بعدش توی بازی یک نفر هستی؟(آخه توی عکساش دیدم عکس آیکون چند نفر بود!) مثلا بازیش حدودا شبیه fallout و oblivion هست؟
Printable View
بعدش توی بازی یک نفر هستی؟(آخه توی عکساش دیدم عکس آیکون چند نفر بود!) مثلا بازیش حدودا شبیه fallout و oblivion هست؟
تک نفره می شه بری که بعضی جا ها امکان نداره :31: حساب کن بخوای Felemth رو تک نفره بکشیش یا اون اژدها توی کوه ها :27:نقل قول:
اما 4 نفره هم می شه بری
فکر کنم 12-13 نفر ادم هست که می شه بینشون انتخاب کرد البته تعدادش رو درست نمی دونم اما حدود 12-13 نفر هست حالا یکی کمتر یکی بیشتر
شباهتش به اون دو تا بازی رو هم نمی تونم بگم چون تا حالا بازی نکردم
البته همین الان fallout جدید رو دارم نصب می کنم :31:
توی بازی میتونی هر کدوم از یارات رو که خواستی کنترل کنی و در کل اصلا مهم نیست . چون در کل کنترل کلی تیم دست خودته و تو بیشتر توی صحبتها و تصمیم گیریها خودت به تنهایی نقش داری .نقل قول:
بازی هم یه جورایی به Oblivion میخوره ولی نمیتونم بگم چجوری . چون بازی نکردم .
نامرد وایسا :31: من تازه پس فردا میرسه دستم... بازی رو نگرفته آپدیت و DLC ایش رو زودتر دانلود کردم رسید سریع بزنم تو بدن بریم فضا ( یه آدم تو فضا داره می خنده )نقل قول:
دوستان یه سوال، اگر Dragon Age رو آنلاین بازی کنی مثله WoW می مونه یا نه فقط کانکت میشی که رکوردات ثبت بشه و آپدیت کنی و اینا ؟
همین که خودت گفتی:31:نقل قول:
چرا هیچکی چیزی نمیگه :31: لینک DLC و آپدیت رو می خوام، اگر دمه دست دارید ممنون میشم بدید دیگه صفحه به صفحه نگردیم
لینک DLC هاش سخت گیر بیاد ولی من تورنتش رو خودم دانلود کردم و مطمئنهنقل قول:
کد:http://torrents.thepiratebay.org/5865764/Dragon_Age__Origins_-_Complete_DLC_Pack_%5B20_September_2010%5D.5865764.TPB.torrent
فقط برای دانلود این فایل تورنت که 50 کیلوبایته باید با چیز پی ان یا فیل شکن دانلودش کنی :46:
البته این Patch1.02 و 1.03رو نداره که راحت توی نت گیر میاد یه سرچ بزنی اول این پچ ها رو بگیر نصب کن بعد این تورنتی که من بهت دادم رو بگیر و نصب کن :46:
کد:
This pack includes the following:
ایتم ها
Memory Band
Feral Wolf Charm
Guildmaster\'s Belt
Band of Fire
Dalish Promise Ring
Collector\'s Edition Items
The Edge
Embri\'s Many Pockets
Helm of the Deep
The Lucky Stone
The Lion\'s Paw
Blood Dragon Armor v1.0 & v1.1
Mark of Vigilance
Amulet of the War Mage
The Wicked Oath
Bulwark of the True King for Origins
Bulwark of the True King for Awakening
Pearl of the Anointed for Origins
Pearl of the Anointed for Awakening
Bregan\'s Bow for Origins
Bregan\'s Bow for Awakening
Feastday Gifts
Feastday Pranks
داستان جداگانه بازی
Return to Ostagar v1.1
The Stone Prisoner
Warden\'s Keep
The Darkspawn Chronicles
Leliana\'s Song
Golems of Amgarrak
Witch Hunt v1.1
DLC Decryption Tool (Updated for the latest encrypted DLC)
Dragon Age: Origins v1.04 Patch
Dragon Age: Origins v1.04 No-CD crack
با مشغله درسی زیادی که دارم :31: و همچنین بازی های زیبایی که فرت فرت دارن میان به بازار تونستم امروز Origins رو به پایان برسونم خودم از پایانی که ساختم راضی نبودم
الیستر با بیوه کیلن ازدواج کرد،من و موریگان هم صاحب بچه شدیم :27:
غیر از این خودم رو فدا کنم یا راه موریگان رو قبول کنم پایان دیگه ای داره ؟
اخر این لیلیانا هم چراغ سبز نداد بازی تموم شد :13:
توی Awakening نمی تونم تورش کنم ؟
من تازه امروز رسیدم خونه، شروع کنیم بقیش رو ببینیم چی میشه، آقا این جریان تور چیه :31: اول بازیم میشه! چند تا چی ، چند تا هم میشه ؟ :31:نقل قول:
توی این بازی اگه کاراکتر مرد باشی می تونی با سه نفر رابطه داشته باشی موریگان و لیلیانا که دختر هستن و زوران که مرده اگه هم دختر باشی الیستر و زوران که مرد هستن و لیلیانا که دخترهنقل قول:
برای اینکه رابطه ات باهاشون خوب شه باید درصد دوستیشون رو وقتی اومدن توی گروهت بالا ببری که این هم چند تا راه داره یکیش Gift (هدیه هایی) که می دی بهشون دیگه دیالوگ های که باهاشون شروع می کنی یا گاهی وقت ها اونها شروع به حرف زدن می کنن انجام دادن ماموریت هاشون که وقتی صمیمی بشی بهت می دن و پیشنهاد هایی که تو طول بازی بهت می دن که تو قبول می کنی یا رد می کنی تو روابطت با اونها تاثیر داره
کلا تو awakening نمی شه با کسی کاری کرد:20:نقل قول:
تازه مثلا کلی آدم به امید کمک تو هستند تا از دست اون اژدهای بی شاخ با دمه! بعد تو دنباله ...؟:31:
ما که دیگه نمی تونیم بازی کنیم؛روحش شاد و یادش گرامی باد:46:
بابک جان لینک دیگه نداری این تورنته سرعتش خیلی پایینه 10kb ! ، هلپ... :5: !نقل قول:
اتفاقاً هم سیدر هاش خیلی زیاده هم سرعت اپلود بالایی دارننقل قول:
کد:http://thepiratebay.org/search/dragon%20age%20DLC/0/99/0
توی این لیست بگرد DLC هایی رو که می خوای پیدا کن بگیر
اما جامع ترین و کامل ترینش همونیه که خودم بهت دادم حالا توی ساعت های دیگه هم یه تستی کن همون تورنت قبلی رو چون من خود فقط با 20 تا سیدر تا سرعت 2 مگ ازش دانلود می کردم
میتونی الیستر رو بندازی زندان و لوگین رو با خودت همراه کنی که در این صورت لوگین باید تبدیل به گری واردن بشه که میشه . بعد میگن توی جنگ نهایی خودش رو فدا میکنه . نه موریگان بچه دار میشه نه تو میمیری . البته خودم نرفتم .نقل قول:
راجع به سایت واسه دانلود DLC خود ویکی بازی داره . فقط DLC هاش فعال نمیشن و باید خودتون یه راه واسش پیدا کنید . اگه کسی دانلود کرد بگه تا یه راه امتحانی بهش بگم .
کد:http://dragonage.wikia.com/wiki/Downloadable_Content
پایین این صفحه لینک دانلود داره
این راهی هم که من رفتم لوگین باز گری واردن شد بعد اخرین شب اون یارو گری واردن دیگه گفت رسمه که بزرگتر ضربه اخر رو بزنه اگه من نتونستم کار رو تموم کنم تو(که من باشم) ارچ دیمون رو بکش حرفی از لوگین نبود (اما حالا که فک می کنم یه گزینه بود که معنی ایش این بود که اصلاً قصد این که خودم رو به کشتن بدم ندارم شاید باید این رو انتخاب می کردم تا به لوگین محول می کرد )نقل قول:
که بعد هم رفتم تو اتاق و موریگان و ...
