آره واقعا بزرگترین کمبودش همین wi-fi . این wi-fi نداشتنش توی وایمکس ایرانسل مشکل ایجاد میکنه؟نقل قول:
Printable View
آره واقعا بزرگترین کمبودش همین wi-fi . این wi-fi نداشتنش توی وایمکس ایرانسل مشکل ایجاد میکنه؟نقل قول:
سلام
بعد از چند وقت یه سری سوال برام پیش اومده که امیدوارم راهنماییم کنید
اول اینکه گوشیم زمانی که در لنزش باز میشه برای عکاسی یا فیلم برداری، چراغ آبی کنار گوشی شروع به چشمک زدن میکنه
بعد از اینکه عکاسیم تموم میشه و میبندمش باز تا مدتی روشنه و خودش خود بخود خاموش میشه
به نظر میاد که وقتی این چراغه روشن میشه بیشتر شارژ مصرف میکنه، ولی نمیدونم چرا اینطوری میشه
سوال بعدیم هم اینه که تو قسمت شماره گیری سریع یه سری شماره رو اختصاص دادم ولی موقعی که یکی از شماره هارو نگه میدارم تا شماره مورد نظر به طور خودکار گرفته بشه اصلا عمل نمیکنه
انگار نه انگار
پیشاپیش ممنونم
سلام.نقل قول:
درمورد اولی خیلی مطمئن نیستم.البته بی تاثیر نی.
اما دومی.اول باید speed dialling رو روشن کنی. از این مسیر:
phone set./phone/call/speed dialling/on
بعد کار میکنه.
اولی رو نفهمیدمنقل قول:
سلام.
درمورد اولی خیلی مطمئن نیستم.البته بی تاثیر نی.
اما دومی.اول باید speed dialling رو روشن کنی. از این مسیر:
phone set./phone/call/speed dialling/on
بعد کار میکنه.
یکی از فامیلامون داره
اصلا موقع عکاسی و فیلم برداری اون چراغه روشن نمیشه
دوستان من بین این گوشی و n78 موندم میشه مشکلات این گوشی را بگید(6220)؟؟
ممنون
اگه بودجه داری 78 بخر
هر جیزی که 6220 داره n78 هم داره + WLAN + Transmitter + LCD2.4 inch
فقط دوربینش پایینتره
مقایسه کامل اینجا
کد:http://gsm.ir/compare.php?brand1=5&phone1=1485&brand2=5&phone2=1486
mamo جان ال سی دی 6220 چند اینچ هست؟؟؟
مشکلات عمدش چیه؟؟
مهمترین مشکلش همین نداشتن wi-fi هستنقل قول:
mamo جان ال سی دی 6220 چند اینچ هست؟؟؟
مشکلات عمدش چیه؟؟
ال سیدیش هم 2.2 هست و تا اونجا که من دیدم کیفیتش از n82 بهتره
کیفیت فیلم و عکسش هم از n78 بهتره، ولی فیلمش به نظرم یکم از n82 پایینتره
یه نفر اگه سوال منو جواب بده ممنون میشمنقل قول:
گوشیم زمانی که در لنزش باز میشه برای عکاسی یا فیلم برداری، چراغ آبی کنار گوشی شروع به چشمک زدن میکنه
بعد از اینکه عکاسیم تموم میشه و میبندمش باز تا مدتی روشنه و خودش خود بخود خاموش میشه
به نظر میاد که وقتی این چراغه روشن میشه بیشتر شارژ مصرف میکنه، ولی نمیدونم چرا اینطوری میشه
سلام دوست مننقل قول:
مال من که این طوری نیست.چراغ gps که اصلا نباید روشن بشه ولی چراغ دکمه ی عکس گرفتن چشمک می زنه
6220 قابلیتی داره که موقعی که عکس میگیری gps روشن بشه و اسم عکس رو اسم مکانی که عکس گرفتی بذاره. شاید تو این قابلیت رو روشن کردی.نقل قول:
گوشیم زمانی که در لنزش باز میشه برای عکاسی یا فیلم برداری، چراغ آبی کنار گوشی شروع به چشمک زدن میکنه
ممنوننقل قول:
6220 قابلیتی داره که موقعی که عکس میگیری gps روشن بشه و اسم عکس رو اسم مکانی که عکس گرفتی بذاره. شاید تو این قابلیت رو روشن کردی.
ظاهرا مشکل همین بود
سلام
چطور میشه صدای شاتر دوربین رو قطع کرد؟
لطفا به زبان ساده توضیح بدید
ممنون
سلام دوست عزیز.من خودم چندین ماهه مموری 4 گیگ انداختم روش کلی هم فیلم میگیرم و آهنگ میزنم پر هم میشه اصلا هنگ نمیکنه.نمرش 20 بیسته.نقل قول:
4؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
4 خیلی زیاده
8 رو تست کردم راحت راحت ساپورت میکنه
به احتمال زیاد 16 هم ساپورت کنه
شما گوشی رو هک کنید بعد با یک برنامه چند کیلو بایتی میشه صدا رو حذف کردنقل قول:
16 رو که 100% ... بگو به احتمال زیاد 32 رو هم ساپورت می کنه !نقل قول:
به احتمال زیاد 16 هم ساپورت کنه
ظاهرا که آزمایش شده و خوب هم پاسخ داده! البته شخصی که آزمایش کرده فقط تا نصف رم رو پر کرده...نقل قول:
سلام به همه :37:
من یه مشکل دارم. نمیتونم به اینترنت ایرانسل با گوشیم وصل شم.نه با مرورگر خودگوشی نه با opera mini .
توی مرورگر هم پیغام : No Gateway reply میده :9:
چه جوری درست میشه؟؟؟ سیمکارتو توی k510 انداختم با همین تنظیمات اکسس پوینت ایرانسل راحت وصل شد.
دمتون گرم
:45:
کجایین بچه ها؟ :blink:
خودت تنظیمات رو درست کردی یا از ایرانسل گرفتی ؟
روی یه سیمبین دیگه تست کن ببین چی میگه !
از دوستان بخوام بهم بگن این گوشی در اصل ساخت کجاست
از خود ایرانسل گرفتم.روی N79 هم نشد.یه جا بردم گفت باید فلش کنی درست شه.نمیدونم.نقل قول:
اصلش مجارستانه اما زحمتش افتاده گردنه چین.نقل قول:
وقتی رو N79 نشد یعنی اشکال از گوشیت نیست دیگه ... اصلا فلش نکن ... اگه خواستی مستر ریست کن ( به نظر من تاثیری نداره )نقل قول:
از خود ایرانسل گرفتم.روی N79 هم نشد.یه جا بردم گفت باید فلش کنی درست شه.نمیدونم.
!
مرورگر های دیگه رو تست کن !
دوستان عزیز.برنامه ای برای GPS این گوشی میخوام که تو ایران بدردم بخوره
نقل قول:
اوف اوف!!
اقا خوب شد فلش نکردم. امروز از ایرانسل برام دوباره تنظیمات اومد ذخیره کردم مثله هلو وصل شد!!!
خیلی تصادفی بودا؟!! یکم هم عجیب.
:31:
سلام بر علما:27:
آقا من گوشيمو آپ كردم به ورژن 5 ميخوام براش يك مموري 16 گيگ بگيرم كسي تا حالا امتحان كرده كه جواب ميده يا نه ؟الان يك مموري 8 روش دارم مثل شير جواب ميده اما ميخوام يه 16 بگيرم اگه كسي امتحان كرده بگه:10:
سلام داش متین گلم!!!:11:نقل قول:
آره جواب میده خیالت راحت بچه ها امتحان کردن مثله پلنگ جواب داده بود!!!
راستی متین جان گوشیتو آپدیت کردی چه فرق هایی کرد؟؟؟
سبز باشی...!!!:10:
حالا من نمیدونم واقعاً اگه جواب بده شما میری 16 گیگ میندازی روش ...؟؟؟ یعنی همیشه باید ما نفس یه چیزی رو بکشیم تا آروم بشیم ...؟؟؟
سلام
آقا مشکل شماره های تماس رو با اسامی چه کار می شه کرد؟
من اگه کسی زنگ بزنه بدون اسم اون شماره رو تو صفحه دارم البته نه همیشه.
نقل قول:smart com gpsنقل قول:
مال ما زده فنلاند :2:نقل قول:
مال شما لیبل فنلانده وگرنه امتیاز این گوشی واسه چینه!!!نقل قول:
سبز باشی...!!!:10:
قربونت برم سبز که هستمنقل قول:
اینشو دیگه نمیدونم سری اول بود که خریدم
حالا از کجا میشه فهمید
راستی ورژن جدید برا اپدیت نیومد
اون لیبل رو که نوشته فنلاند بکنین ... زیرش نوشته :46:نقل قول:
نقل قول:
Nokia Ovi Map v3
:31:
شاد و پیروز باشین :10:
سلام ممد عزيز خوبي؟ من يه جا رفتم يارو گفت 16 گيگ رو 39 ميفروشم به نظرت قيمتش خوبه يا ميخواد بندازه؟ اگه adsl داري آپديت كني ضرري نميكني اما زياد فرقي نميكنه....نقل قول:
دوستان سلام. چجوری میشه از فلاش دوربین به جای چراغ قوه استفاده کرد ؟ اصلا چنین چیزی ممکنه ؟ اگه برنامه احتیاج داره نام برنامه اش رو بگید. ممنون
اگه نمیشه . برنامه چراغ قوه مربوطه چیه ؟
GPS رو چجوری فعال میکنند؟ نقشه شهر های ایران توی سایت نوکیا هست ؟ با لینک دادن هم کمک بسی بزرگ به من خواهید کرد.Tanx Again
فلاش این گوشی زنون هست و به هیچ وجه روشن نمی مونه ... ( اگه هم روشن بمونه میسوزه ) !نقل قول:
دوستان سلام. چجوری میشه از فلاش دوربین به جای چراغ قوه استفاده کرد ؟ اصلا چنین چیزی ممکنه ؟ اگه برنامه احتیاج داره نام برنامه اش رو بگید. ممنون
اگه نمیشه . برنامه چراغ قوه مربوطه چیه ؟
GPS رو چجوری فعال میکنند؟ نقشه شهر های ایران توی سایت نوکیا هست ؟ با لینک دادن هم کمک بسی بزرگ به من خواهید کرد.Tanx Again
برنامه ها هم مخصوص گوشی هایی هستن که دارای فلاش LED هستند !
GPS که فعال هست ... باید نقشه ها رو بریزین ... اگه میخواین از Maps خود گوشی استفاده کنین باید با GPRS از تو گوشی لود کنید ...اگه نه که برنامه های جانبی وجود داره مثل Garmin XT و .. SmartcoM GPS لینکشم تو بخش نرم افزاری هست .
کندم برادر چیزی نبیدنقل قول:
نگفتین اپدید جدید هست
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
آقا مشکل شماره های تماس رو با اسامی چه کار می شه کرد؟
من اگه کسی زنگ بزنه بدون اسم اون شماره رو تو صفحه دارم البته نه همیشه.
این مشکل رو هیچ کسی نداره؟