سلام دوستان
چند وقته که یاهو 10 رو نصب کردم ولی اصلا لوگین نمیشه ، تا ساین این رو می زنم ارور پسوورد میده . (لا اقل 2 ثانیه صبر نمی کنه)
معمولا از خود سایت یاهو استفاده می کنم ، راحلی داره بگید نداشت که هیچی ،
Printable View
سلام دوستان
چند وقته که یاهو 10 رو نصب کردم ولی اصلا لوگین نمیشه ، تا ساین این رو می زنم ارور پسوورد میده . (لا اقل 2 ثانیه صبر نمی کنه)
معمولا از خود سایت یاهو استفاده می کنم ، راحلی داره بگید نداشت که هیچی ،
این ارور دو تا دلیل داره که یکیش دلیل ظاهره ویکی دلیل باطن :31: :نقل قول:
1- ظاهرا شما پسورد یا آیدیتون رو اشتباه وارد کردید .
2- پورت یاهو بسته شده توسط مخابرات وراهی جز دور زدن ندارید.:31:
بچه ها راهی هست که بشه از مسنجر با دو ای دی متفاوت همزمان وارد شد و چت کرد
Multi Yahoo تو گوگل سرچ کن.نقل قول:
سلام دوستان
مشکل من با یاهو مسنجر اینه که وقتی اولین بار که تو یاهو مسنجر رجیستر کردم بارها و بارها پسورد یاهو مسنجر رو عوض کردم ولی بعد از این هر وقت میخوام لاگین شم باز همون پسورد اولیه که ثبت کرده بودم داخل پنجره پسورد وارد شده (ویندوزهم عوض کردم ) ولی نشد که نشد کسی میدونه مشکل من از کجاست
ویندوز عوض کردی نشد ؟!!!
جان من خالی نمی بندی ؟
برداشتن تیک remember my password رو امتحان کردی ؟
یک بار با یک آیدی دیگه لاگین کن و دوباه با همون آیدی قبلی لاگین کن .
اینا رو بر حسب تجربه می گم . از نظر علمی چیزی ندارم بگم
موفق باشی
باتشکر از شما دوست گرامینقل قول:
من این برنامه رو با حجم حدود 50 کیلوبایت دریافت کردم بعداز آن زیپ سه فایل هستش
Y!Multi Messenger.exe
RaveButtons.ocx
Instructions.doc
ممکنه در مورد چگونگی کار کردن این برنامه توضیح دهید این برنامه به تنهایی اجرا نمیشه و تو پوشه محل نصب مسنجر هم این فایلها رو کپی کردم باز هم ارور میده لطفا بفرمایید که حجمش همینقدر کم هستش یا من برنامه رو اشتباهی گرفتم
باتشکر
همه این کارها رو انجام دادم ولی همون پسورد اولیه سرجاش ثابته /موقع لاگین هم باید پسورد قبلی پاک کنم پسورد جدیدمو وارد کنم برای من هم جای تعجبه !!!نقل قول:
از طریق رجیستری مسیر زیر رو دنبال کن :
HKEY_CURRENT_USER
Software
Yahoo
Pager
سمت راست Yahoo! User ID رو حذف کن . حالا ببین درست میشه یا نه .
سلامنقل قول:
شما بعد از اجرای MultiMessenger
فقط کافیه روی آیکون یاهو مسنجر به تعدادی که می خواین کلیک کنید
سلام .. یاهو برای من کانکت میشه ... اما چند تا مشکل داره ..
01 .. به ای دی هایی که توی ادد لیستم نیست . نمی تونم پی ام بدم
02 .. Voice کار نمی کنه.
03 .. و مشکلات دیگه که هنوز باهاشون روبرو نشدم.
اما با چیز پی ان همه چیز اوکی هستش ..! مشکل کجاست ... کاری نمیشه کرد .. به جز خرید چیز پی ان !
سلام...
من نمیدونم چرا گزینه های voice call و video call برام خاموشه!؟
چطوری باید فعالش کنم؟
شايد سيستمتون از اين امكانات و قابليت ها نميتونه استفاده كنه!!! به طور مثال ميكروفونتون به درستي نصب نشده!!!نقل قول:
فکر نمیکنم که مشکل از این باشه..
تو چت روم ها که میکروفونم کار میکنه...
پس چه وقتايي كار نميكنه؟؟ وقتايي كه ميخواي به كسي به صورت Private ويس بدي؟؟اره؟؟ اگه جوابت آره هست واسه همه امتحان كن، يعني اگه واسه فلاني نميشه بدي واسه يكي ديگه امتحان كن ببين ميتوني بدي يا نه؟؟چون شايد اون نفري كه ميخواي بهش ويس بدي از طرف اون اين قابليت نيست!!!مثلا طرف با وب مسنجر اگه آنلاين شده باشه شما نميتوني بهش ويس و تصوير و اينطور چيزا بدي!!!
دوستان چرا جدیدا چت روم اینطوری شده ؟
من به کسایی که تو اددلیستم هستن میتونم پیغام بدم
ولی وقتی میرم تو روم به هرکی پیغام میدم واسش نمیره .
چرا ؟
از ورژن 10 استفاده مي كني؟
بله بصورت Private کار نمیکنه...نقل قول:
واسه همه ی اد لیست هام امتحان کردم هیچ کدوم کار نکرد.
