گوشی رو مثل قبل به کامپیوتر وصل کن و با یه آنتی ویروس آپدیت شده اسکنش کننقل قول:
Printable View
گوشی رو مثل قبل به کامپیوتر وصل کن و با یه آنتی ویروس آپدیت شده اسکنش کننقل قول:
این پیغام برای ساین نیست ... به این خاطر هست که برنامه قدیمی هستنقل قول:
راه حل : موقع نصب detail رو بزن ، دو تا تاریخ بهت نشون میده ، تاریخ گوشیتو بکش عقب و بین این دو تاریخ ... برنامه رو نصب کن و دوباره میتونی تاریخ گوشیتو درست کنی
--------------------------------------------------------------------------------
من جی 900 دارم وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر مموری کارت من میاد ولی مموری خود گوشی نمیاد باید چیکار کنم؟
کمک کنید لطفا
که اينطور پس مشکلش اين بوده .حالا پس من برنامه هاي جديد از کجا گير بيارم من که هر چي ميگيرم از اينترنت همش هميناس که ! در ضمن از کجا ميشه فهميد که برنامه مال گوشي من هست يا نه ؟ و آيا برنامه هاي P1 يا P990 با g900 تفاوت داره ؟نقل قول:
روی g900 چجوری میتونم theme بریزم و اگه میشه چند تا theme خشگل لینک بدید
وقتی وصل میکنی اگه روو حالت file transfer بزاری ( توو گوشی میپرسه ازت ) فقط مموری رو نشون میده ولی اگه روو phone mode بزاری phone memory رو میبینی با pc suiteنقل قول:
پسوند همه ی سمبین ها حتی نوکیا sis یا sisx هست ... برنامه های uiq3 هم همین پسوند رو دارن ... بهترین جا برای دانلود برنامه و بازی هم همین انجمن uiq خودمون هست ... برنامه هاشم جدید هست و البته دیگه برای uiq3 خیلی برنامه جدید ساخته نمیشه ... انجمن خودمون به نظرم تمام نیازهای یه کاربر uiq رو براورده میکنه ... ضمنا گوشیهایی که گفتی برنامه ها و بازیهاشون هیچ فرقی با هم نمیکنه و مشترکننقل قول:
برنامه
بازیکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=206
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=210
تم رو بریز توو مموریت توو گوشی اجرا کن و yes و apply رو بزن ... یکبار که بریزی توو گوشی و yes رو بزنی میره توو setting>display>themes . یعد میتونی اونجا تم هات رو ببینی و انتخاب کنی یا پاک کنی یا سند کنی .نقل قول:
ضمنا اینم تاپیک تم برای uiq3
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=131580&page=62
من تم ها رو هر جای رمم که میریزم به صورت فایل کویک آفیس میشه فقط هم گزینه ویو داره اگه میشه دقیقتر بگیننقل قول:
درست شد مرسی
تم ها باید با پسوند utz باشنا ؟ احتمالا فایل اشتباه میریزید .نقل قول:
مشکلی بود بپرس
صفحه تاچش زود خراب نميشه؟ يهجنس به درد به خور
فکر نکنم به این راحتیا خراب بشه ... البته من G700 رو دو هفته س دارم ولی P990 حدود سه سال بدون هیچ مشکلی کار میکرد برام ... فکر کنم اینم مثله همونه ... باهاش باید مسالمت آمیز برخورد کنینقل قول:
صفحه تاچش زود خراب نميشه؟ يهجنس به درد به خور
فکر کنم مشگلم همینه فایلایی که پیدا کرده بودم مال p1 بوده انگارنقل قول:
میشه لینک theme قرار بدید
tnx
باطريش چطوره مثل اينكه تعريفي نيست؟
باتریش عالیه ، کی گفته تعریفی نیست ، من که باهاش کلی کار میکنم هر 4 ، 5 روز میشارژمش (حداکثر):20:نقل قول:
از این تاپیک هرچی میخوای تم دان کننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=131580&page=62
گوشی های لمسی باطری خیلی مصرف میکنن پس اگه بطور متوسط هر 3 روز شارژ کنی باطریش عالینقل قول:
این فارسی نوشتن اس ام اس این کجاست هر چی میگردم پیداش نمیکنم
اگه کسی بلد با پلیر این گوشی کار کنه بگه
مثل بقیه گوشی ها مثل w810نمیشه پلی لیست درست کرد؟
توی جی اس ام آرنا من قسمت باطری رو دیدم کف کردم ... خیلی باطریش قویه ، بیشتر از .10 ساعت مکالمه و بیش از 15 روز استند بای ... خیلی زیاده واسه تاچ اسکرین !