حالا بچه دار شدن موریگان از من خیلی بده !!؟ :31: Happy Ending حساب نمی شه
توی Witch Hunt بچه ام رو می بینم ؟ اگه توی Origins پیشنهاد موریگان رو قبول نکنم توی ماجرای Witch Hunt هم تاثیر داره ؟
الیستر رو به جرمی می شه انداخت به زندان ؟
راستی اون کوتوله ها من طرف پسر پادشاه رو نگرفتم طرف هورتاگ (فک کنم اسمش این بود) گرفتم اما اخرش که عاقبت همه رو داشت می نوشت انگار کوتوله ها اوضاعشون جالب نبود !!!
طرف پسر پادشاه می گرفتم بهتر نبود ؟
یه دور همه رو تموم کنم باز از اول بازی می کنم این بار جهت تور کردن لیلیانا :31: (بد تو ذوق ام خورد درصدش 100 بود اما راه نداد :13: )و یه پایان بهتر
احتمالاً توي قسمت دوم اين بازي پسر موريگان هم هست ولي ديگه شما نميتوني با همين كاراكتري كه ساختي بازي كني چون شخصيت بازي بعدي از پيش تايين شدست و شما فقط ميتوني جنسيتش رو انتخاب كني.ولي ميشه سيو بازي رو توي بازيه بعدي ريخت تانتيجه ي كارهايي رو كه كردي ببيني.(مثلاً اليستر رو در دو حالت: پادشاهي قدرتمند. و يا يك دايم الخمر ميتوان ديد بستگي به انتخابتون در قسمت قبلي داره)نقل قول:
اگه لوگين رو نكشي اليستر دعوا راه مياندازه و اون زنه ميگه بندازينش توي زندان.
بله اگه طرف پسر پادشاه رو در سرزمين كوتوله ها مي گرفتين بهتر بود. چون اون آدم خوبيه.
انقدر که کار دارما نمیرسم بازی کنم، فقطم منتظر Fallout NV هستم فعلا که احتمالا امروز ردیف بشه...
آقا این نسخه جدیدش کی میاد اگر اینو نرفتیم، اون یکی رو بریم ؟!
طبق گفته ویکینقل قول:
کد:BioWare expects to release Dragon Age II on March 8, 2011 in North America and March 11 in Europe.
که می شه 5 ماه دیگه :46:
اون موریگان همینجوریش هم میره . لااقل بزار بی بچه بره .نقل قول:
از من میشنوی للیانا رو برنداری بهتره . همون موریگان عالیه . کلا من توی این داستان به یه نتیجه رسیدم . اونم این که هیچکس توی این بازی اونطور که نشون میده نیست .
مثلا لوگین ، للیانا ، بهلن ، کیلن و ... . در واقع میتونم بگم بد ترین شخص توی این بازی همون ارل هوو هستش .
راستی یه نکته واسه کسایی که DLC Return to Ostagar رو گرفتن و هنوز نرفتن بگم . اونو بازی نکنید و بعدا لوگین رو ببخشید و وارد پارتیتون کنید و با اون به استاگار برگردید تا وقایعی واستون روشن بشه .
بدست اوردن لیلیانا توی سری جدید بیشتر مثل یه Challenge می مونه که ترقیبم کنه دوباره بازی رو از اول برم :31:(خودم رو می خوام خر کنم :27:)نقل قول:
به نظرت ترتیب رفتن به شهر ها چطور باشه بهتره بعد از لوترینگ ؟
Radcliffe > Circle Of Magi > Nature of the beast > Orzamar > Village of heavenنقل قول:
واسم عجیبه . للیانا رو خیلی راحت میشه بدست اورد . البته اگه خواستی بگو تو دیالوگهاش کمک کنم . هر چند تو ویکی هم داره ولی چیت حساب میشه
سلام
من مردم!حالا تو دی ال سی هاش و نسخه ی 2 با کی بازی کنم؟(عجب بیخود خودمونو فدا کردیم!)
