سلامنقل قول:
من درسهای اندیشه 1 و تفسیر نهج البلاغه و اخلاق اسلامی رو که جمعا 6 واحده انتخاب واحد کردم
باید برم 2 تا شو حذف کنم؟
اگه نشه حذف کرد اونوقت چی کار کنم؟:19:
Printable View
سلامنقل قول:
من درسهای اندیشه 1 و تفسیر نهج البلاغه و اخلاق اسلامی رو که جمعا 6 واحده انتخاب واحد کردم
باید برم 2 تا شو حذف کنم؟
اگه نشه حذف کرد اونوقت چی کار کنم؟:19:
سلامنقل قول:
دوست عزيز اينا تو يه گروه نيست،بايد همشونو پاس كنيد
مثلا تفسير قرآن و تفسير نهج البلاعه تو يه گروهه كه بايد فقط يكيشونو پاس كنيد
دقيقا شرايط من هم مثل شماست. يعني فرم شهريه نيومده و از مسير اطلاعات جامع مبلغ واريزي مشخصه و همچنين درسهايي انتخابي ولي همون طور كه گفتيد خبري از شماره حساب نيست....نقل قول:
نگراني من از اتمام مهلت واريز شهريه است
زياد نگران نباشيد.......شهريه رو تا دم امتحانا ميشه داد معمولانقل قول:
سلام
یه سئوال دیگه
درس تفسیر موضوعی نهج البلاغه اختیاریه؟
اگه هست میتونم برم حذفش کنم؟
کلا میشه از ترم تابستون انصراف داد؟
درس اندیشه 1 و اخلاق اسلامی تو یه گروه نیستند>؟
سلامنقل قول:
تفسير نهجالبلاغه اختياري نيست ولي بين تفسير قرآن و تفسير نهجالبلاغه فقط يكي رو بايد پاس كنيد
انصرافو نميدونم
رشتتون چيه؟
براي اين كه كامل بدونيد دروس عمومي رو چطور بايد پاس كرد،از اين لينك استفاده بفرماييد:
کد:http://www.pnu.ac.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=3043491c-1d3c-4129-9b32-0453aa1af910
اگه انتخاب واحد کردید و همه چیز تموم شده دیگه کاری نمیتونید بکنید . چه امتحان بدید یا ندید به حال اونا فرقی نمی کنه اونا پولشو ازتون می گیرننقل قول:
کلا میشه از ترم تابستون انصراف داد؟
یادش بخیر یکی از دوستامون تابستون سال قبل گفت ، ترم تابستون حذف اضطراری نداره ؟ کلی بهش خندیدیم :)
برای ترم تابستان اگر به فرض معدل 20 بشیم، میشه برای ترم رسمی 24 واحد برداشت؟
نقل قول:
نه دوست عزیز تاثیری نداره:19:
من ترم قبل مشروط شدم ترم بعدی باید حداکثر 12 واحد بردارم:2:
معدل ترم تابستون هم تو معدل کل تاثیر داره:40:
معاون سازمان سنجش آموزش كشور:
تمام داوطلبان تحصيل در دانشگاههاي پيامنور و غيرانتفاعي مجاز به انتخاب رشته شدند
خبرگزاري فارس: معاون سازمان سنجش آموزش كشور گفت: تمام داوطلباني كه تحصيل در دانشگاههاي پيامنور و غيرانتفاعي را انتخاب كرده بودند در كنكور 89 مجاز به انتخاب رشته شدهاند.
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس، حسين توكلي معاون سازمان سنجش آموزش كشور در نشستي خبري با تأكيد بر اينكه 89 درصد حاضرين در جلسه كنكور 89 مجاز به انتخاب رشته شدند، افزود: تمام داوطلباني كه تحصيل در دانشگاههاي پيام نور و غيرانتفاعي را انتخاب كرده بودند در كنكور 89 مجاز به انتخاب رشته شدهاند.
وي با بيان اينكه داوطلبان مجاز كنكور 89 از فردا تا 15 مرداد فرصت دارند نسبت به رشته تحصيلي مورد علاقه خود مطالعات لازم را داشته باشند، افزود: دفترچه راهنماي انتخاب رشته كنكور 89 روي سايت سازمان سنجش قرار ميگيرد. همچنين از طريق باجههاي مركزي پست توزيع ميشود.
معاون سازمان سنجش آموزش كشور با بيان اينكه انتخاب رشته داوطلبان مجاز كنكور 89 از 16 مرداد آغاز و تا 18 مرداد ادامه دارد، اظهار كرد: متخصصترين فرد براي انتخاب رشته با مطالعه دفترچه راهنماي انتخاب رشته خود داوطلبان هستند. داوطلبان بايد به مقطع، جنس پذيرش، نيمسال تحصيلي توجه داشته باشند و از امتيازات گزينش بومي سعي كنند استفاده كنند.
توكلي ادامه داد: بر ترتيب تقدم علاقه تأكيد ميشود اگر داوطلب 100 انتخاب داشته باشد اگر قرار باشد در يكي از رشتهها قبول شود اين رشته اگر اول نوشته شده باشد قبول ميشود اگر در رتبه 50 يا در رتبه 100 هم نوشته شده باشد قبول ميشود.
وي درباره ظرفيت پذيرش كنكور 89 گفت: در كنكور 89 حدود 508 هزار داوطلب پذيرش ميشوند.
سلام به همه
خب مثل اينكه مسئولين كمي به خودشون اومدن و گزارش شهريه را تو سيستم فعال كردن.:13:
ولي متاسفانه وقتي گزارش 101 يا هم تاييد انتخاب واحد را ميزنم ميگه كه اطلاعاتي براي چاپ نيست.
شما هم اين مشكلو دارين ؟
به نظر شما با وجود عدم تاييد انتخاب واحد (تا اين لحظه) شهريه را بريزم يا منتظر تاييد بشم ؟
سلامنقل قول:
براي منم همينطوره.ولي خوب درسهايي كه انتخاب كردم تو اطلاعات جامع هست پس فكر نكنم مشكلي باشه
نديدم مهلت گذاشته باشن براي پرداخت شهريه پس من فعلا صبر ميكنم
سلام بچه ها
من میخوام پیام نور شرکت کنم
کسی میدونه دفترچش کی میاد؟
با تشکر:11:
با سلامنقل قول:
اگر منظور کارشناسی فراگیر پیام نوره اواخر بهمن یا اوایل اسفند ماه هر ساله.
اگر سراسریه که همزمان با اعلام نتایج اولیه بعد از اخذ دفترچه انتخاب رشته,رشته های دانشگاه پیام نور رو انتخاب می کنید.
راستش نمیدونمنقل قول:
من میخوام برم کارشناسی IT
حالا نمیدونم کدوماش میشه :(
باسلامنقل قول:
به گمونم هم فراگیر و هم سراسری پیام نور IT داره.
مرسی از پاسختون
یک سوال دیگه
وقتی بهمن دفترچش میاد
کی کنکورش هست؟
با تشکر
زمان ما سال 87 شهریور ماه بودنقل قول:
ولی کنکور سال بعد فکر کنم تیر ماه باشه
میتونی اطلاعات بیشتری رو از سایتش بگیری
کد:www.pnu.ac.ir
ميزان شهريه، شرايط تبليغات و شرايط لازم براي تدريس در دورههاي آمادگي فراگير پيام نور اعلام شد
دفتر آموزشهاي آزاد، غير دولتي و غير انتفاعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري ميزان شهريه، شرايط تبليغات موسسات برگزار کننده دورههاي آمادگي فراگير پيام نور در رسانههاي جمعي و شرايط لازم براي تدريس در دورههاي آمادگي و تقويتي فراگير پيام نور موسسات آموزش عالي آزاد را اعلام كرد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، براساس اعلام دفتر آموزشهاي آزاد، غير دولتي و غيرانتفاعي وزارت علوم، ميزان شهريه دريافتي موسسات برگزار کننده دورههاي آمادگي فراگير پيام نور از دانشپذيران به ازاي هرساعت تدريس براي مقطع کارشناسي رشتههاي علوم انساني 20000ريال مقطع کارشناسي ارشد 30000ريال، رشتههاي کارشناسي علوم پايه 22500ريال مقطع کارشناسي ارشد32500 ريال و براي رشتههاي کارشناسي فني و مهندسي 25000 و رشتههاي مقطع کارشناسي ارشد35000ريال است.
همچنين تعداد ساعتهاي درسي براي دروس عمومي انديشه اسلامي و ادبيات فارسي هرکدام 16ساعت، زبان انگليسي 32ساعت و دروس تخصصي هر واحد درسي 17ساعت است.
بنابر اعلام دفتر آموزشهاي آزاد، غيردولتي و غيرانتفاعي وزارتعلوم، موسسات برگزار کننده دورههاي آمادگي و تقويتي فراگير پيام نور در تبليغات خود نبايد از عنوان، علايم، نام و آرم دانشگاه پيام نور و عنوان تضمين قبولي استفاده كنند.
