ما که gprs mtn irancell خیلی راحت رو n78 داره جواب میده
و gps هم تر و تمیز داره کار میکنه
Printable View
ما که gprs mtn irancell خیلی راحت رو n78 داره جواب میده
و gps هم تر و تمیز داره کار میکنه
پس اگه مال شما کار میکنه فکر کنم ایراد از گوشی من باشه
تا الان برا من محدودیت نزده اگه قسمت برنامه های گوشی منو ببینی هنگ میکنی همه نوع برنامه وجود داره ولی هنوز هم دارم روش نصب میکنم چه جوری برای دوست شما فقط 20 تا برنامه :18:مموری پر باشــــه برنامه نصب نمیشـــه تو قسمت File manager ببین مموری چقدر جا داره ؟نقل قول:
موفق باشید!:40:
سلام دوست عزیز
مشکل برطرف شد مشکل از مموریه چون یه 100 مگ رو که پاک کردم نصب شد البته مموری جا داشت ولی خراب بود تازه مموری اصلی خود گوشی هم بود خیلی کلابر دار شدن بعضی موبایلی ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
تا الان برا من محدودیت نزده اگه قسمت برنامه های گوشی منو ببینی هنگ میکنی همه نوع برنامه وجود داره ولی هنوز هم دارم روش نصب میکنم چه جوری برای دوست شما فقط 20 تا برنامه مموری پر باشــــه برنامه نصب نمیشـــه تو قسمت File manager ببین مموری چقدر جا داره ؟
موفق باشید!
آقا این گوشیه بدجوری اعصابم رو خورد کرده تورو خدا یکی کمک کنه.
کلاه بردار که هستن جنس خوب که به منو تو نمیــــدن ...نقل قول:
امروز رفتم یه مموری 8 گیگ گرفتم انداختم روش داره مثل فرفره کار میکنـــه :31:
برای تنظیمات اینترنت ایرانسل اگه تو خود سایت ایرانسل بری زودتر به جواب میرســـی ...نقل قول:
برا من اینترنت هیچ مشکلی نداره :41:
اصولا وصل شدن به اینترنت برای منم اولش خیلی سخت بود!
چارش یه شب موقع خوابیدن دست کاری گوشی هستش: دی
موفق میشی!
چه جور دست کاری میشه بیشتر توضیح بدی؟من خیلی ور رفتم
دوستان چطوری میشه برای این گوشی wallpaper رو به صورت full screen در اورد ؟
همه جا رو دست بزن!نقل قول:
چه جور دست کاری میشه بیشتر توضیح بدی؟من خیلی ور رفتم
تو قسمت کانکشن و از اینا
نمیشه!نقل قول:
دوستان چطوری میشه برای این گوشی wallpaper رو به صورت full screen در اورد ؟
تو fp2 نمیشه:(
این روشو امتحان کن شاید جواب بده:نقل قول:
settings>connection>destination>add new acc.pt
اگه گوشی packet data پیداکرد, destination رو internet تعیین میکنی و کار تمومه,
و اگه packet data پیدا نکرد,مشکل از ایرانسله و یا به احتمال کم از سیم کارت.
برنامه فول اسکرین کردن برای گوشی های دیگه هســـت ولی برای خودمون نیســــت من خیلی دنبال همچین برنامه بودم ولی هیچ :41:نقل قول:
برای N73 , ... بود روی گوشی های خودمون نصب میشه ولی فول اسکرین نمیتونی انجام بدی :13:
ممنونم
حالا راهی هست که صدای shutter دوربین موقع عکس گرفتن قطع بشه ؟
آره ! هست !نقل قول:
ممنونم
حالا راهی هست که صدای shutter دوربین موقع عکس گرفتن قطع بشه ؟
نرم افزار داره :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=322305
دوستان ایراد از گوشی نبود ایرانسل بود که حل شد ولی بعد از آپ دیت موزیک پلیر هنگ می کنه مموری هم فرمت کردم نشد به نظرتون چی کار کنم؟
دوستان سلام
من دوباره مشكلم رو مطرح مي كنم،به امبد جواب از سوي ...
من گوشيn78ام رو آپديت كردم به ورژن جديد:
30.014
خوشبختانه خيلي از مشكلات ورژن قبلي حل شد
ولي يك مشكل جديد دارم!
بعضي وقتها ،هنگام دريافت اس ام اس از بعضي خطوط(مثل همين ايرانسل خودمون!!) گوشي خود به خود ريستارت ميشه!
راه حل چيست؟
لطف كنين كامل توضيح بدين
ممنون
میتونی با استفاده از انتی ویروس کسپر اسکای ایرانسل رو بلوک کنی.نقل قول:
سلام
من گوشیم n78 ــه .. چند روز پیش از دستم افتاد شیشه و ال سی دیش یه ترک بر داشت.. شیشه شو عوض کردم ولی ال سی دیش همونطوریه.. اگه ال سی دی شو عوض نکنم خرابتر میشه؟ لطفا اگه میشه بگین ال سی دیش حدود چه قیمتی میشه.. من هرجا پرسیدم قیمتای نجومی دادن..
ممنون
مثل این که نوکی دیگه اپدیت نمی خواد بده!
30.014 اخرین خواهد بود;)
دوست عزیز از بیشتر موبایل فروشی ها پرسیدم این قیمت گفتن :نقل قول:
معمولی : 15 هزار تومن
اصل : 30 هزار تومن
سلام،
یه گوشی ان 78 دارم وقتی تو موزیک پلیر میزنی refresh library یه کم جستجو می کنه و هیچی پیدا نمی کنه
فقط وقتی آهنگ با بلوتوث می گیری و سیو می کنی میاد تو موزیک پلیر. چی کارش کنم؟
آقا یک فولدری توی private در ورژن 12 بود که وقتی هر چی توش بود پاک میکردیم سرعت گوشی زیاد میشد.
این فولدر توی ورژن 21 چیه؟ لطفا یکی بگه چون سرعت گوشیم خیلی کم شده مخصوصا همین که نمیتونم آپدیتش کنم به ورژن 30 اعصابمو خورد کرده!
یه سوال... اف ام ترنسمیتر من بیشتر اوقات از کار میفته. وقتی مستر ریست میکنم درست میشه اما بعد از یه مدت دوباره از کار میفته. یعنی روشن میکنم تو رادیو هر چی سرچ میکنم از روی اون موج رد میشه و نمیگیره.
با سلام.من این گوشی رو به مدت 5 ماهه که دارم.اونایی که قصد دارن این گوشی رو بخرن توجه کنن:1-گوشی من آپدیت شده ی 20 هستش.عموما گوشیای زیر این آپدیت تند تندد هنگ میکنن.من که میتونم بگم واقعا کم هنگ میکنه.برای اینکه کم هنگ کنه چند تا موضوع رو دقت کنین:یکی اینکه سعی کنین رم بالای 4 گیگ روش نندازین.دوم اینکه اصلا همه ی رم رو پر نکنین.مثلا رم من 2 گیگه.فقط 1.5 گیگشو همیشه پر میکنم واسه همین هیچ وقت مشکل ندارم.ثانیا زیاد برنامه روش نصب نکنین--همه میدونیم هزاران هزار نرم افزار هست.قرار نیست همه رو نصب کنیم.من فقط حدود 15 نرم افزار که مطمئنم به کارم میاد نصب کردم.خودشم توصیه میکنم همه ی نرم افزارا رو تو حافظه ی خود گوشی نصب کنین تا سرعت گوشی افت پیدا نکنه.
اما کجا ها این گوشی بعضی موقع ها هنگ میکنه؟1-من کلید پایینی چهارجهتی رو به شماره ی مخاطبین اختصاص دادم.بعضی وقتا این کلیدو فشار دادنی هنگ میکنه و خود به خود ری استارت می کنه. یکی هم هنگامی که تو قسمت فرستنده ی اف ام هستیم بعضی وقتا موقع تعویض موسیقی هنگ میکنه اگه خودمون بخوایم اهنگو بزنیم بعدی. این قسمت اگه هنگ کنه باید باطری رو کلا در بیاری ولی جاهای دیگه اگه هنگ کرد ری استارت کافیه.
به هیچ وجه کار کردن با دگمه هاش سخت نیست. برا من که سخت نبود. دوربینش چون محافظ نداره مثل مال من ممکنه خش برداره. مواظب باشید.فرستنده ی اف امش ضعیفه.