ولی اون ها میتونن این کارو بکنن.
پس مشكل از ياهو مسنجرت هست!! از كدوم نسخش استفاده ميكني؟؟نقل قول:
آره عزیز .نقل قول:
مشکل داره ؟
راستی اگه بخوام کل Addlist هایی که دارم رو به یه آی دی دیگه انتقال بدم باید چیکار کنم ؟
اره-براي منم همينطوري -3 احتمال داره
1-باگ داره اساسي
2-اين قابليت اضافه شده
3-برادران كخ مي ريزن
از آخرین ورژنش استفاده میکنم...نقل قول:
برو منوي Action بعد گزينه ي send my messenger list...... بعد از اونجا ميتوني اونايي كه ميخواي رو انتخاب كني و بفرستي!!!نقل قول:
ديگه نميدونم چه راهنمايي كنمت!!! نسخه فارسيش هم كه نيست؟؟؟ نميدونم ديگه !! اساتيد ديگه راهنمايي كنين!!نقل قول:
دوستان من چند تا سوال دارم ممکنه لطفا پاسخ دهید:
یه نفر به من پی ام داده که ای دی منو هک کرده و تموم ای دی های منو برداشته میخواستم مطمئن بشم که امکان همچنین کاری هستش و اگه اینجوریه چه جوری میشه همین کار رو با خودش انجام داد
و راهی هستش که ای دی های اد شده تو لیست اونو پاک کرد
من یه جایی خوندم که اگه 15 بار ای دی یه نفر رو تو یاهو با پسورد اشتباه sing in کنیم ای دی اون طرف برای مدتی حدود دو هفته از کار می افته لطفا بفرمایید که این کار واقعا عملیه
یاهوو من مشکل پیدا کرده و تو صفحه چت روم نمیره یه پیغام میده که yes va noداره اما نمیره
درود
چطور میشد یه متنی رو برا همه افرادی که add من هستند فرستاد من از ctrl استفاده میکنم به غیر از این روشی نیست
موفق باشید
روی گروهی که می خوای براشون پیغام بفرستی کلیک راست کن و بعد گزینه Broadcast an IM to this Group رو انتخاب کن ، بعد تو کادری که باز میشه پیغامت رو بنوس و ارسال کننقل قول:
کسی نیست راهنمایی کنه:41::41::41:نقل قول:
دوستان کسی تونسته با ياهو که فقط برای windows ويستا ،7 هست وارد روم های ياهو بشه؟
1- چرت و پرت گفته اما محض اطمینان شما پسوردتون رو عوض کنید . یاهو به همین راحتی هک نمیشه . ولی امکان داره سیستم شما هک شده باشه و از طریق رجیستری یا ... رمز شما رو بدست آورده . ولی در کل خیلی از این ادعا ها میشه .نقل قول:
2- این یکیرو نمیدونم . ولی فکر کنم باید سیستم فرد قربانی هک بشه و کار دو سه دقیقه نیست .
3- اینم واقعا حرف بی منطقی هست . چون من می تونم ایمیل افراد مهم رو مثلا بیل گیتس :31: رو همینطوری برای 2 هفته غیر فعال کنم و بعد از دو هفته دوباره این کار رو انجام بدم . :31:
سعی کنید هر چیز چرت و پرتی که تو اینترنت به چشمتون می خوره رو باور نکنید .
دوستان یه ایمیل اسپم حاوی ویروس به عنوان های مختلف براتون ارسال میشه و حتی خود یاهو هم ویروسش رو نمیشناسه . برای من 2 بار در روز اتفاق افتاد .:31: مواظب باشید :46:
آقا ممنون میشم جواب من رو هم بدید .
چطوری میتونم متوجه بشم که کسی که تو addlist دارم تو کدوم روم داره پرسه میزنه ؟؟؟؟:31:
اگه برنامه خاصی میخواد ممنون میشم برام بذارید .
سلام دوستان...میخواستم بدونم چجوری میشه تصویر وبکم رو ضبط کرد؟...اصلا میشه یا نه؟
ممنون:11:
بله ميشه بانرم افزارهاي در اين مورد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ :41:نقل قول:
دوست عزیز میشه اسمه بهترینشو بگی؟نقل قول:
ای بابا کسی نیست جواب من رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :41:
بيا دوست عزيز اينو پيدا كردم ولي طرز استفادشو نمي دونم (تو گوگل اينو بزن برات مياره Webcam Recorder )نقل قول:
Zeallsoft Super Webcam Recorder
:10:
نقل قول:
1-دوستمون هم گفتن که نمیشه اما فقط از 2 طریق میشه هک شد. اول اینکه ناشی گری کنی و خودت پسورد را لو بدی دوم اینکه جواب سوال امنیتی تو را بلد باشه.
2-سایت در این مورد زیاد شده که میتونی آیدی را از لیست اون بکشی بیرون.
3-این کار شدنی هست اما برای 12 ساعت آیدی غیر فعال میشه که البته با مسنجر نمیتونی . اول باید روی خود صفحه یاهو لاگین بشی تا مسنجرت از حالت lock در بیاد. در غیر این صورت 12 ساعت آیدیت Lock هست.
نیست یه همچین برنامه ای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!! :41:نقل قول: