روی فرش نذار و روی سطحی قرار بده که دمنده و مکنده fan
دوست عزیز خیالت راحت باشه ، اگر هم داغ شه سیستم خنک کننده ی داخلی خوبی داره!!! یعنی خودش از پس خودش بر میاد!!!نقل قول:
یه جورایی ، استفاده از کول پد بهتره!!:10:
ولی نه اینکه بدون کول پد ، سی پی یو لپ تاب ذوب شه!!!!:18:
اصلا به نوع بازي زياد ارتباطي نداره. كاركرد CPU اگه از 40% بالاتر بره دور CPU خيلي گرم ميشه و من رو سبك ترين بازي ها هم تست كردم گرماش با بازي هاي سنگين چندان فرقي نداره و بدون كول پد تا 65 هم ميره ولي با كول پد نهايت 53 درجه.نقل قول:
البته من با نظر اين دوستمون چندان موافق نيستم كه گفته: (خودش از پس گرماش بر مياد).:13:
اگه بخوام بيطرف باشم تو پست قبلي هم گفتم DV6 ها توي گرماي CPU مشكل دارن اونم به خاطر جاي بد خروجي فن اون است يعني به جاي اين كه كنار بدنه باشه زير اون هستش و از من ميشنوي ريسك نكن و موقع بازي از كول پد استفاده كن كه ديگه خيالت از بابت سوختن CPU و گرافيك راحت باشه.:20:
دوستاني كه 2020 دارند سرعت هاردتون كه 7200 هست با مدل هاي 5400 مقايسه كرديد؟
ميخوام بدونم خيلي تو سرعت تفاوت دارند؟
اگه ميتونيد ببينيد موقع كپي كردن فيلم از فلش تو هارد سرعتي كه خود ويستا نشون ميده چنده؟
ممنون ميشم.
سلام دوستان.
من میخوام یه لپ تاپ بگیرم که از نظر سیستم داخلی فوق العاده قوی باشه. دیزاین کلیش هم خیلی واسم مهمه که شیک و کلاسیک باشه! از لحاظ هزینه هم میتونم تا 2 تومن(اگرم خونواده راضی شه شایدم 300 200 تومن بیشتر :31:) خرج کنم!
طی یک جستجوی(هرچند ساده) لپ تاپ های زیر بهم پیشنهاد شد:
vaio f11ggx
hp envy 15
hp 2020
حالا اگه زحمتی نیست میخواستم نظرات و پیشنهاداتتون رو حداقل راجع به 2 گزینه آخر بگید!
مرسی...
دوستان کارت وایرلس لپ تاپ dv6-2020 از نوع 802.11 a/g/n هست . میخواستم ببینم وایمکس هم ساپورت میکنه ؟
قاعدتا باید یتونه چون از لحاظ فنی مشکلی نداره مگر اینکه خود ایرانسل اجازه دسترسی به شبکهش رو به غیر از مودم خودش ندهنقل قول:
چون کرمانشاه راه اندازی نشده نمیتونم امتحان کنم
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
شما در هر صورت باید مودم وایمکس رو تهیه کنید !
برای اینکه قسمت RamReader مدل hp2020 بتواند میکرو ram مربوط به مثلا موبایل سونی اریکسون را بخواند باید چکار کرد ؟
آیا مبدلی براش هستش ؟
شک نکن hp envyنقل قول:
دوستان یه سوالی داشتم
کلا کارکرد HP چطوره ؟ نسبت به لپ تاپ های دیگه .
آقا جاننقل قول:
wimax با استفاده از تکنولوژی 802.16 استفاده می کند پس نوع مودم و کارت شبکه بیسیم آن تفاوت دارد
بچه ها کدوم از مدلهای hp این دو گزینه مورد نظر من رو با هم دارند؟؟؟
اول داشتن نور بک لایت پشت کیبرد..... برای کار در شب ؟؟؟؟
دوم داشتن پورت HDMI ؟؟؟
لطف کنید هر چندمدل که میشه بگید ...ممنون
شما باید از یه خشاب مخصوص همون رم استفاده کنی. یا حتی از رم ریدرهای همه کاره.نقل قول:
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
من که نزدیکه 1 سال دارمش. راضیم. :31:نقل قول:
هم کیفیت. (بزنم به تخته) هم زیبایی (بازم بزنم به تخته) هم کانفیگ (حتی بازم بزنم به تخته) :31: تو هیچ موردی هم کم نیاورده خدا رو شکر از بازی بگیر تا رندر انیمیشنهای سنگین. :27:
بازی های سنگین رو هم خوب اجرا می کنه ؟نقل قول:
شما چه مدلی دارین ؟
دوستان با مشخصاتی که مد نظرم بوده به این رسیدم اگر امکان داره راهنمایی کنید خوب هست ؟ کارم بیشتر فتوشاپ ادیت عکس هست و کارهای معمولی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
HP Pavilion DV6-2130
دوستان من مدل زیر را برای خرید انتخاب کرده ام HP PAVILION DV6-2170
لطفا نظرتان را در مورد این سیستم بگید .
قیمت در چه حدی است ؟
و سوال مهم : آیا سیستم تهویه این مدل زیر لب تاپ قرار دارد یا در کناره آن؟(لطفا این قسمت را حتما جواب دهید اگر اطلاع کامل دارید)
ممنون
تو امضام هستش. HP DV5-1155eeنقل قول:
بازی های زیر با بالاترین کیفیت تموم کردم:
1- Crysis War Head
(با آخرین کانفیگ اجرا میشه ولی در صحنه های پر انفجار یکم ریپ می زد که با دانلود درایور nVidia اونم حل شد :31: ) >> اگه می خوای کارت گرافیکت رو منفجر کنی و یه تست ازش بگیری فقط کافیه تو یکی از مراحل یه جا که کلا بشکه سوخت هستش رو بترکونی اونم با آخرین لول جزیئیات و از فاصله ای که بشه تمام انفجارو دید. حتی خرد ریزه ی بشکه ها هم عالی دیده میشن :31:
2- Need For Speed: Shift
>> عالی اجرا میشه
3- PES 2010
خیلی روون اجرا شد
4- COD Modern Warfare 2 بی نقص بود یادش بخیر حیف زود تموم شد :41:
5- X-Men
اونم جالب بود فقط مرحله ای که غولش اون روباته بزرگه یکم ریپ می زد.
6- Batman (همون تیمارستانه اسمش یادم نیست :31:)
انصافا خود بازی گرافیکش عالی بود. مخصوصا لباس بت من از نزدیک :31:
یادشون بخیر :31:
فکر کنم دیگه بس باشه :31:
مدل گرافیک این مدل چیه ؟نقل قول:
این همین لپ تاپیه که دارین ؟کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&docname=c01571758&printable=no&encodeUrl=true&
بله دوست من.نقل قول:
همین هست.
NVIDIA GeForce 9600M GT 1gig
به اون GT بودن دقت کنید. سری GT هم بازدهش بیشتره هم گرماش.
ولی GS ها بازده متوسط و نسبتا کمتر گرم می کنن. :31:
این مدل ما دیگه قدیمی شده. به فکر جدیدش باش. فقط خواستم بگم که اچ پی واقعا اچ پیه. :31:
پورت HDMI رو تقريبا تمام DV6 هاي 15 اينچ دارند چون فول پورت هستند.نقل قول:
نور بك لايت پشت كيبرد هم تا جايي كه من ميدونم هيچكدوم ندارند چون اصلا نيازي نميشه كه به خاطرش بخوان مصرف باتري لپ تاپ رو بيشتر كنند.
من كه تو تاريكي مطلق هم مشكلي با ديدن كيبرد ندارم چون انعكاس نور LCD تو شب صفحه كيبرد رو روشن ميكنه و كاملا قابل ديدن هستش.
پيشنهاد من هم به شما DV6 2020 هستش كه الان خيلي معروف و پرفروش هستش. اگه اطلاعات بيشتر از اين مدل ميخواي بهتره صفحات قبل رو مرور بكني يا اين كه تو گوگل سرچ كني.:20:
طبق اون چيزي كه تو عكس معلومه همچنان DV6 ها با همون طراحي قبلي توليد ميشن كه تهويه CPU اون در زير قرار دارد.نقل قول:
ولي دوستان توجه كنند يه وقت از حرف من كسي دچار اشتباه نشه منظورم از زير اين نيست كه اصلا هوا راهي به بيرون نداشته باشه تو اين عكسي كه از مال خودم گرفتم مشخصه:
قسمت هاي قرمز خروجي هواي CPU هستش كه اگر در قسمت آبي جاي خالي وجود داشت حتما خروجي هوا رو در اون قسمت قرار ميدادن ولي اونوقت دوتا از پورت هاي ضروري رو از دست ميداديم.
و همونطور كه گفتم اين گرماي زياد فقط موقع بازي ايجاد ميشه كه در هر صورت آدم عاقل براي هر نوع لپ تاپي موقع بازي كول پد ميذاره چون وقتي پاي modern warfar2 ميشيني حداقل 2 يا 3 ساعت طول ميكشه.
البته موقع بازي حتما از كيبرد جدا هم استفاده كنيد تا كيبرد خودش آسيبي نبينه و ناقص نشه.
اين هم يك عكس از مبدل CPU به يخچال كه فرشته نجات گيمرها هستش.
سوال ديگه اي بود در خدمتيم :46: