از راهنماییتون ممنونمنقل قول:
ولی فکر کنم نداره! ج 2
من رشته ام ریاضی بود. و معلم زیست هم نداشتم!
چه کتابی را یرای فصل 5پیش
به جز کتاب درسی بخونم؟
از رو چی تست ژنتیک بزنم؟
:11:
از راهنماییتون ممنونمنقل قول:
ولی فکر کنم نداره! ج 2
من رشته ام ریاضی بود. و معلم زیست هم نداشتم!
چه کتابی را یرای فصل 5پیش
به جز کتاب درسی بخونم؟
از رو چی تست ژنتیک بزنم؟
:11:
اره منم کمی متفکر شدم و به همین نتیجه رسیدمنقل قول:
چون قبلش کلی درصد صفر امار تو تراز حساب شده بودکه میانگین کل رو اورده بود پایین و در نتیجه ترازارو بالا
خوب اگه درسو میفهمی برو سراغ خوشخوان و تستای خوشخوان رو بزن و جواباشم بخون من معلممون خیلی توپه اما هنوز تو حد در بی نهایتیم ولی بدون معلم و فقط با خوشخوان 67 و 90 زدم دیفمونقل قول:
آقا سلام
یه راهنمایی می خوام.البته اگه لطف کنید جواب بدید.
من تو دیفرانسیل خیلی ضعیفم یعنی درس رو می فهمم ولی نمی تونم سوال حل کنم.نمی دونم چی کار کنم.یه راهنمایی چیزی بدید خواهشا.
این هم کارنامه ی من.
انشا الله آزمون بعدی میخوام بترکونم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها من اين آزمون سقوط كردم در حد تيم ملي البته نسبت به حال و روزم تو اين دو هفته خيلي خوب شده ترازم ولي در كل هم سرما خورده بودم و هم حالم زياد خوب نبود و روحيه نداشتم آزمون بعدي به اميد خدا جبران ميشه تراز كلم شده 6800 فعلا حالم خوش نيس بهتر شدم كارنامه رو ميزارم ... بااااااااااااااااي
سلام
چرا کارنامه ها رو رو نمی کنید!!!!
دیگه از من بدتر که نشدید... بابا کارنامه ها رو بذارید ببینیم...
امروز دوتا اتفاق باحال برام افتاد!!!! اصلا امروز روز بدشانسی همه بوده انگار!!
1- به جای اینکه سوال ها رو تو پاسخنامه عمومی جواب بدم تو اختصاصی جواب دادم و سه 4 دقیقه آخر عمومی متوجه شدم و همه رو از اول وارد پاسخنامه عمومی کردم و پاسخنامه اختصاصی رو با پاک کن پاک کردم...
2- 5 سوال اول هندسه تحلیلی رو درست جواب دادم و وارد پاسخ برگ کردم ولی 5 تا سوال دوم رو یادم رفت وارد کنم!! درصدم شد 50.....
دوستان سلام
نه خون و خونریزی چیهنقل قول:
البته من از زبانشم راضیم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد هم می کنم تو این تاپیک زیاد درباره سنجش صحبت نکنیم ! آخه اکثر بچه های اینجا کانونی اند !
ممکنه خون و خونریزی پیش بیاد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونا هم دوست ما هستن هممون هم یه هدف داریم
یه آزمون که چیزی نیست
من هم سنجشی هستم
امروز اولین آزمون رو دادم
اصلا آماده نبودم
روی سوالات هم فکر نکردم
واسه دست گرمی روی هر کدوم میدیدم حسش هست جواب میدادم(اختصاصی)
من از زبانش هم راضی هستم هم ناراضی
عزیز اینجا جای طرح سوالتون نیستنقل قول:
من تو دیفرانسیل خیلی ضعیفم یعنی درس رو می فهمم ولی نمی تونم سوال حل کنم.نمی دونم چی کار کنم.یه راهنمایی چیزی بدید خواهشا.
ولی حالا
رمزینه بگیر
ما هم که تو کلاسی که آزمون میدادیم تو یه خونه اونورتر یکی انگار داشت ناله میکرد از وسط عمومیا شروع کرد انگار وسط اختصاصیا صداش قطع شد شایدم من عادت کردم آخر دیف بودم که سرم درد گرفت تو گسسته بیشترین سر درد رو داشتم و اصلا نمیتونستم تمرکز کنم اما اینا تجربه میشه و باعث میشه تو کنکور در هر وضعی آزمونو خوب بدیم
اینم کارنامم اصلا راضی کننده نبود واسم
ای کاش همه کارنامه هاشون رو آپلود میکردند...
لطفا درصد هاتون رو هم بزارین.
این سایت تینی پیک هی عکسی رو که آپ میکنم میگه مشترگ گرامی دسترسی به این سایت ممکن نمیباشد وگر نه میزاشتم درصدامو
همی گویم و گفته ام بار ها؛ من به دلیل مشکلات کامپیوتر و اینترنت و .. عکسارو نمیتونم مثل ادم up کنم.دیگه ببخشید که اینجوریه.تراز عمومیاهم 7124.تو عکس جا نشد!!!