آلیستر شاه خوبی شد!زد گردن لوگین رو با شمشیر!(از نظر من کاملا حقش بود)
موریگان رو هم قبول نکردم بچه دار بشه گرگ شد رفت قبل این که فاینال بتل شروع شه.
من میج بودم تو بازی لول 20
چند تا سوال دیگه هم دارم:
تو فاینال بتل من تو گروههای کمکیم یکیش خالی بود(میج و دوارف و الف و ارتش فرلدن با من بودن)اون جای خالی کدوم گروه بود؟
awakening میارزه برا بازی؟
من ویچ هانت و للیاناز سانگ رو هم دانلود کردم کدوم بهتره؟
کاراکتر شماره ی بعدی انتخابی نیست و خودشون یکی رو معین کردند و شما فقط قادر هستی جنسیتش رو عوض کنی. اما می تونی سیو بازی رو بریزی و نتیجه ی کارهایی رو که کردی ببینی.نقل قول:
گروه هات درسته فقط یک گروه مردان سنگی هم وجود داشت که دقیق یادم نیست کی میامدند.
awakening خیلی قشنگه.به پای بازی اصلی نمیرسه ولی بازم ارزش بازی کردن ور داره.
ممنون از جواب
من للیاناز سانگ رو تموم کرد.سر جمع دو ساعت هم نمیشه.
ولی جالب بود در کل:)
گولمز آو آمکاراک رو هم گرفتم.اونم بازی کنم ببینم چه طوره+ویچ هانت رو شروع کردم.
ویچ هانت رو که تازه شروع کردم چند تا نکته جالب داشت که احتمالن تو اویکنینگ هم هست من نمیدونم:
1.فک کنم چون مرده بودم دو تا حالت واسم گذاشت:شخصیت جدید یا شخصیت خودم تو بازی اصلی که من حال دوباره سازی نداشتم خودم رو برداشتم.
2.دقیقا مثل لیریم حالا واسه مانا هم بطریهایی هست که مقدار مانا رو زیاد میکنه.
3.حالا تا لول 30 میشه پیشرفت کرد.یه تعداد تلنت خیلی خوف هم اضافه شده واسه لول بالای 20
4.سگ حالت وریور هم داره یعنی تلنتهای اون رو هم داره.
5.بطریهای زیاد کننده ی جان و ... حالا یه درجه ی بالاتر هم دارن که تو اریجین نبود.
یه سوال:من بازگشت به استگار رو نصب کردم کامل اما تو نقشه نمیاد چیکار کنم؟
توی Origins باید یه Quest بگیری که زره و اسلحه King Cailen رو پیدا کنی اون وقت توی نقشه ات ظاهر می شه گمونم این ماموریت رو توی Redcliff بگیری (دقیقاً محلش رو یادم نمی یاد اما گمونم Redcliff باشه)نقل قول:
الان تو نقشه فقط دو تا محل زرد برام قابل رفتن هست که میگه باید اون رو دانلود کرد.بقیه جا ها بسته شده.نقل قول:
من witch hunt رو گرفتم رفتم توی bin_ship و فایل های بازی رو وارد DAupdater.exe کردم. وقتی نصب تموم شد داخل log نوشته بود نصب با موفقیت انجام شد. رفتم توی بازی ولی dlc نصب نشده بود برگشتم توی DAupdater دیدم هیچ دکمه ok وجود نداره و تو همون صفحه مونده از صفحه که خارج شدم گفت که نصب نیمه کاره تمام شده! کجای کارم اشتباه بود؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
این مراحل رو به ترتیب باید بری:نقل قول:
Locate and run daupdater.exe in the "bin_ship" folder where you installed the game.
Click "Select DAZIPs" and select all 4 DAZIP files in this torrent.