اکثر نرم افزار ها هم اگه تو هر سایتی نوشتن به این گوشی میخوره بدون مشکل نصب میشن.باطری این گوشی فوق العادس...من هم نوکیا و هم اریکسون داشتم از مدلای مختلف.تا حالا به این گوشی نرسیدن.
در کل اگه براتون میسره n79 بگیرین اگه نه این گوشی رو با گارانتی بگیرین محشره
حامد جان ما هم 2 ماهیی هست این گوشی رو داریم و هیچ کدوم از این مشکلاتی که گفتی رو نداشته
بر عکس چیزی که اذیت میکنه همون عمر باتریشه
شما دوســـت عزيز آهنگ ها رو تو کدوم پوشه کپي ميکنيد ...نقل قول:
وقتي گوشيتو به کامپيوتر وصل کردي آهنگ ها رو تو پوشه Attachments کپي کن و بعد بيا همين کارا رو انجام بده مياد تو موزيک پليـر
دوستان این fp2 بودن و version 3 بودن این گوشی هم مکافاتیه ها :31:
امروز sega emulator هم نتونستم نصب کنم و گیر ceritified میداد :31:
خوب با hello ox2.2 هکش کن دیگه یه پتچ رو فعال می کنی راحت میشی!
حک که تو همون ساعت های اولیه کردیم :31:نقل قول:
اما باز هم یا یک سری نرم افزار ها روش نصب نمیشه یا کار نمیکنه که گشتم دیدم همه اینطوریه :13:
:دی
مگه میشه؟
من الان 30.14 دارم خدا رو شکر همه رو مثل اب خوردن نصب می کنه
راستی دوستان گوشی های شما هم این رنگیه پشتش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدا ؟نقل قول:
من که 21 دارم و 30.14 نکردم چون تو فروم های خارجی هم تو فارسی ها بد زیاد شنیدم
این مشکل که میگم هم certified هست که بعضی وقت ها با عقب کشیدن تاریخ حل میشه بعضی وقت ها هم با sign کردن
اما بعضی وقت ها هم حل نمیشه :31:
ادم حرصش میگیره یکی 5700 داتره میاد کنار ادم همه چی روش نصب میشه :31:
حتی Core player هم روش خوب کار میکنه اما این گوشی ...
از بچه های همین جا هم بررسی کردم دیدم the same هستیم :31:
انصافا 30.14 عالیه و فکر کنم بهترینش باطریش باشه که از ورژن اولی ها خیلی بهتر نگه میداره!
راستی اون بالا گوشی من این رنگیه
core player چیه اخه برای من خیلی راحت نصب شد:دی
راستی یکی از دلایل می تونی کمتر بودن تاریخ از تاریخ عرضه اپدیت باشه!
گوشی رو بزار 2010 ببین خوب میشه یا نه
نقل قول:سلامنقل قول:
مال من ورژن 21 هستش ولی از موقعی که هک کردم تا حالا برای هیچ برنامه ای ارور نداده ...
بزنــــم به تختـــــه (:31:) بعضی از برنامه ها درسته باید یا تاریخ رو عقب ببری یا جلو تا نصب بشن !
برای من اینجوری نشـــده ولی برا دوستــــم چـــرا !!!
مال من رنگش قهوای سوختــــه :11:نقل قول:
راستی دوستان گوشی های شما هم این رنگیه پشتش
نقل قول:
واسه من قهوه ایی سوختست.
ولی خیلی زود خش بر میداره.
رنگ گوشی من همین ابی هستش که خفن الان خط برداشته:دی
agha ye mard peyda she bege moghe filmbardari ba goshi chetor mishe zoom kard?
age khanumam bod eyb nad|Re
ba klidaye kamo ziyad kardane seda nemishe zo0m kard!!!:42:
13 aban harchi film gereftam bedone zoom bod:37:
والا گوشی منم همین جوری بود با ورژن 13نقل قول:
گفتن مستر ریست کنی درست میشه
من مستر ریست رو امتحان نکردم ولی گوشیمو آپدیت کردم به 30 درست شد !
با مستر ریســـت درست میشــــه :46:نقل قول:
گوشی من سیاهه ولی وقتی جلوی نور زیاد میگیرمش قهوه ای خیلی سوخته میشهنقل قول: