تبلت احتمالیه اپل رو دیدید؟؟؟؟
Printable View
تبلت احتمالیه اپل رو دیدید؟؟؟؟
سلام سايت ديگري بجز appulous.us وجود نداره اخه ديگه وارد شدن به اين سايت غير ممكن شده البته اگه كسي ميدونه چطور بايد داخل شد لطفا بگه
نقل قول:الان که من چک کردم میگه اصلاً به کشور شما سرویس داده نمیشه .. با فیل*ترشکن ظاهراً یه مرحله جلوتر میره، اما این دفعه زبان روسی (؟) میشه...نقل قول:
مشکل اون سایت همونطور که گفته شد ترافیک سنگینشه ... باید به دنبال سایت های مشابه بود ... تورنت ها هم البته موجود هستند، شاید به اندازه اون سایت آپدیت نباشن، اما خب دسترسی و کار باهاشون راحته ..
ظاهراً كه فعلاً راهي براي وارد شدن به اين سايت نيست من شانس خودم رو با تورنت امتحان ميكنم اكَه كسي راهي براي وارد شدن بيدا كرد لطفا بكَه
وای نه اون سایته خیلی خوبه......... یه راهی پیدا کنین دوستان برا وارد شدن بهش. لطفا.
فعلا" برین به سایت های :
کد:http://www.downloadipa.info/index.php/all/
کد:http://iphonecake.com/appcake/en/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدتی است که در محافل خبری بحث ها و شایعات زیادی درباره تبلت اپل در جریان است. محصولی که هنوز هیچ خبر رسمی ای از جانب اپل درباره آن منتشر نشده است، اما شواهد حاکی از غافلگیری اپل در مورد این محصول است که احتمالاً ۲۶ ژانویه با نام iSlate رونمایی می شود.
به هر حال حتماً شما هم دوست دارید در مورد جزئیات iSlate بیشتر بدانید. بر طبق اطلاعاتی که سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر اساس اسناد داخلی شرکت اپل منتشر کرده، این تبلت مجهز به یک نمایشگر ۷٫۱ اینچی مولتی تاچ است. پردازنده ۲٫۲۶ گیگاهرتزی، از نوع Core 2 Due با سه مگابایت کش و ۲ گیگابایت رم DDR3، و هارد ۱۲۰ گیگابایتی و حتی دارای یک پروجکتور است! البته معلوم نیست که این مشخصات چقدر به واقعیت نزدیک باشند اما اگر چنین چیزی واقعیت داشته باشد اپل تقریبا یک مک بوک پرو را در شکم تبلت کوچک اش گنجانده است که احتمالا خیلی ها را تشنه خریدن خودش خواهد کرد.
بر اساس این اسناد که تصویر آنها را می توانید در ادامه مطلب مشاهده کنید، Mac OS X Clouded Leopard 10.7 سیستم عامل این تبلت خواهد بود.
البته باز هم تاکید می کنیم که این اطلاعات رسمی نیست و حتی فون آرنا هم تضمین قطعی ای در مورد این اسناد نداده، ولی امیدوار است که تبلت اپل با چنین مشخصاتی رونمایی شود.
پس منتظر ۲۶ ژانویه بمانید و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دنبال کنید.
بچه ها اگه با تورنت مشكل نداريد من اين رو پيدا كردمکد:http://thepiratebay.org/user/Iphoneteam/0/7
گفتم این پست هم بد نیست اینجا باشه دوستان استفاده بکنند :
جیلبرک jailbreak از نظر لغوی به معنی شکستن قفل فریمور مورد نظر هست و مختص mac os portable هست !!! ...
در اصل میشه یه جوری هک هم معنیش کرد که به وسیله ی اون میشه به فایل های سیستمی سیستم عامل مثل root-system-fonts و ... دسترسی پیدا کرد و برای مثال میتونید یه فایل موبایل اینستالیشن رو تو مسیر مشخص شده بریزید ...
جدا از این ها همونطور که دوستمون گفت میشه برنامه های ipa پولی رو به صورت مجانی در ایپاد تاچ یا ایفون ریخت اما حتما نیاز به فایل موبایل اینستالیشن دارید که میتونید از سایدیا دانلود کنید یا اینکه از طریق کامپیوتر تو ایپاد بریزید به وسیله ی برنامه هایی همچون: ifunbox و ...
