كسي اطلاعات نداره جواب من رو بده براي دوستم ميخوامنقل قول:
Printable View
كسي اطلاعات نداره جواب من رو بده براي دوستم ميخوامنقل قول:
من یه بار با یکی از دست اندر کاران امور اینترنتی در تبریز، صحبت میکردم دقیقا در مورد همین موضوع.نقل قول:
من میگفتم که میخوام شرکت رو راضی کنم که سرعت 5 مگ بده به من.
اون آقایی هم که یه ارتباط دوستی مانندی داریم باهاش، حسابی زد زیر خنده.
گفت که پهنای باند مخابرات که بین چند صد نفر یوزر تقسیم میشه، یه چیزی نزدیک به 8 مگ هست که شما میخواهید 5 مگ از اونو تنهایی استفاده کنید. :31:
دوست خوبم، مشکل خیلی ریشه ای هست.
حتی اگه ISP ها سرعتشون رو افزایش بدند، مخابرات ها توانایی اینو ندارند که اون پهنا رو ساپورت کنند.
موفق باشید. :40:
نه دوست عزيز ، من گفتم شايد اشتباه تايپ كرده باشي!!!:46::46:نقل قول:
آخه بعضي از دوستان زياد از آساتك راضي نبودن منم شك كردم!:10:
:11::11:
شاید از آسیاتک بهتر هم باشه ولی اینجا فکر نمیکنم کسی از آسیاتک ناراضی باشه !نقل قول:
میتونی تو تاپیکش ببینی.
آسیاتک بدیش فقط نداشتن شبای رایگانه. البته بعضی از دوستان صبانتی من هم از سرعت شبانش راضی نیستن.
راضی بودن یه چیز نسبیه. ولی سرعت اینترنت محدود همونه که خدمتتون عرض کردم.
موفق باشی.
کسی نمیدونه آسیاتک هم تو کرمانشاه شعبه داره یا نه...؟
معمولا 256 نا محدود تو تهران ماهی چقدر هست..؟
دوستان این تست رو الان گرفتم.کاری به سرعتشم ندارم یه نگاه به پینگش بندازید ببینید چه خفنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز، لطفا از Kuwait City تست بگیرید. (محلش دقیقا کنار خلیج فارس و دریای عمان هست)نقل قول:
پینگ واقعی در ایران با باکو مشخص نمیشه . . .
خودتون مشاهده کنید:
فکر میکنم پینگ واقعیه شما، چیزی دوروبر 200 باشه که خیلی عالیه.
موفق باشید :40:
این پینگ چیه ؟ زیاد و کم بودنش چه فرقی داره ؟
مثلا من سرعت دانلودم خیلی خوبه. ولی پینگم 999 میزنه.
این یعنی چه ؟!
برای اندازه گیری دقیق پینگ از Run بگیریدنقل قول:
وقتی دانلود ندارید پینگ بگیرید
پینگ هرچی کمتر باشه بهتره
200 300 باشه عالیه البته تو ایران
وقتی دانلود داشته باشی و پینگ بگیرید باید حدود 700 تا 1000 باشه...
تعریف ping:نقل قول:
از ابزارهاي شبكهاي متعددي نظير ping و traceroute ميتوان به منظور اندازه گيري ميزان تاخير در يك شبكه استفاده نمود. برنامههاي فوق فاصله زماني بين ارسال يك بسته اطلاعاتي از مبداء به مقصد و برگشت آن را محاسبه مينمايند. به زمان فوق round-trip، گفته ميشود. round-tripتنها روش موجود به منظور تشخيص و يا بدست آوردن ميزان تاخير در يك شبكه نبوده و در اين رابطه ميتوان از برنامههاي متعددي استفاده نمود.نقل قول:
پهنای باند صرفا یكی از عناصر تاثیر گذار در سرعت یك شبكه است. تاخیر( Latency ) كه نشاندهنده میزان تاخیر در پردازش داده در شبكه است، یكی دیگر از عناصر مهم در ارزیابی كارآیی و سرعت یك شبكه است كه دارای ارتباطی نزدیك با پهنای باند میباشد. از لحاظ تئوری سقف پهنای باند ثابت است. پهنای باند واقعی متغیر بوده و میتواند عامل بروز تاخیر در یك شبكه گردد. وجود تاخیر زیاد در پردازش داده در شبكه و در یك محدوده زمانی كوتاه میتواند باعث بروز یك بحران در شبكه شده و پیامد آن پیشگیری از حركت داده بر روی محیط انتقال و كاهش استفاده موثر از پهنای باند باشد.