Highlight all the files in the list and click "Install Selected"
Upon completion, run decrypt_all.bat from the "DLC Decrypter" folder of this torrent.
Locate AddIns.xml in "C:/(Username)/Documents/Bioware/Dragon Age/Settings" and edit it using Notepad. Replace all RequiresAuthorization="1" with RequiresAuthorization="0".
Run the game and check to see if everything worked! Click "Other Campaigns" and the DLC should be visible and playable
در ضمن بازیت باید حداقل ورژن 1.03 باشه
اگه قبلا تغییری تو فایل addins.xml دادی با نات پد بازش کن و دوباره با پسوند utf-8 همونجا ذخیره کن و مراحل بالا رو دوباره برو
امیدوارم شماره ی 2 بازی هر دو دوربین ایزومتریک و سوم شخص رو داشته باشه .
موریگن هم خیلی حیف شد ، دیگه نیست .
سلام بچه ها
من عاشق سری بازی های rpg ام و تقریبا میشه گفت همه نوع بازی به این سبک رو بازی کردم غیر از draon age ! نمی دونم چرا هروقت خواستم این بازیو بگیرم یک مشکلی پیش میومد! یا مثلا همون فرداش به فروش میرف. یا یک بازی جدید ریلیز میشد و یا پول توجیبی تموم میشد! می خواستم بدونم که awaking نسخه dlc این بازی هست؟ بعدش این که برای اجراش حتما باید نسخه اصلی بازیو داشته باشیم؟ اگه کسی رو ایکس باکس بازی کرده بازیو می دونه که آیا نیاز به نسخه قبل ، نصب شده روی هارد داره یا نه؟ بعدش اگهنیاز داره این دی ال سی خیلی مهمه یا نه فعلا نسخه اصلیشو بازی کنم؟
بعدش یک سوال دیگه هم دارم ، هر چی به بازی نگاه می کنم نمی فهمم دقیقا چه نوعی هست ، از این بازیا هست که کوئیست می گیری و میری 40 تا می کشی و بر می گردی یا مثل oblivion و یا fallout کوئیست هاش متنوعه؟ مثلا میشه به گروه خاصی بپیوندی و حتی رئیس اون گروه شی؟
ممنون
بالا !!!
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
عاشق این سبکی بعد اینو بازی نکردی؟! هر چه سریعتر باید بازی کنی. از نون شب واجبتره! :31:نقل قول:
من عاشق سری بازی های rpg ام و تقریبا میشه گفت همه نوع بازی به این سبک رو بازی کردم غیر از draon age ! نمی دونم چرا هروقت خواستم این بازیو بگیرم یک مشکلی پیش میومد! یا مثلا همون فرداش به فروش میرف. یا یک بازی جدید ریلیز میشد و یا پول توجیبی تموم میشد! می خواستم بدونم که awaking نسخه dlc این بازی هست؟ بعدش این که برای اجراش حتما باید نسخه اصلی بازیو داشته باشیم؟ اگه کسی رو ایکس باکس بازی کرده بازیو می دونه که آیا نیاز به نسخه قبل ، نصب شده روی هارد داره یا نه؟ بعدش اگهنیاز داره این دی ال سی خیلی مهمه یا نه فعلا نسخه اصلیشو بازی کنم؟
به جرات می تونم بگم که حداقل جزو 5 بازی برتر تاریخ این سبکه!
awakening یه بسته مکمل بازیه و با dlc فرق داره. خود اینم حدودا 20 ساعت طول می کشه تموم بشه!
برای اینکه اینو بازی کنی باید حتما نسخه اصلی رو داشته باشی بعدشم دقیقا ادامه اون حساب میشه. صد در صد پس اول باید بازی اصلی رو بگیری و یه بار تمومش کنی و بعدش اینو بری...
در مورد ایکس باکس من نمی دونم ولی احتمال خیلی زیاد نیازه. ولی من بهت اکیدا پیشنهاد می کنم که اگه حتی سیستم خیلی متوسطی هم داری اونو روی پی سی بازی کنی. به خاطر گرافیک نمیگم. بیشتر به خاطر کنترلشه که توی پی سی خیلی راحتره. کلا پلتفرم اصلی این بازی هم پی سیه
ماموریت که تا دلت بخواد داره. فقط اینو بگم که هر دفعه که بازیو بخوای بری و قصدت این باشه که تمام ماموریت های فرعی رو بری حدود 100 ساعت حداقل می کشه! بازی کاملا open world هم هستش. حتی میشه برای یه مدت ماموریت های اصلی رو رها کرد و فقط ماموریت های فرعی رو رفت! ماموریت های فرعی هم خیلی تنوع دارهنقل قول:
بعدش یک سوال دیگه هم دارم ، هر چی به بازی نگاه می کنم نمی فهمم دقیقا چه نوعی هست ، از این بازیا هست که کوئیست می گیری و میری 40 تا می کشی و بر می گردی یا مثل oblivion و یا fallout کوئیست هاش متنوعه؟ مثلا میشه به گروه خاصی بپیوندی و حتی رئیس اون گروه شی؟
بعد پستای تاپیک رو بخونی می فهمی که از اون بازیاست که باید چند بار تا آخرش بری و کلاس ها و نژادهای مختلف رو امتحان کنی. نصف لذت بازی هم به همینه
فقط سبک بازی خاصه دیگه. با اون دو تا بازی کلا فرق داره. دوربین بازی اصلش ایزو متریکه ولی سوم شخص هم میشه رفت. بعد یه فرق هم این بازی داره که همیشه مثلا به جز شخصیت اصلی بازی حداکثر سه نفر دیگه هم میشه به عنوان یار همراه داشتش و کار گروهی خیلی خیلی مهمه
بعدشم در آخر باید بگم که باید ذهنیت بازیی مثل oblivion رو کلا نداشته باشی چون با اون بازی خیلی فرق داره. بیشتر شبیه بازیی مثل دیابلو هستش
dragon age یه بازی معمولی نیست یه اثر بسیار هنریه که واقعا ارزش بازی کردن رو داره ...
دوستان من این رو دان کردم اما موقع خارج کردن از rar دو فایل data\audio_english.rar و data\campaign.rar مشکل دارند
کسی این دو فایل رو تو وب دیده
ممنون میشم لینک بدید
:40:
gray warden دقیقا به چه معناست؟ بعدش توی داستان Human ما پسر پادشاهیم؟ داستان اولش تا نوشیدن اون خون چیه؟
در واقع واردن به معنی نگهبانه . حالا گری واردن یه چیزی مثل یه نگهبان مخصوص . مثل بسیج .نقل قول:
توی داستان Human پسر پادشاه نیستی . پسر یه تیرن هستی .
درجه رتبه توی Dragon Age
Bann > Arl >Teyrn > King
اون اولش هم هر Race ای رو که برداری داستان یه باباییه که بعد از یه سری اتفاق ها مجبور میشه که به گروه گری واردن ها بپیونده و ....
چقدر سخته این بازی :19:
دوستان یه سری نکته یا یه آموزشی برای بهتر بازی کردن dragon age بهم میگید
ممنون
بازی های نقش آفرینی احتیاج به زبان قوی دارن.....نقل قول:
چقدر سخته این بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سری نکته یا یه آموزشی برای بهتر بازی کردن dragon age بهم میگید
ممنون
نه از اون نظر من زیاد میمیرم :19:
راسی pdf چیزی داره برای راهنمایی
بستگی داره که شما توی کدوم درجه سختی میرینقل قول:
این بازی توی درجه سختی نرمال برای کسایی که در این سبک حرفه ای نیستن فوق العاده سخته
اگه نرمال میری می تونی بین بازی اونو تغییر بدی
در مورد راهنمایی توی تاپیک سرج کنی چیزای خوبی پیدا می کنی. صفحه اول تاپیک هم خیلی مفیده...