نسخه ی جدید بتای sn0wbreeze هم اومد.
به وسیله ی اون میتونین یه فریمور رو دانلود کنین ، بعد این برنامه با استفاده از اون یه کاستوم فریمور میسازه و شما اون کاستوم فریمور رو میریزید روی آیپاد و خلاص!!
برای آیپاد 3 جی جواب نمیده ...
نظرتون درباره ipod هشت گیگ چیه ؟ .. منظور از نسل قبل و جدید چیه ؟
یه جا نوشته بود سخت افزار 8 گیگ از بقیه ضعیفتره .. درسته ؟ تو بازی ها و یا اینترفیسش
مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
من اگه بخام بخرم از اینجا میخرم :
یاکد:http://www.rayansaba.ir/index.php?productID=3946
نظرتون درباره قیمتاش چیه ؟ اینا نسل قبلن یا جدیدن ؟کد:http://www.rayansaba.ir/index.php?productID=1211
ممنون
8 گیگ پایین ترین مدل فعلی تاچ محسوب مشیه .. هم از نظر قیمت، هم از نظر حافظه و هم از نظر قدرت پردازش و قابلیت ها.نقل قول:
این بحث در مورد نسل ها هم مربوط میشه به اینکه apple این دستگاه رو ظرف سه سال اخیر، سه بار آپدیت کرده .. بنابراین هربار یه نسل جدید از تاچ داریم .. الان نسل سوم هستیم که دو مدل 32 و 64 گیگی داره .. این مدل 8 گیگی هم درسته که امسال مجددا عرضه شده ، اما اساساً همون 8 گیگ نسل دوم هستش.. یعنی همپای دو مدل 32 و 64 گیگی ارتقا پیدا نکرده (از نظر پردازنده و RAM و اینطور چیزها) .. اون حرفی که نوشته بود "8 گیگ ضعیفه" هم بخاطر همین قضیه اش ... البته توجه کنیم که "ضعیف نیست" بلکه "ضعیف تر هستش" ... یعنی اون هم خوب و قابل قبوله، اما این دوتای نسل سوم بهتر هستند (تازه حافظه شون هم که بالاتره و میتونه بدرد بخوره قطعاً) .. اما بهرحال طبیعیه که نسل سوم قدرت مانور بیشتری نسبت به 8 گیگ داره.
*پست دیگه ای هم در این رابطه زدم، در پاسخ به سوال مشابهتون در تاپیک دیگه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
//
خرید دیجیتال هم مزایا و معایب خودش رو داره که قبلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهش پرداخته ام (بخش اون پاسخم رو بخون)
مثلاً در همین سایتی که معرفی کردی و سایت بدی هم نیست، اصلاً فارغ از اینکه در اون عکس چی نشون میده یا اینکه بگه نسل سوم یا دوم و صدم!! ... اگه طرف خورده شیشه داشت و یه جنس قدیمی بهت داد میخوای چکار کنی؟ .. دردسر داره! ... شاید هم من بدبین هستم ... بهرحال 8 گیگهایی که همراه نسل سوم عرضه شده ان، سریالشون با MC شروع میشه و اونها که مال سال قبل هستند (سال 87) با MB شروع میشه.
قیمت 32 GB هفته پیش تو پایتخت 345 بود..نقل قول:
64 هم 400 بود..
این هفته نمی دونم چقدره!!
دوستان من میخوام بیام تهران ایپاد بگیرم
واسه جیلبریک wifi احتیاجه. کجای تهران wifi داره؟ مجانی؟
از این اداپتورها (تبدیل usb به دوشاخه) تهران هست؟چنده؟
دوستان می خاستم بدونم نقشه شهر های ایران برای ipod پیدا میشه؟
[QUOTE=GiggleClub;4321197] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دیکشنری آکسفورد
تلفظ هم داره
حجم: ۱۴مگ
لینک دانلود:
*برای نصبش باید جیلبریک کرده باشیکد:http://www.4shared.com/file/87073008/e9f65c82/COEDT-v20.html
-----------
لطفا لینک جدید بدین
تا اونجا که من می دونم بدون wifi هم میشه جیل بریک کرد... اما اصولاً تهیه wifi در کنار تاچ توصیه میشه.نقل قول:
همه جای تهران wifi مجانی نداره .. نخیر.
بله - تهران آداپتور تبدیل برق شهری به usb موجوده .. اکثراً بسیار ارزان و در حد چند هزار تومن هستند. توصیه میشه که برای شارژ یا استفاده اونها با وسایل برقی معتبر و گرونتر، جانب احتیاط رو پیش بگیریم.
برای آیفون یه چیزایی هست، شاید بشه روی تاچ هم امتحانش کرد... مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.نقل قول:
دوستان جیلبریک نسل 3 با بقیه نسلا فرق داره؟
اموزشی براش وجود داره؟
مرسی..
تا دلت بخواد روی وب در این مورد آموزش هست . مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
دوستان میخاستم بدونم برنامه ای برای ویرایش عکس هست یا نه که اگه هست لینک بهترینش را معرفی کنید عالی میشه . همچنین یه سایتی برای دانلود ipa بجز سایت appulo ...
با تشکر.......................................... .................................................. ..................
مرسینقل قول:
seymour جان من فردا میخوام ایپاد 3g رو بخرم..
به نظرت با کدوم برنامه و روشی jb کنم؟
راستی این مشکل حل شده که بعد از اینکه jb کنیم و دستگاه احیانا خاموش بشه jb میپره؟
مرسی:11:
سلام.
بعد از خرید 2 تا آیپاد تاچ و حماقتی که 2 بار تکرار شد و هیچ وقت نمی فهمم چرا!؟
باید تجربیاتم رو بهتون بگم.
این دستگاه نه تو صفحه ، نه تو صدا ، نه تو بازی بهترین نیست. حتی متوسط هم نیست
مشکلات صفحه:
Black Level افتضاح بطوری که با روشنایی 30% همچنان رنگ مشکی چیزی بین طوسی نسبتا روشن و آبی روشنه
زاویه دید معمولی و افتضاح برای استفاده دو نفره
رنگ های بی جان و شسته شده (Washed out بهش میگن نمیدونم چی بگم فارسی شو ، "رنگ و رو رفته")
پیکسل ها کم هستن البته اذیت کننده نیستن
مثلا صفحه این دستگاه رو با 5530 نوکیا مقایسه کنید گریه تون میگیره
*تنها مزیت (تنها) مزیت صفحه این دستگاه روشنایی خوب زیر نور آفتابه که اونهم باید روشنایی رو تا ته بالا ببرید که منجر به تموم شدن باطری تو 3 سوت میشه.
مشکلات باطری:
هر 2 آیپادم ، شب میزدم به شارژ صبح با خودم میبردم بیرون از ساعت 9 که از شارژ قطع می شد تا ساعت 10 آهنگ گوش می دادم ، ساعت 10 بیست دقیقه بازی می کردم. دستگاه رو قفل می کردم. یک ساعت بعد به مدت نیم ساعت ویدئو نگاه می کردم و شارژ حدود 65 درصد مصرف شده بود! 20-30 دقیقه دیگه بازی کردم Low battery داد... حالا شارژش هم تموم شه جیلبریکش میپره. حالا بگرد کافی نت پیدا کن که آیتونز رو دستگاهش نصب باشه بتونی جیلبرک کنی دوباره...
مشکلات صدا : با این همه ادعا و هزینه هنگفت شما میرید یک MP3 پلیر می خرید که حتی اکوالیزر دستی نداره ، بیس خیلی کمی داره و اگه بزارید رو حالت Bass Booster صدای بیس زیاد میشه ولی به شدت صدا زیر میشه و کر می کنه آدمو...
کیفیت ، بلندی و تفکیک پذیری صدا در حد MP3 Player های Leono با قیمت 30-40 تومنی هست! یعنی من چندین مورد با هدفون های ارزون و گرون تست کردم که اینو میگم. مطمئن باشید اگر یک MP3 کریتیو یا سونی 80 تومنی بخرید به مراتب صدایی بهتر از این آیپاد لعنتی می گیرید.
هدفون های خودش رو هم که از تو جعبه در نیارید سنگین ترین (مثل من که در نیاوردم)
بازی ها به هیچ وجه مثل دستگاهی مثل PSP سرگرم کننده نیستن و صرفا مرحله دارن و قابل جلو رفتن هستن ، همین!
دقیقا بازیهای موبایل هستن با گرافیک بالاتر ، PSP کنسوله ، بازیهاش کامل هستن حتی اگه گرافیکشون از آیپاد کمتر باشه
بازیهای آیپاد خام هستن و صرفا وقت پر کن ، هیچ وقت یک بازی حرفه ای نیستن ، PSP دستگاهیه که شرکت ها با زحمت میشینن تمام تلاششون رو می کنن تا براش بازی بسازن و بعد شاهکار هایی مثل God of War براش میاد. ولی بازی های آیپاد فقط اسم بازی رو دارن و فقط ساخته شدن تا با استفاده از اسمشون پول در بیارن.
بازی های آرکید نسبتا جالب مثل پک من و اینا که رو همه کنسول ها هستن ، ولی بقیه بازی ها به هیچ وجه کامل و جدی نیستن و اکثرا به شدت کوتاه و فاقد داستان خاصی هستند. اگر یک استثنا هم وجود داشته باشه که فکر نکنم ، بعد از 2 ساعت بازی با هدفون و روشنایی متوسط شارژ باطری خالی میشه
این بازیها به این علت معروف شدن که شما رو آیفون بگی : ببین ، گوشیم بازی داره مثل PSP ، نه که بری بیشتر از PSP پول بدی بازی های نیم ساعته تقلیدی مضخرف و بی اصالت رو بازی کنی...
و مشکلات دیگه ای که پدر من رو در آوردن
-عدم دسترسی به حافظه بصورت درایو USB (با برنامه هم مشکل خاص خودشو داره که هر چقدر USB Drive بهش حافظه بدین اون مقدار از حافظه اصلی تون حذف میشه و بطور مشترک کار نمی کنه)
حتی با برنامه نمی تونید به فیلم ها / آهنگ ها و تصاویرتون دسترسی داشته باشید فقط با برنامه خودش ، یعنی اگر این برنامه 100 مگی همراهتون نباشه ، دستگاه رو نمیتونید به کامپیوتر دوستتون وصل کنید
سینک منیجر افتضاح! ، برای ریختن عکس تو آیپاد قابلیت ریختن عکس های دلخواه از کامپیوتر به آیپاد وجود نداره! برای این که عکس بریزید باید عکسهای دلخواهتون رو بریزید تو یه فولدر و اون فولدر رو با آیپاد سینک کنید ، هر دفعه کامپیوتر رو وصل کنید سینک میشه و عکسهای آیپادتون میشه عکسهایی که الان تو اون فولدر هستن و تفاوتشون از رو آیپاد پاک میشه!!!.
یعنی امروز 20 تا عکس از کامپیوترت میریزی تو آیپاد ، بعد عکسها رو از رو کامپیوترت پاک می کنی ، بعد هفته دیگه میای 13 تا دیگه بریزی ، برنامه مخصوصش میاد میبینه تو اون فولدره 20 تای قبلی نیستن جاش 13 تای دیگه هستن.
20 تا عکس تو آیپاد رو پاک می کنه!! و 13 تا رو جایگزین میکنه!!!!!
---------------
فایل منیجر نداره و برنامه های فایل منیجر به درد عمه شون می خورن
--------------
مدریریت فایل در این حد نابوده که حتی نمی تونی عکس هات رو از تو آیپاد پاک کنی! ، فقط با کامپیوتر!!!!
-------------
چیزی به اسم فولدر تو آیپاد وجود نداره ، فایلهات رو هیچ رقمه نمی تونی دسته بندی کنی!
-------------
عکسهایی که تو آیپاد میریزی همگی Downscale میشن یعنی عکس 12 مگاپیکسل میریزی روش که از جزئیاتش لذت ببری. آیپاد برای نرم موندن حرکات تصویر و زوم ، میاد این رو می کنه 1 مگاپیکسل و در ضمن همه عکس ها حتی عکس آهنگ ها که تو موزیک پلیر میان و کلا همه تصاویر بطور عجیبی بی کیفیت ، کمرنگ و دون دون میشن انگار برای کم کردن حجمشون با فرمت Gif کیفیت پایین کمپرس میشن.
-------------
عدم وجود برنامه DivX پلیر که مثل آدم کار کنه...
والا دیگه موندم چی بگم.
از بالا به پایین مشکلات از لحاظ اهمیت سیر نزولی دارن...
در نظر داشته باشید اینها مشکلات آیفون هم هستن
و اگه همچین مبلغی هزینه می کنید یا واقعا یه وسیله بگیرید که همه کاره باشه مثل Omnia HD
یا واسه اون مصرفی که بیشترین تاکید رو روش دارین بهترین وسیله رو بخرین
موزیک و فیلم میخوای Cowon S9 بخر
بازی میخوای PSP بخر
هر چی میخری بخر ، این دستگاه چرت و پرت رو نخر
ایشالا بخری و حالش رو ببری.نقل قول:
الان همه دارن با همین black rain جیل بریک می کنن..
نخیر - با خاموش و روشن کردن جیل بریک نمی پره.
برنامه Mobisnap رو ببین میتونی گیر بیاری یا نه.. در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه به چند گزینه دیگه هم اشاره شدهنقل قول:
جیل برک نمی پره ولی گوشی وارد Restore Mode میشه و تا زمانی که به کامپیوتری که روش iTunes و Blackra1n نصب باشه وصلش نکنی و Blackra1n رو اجرا نکنی دستگاهت بی استفاده میشه...نقل قول:
نخیر - با خاموش و روشن کردن جیل بریک نمی پره.
اشتباه گفتم؟!
این مشکل هیچ راه حلی نداره؟نقل قول:
دقیقا الان مشکلت چیه بگو تا حلش کنم .
قیمت Apple iPod Touch چنده ؟ :santa:
منظورم iPod Touch 8GB بود :31:
ناگهانی تصمیم گرفتم iPod Touch 8GB بگیرم یکی لطف کنه دربارش توضیح بده که اگر creative ZEN X-Fi2 بگریم یا cowon-d2 بهتره یا همین ipod رو
و میخواستم بدونم قیمت به روز ipod touch 8 gb چقدره؟
یه توضیح کامل اگه میشه بدین چون من چیز زیادی از ipod نمیدونم.:40:
فک کنم باید حدود 220-25 باشه. من 225 گرفتم، 3 ماه پیش. تنها تفاوتش اینکه 3G نیست به اونصورت یعنی رمش پایینتره و OpenGL نداره. اما به مراتب سرتر از نسل دومشه. دیگه اینکه هدفونش میکروفونم نداره. من که ازش راضیم. اون صحبتهای دو سه خط بالای دوستمون هم درسته هم اقرار آمیز. بیشتر محدودیتهایی که از لحاظ نرم افزاری داره بخاطر مسئله security و copyright شرکت اپل هست. اتفاقا تو این نسل باتریش تقویت شده. من خودم اصلا خاموشش نمیکنم و یه کله standby ولی اگه باهاش Game بزنی قبول دارم که زود خالی میشه اما نمیشه این قضیه رو انکار کرد که هنوزم تهنا MultyTouch به معنای واقعی دنیاست. هدفونش درسته که بیس بالایی نداره که اونم اتفاقا بخاطر Outter بودنشه اما در عوض من خیلی باهاش حال میکنم چون تفکیک صدای بالا و شفافیت خوبی داره که یکی از دوستان هم که 5530 داره به شدت باهاش حال کرد. بنظر من همین 8 رو بخر و حالشو ببر .نقل قول:
و میخواستم بدونم قیمت به روز ipod touch 8 gb چقدره؟
مرسی از این که جواب دادی دمت گرم ولی 3G با 2G چه فرقی میکنه ؟ یه توضیح کلی اگه بدین ممنون میشم و فرقشون با هم چیه و کدوم بهتره ؟ :40:نقل قول:
بعد راستی چند تا سوال دیگه
صداش خیلی کمه ؟
اینترنت داره مگه نه چطوره؟
بلوتوث؟
رم بهش میخوره ؟ تا چقدر؟
کار باهاش نسبت به PMP های دیگه سختره ؟
کیفت صداش چطوره یعنی اگر باهاش بخوام بلک متال گوش کنم صوت نمیکشه ؟
فعالا همینا یادمه
:31:
درباره برتری های نسل سوم تاچ نسبت به نسل دوم چندین بار صحبت شده .. یه سرچ کوچولو بزن .. خلاصه اش اینه که از نظر سخت افزاری قوی تره (قدرت پردازنده و رم مثلاً) ... اما توجه کن که تاچ 8 گیگ فقط بصورت اسمی نسل سوم محسوب میشه و در واقع اون برتری های سخت افزاری مدلهای 32 گیگ و 64 گیگ که نسل سوم واقعی هستند رو نداره .. به این نکته توجه کن ..نقل قول:
صداش خوب و قابل قبوله، فکر می کنم صرفاً بخش کوچکی از کاربرها باشن که از بابت صدای این دستگاه احساس نارضایتی کنن ... اما بهرحال اگه یه نفر میخواد یه پلیر داشته باشه که بعنوان اولویت اول باهاش آهنگ گوش بده، گزینه های بهتری هم هست ... بنابراین بحث الویت ها و نیازهای شماست...نقل قول:
//
میشه به وب وصلش کرد ... از طریق wifi ... یه قطعه باید بخری که اتصال اینترنت روی کامپیوترت رو در اختیار تاچ هم بذاره .. حدود 25 تومن هزینه اون قطعه میشه ..
//
بلوتوث داره ... هرچند ظاهراً در مورد قابلیت تبادل فایل اش هنوز قدری محدودیت وجود داره (یا من هنوز کسی رو ندیده ام که بگه بدون هیچ مشکلی ازش استفاده می کنه برای اون کار)
//
نخیر - افزایش حافظه نداره...
//
سخت تر نیست ... طبیعتاً اونی که تا حالا با لمسی کار نکرده، شاید اولش قدری طول بکشه تا عادت کنه ... اما میشه گفت برعکس: منوها و رابط کاربرش اش بسیار خوشدست و الگوی رقبا محسوب میشه ..
//
در مورد کیفیت صداش که هم در پاراگراف اول و هم در تاپیک دیگه توضیح دادم .. کیفیت صداش خوبه .. عالی نیست ... بستگی به انتظار شما داره ... اگه تا حالا با کامپیوتر و سیستم های صوتی ارزون قیمت موسیقی گوش می کردی، قطعاً راضی ات می کنه .. اما اگه مثلاً قبل از این یه پلیر سونی داشته با یه هدفون خوب، شاید راضی نشی...
خواهش میکنم، منظور نسل دوم و سومه. یه سری فرقهایی از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری دارن که بالطبع هر چی ورژن میره بالاتر اونها هم Up میشن. مثلا کیبرد تو 2G عریض نمیشه اما توی 3 میشه، سخت افزاریش هم CPU , Ram ارتقا پیدا کردن، یاتری و ...نقل قول:
مرسی از این که جواب دادی دمت گرم ولی 3G با 2G چه فرقی میکنه ؟ یه توضیح کلی اگه بدین ممنون میشم و فرقشون با هم چیه و کدوم بهتره ؟
از نظر بازی PSP گرافیک به مراتب بالاتری داره اما هدف از ساخت بازی و app برای iPod کلا بر مبنای خلاقیت و Motional استواره. اینم بدون که از لحاظ داشتن برنامه و بازی نسبت به سایر پلتفرمها و سیستم عاملها با یه اختلاف فوق العاده فاحش بالاتر از همه ایستاده. امیدوارم کمکی شده باشه .
پ.ن: اینو دیشب تا اومدم پست بدم سایت تعطیل شد نتونستم، الان دیدم Seymour عزیز قشنگ توضیح داده واست .
سلام!!!!
آقای سیمور شما گفتید که میشه با استفاده از کامپیوتر توی آیپاد به اینترنت وصل بشیم!!!!!با استفاده از یه دستگاهی!!!!!!
میشه توضیح بیشتر بدید!!!!!!چون تو اهواز به جز فرودگاه وایرلس دیگه ای وجود نداره:41:
مرسی!!شاد باشی...
سلامنقل قول:
منظور سیمور عزیز دیوایس وایرلس هست ...
یه دیوایس هست که امکان وصل شدن بقیه وسایل خونه به سیستمون تحت استاندارد وای فای رو فراهم می کنه ...