پهناي باند و تاخير دو عنصر تاثيرگذار در كارائي يك شبكه ميباشند. معمولا از واژه ( QoS Quality of Service)به منظور نشان دادن وضعيت كارآيي يك شبكه استفاده ميگردد كه در آن دو شاخص مهم پهناي باند و تاخير مورد توجه قرار ميگيرد.علت بالا یا پایین بودن مقدار عدد Ping در تستهای شما یکی این مورد می باشد.
پینگ» قسمتی از عهدنامه یا پروتکل (icmp internet control message protocol) است که برای رفع مشکلات شبکه های «tcp/ip» از آن استفاده می شود .
پینگ فرمان يا ابزاري است كه به شما مي گويد آيا رایانه مورد نظر شما فعال است يا خير . پینگ فرمانی است که «ديتاگرام» (datagram) به ميزبانی مشخص ارسال می کند. اگر اين ميزبان باصطلاح زنده و آنلاین است که يا جواب می دهد يا همان ديتاگرام را بر می گرداند. اگر ديتاگرام برگشتی با ديتاگرام ارسالی مشابه بود، پس ميزبان آنلاین است.
اين فرمان همچنين می تواند زماني را محاسبه كند كه طول مي كشد ديتاگرام به ميزبان برسد. البته این ممکن است در مواقعي خطرناك باشد؛ زيرا برخي اوقات پینگ كردن هاي متوالي باعث قفل كردن سامانه ميزبان ((crash مي شود. علت اين اتفاق اين است كه با فرمان پینگ رایانه مقصد يا ميزبان مقداري از حافظه خود را كنار مي گذارد تا به این شیوه جواب فرمان را بدهد . حالا اگر به طور متوالي ميزبانی را پینگ كنيد، زماني مي رسد كه تمام منابع حافظه ميزبان استفاده مي شود و سامانه آن يا «هنگ» مي كند يا «ری استارت» (restart ) مي شود . به همین دلیل اکثر isp ها این عمل را می بندند.تا کاربر قادر به انجام نباشد.
فرمان پینگ پارامترهاي زيادي دارد؛ با تايپ كردن فرمان پینگ خالي در خط فرمان «داس» در ويندوز، مي توانيد فهرست كاملي از آنها را ببينيد.
کاربرد این دستور به صورت زیر است:
اگر نتیجه Request timed out باشد ، نشان میدهد که آن ip در آن لحظه فعال نیست.
ping دستوری است که مشخص میکند که آیا یک کامپیوتر خاص که ما ip یا domain آن را میدانیم، روشن و فعال (Active) هست یا نه. و اینکه اگر فعال باشد مدت زمان رسیدن بستههای tcp/ip از آن کامپیوتر به کامپیوتر ما چقدر است. ping ip-or-domain که به جای ip-or-domain باید شماره ip و یا domain آن(اگر داشته باشد) را میگذاریم.
از این کاملتر رو هیچ جا نمیتونید پیدا کنید.
راستی! نتیجه پست بالایی:
هر چه پینگ بالاتر، سرعت لود صفحات پایین تر. (اگه سرعتتون 2 مگابیت بر ثانیه باشه ولی پینگتون بالا باشه (مثلا 1100)، شاید سرعت وب تون، از 128 هم پایین تر باشه . . .)
یه چند روز پیش، اینترنت تبریز قطع شده بود . . . ارتباط خیلی ناچیزی وجود داشت.
یه تست گرفتم. پینگش رو ببینید:
فکر کنم 45 دقیقه طول کشید تا این تست رو بگیرم.
سرعتم از سرعت Gprs ایرانسل هم پایین تر بود . . . :31:
اینم قضیه ی پینگ . . .
دمشون گرم عجب پینگه فضایی :31:
این پینگ بستگی به سرعتی داره که از شرکتها می گیریم ..؟
نه! به سرعت مربوط نیست.نقل قول:
بستگی به خود ISP ، و سیستم ها و مودم ها، پورت ها و دستگاههایی که استفاده میکنند داره.
موفق باشید
اول از همه اینکه SpeedTest کلا مشکل داره یهو قاط میزنه پینگو مینویسه 2 یه دفعه دیگه قاط میزنه مینویسه 1999... اگه شما واقعا به دونستن پینگتون نیاز دارید Run رو باز کنید بنویسید cmd و اینتر رو بزنید و بنویسید ping google.com -t و ببینید پینگ واقعیتون چیه که معمولا بالاتر از 400 نیست...نقل قول:
دوم... شما چرا میگید که از کویت سیتی پینگ بگیره...؟؟؟ فقط به خاطر اینکه سایت ناقص العقلی مثل SpeedTest.net داره به شما پیشنهاد میده که از این سرور تست بگیرید...؟؟؟ به نظر شما وقتی که غالب پهنای باند ایران از ترکیه تامین میشه (که بعدشم به اروپا وصله و بعدم به لندن) تست از ترکیه بهتر برای ایرانیا جواب میده یا تست از یه سری عرب خرفت که سرورشون از هر ده بار 9 بار کار نمیکنه...؟؟؟ اگه شما از اون سرور عربه تست بگیرید عین اینه که لقمه رو 6 بار دور کله تون بچرخونید و بعدشم بدید بقلیتون بخوره...!!! :20:
یکی باید پیدا بشه به این سایت با عقل و کمالات SpeedTest.net بفهمونه که سرور پیشنهادی برای ایران رو به سمت شمال غربی پیشنهاد بده (البته نه کوبا... فقط ترکیه چون بقیه اون کشورا سرورای جالبی ندارن و همچنین به سمت اروپا)...
مهمترین ملاک SpeedTest برای پیشنهاد سرور، فاصله شما از اون سروره که نزدیک باشه و چون برای ایران هیچ گونه منطقه بندی نکرده و هیچ کاری برای ایران انجام نداده به همین دلیل همه رو یه نقطه وسط ایران فرض میکنه که به کویت نزدیک تر هستن... :27::27::27:
به جای SpeedTest از این تست AudiMyPC استفاده کنید که همه بدون استئنا قبولش دارن (البته باید JAVA روی سیستمتون فعال باشه) :
مثل این (شبانه صبانت) :کد:http://www.auditmypc.com/internet-speed-test.asp
:11:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز، فکر نمیکنی یه کم تند رفتی؟
اون سایتی که شما میگید من هم تستش رو قبول دارم. و تست اسپید تست رو هم قبول دارم.
در ضمن اونی شما میگید، تست پینگ نداره.
بحث من، سر تست پینگ بود. نه تست سرعت.
لطفا به موضوع بحث ها دقت کنید.
موفق باشید.
دوستان؛ برای پینگ، از اینجا هم میتونید استفاده کنید.
موفق باشید :40:کد:http://www.tellurian.com/scripts/tools/ping.asp
منم پینگو گفتم دیگه... حرف من نامربوط نبود... گفتم که وقتی سیمی که ایران ازش اینترنت میگیره از ترکیه میاد ، سرورای ترکیه ای برای تست توسط ایرانیا بهتر هستن... و همچنین گفتم که SpeedTest.net نمیشه اعتماد کرد (در واقع به هیچ چیز دیگه ای غیر از command line در مورد پینگ نمیشه اعتماد کرد)... بعدش گفتم که برای تست سرعت این سایت بهتره...نقل قول:
خوب اون سایت تست پینگ نداشته باشه... سرعت مهمه نه پینگ... پینگ رو که خیلی راحت تر از هر چیزی میشه با سطر فرمان ویندوز به دست آورد پس پینگ گرفتن از بیرون از کامپیوتر شما به چه درد شما میخوره...؟؟؟ اصلا هیچ گونه تست پینگی که توسط یه سایت از طریق مرورگر انجام بشه ارزش نداره...
ببخشید اگه یه وقت توی اون پست تندروی کردم...
من به موضوع بحث ها توجه دارم شما به متن بحث توجه کافی نداشتید...
:11:
من از این سایتی که شما معرفی کردین خواستم تست بگیرمنقل قول:
یه کم رفت جلو بعد یه دفش پیغام خطا دادsession invalid (یه چی تو همین مایهها)
چرا؟ جاوا هم نصبه
چند تا دلیل ممکنه داشته باشه :نقل قول:
آخرین نسخه جاوا رو نصب کنید تا باگ های کمتری داشته باشه که میتونید از آدرس زیر دانلودش کنید :
ترجیحا با اینترنت اکسپلورر کار کنید که با جاوا سازگارتره...کد:http://java.com/en/download/manual.jsp
ممکنه که به دلیل مشکل کانکشن و قطع و وصل شدن ارتباط باشه... یا بالا رفتن اتفاقی پینگ به دلیل مشکل در کانکشن...
ممکنه جاوا به خوبی اجرا نشده باشه (مثل فلش که بعضی وقتا خوب load و اجرا نمیشه) با Ctrl+F5 یا Alt+F5 یه بار دیگه صفحه رو کلا رفرش کنید...
مرورگر رو ببندید دوباره باز کنید... یا اگه جاوا رو دوباره نصب کردید سیستم رو ریست کنید...
در پایان هم ممکنه مشکل از سایت و یا شلوغی سرور باشه که میتونید بعدا دوباره امتحان کنید...
از این سایت هر 10 دقیقه یه بار میتونید تست بگیرید و به همین خاطر نباید هی الکی روی دکمه Start بزنید چون هم جاوا قاطی میکنه و هم فرصتتون رو از دست میدید...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
سه تا از پر استفاده ترین و در عین حال بهترین تست کننده های سرعت در اینترنت اینا هستن که اکثر سایتای دیگه هم از سیستم همینا استفاده میکنن :
تست کننده سرعت سایت CNET ، تست کننده سرعت سایت AuditMyPC (بر اساس JAVA) و همچنین SpeedTest.net (بر اساس Flash)
که از این میان SpeedTest.net از همه خوشگل تر و شدیدا سنگین تره که نسبت به دو سایت دیگه نتیجه های با دقت کمتری ارائه میده ولی بازم خوبه... البته نه خیلی برای ایران... تست کننده سرعت سایت CNET هم بیشتر برای شبکه اینترنت آمریکا بهینه شده... و تجربه تو ایران ثابت کرده که AuditMyPC از همه اینا دقیق تر نشون میده... و علت اصلیشم اینه که مثل SpeedTest.net به صورت لحظه ای و با یه فرآیند دنباله دار کار نمیکنه و خیلی خیلی دقیق نشون میده...کد:http://reviews.cnet.com/internet-speed-test/
http://www.auditmypc.com/internet-speed-test.asp
http://www.speedtest.net/
:20:
کسی از دوستان از سرویس های DM داتک استفاده می کنه؟
من به توصیه نمایندگی که میگفت 128 این نوع سرویس به اندازه 256 DS است شارژ کردم حتی این سرویس نیاز به نامه هم داره.ولی الان سرعتم از 128 معمولی ام کمتر شده!!!!!
زنگ میزنم پشتیبانی میگم این وضع یعنی چی؟میگه سرویس dm بدلیل شیر کمتر سرعت واقعی 128 میده یعنی اگر سرعت شما 14-15 باشه از نوع DM هست و اعتراضی وارد نیست و سرویس های معمولی باید 8-12 باشه!!!!!!!!!!
تازه میگه این 128 DM از 256DS (سرویس معمولی) از لحاظ سرعت بیشتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
این آخریشو دیگه وقتی شنیدم شاخ درآوردم .من الان یک ماه که دارم با 16-17 (دست پاییین گرفتم ،گاهی تا 20 هم بالا می رفت که اونو خطا میگیریم)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بنده هم موافقم. مثلا پینگ اپیدتست من روی خیلی از سرورها (حتی هنگ کنگ) بهتر از کویته!نقل قول:
خوب این نشون میده که توصیه کویت توصیه خوبی نیست.
همونطور که فرمودی فکر کنم طراح اسپید تست فقط یه خطکش گذاشته روی نقشه و کوتاهترین فاصله
رو درنظرگرفته. ممکنه این روش برای کشورهای پیشرفته جواب بده اما باید یه فانکشنی هم برای
جاهایی مثل ایران طراحی میکرد. اسمشو هم میتونست فرضا بزاره Darepit places server :46: :27:
که هوشمندانه انتخاب کنه و ببینه کدوم سرورها رو باید برای اینجورجاها توصیه کنه.
