Advanced / Onboard Device Configuration /Onboard nVidia LANنقل قول:
که باید Enabled بشه، البته مادربرد من ASUS هست. در کل توی Onboard Device میتونی پیداش کنی.
Printable View
Advanced / Onboard Device Configuration /Onboard nVidia LANنقل قول:
که باید Enabled بشه، البته مادربرد من ASUS هست. در کل توی Onboard Device میتونی پیداش کنی.
سلام دوستان
یه مودم خوب که فقط پورت lan داشته باشه رو بهم معرفی می کنین؟(نمی خوام usb داشته باشه و ارزون باشه)
سلام دوست من.چرا اصرار دارید usb نداشته باشه؟!!! شما میتونید از lan مودم استفاده کنید و به usb کاری نداشته باشید. چون معمولا مودم های متوسط 1 lan دارن و 1 usb.:20:نقل قول:
نقل قول:
1.مسئله کار کردن یا نکردن نیست مسئله اینه که تنظیم کردن همه مودمها رو بلد نیستن...اگه خودت فکر میکنی که بتونی از عهده تنظیم کردن یک مودم بر بیای میتونی همونو بگیری ولی مسئولیت مشکلات بعدیش (مثلا اگه فرضا یه اتفاقی بیوفته که هیچ ربطی به مودم نداشته باشه و شرکت گفت چون مودمت تحت ساپورت ما نیست کمکی نمیکنیم) همه اینا مسئولیتش پایه خودته...
2.همه مودمهایی که از adsl2+ پشتیبانی میکنن کار خواهد کرد ولی تنظیمش با خودتونه..
3. منم نمیدونم:19:
آخه می خوام تا اونجایی که میشه ارزون باشهنقل قول:
سلام دوست من.چرا اصرار دارید usb نداشته باشه؟!!! شما میتونید از lan مودم استفاده کنید و به usb کاری نداشته باشید. چون معمولا مودم های متوسط 1 lan دارن و 1 usb.
اگه یه مودم خیلی ارزون بگیری ممکنه موقع تعویض شرکت به دردسر بخوری خب !نقل قول:
یه بار هزینه کن واسه همیشه.
یه مودم خوب 40 تومنه:46:
سلام....
ببخشيد آيا مي تونم خودم مودمم رو از حالتي كه پسورد مي خواد به حالتي كه نمي خواد ( مثل كافي نت ) تغيير بدم؟؟؟؟ ( يعني همون تو تنظيماتش برم ) :8::8:مودم TP -Link
اگه تاپيكي هست كه كار با تنظيمات مدم رو ياد ميده .... لطفا معرفي كنيد ....:31::31:
ممنونم دوستان:11::11::11:
شدنش که میشه...نقل قول:
باید برین تو قسمت تنظیمات مودمتون(من ای پی مودمتون را نمیدونم چیه)
یه قسمت داره واسه حالت PPPoE
که اونجا یوزر نیمو پسورد را تعریف میکنی واسش
بعد از اون دیگه هر وقت سیستمت را روشن کنی تو اینترنته و دیگه نیازی نیست که کانکشن بسازی
سلام a6l3i
چه خبر زنگ زدی فراژه در مورد دانلود منیجر
دوست عزیز من مودم SMC-7901BRA3 رو پیشنهاد میکنم. قیمت ندارم ولی مطمئنم قیمتش مناسبه و با گارانتی ساخت سیستم ارائه میشه. بعلاوه مودم خیلی خوبیم هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.sakhtesystem.com/userfiles/uploads/smc7904bra2.pdf
مي خاستم بدونم امكان داره يه مودم به ناحيه مخابراتي جايي نخوره؟
آخه من يه دونه d-link مدل dsl-320t دارم وقتي از شركت adsl ام براي نصب اومده بودند نتونستند گفتند خرابه . بردم گارانتي ، اونجا جلو چشمم تست كرد ديدم كانكت شد . بعد وقتي به اون شركت اينترنتي گفتم مودم ايرادي نداره گفت كه مودمتون با اين ناحيه مخابراتي سازگاري ندارد..
اگه ميشه كمكم كنيد بگيد اشكال از مودم منه يا اون شركت اينترنتي كه بلد نيست و بهونه مي آره؟
با ناحیه مخابراتی نه...نقل قول:
با خود شرکت ناسازگاره
معمولا شرکتا تنظیمات همه مودمها رو بلد نیستن...شما باید یه مودمی میگرفتی که شرکت بتونه واست تنظیم کنه وگرنه مشکلی وجود نداره
دوستان من یه مودم am602 دارم و الان نزدیک به 2 ساله ازش استفاده می کنم. از داتک سرویس 512 گرفتم ولی سرعتم از 390-400 به هیچ صورت بالاتر نمی ره!! می خوام بدونم می تونه ربطی به تنظیمات یا حتی خود مودم داشته باشه؟!
خیر.مودم به هیچ عنوان تو سرعت تاثیر نداره.مودم خوبی هم دارین.نقل قول:
به پشتیبانیتون زنگ بزنید.(داتک)
نظرتون راجع به مودم هاي comtrend چيه ؟
در مورد اين مداش چي ct-5611 ؟
سلام amirlovelyنقل قول:
آره زنگ زدم. گفت : (( مگه نمیشه ؟!؟ تا چند وقت پیش میشد! همه مدل های wl500 , 600, 700 اینکار رو انجام می داده ! شاید جدیدا حذف کردن )) :18:
به واحد فنی خود asus ایمیل زدم. گفت این توانائی فقط تو 500 و 700 هستش:37:. از همون ابتدا 500 این توانائی رو نداشته و ندارد و نه خواهد داشت :31:
ولی یه توانائی باحالش اینکه اگه مودم تو خونه on باشه ، میشه از هرجا با هارد External ای که بهش وصله از طریق FTP ارتباط برقرار کرد. (IP باید valid و static باشه . اگر هم static نباشه تا وقتی مودم قطع نشه و IP توسط ISP عوض نشده باشه میشه .)
نقل قول:
سلام
حیف شد wl-700 هم adsl modem نداره
ایا نمیشه با نصب یه فریمور دیگه این امکانات دانلود رو به 600 اضافه کرد؟
یکیم یعنی من می تونم از یه جای دیگه به غیر از خونه وارد هارد اکستر نال بشم و استفاده کنم؟
یه سری firmware تو فروم ها دیدم که امکاناتی رو اضافه میکنه که دانلود هم یه جورائی شامل میشه . ولی موردی پیدا نکردم که قابل اطمینان باشه . تو فروم ها خیلی ها بعد از ریختن اونها ، firmware خود asus رو دوباره ریختن ! علی الظاهر هنوز کامل نشدن.نقل قول:
آره. همونطور که گفتم اگه هارد به مودم وصل و مودم رو روشن بذاری ، تا وقتی که IP عوض نشه ، با زدن آدرس IP ای که مودم باهاش به اینترنت وصل شده و بعد آدرس FTP ای که خودت واسه پورت usb مودم تعیین کردی ( مثلا 192.168.1.1:1111 ) میشه از راه دور اطلاعات هارد رو بخونی یا روش رایت کنی. دقیقا مثل یه FTP !
قسمت شبکش را بهتره دوستانی که واردتر هستن بهت کمک کنندنقل قول:
2. بله هست.. مودمهایی که هم lan و هم usb میخورن همگی قادر هستن به چند سیستم وصل بشن
3. بله هست..اکثر مودمهای وایرلس قابلیت رو دارند...
حالا توضیحات دقیقتر رو دوستان خدمتتون عرض خواهند کرد
سلام دوستان
مام تو مشکل افتادیم:31:
من امروز ویندوز عوض کردم ولی دیگه هر کاری میکنم cd مودم نصب نمیشه
مودمم corecess 3112ug هست و از آسیاتک استفاده میکنم
این ویندوز جدید هم با قدیم فقط فرقش اینه که sp3 هست قبلی sp2 بود
این 2 تا پیغام رو میده:
ممنون میشم کمک کنید:11:
ببینم مگه مودمت پورت lan نداره..نقل قول:
اگه داره خوب از لن استفاده کن اینهمه هم دردسر نداری..
اگه کارت شبکه نداری به نظرم میصرفه که یکی بخری(یه دسته دوم و ارزون قیمت فکر نمیکنم بالای 10 تومن بشه (قطعا کمتره)
نه ندارهنقل قول:
این نامردا اولش ما هیچی بلد نبودیم این مودم آشغال رو به ما انداختن :31:
زنگ زدم شرکت میگم نصب نمیشه میگه نمیدونم :19:
آخه چه وضعیه
شما نمیدونی مشکل از کجاست؟؟
خواهشا یکی کمک کنه
این چند روزی را بگذرونیم بعد حتما این مودم را میندازم آشغالی یکی دیگه میخرم
سلام دوست عزیزنقل قول:
2 تا احتمال وجود داره
یکی این که سی دی مودم خراب شده یکی دیگه این که ویندوز شما بد نصب شده
حالا شما این فایل newdev.dll را کپی کن توی system32 شاید درست بشه و نیاز نباشه ویندوز عوض کنید یا درایور مودم را دانلود کنید
کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?newdev
من دیگه حوصله عوض کردن ویندوز را ندارم:31:نقل قول:
هیچ راهی نداره؟؟
این درایورش رو برای xp باید از کجا گرفت؟؟؟
درست نشد با اون فایل؟!نقل قول:
ولی احتمال این که مشکل از ویندوز باشه بیشتره هاااا
باور کن بخواهی بگردی دنبال درایورش سخت تره چون من الان حدود 20 دقیقا داشتم دنبالش میگشتم ولی هیچ:24:
همون وینوز را عوض کنی راحت تری:31:
توی سایت اسیا تک شاید باشه!!
آره از ویندوز هستنقل قول:
فکر کنم کاره sp3 باشه
یه کاری با اختیارات کرده
باید اونارو دستکاری کنم:31:
برو وب سایت کرسس و دنبالش بگرد.نقل قول:
ضمنا با ساپورتشون هم میتونی مکاتبه کنی.
سلام.
من تازه adsl گرفتم.
برای نصب اسپیلیتر یه سوال دارم :
گوشی تلفنی که استفاده می شه در طبقه بالایی خونمون هست ولی من طبقه پایین هستم می خواستم ببینم باید اسپیلتر رو به گوشی تلفن بالا وصل کنم یا بیارم پایین به مودم وصل کنم یا اینکه باید دو تا بخرم به هر دو وصل کنم؟
ممنون
دوستانی که سر می آورند میخواستم بدونم مدم زیر
D-Link DSL-2640B ADSL2/2+ Modem
قابلیتهای مورد نظر من رو داره؟
1- 2 کامپیوتر رو با هم شبکه کنه
2- به اینترنت ADSL معمولی وصل بشه هر دو کامپیوتر رو به اینترنت وصل (کنه بدون نیاز به روشن بودن دیگری)
3- PSP و PS3 رو با وایر لس به اینترنت وصل کنه.
ممنون میشم اگه جواب بدین.
سلامنقل قول:
اگه رو خط نویز داری باید واسه هر کدوم جدا بذاری. چون فرکانس سیگنال های صدا و فکس با فرکانس سیگنال های adsl فرق دارن که باید واسه تلفن و مودم از هم جدا بشن. من که فقط یکی گذاشتم واسه مودم . چون رو تلفن نویز نداریم.(تازه فکس هم مشکلی نداره!!) . این بستگی به تجهیزات مخابرات هر منطقه داره.
موفق باشی . . .
سلامنقل قول:
با مراجعه به سایت زیر ( که با زدن عبارت D-Link DSL-2640B تو گوگل به راحتی پیدا شد ) ، میتونید اطلاعات خوبی از این مودم بدست بیارین :
1 و 2 ) این مودم ها ( که روتور دارن ) در ابتدا تنظیمات ISP رو از شما میگیرن و در خود save میکنن. بعد از اون کافیه مودم روشن باشه. تمام سیستم هایی که بهش وصلن ( چه با کابل شبکه و چه wireless )علاوه بر اینکه باهم شبکه هستن ، میتونن برن تو net.کد:http://www.dlink.com/products/?pid=567
3- من PS3 ندارم و اینو باید از بازی خورها بپرسی:31: ولی فکر کنم اگه PS3 کارت شبکه wireless داشته باشه میتونه مثل یه client به روتور ( مودم ) وصل و وارد net بشه. یه سر تو فروم های ps3 برو. مثل این:
موفق باشی . . .کد:http://www.ps3forums.com
linksys asus
کدوم یکی از این 2 تا بهتره؟
البته میخوام وایرلس باشه
نظر خودم asus am604g بود.یکی از دوستانم گفت linksys بگیرم بهتره.خودش linksys wag500 داره.و خیلی هم راضیه
به نظر شما کدوم رو بگیرم بهتره؟(قیمتشون هم حدود 100 هست.)
اگه چیز دیگه ای به نظرتون میرسه که بهتره بگید.
نمیخوام 3-4 ماه دیه مجبور بشم عوض کنم.
با سلام به اساتید گرامی ...
من در مورد خرید مودم سوال دارم ...
می خوام مودم ASUS am602 بخرم ...
1) اصل این مودم کجاییه ؟؟ آیا تقلبیش هم تو بازار اومده ؟؟؟
2) اگه تقلبی داره فرق بین اصل و تقلبیش رو از کجا میشه بفهمم ؟؟؟ نمی خوام سرم کلاه بره ...
3) گارانتی خوب برای این مودم چیه ؟؟؟ اگه امکانش هست قیمتش رو با این گارانتی بفرمایید ؟؟؟
4) فرق این مدل با مدل ASUS am 604 چیه ؟؟؟
با سپاس بیکران ....
من فقط جواب سوال آخر رو میدونم:نقل قول:
مدل 604 یو اس بی نداره عوضش 4 تا لن داره با اکسس پوینت برای وایرلس مدل 602 یک یو اس بی و یکی لن داره.
بنطر من اگه 604 بگیری بهتره الانهم نیاز نباشه فردا پس فردا ممکنه بهش احتیاج داشته باشی.
سلام اشکان خاننقل قول:
یه سرچ کوچیک تو تاپیک بزنی بد نیست! مطمئنم جواب خیلی از سوالاتت رو پیدا میکنی!:11:
1) الان فقط چینیش تو بازار هست.
2) بهتره از گارانتی اصلی asus ( شرکت تهران فراژه ) بخری. تو پایتخت فروشگاه دالای کامپیوتر داره.
تهران فراژه :دالای کامپیوتر:کد:http://tfi.co.ir
3) از 602 خبر ندارم ( میگن حدود 50 ) ولی AM604g هفته پیش 105 تومن بود. ( گارانتی فراژه 2 ساله )کد:http://www.dalay.ir
4) همونطور که reb گفت، 604 علاوه بر شبکه کردن از طریق 4 پورت lan ، میتونه بصورت wireless هم سیستم های اطراف رو تحت پوشش اینترنت و شبکه قرار بده.
موفق باشی . . .
نقل قول:
ببخشید استاد عزیز ... من با دایل آپ واقعاً سخته 192 صفحه رو بگردم ولی حق با شماست ... شاید دفعۀ 10 ام باشه با این سوال ها جواب میدادی ... ممنون ... حالا این چینیش بدرد بخور هست ؟؟ امان از این چین ... دست از سر ما بر نمی داره ... :11:
ببخشید استاد عزیز ... من با دایل آپ واقعاً سخته 192 صفحه رو بگردم ولی حق با شماست ... شاید دفعۀ 10 ام باشه با این سوال ها جواب میدادی ... ممنون ... حالا این چینیش بدرد بخور هست ؟؟ امان از این چین ... دست از سر ما بر نمی داره ... :11:
سلامنقل قول:
هردو عالی هستن و با توانائی و قیمت های یکسان. فرقشون اینه که بعضی ISP ها به linksys شدیدا حساسیت دارن و میگن به شبکه و تجهیزات ما نمی خوره. درحالیکه بسیاری از کاربران دارن استفاده میکنن. مثل دوست شما.
هر دوشون تا سرعت های چندین مگابایت بر ثانیه رو ساپورت میکنن که سرعت نفتی ایران ( که آرزوی ما 1 مگه ) حالا حالاها به اون نمیرسه و نیازی به تعویض مودم پیدا نخواهید کرد:31: !
پس اگه میخواین فردا ISP ها سرگردونتون نکنن ( مثل بلائی که سر دوستمون تو پست 1891 اومده ! ) پیشنهاد می کنم asus بگیرید . 604 گزینه خیلی خوبیه.
سلام 2بارهنقل قول:
فعلا که ما دست از سر اونا بر نمیداریم :31: . من خودم هفته پیش ASUS-Wl600g چینی خریدم. ( از فراژه - 160 تومن) . از این گذشته پرینتر رنگیم ( Canon ip4500 ) ، اسکنرم ( canon- 4400f ) و پرینتر سیاه سفید ( Samsung-ML2250) ام هم چینی هستن. غیر از این تو ایران گیر نمیآد:19: اگر هم باشه معلوم نیست تقلبیه یا نه !! فعلا که گنجشک رو رنگ میکنن جای قناری میدن به خورد ملت:34:
من که تا حالا شانس آوردم و دستگاه های چینیم باهم خوب تا کردن :27:. والا کار اسمبل کردن رو که دستگاه ها و ربات انجام میده و خود چینی ها فقط تو مرحله بسته بندیش دخیلن:20: . البته خوب linksys و U.S.R و برندهای مشهور جای خود دارن ( که شنیدم اونها هم تو چین مونتاژ میشن ) و فقط طراحیشون مال فرنگه ! مهم گارانتی خوبه که اگه دستگاه آخ گفت پاسخگو باشه.
نتیجه اینکه : در شهر کورها یک چشمی پادشاست !
یا حق . . .
نقل قول:
من امروز يه wag54g2 خريدم 93 تومن. جديد اومده. هنوز ازش استفاده نكردم ببينم چطوره
آقایون من یه چیزی رو نفهمیدم چرا ای دی اس ال 64 سرعتش در ثانیه به 6 تا 7 میرسه مگه مثل اسمش نباید ثانیه ای 64 کیلوبایت باشه؟
خوب اگه مثلا 10 کاربرست که سرعتش شده 6 تا 7 کیلو در ثانیه چرا باز بهش می گن تک کاربره؟