هم کارت پی سی آی هست ، هم کارت یو اس بی اش هستش ...
یو اس بی اش در حدود 20 تا 25 تومان هست ( قیمت PCi رو ندارم )
ادیت : الآن یه سرچ زدم ، دیدم برای دیوایس های تا 50 Mps ، یو اس بی در حدود 22 _ 23 هست ، پی سی آی یه 5 تومان بالاتر ، برای دیوایس های تا 100 مگ ، 20 تومان گرونتره ، تقریبا...
البته ، لازمه این کار این هست که سیستم روشن باشه ، اگه ای دی اس ال دارید ، و دیوایس های وایرلس زیاد هست ، بهتر هست که مودم دی اس ال وایرلس تهیه کنید ، تا دیگه لازم نباشه سیستم روشن بمونه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق
بالاخره 32 gb رو گرفتم..:31:
دوستای عزیز حالا باید چند تا بلا سرش بیارم.. ببینید درست میگم:
1- باید با blackra1n جیلبریک کنم
2-بعد با استفاده ازwifi بلکرین رو اجرا و از طریق اون cydia رو نصب میکنیم..
این پایان ماجرا بود دیگه؟
اخوند جان مطمئنی که این روش که گفتی اینترنت adsl معمولی رو به وایرلس تبدیل کرد؟
سلام!!!خیلی ممنون ار جوابتون!!!!نقل قول:
این usb رو به کجا باید وصل کنیم؟؟؟؟؟
فرق این 2 مدلی که گفتید چیه؟؟؟؟
این مودم دی اس ال وایرلیس چه قیمته؟؟؟؟
من الان یه مودم با سیم با سرعت 128 دارم!!!!!
من میخوام که این ای دی اس ال به وایرلس تبدیل بشه:31:!!!!!!نه دی ال آپ به وایرلس:41:!!!!!
راستی تا چقدر برد دارن؟؟؟؟(به متر بگید:31:)
شاد باشی....:20:
دوست من ، جاش اینجا نیست ، اما ... :10:نقل قول:
این یو اس بی ، می خوره به کیس شما ، و شما می تونید اینترنتی رو که می آد رو سیستمون شیر کنید ( نه فقط نت ، بلکه می تونید پوشه ها و غیره رو هم شیر کنید ) حالا می تونه دیال آپ باشه ، می تونه دی اس ال باشه ، فرقی نمی کنه ...
یو اس بی ، به پروت یو اس بی وصل می شه ، ولی پی سی آی میره داخل پورت پی سی آی و داخل کیس قرار می گیره ( خوبی یو اس بی اینه که راحت جدا می شه ، فکر می کنم فقط همین باشه و فرق چندانی نباید داشته باشن ، جز اختلاف قیمت ناچیزشون )
مودم های وایرلس دار ، حدود 75 _ 80 قیمت دارن ، هم مودم دی اس ال هست ، هم وایرلس ، یعنی اینترنت رو یکراست شیر می کنه و دیگه لازم نیست که سیستم روشن باشه ...
راستش برد این ها بستگی به وضعیت خونه و دیفال و این ها داره ، اما فکر کنم 50 متر بیشتر نتونید استفاده کنید ( اسمی اش بیشتر باید باشه ، اما در واقع فکر کنم به همین هم نرسه / برد رو من دقیق نمی دونم ، تو محل کار هست ، اما فقط جهت بی سیم بودن و وجود تعداد زیادی لپ تاپ استفاه می شه ، نه از بردش )
گفتم ، اگه فقط برای آی تاچت می خوای ، صرف نداره برای یه لیوان شیر بری گاو بخری :31: راحت یه یو اس بی بگیر و خودت رو اذیت نکن ، اما اگه سیستم دیگه ای داری ، لپ تاپ داری و .... اون وقت به نظرم بهتره مودم رو عوض کنی ، صرف نداره با قطره چکون یه پارچ آب برداری :31:
*** عجب مثال هایی زدم :31:
مخلصیم :46: :10: :11:
یا حق
سلام دوستان
من می خواستم یه ipodtouch 32gb بخرم.
قیمت این دستگاه در تبریز رو می خواستم.
و اینکه این دستگاه رو کجای تبریز می تونم گیر بیارم.
با تشکر