خیلی ممنون :11:
خوب چطوري در run بزنيم و بفهميم پينگ چقدر هستش؟؟؟ من cmd زدم و بعد پينگ رو زدم حالا پينگ آي پي آدرس رو بزنيم .
TTL ميشه پينگ ؟؟؟؟ مال من 128 هستش در حالت معمولي بدون استفاده
تو Run بنويس cmd بعدش بنويس ping yahoo.com آخرش دقت كن ميزنه Average :....ms جاي نقطه چين زمان پينگ ميزنه.نقل قول:
يا مستقيم توي ru بزن:نقل قول:
کد:ping yahoo.com -t
من فقط اطلاعاتی رو که می دونم می گم.نقل قول:
این سرویس داتک ظاهرا بخاطر داشتن ip استاتیک و یکم شیرینگ کمتر رو شرکت هایی که چند تا دفتر در جاهای مختلف دارن و می خوان ارتباط ایمن بین دفتر ها برقرار کنن می گیرن.برای کاربر های عادی مثل ما زیاد کاربرد نداره
از دوستان کسی خبری در مورد راه اندازی اینترنت پرسرعت خود مخابرات نداره؟؟
مخابرات گفته همه pcm و dlc ها مشکلشون حل میشه!!
اگه راه بیوفته و بخواد انحصاری کار کنه بدبخت میشیمنقل قول:
قیمتهای فضایی و کیفیتهای درب و داغون
دیگه هم نمیشه سرشو کلاه گذاشت و بانامه و .... سرعتهای بالاتر گرفت
این که ارهنقل قول:
اما من تو خبر ها شنیدم می خوان همه شرکت های pap رو جمع کنن
از خصوصی بودن بیرون بیارن و همه خدمات رو خودشو داشته باشن:5:
حالا کی قرارا بشه من نمی دونم فقط می دونم شروع کردن این کارو
خدا کنه این اتفاق هیچوقت نیوفتهنقل قول:
وگرنه همین adsl128 رو دیگه باید فقط تو رویاها ببینیم
آخه ینی چی اینکار؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
افتاده این اتفاق
عدم ارائه اينترنت پرسرعت از طرف مخابرات يك اشتباه تاريخي بود
وزير ارتباطات وعده داد: «مخابرات از این پس میتواند با تلاشهای صورت گرفته، با قدرت وارد این حوزه شده
و ظرف یک سال آینده تا 3-4 میلیون پورت پر سرعت را در اختیار مردم قرار دهد.» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در مراسم افتتاحیه چهارمین سمپوزیوم بینالمللی مخابرات، با مرور پيشرفتهاي صورت گرفته و به خصوص در زمان دولت نهم، «آینده خوبی» را براي آينده مردم در دريافت پهنای باند وسیع وعده داد.
به گزارش ايتنا سليماني در گزارش خود در زمينه برنامه توسعه اينترنت در ايران، موضوع برنامه واگذاري يك و نيم ميليون پورت پرسرعت را مورد نظر قرار داده و جلوگيري از ورود شركت مخابرات دولتي به اين حيطه را مورد انتقاد قرار داد.
به گفته وزير ارتباطات: «در اين زمينه، برنامهريزان در كشور، قبلا دچار يك اشتباه تاريخي شدند كه شركت مخابرات با اين همه سابقه و توان را از ورود به اين عرصه ممنوع كردند.»
بنا به ادعاي سليماني، اين اشتباه از عوامل اصلي عدم تحقق خواسته برنامه براي ارائه پورتهاي پرسرعت مورد نظر بوده است.
وی با اشاره به برنامه دولت براي ورود مخابرات به عرصه ADSL از واگذاری یک میلیون و 500 هزار پورت سخن گفت و اظهار داشت: «شرکتهای مخابراتی از این پس میتوانند با تلاشهای صورت گرفته، با قدرت وارد این حوزه شده و ظرف یک سال آینده تا 3-4 میلیون پورت پر سرعت را سرمایهگذاری کرده و در اختیار مردم قرار دهند.»