[IMG]http://i39.tinypic.com/zv9zxl.jpg[/IMG
عجب:!!!!
من مردم آخر طرز تشخيص بين when با as رو توي زمانا نتونستم تشخيص بدم يكي بگه چطوري ميشه تشخيص داد!
نقل قول:
از اين سايت استفاده كن
کد:http://www.-------------
اين هم دست گل من ان شاالله تعالي آزمون بعد ترقي ميكنيم:20:
نقل قول:
سلام
as و when وقتی به عنوان قید ربط زمان به کار برن هر دو به معنی زمانی که و هنگامی که هستند اما یک فرق در کاربرد دارند
as زمانی به کار برده میشه که دو کار (دو فعل جمله) به طور همزمان اتفاق بیوفتند
As they were getting off the bus, I saw them
اما when زمانی به کار برده میشه که بین دو کار (دو فعل جمله) حداقل یک فاصله ی زمانی (هر چند کوتاه) وجود داشته باشه
When I opened the door, I saw a cat in the room
برای همین امکان نداره هر دو با هم به کار برده بشن در نتیجه جواب گاج غلطه و از اونجایی بین ورزش کردن و سوخت انرژی اضافی بدن برای سلامتی فاصله ی زمانی وجود داره در نتیجه گزینه ی when درست می باشد!
ولي هميشه هم اينطوري كه شما ميگيد نميشه جواب رو پيدا كرد
چرا نشه؟! ....نقل قول:
راستی یه اتفاق خیلی جالب توی آزمون دیروز افتاد.
توی حوزه ی ما دفترچه های عمومی دیر رسید. واسه همین اول اختصاصی رو شروع کردیم.
خیلی تجربه ی خوبی بود.
اصلا خیلی بهتر نتیجه میده.
:33::santa:قابل توجه داوطلبان آزمون سراسری ثبت نام ساعت 14 امروز شنبه 7 دی ماه به پایان می رسد:santa:
ای کسانی که امتحان میان ترم دارید::thumbsdow
[HTML]http://www.gozine2.ir/modules.php?name=Pages&file=article&sid=83[/HTML]
جامعه اماري اين دفعه كم بوده احتمالا چون اكثريت امتحان ترم داشتن
آره خوب:20:نقل قول:
بابا lomon جان تو دیگه خیلی باحالی:10:نقل قول:
آره تو این آزمون خیلی کم شرکت کردن.نقل قول:
همه بخاطر امتحان بیخیال آزمون شدن:20:
دوستان یه سری به اینجا بزنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=212689&page=15
سلام دوستانی که در آزمون های سنجش شرکت می کنند می تونند روز 4شنبه ساعت 12 به بعد کارنامه مرحله سومشون رو از طریق سایتمشاهده کنند.;)کد:www.sanjeshserv.com
اینم آزمون من
درست مثل قبلی شد
برین تاپیکه قلمچیو بزنین کارنامه هاتونو اونجا بزارین
اینجا مال کنکوره
یکی میتونه لطف کنه:
برنامه جمع بندی دی ریاضی پیش ، در درس هندسه تحلیلی سال واحدی فصل سومش چیا میاد؟
شما درست میگین ، اینجا تاپیک بچه هایی که سال 88 میخوان کنکور بدهند ،نقل قول:
و ما هم جزیی از همین بچه ها هستیم.
شما ها هی سوال میکنین : چه کتابهایی بخریم،کجا بریم،کجا نریم و ما دوست داریم کارنامه هامون رو بزاریم.
راستی اگر دوست نداری ببینیشون ، برو تو تنظیمات سایت (یا تنظیمات اکسپلورر) و انتخاب کن که عکس ها رو واست نشون نده. خیلی ساده ...
دیگه ، نبود ؟!؟!؟!
اولا که من تا حالا سوال نپرسیدمنقل قول:
شما درست میگین ، اینجا تاپیک بچه هایی که سال 88 میخوان کنکور بدهند ،
و ما هم جزیی از همین بچه ها هستیم.
شما ها هی سوال میکنین : چه کتابهایی بخریم،کجا بریم،کجا نریم و ما دوست داریم کارنامه هامون رو بزاریم.
راستی اگر دوست نداری ببینیشون ، برو تو تنظیمات سایت (یا تنظیمات اکسپلورر) و انتخاب کن که عکس ها رو واست نشون نده. خیلی ساده ...
دیگه ، نبود ؟!؟!؟!
دوما همه ی اونا ( چه کتاب هایی بخریم و... ) تاپیک جدا دارنو اونجا میپرسن
خیلی های دیگه هم دوست ندارن ببیننشون
کارنامه هاتونو برین یه تاپیک بزنین اونجا بزارین , هر چیزی سر جایه خودش
دیگه , نبود ؟!؟!؟!
میگم کسی میدونه ادبیات و دین و زندگی رو باید چه جوری خوند ؟ :دی
دايره سهمي و بيضي:46:نقل قول:
ادبيات رو هيچ جور نميشه خوند ولي ديني رو ميتوني از روي گاج بخوني:biggrin:نقل قول:
میگم کسی میدونه ادبیات و دین و زندگی رو باید چه جوری خوند ؟ :biggrin:
برای ادبیات به نظرم بهتره یه تقسیم بندی انجام بشهنقل قول:
مثلا اول آرایه ها را بخون!و یه مثال تابلو ازشون بلد باش! وقتی داری کتاب رو میخونی طبق آزمون ها! خودت آرایه ها را بلد باش
و کمی به مقدار کافی هم تست بزن...تست های کنکور سراسری خیلی خوبن!
و سعی کن زمان رو هم رعایت کنی!
قسمت 2 میتونه مفهوم باشه کتاب الگو خیلی خوب بود...سعی کن خودت قرابتش را پیدا کنی!
تمرین تو این قسمت مهمه!
و بعد میشه تست زد تا سرعتت زیاد شه!
3-کلمه های کتاب+زبان فارسی2/3
خیلی مهمن!و باز بعدش تست راجب اینا تو سراسری سوال داریم!املا هاشون را هم خوب بلد باش.
ضمنا میتونی کلمه های مهم که تو کنکور زیاد اومده را هم جدا بنویسی و بیشتر مرور کنیشون
-4زبان فارسی:
5 تاریخ ادبیات که از الان طبق آزمون ها بخون که بعد عیدبشه تست هاش سریع زد و مرور کرد!
معنی اینها این نیسکه کتاب نخونی...بلکه این یه جوری خوندن داده هات را داره تفکیک میکنه و سر کنکور بهتر و سریعتر میتونی جواب بدی!
در مورده دینی من خودم دارم همه آیه ها رو حفظ میکنم!
و بعد سعی میکنم ارتباط اونا را با درس به یاد بیارم!
کتاب درسی خیلی مهمه !!!
برات آرزوی موفقیت دارم!!!:31::46:
بچه ها لطفا مودب باشین ! ناسلامتی می خوایم یه سال تو این تاپیک کنار هم باشیم ! ( شایدم بیشتر ! :31: )
من خودم با گذاشتن کارنامه تو همین تاپیک موافقم چون بهم انگیزه می ده ! :46:
با درست کردن تاپیک های مختلف برای کنکور هم مخالفم چون بچه ها رو از هم دور می کنه ! همه می یام اینجا جمع می شیم دیگه ! :46:
این نظر من بود ، برای نظر همه هم احترام قائلم ! :11:
لطفا همین جا ختم به خیرش کنین ! :31:
صلوات ...
باشه داداشنقل قول:
چه ها لطفا مودب باشین ! ناسلامتی می خوایم یه سال تو این تاپیک کنار هم باشیم ! ( شایدم بیشتر ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من خودم با گذاشتن کارنامه تو همین تاپیک موافقم چون بهم انگیزه می ده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درست کردن تاپیک های مختلف برای کنکور هم مخالفم چون بچه ها رو از هم دور می کنه ! همه می یام اینجا جمع می شیم دیگه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نظر من بود ، برای نظر همه هم احترام قائلم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا همین جا ختم به خیرش کنین ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صلوات ...
بیاین بزارین کارنامه هاتونو
فقط من یه سوال دارم , مگه شما وقتی تایپ میکنین دهنتون بازه ؟ lol
واسه اینکه پست الکی نباشه
ثبت نام آزاد کی شروع میشه ؟
من خودم تا حالا کارنامه نذاشتم ولی از اینکار بچه ها استقبال می کنم ! :20:نقل قول:
درضمن ازتون خواهش کردم دیگه بحثو ادامه ندین ! :46:
كنايه بودنقل قول:
اگه ادبياتت خوب باشه ميفهمي منظورم چي بود! (( شرمنده brianna جان!!!))
-------------------------------------------------------------
چقدر زود پستها رو پاك ميكنن!!!
چرا بعضی پستا پاک میشه ؟؟؟؟ علت چیه؟ ما که نه بی ادبی کردیم نه پست نا مربوط دادیم!!
راستی شنیدم دانشگاه آزاد بهمن ماه میخواد ثبت نام رو شروع کنه.خیلی خوبه. چون نتیجه ی این آزمون 27 دی بیاد بهتر میشه نتیجه گیری کرد.
جواب اولیه ازمون مرحله 3 سنجش هم اکنون روی سایتقرار گرفت برید درصد هاتونو نیگاه کنید:5:کد:www.sanjeshserv.com
بهمن ؟!!! مطمئنی؟نقل قول:
راستی شنیدم دانشگاه آزاد بهمن ماه میخواد ثبت نام رو شروع کنه.خیلی خوبه. چون نتیجه ی این آزمون 27 دی بیاد بهتر میشه نتیجه گیری کرد.
چقدر دیر ...