سلام
من تا جی 900 خریدم و می خوام زبونش رو فارسی کنم
و تنها زبونی که روشه انگلیسیه
رفتم توسایشت و زبو ن هارو دانلود کردم حالا باید چیکار کنم و تو کدوم پوشه مبایل بریزم
:31::31::41:
با کاربردهای معمولی واسه من 2 روز بیشتر نگه نمیداشتنقل قول:
گوشی G900 رو آپدیت کردم و زیبان فارسی اضافه شد فارسی رو انتخاب کردم. ولی مثل گوشی های جاوا در دفترچه تلفن و اس ام اس با نگه داشتن کلید ستاره زبان انگلیسی نمیشه الان زبان نوشتن همه جا فارسی هست فقط از کیبورد مجازی میشه انگلیسی نوت و برای اینکه انگلیسی نوشت باید زبانش تغییر کنه به انگلیسی. چرا اینجوریه این گوشی دهن من سرویس شده
واسه اینه که شما هنوز تو حال و هوای گوشیهای جاوا سیر میکنی. وقتی گوشی لمسی میخری باید طرز تفکرت رو هم لمسی کنی :دی
کم کم عادت میکنی
موفق باشی
موقع sms نوشتن چج.ری می تونم T9 رو خاموش کنم میخام خودم از رو کیبورد تایپ کنم
198 قیمت دیروز G900 خیلی ارزون شده
198 چيه برادر من ديروز 180 تومن خريدم !!!!
راستي اين
g900
سيمبين سري چنده ؟
با نگه داشتن * بین T9 و Handwriting Recognition میتونی سوئیچ کنی .نقل قول:
موقع sms نوشتن چج.ری می تونم T9 رو خاموش کنم میخام خودم از رو کیبورد تایپ کنم
یه سوال ؟
این قضیه طبقه بندی عکسها توو مدیا چیه ؟
بر چه اساسی هست ؟
چطور میتونم Tag عکسهام رو توو کامپیوتر درست کنم ؟
( البته بیشتر از یکی شد )
واقعا کسی بلد نیست با پلیر این کار کنه من 2 هفته هست که گرفتم هنوز نتونستم باهاش کار کنم خواهشا کمک کنید کنید که چطوری با این پلی لیست درست کنم
خوب برو توو Media>Music>Playlist>New Playlist و آهنگهایی که میخوای توو یه لیست باشن رو انتخاب کننقل قول:
واقعا کسی بلد نیست با پلیر این کار کنه من 2 هفته هست که گرفتم هنوز نتونستم باهاش کار کنم خواهشا کمک کنید کنید که چطوری با این پلی لیست درست کنم
سلام من g705 دارم ولی نمی دونم چطوری از GPS ش استفاده کنم!
کمکم کنید!
تماس فرت!
منم بلد نیستم با g900 , تو ایران GPS اصلا چجوری کار میکنه؟نقل قول:
باید بدین موبایلیا بقول خودشون هکش کنننقل قول:
:13:
سلام:
داداش من تا اونجايي كه ميدونم اين دوتا گوشي اصلا GPS ندارن كه بخاي با هك اينجور چيزا راش بندازي.
سلام
دوست من یه g700 خریده زبان فارسی نداره چیکار باید کرد؟میشه از فارسی سازهای گوشی های دیگه مثل p990 استفاده کرد؟
اون 4 تا فونت رو بریز تو مموری درست میشه.
موفق باشی.
تایید میشه ... حداقل G900 رو میدونم GPS نداره !نقل قول:
داداش من تا اونجايي كه ميدونم اين دوتا گوشي اصلا GPS ندارن كه بخاي با هك اينجور چيزا راش بندازي.