سليماني استفاده از شبکههای ارتباطی و اینترنت را از سال 71 با نرخ رشد کم برشمرد و گفت: «در شهریور 84 حدود 7 میلیون کاربر اینترنت داشتيم با ضریب نفوذ نزدیک به 10 درصد، و هم اکنون با اتصال همه بانکها، دانشگاهها و برخی مدارس کشور به شبکه، ضریب نفوذ اینترنت جهش ناگهانی یافته و در حوزه کاربران اینترنت از 30درصد عبور کردیم.
دوستان سلاممنطقه مخابراتی من فرد اسدی هست. ( 1.5-2 کیلومتر تا مرکز فاصله دارم )از دوستان عزیز چند تا سوال داشتم:من می خوام adsl بگیرم برای دیدن تلوزیون ایا امکانش هست یعنی کیفیت تصویر خوبه.( به علت مشکل آنتن) و ایا اگه adsl حجمی ( محدودیت دانلود) بگیرم دیدن تلوزیون دانلود به حساب می اد ؟ من میتونم صبح ها از ساعت 5 تا 7 استفاده کنم به نظرتون چی بگیرم 64- 128 نامحدود یا محدود. روزی 2 ساعت هم وب گردی دارم.هزینه هم می خوام زیاد نشه
دوستان سلاممنطقه مخابراتی من فرد اسدی هست. ( 1.5-2 کیلومتر تا مرکز فاصله دارم )از دوستان عزیز چند تا سوال داشتم:من می خوام adsl بگیرم برای دیدن تلوزیون ایا امکانش هست یعنی کیفیت تصویر خوبه.( به علت مشکل آنتن) و ایا اگه adsl حجمی ( محدودیت دانلود) بگیرم دیدن تلوزیون دانلود به حساب می اد ؟ من میتونم صبح ها از ساعت 5 تا 7 استفاده کنم به نظرتون چی بگیرم 64- 128 نامحدود یا محدود. روزی 2 ساعت هم وب گردی دارم.هزینه هم می خوام زیاد نشه .با تشکر ( در ضمن مودم رو هم راهنمایی بفرمایید . اگه کسی کارت تخفیف داره ممنون میشم)
دوستان مدیر مدیر محترم الان دیگ آبا از آسیاب آفتاده لطفا تاپیک داتک رو باز کنید مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــی .
سلامنقل قول:
فقط در مورد سوالتون بله دیدنش هم حجکو کاهش میده
و برای دیدن تلویزیون از اینترنت مطمئنن از بین 64 و 128 128 مناسب تره
خوب گفته مخابرات هم میخواد adsl ارائه بده ولی نگفته که شرکتهای دیگه را حذف میکنننقل قول:
این دو چیزی که گفتین در تناقض هست
خوب ماهم فرداسدی هستیم(بهترین مرکز مخابراتی در تهران:دی)نقل قول:
دوستان سلاممنطقه مخابراتی من فرد اسدی هست. ( 1.5-2 کیلومتر تا مرکز فاصله دارم )از دوستان عزیز چند تا سوال داشتم:من می خوام adsl بگیرم برای دیدن تلوزیون ایا امکانش هست یعنی کیفیت تصویر خوبه.( به علت مشکل آنتن) و ایا اگه adsl حجمی ( محدودیت دانلود) بگیرم دیدن تلوزیون دانلود به حساب می اد ؟ من میتونم صبح ها از ساعت 5 تا 7 استفاده کنم به نظرتون چی بگیرم 64- 128 نامحدود یا محدود. روزی 2 ساعت هم وب گردی دارم.هزینه هم می خوام زیاد نشه
1. زیاد کیفیتش بالا نیست مگه اینکه --- بگیری
2. هرکاری در اینترنت انجام بدی جز ترافیک حساب میاد....
3. با 128 هم فکر کنم بتونی کارتو راه بندازی...
دوست عزيز منم فرد اسدي هستم تو حميد صالحي. من آسياتك 512 حجمي دارم و تلويزيون باهاش ميبينم اصلا وقفه نداره عاليه البته جديدا كه امكانات اضافه كردن اينجوري شده ها. ولي شما تلويزيون برات مهمه يه ديش بزار من هم اين كار رو كردمنقل قول:
براي من روي 380 هستش مزخرفه پس
قاطرچی که بشه وزیر از این بهتر نمیشه.
اينترنت خوب براي فرديس كرج چي خوبه ؟؟؟؟ كودم شركت خوب هستش ؟؟؟؟؟