همچنين اولويت تدريس دورههاي آمادگي و تقويتي فراگير پيام نور با اعضاي هيات علمي دانشگاه پيام نور و کساني است که در دانشگاه پيام نور تدريس داشتهاند و دارا بودن مدرک تحصيلي کارشناسي ارشد براي تدريس در دوره کارشناسي و دارا بودن مدرک تحصيلي دکترا براي تدريس در دوره کارشناسي ارشد الزامي است.
به گزارش ايسنا، متن کامل دستورالعمل دفتر آموزشهاي آزاد، غير دولتي و غير انتفاعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به موسسات برگزار کننده دورههاي آمادگي فراگير پيام نور و فرم آگهي تبليغات در نشريات در سايت اينترنتي اين دفتر به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل دسترسي است.
تا چه حد اینو تایید میکنید!!؟نقل قول:
من دانشجوی فراگیر پیام نور بودم , رشته کامپیوتر
این دانشگاه استاندارد نیست , و به اندازه یک مهده کودک هم نظم در آن وجود ندارد , مدرکی هم که می دهد اونقدر ارزش ندارد که در یک سی دی کلوپ شما اون مدرکتان را به امانت بگذارید
معافیت سربازیشم معلوم نیست که باقی بماند یا نه ( هنوز دارد با سازمان وظیفه عمومی می جنگد )
حجم کتابها فوق العاده زیاد است و مدت زمان محدود و بدون معلم باید درس بخونید
هیچ کلاسی برگزار نمی شه و شما دیگر دانشجو ها را تا پایان عمرتان نخواهید دید ( البته کلاسهایی در روز های 4 شنبه و 5 شنبه برای دانشجویان گذاشته می شود ولی هر دفعه شما با یک سری آدمیزاد جدید آشنا می شوید )
برای ورود به فراگیر پیام نور شما باید یک امتحان ورودی بگزرانید ( من فرقشو با کنکور نفهمیدم در چیه ) که تستی می باشد .
دروس
بینش اسلامی - ادبیات فارسی - زبان انگلیسی - ریاضی 1 - ریاضی 2 - مبانی برنامه نویسی (یه همچین چیزی بود )
بینش اسلامی : تعداد زیادی آیه از قران دارد , چندین نویسنده مطالب فصل های کتاب را نوشته اند و در بعضی جاها حرف های همدیگر را نقص کرده اند.
ادبیات فارسی : 300 صفحه هست که نصف کتاب شعر هست و بقیشم داستان که نیمه اول کتاب بلطبع سخت تر است
زبان انگلیسی : کل کتاب به زبان انگلیسی است , لغات بسیبر زیادی در کتاب وجود دارد , سعی شده تا از معانی دوم و سوم لغات در این کتاب استفاده شود . گرامری که در آن آموزش داده می شود به ندرت توسط اینگلیسی زبان ها استفاده می شود و انبوهی از لغات منسوخ شده در آن وجود دارد و پر هست از متن های سنگین و پر از لغات بی معنی .
ریاضی 1 : حدود 510 صفحه می باشد نزدیک به 200 صفحه اول آن مطالب سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی هست ولی از صفحه 200 به بعد مطالب جدید می شود.
صد صفحه پایانی کتاب به فرمول های انتگرال و لگاریتم و توابع پیچیده مثلثاتی و هزلولی اختصاص دارد که واقعا حفظ کردن آنها خیلی مشکل و بی رودربایستی غیر ممکن است
ریاضی 2 : حدود 400 صفحه که خوشبختانه فقط 2 فصل اوا آن یعنی 100 صفحه را باید خواند . مربوط می شود که دنباله و سری و مقداری هندسه
مبانی برنامه نویسی : 200 صفحه , کتاب فوق خلاصه شده کتاب ( برنامه نویسی پاسکال و روش حل مساله هست ) که نزدیک به 670 صفحه بود . برای دانشجویی که آن کتاب قبلی را نخوانده باشد فهمیدن این دویست صفحه واقعا غیر ممکن است.
از مشکلات کتاب می شود به سریع نوشتن آن توسط نویسندگانش اشاره کرد و همچنین غلط های چاپی
نوسندگان کتاب اول را که 670 صفحه بود را با حذف کردن بعضی جملات تبدیل به 200 صفحه کردند مثلا از هر یک صفحه 5 خط قرض گرفتند بدیهی است که نتیجه بدست آمده چه چیز وحشتناکی می تواند باشد
مثالهایی که از کتاب اصلی آورده شده غیر از غلط ها چاپی بدون مشکل است و ثالهای را که خود نویسندگان کتاب آورده اند را اگر در خود برنامه Turbo Pascal امتحان کنید Error می دهد , این نشان می دهد که نوسنده کذایی فاقد دانش برنامه نویسی بوده و فقط مطالبی را از کتاب اصلی وارد این کتاب جدید کرده است.
امتحانات دانشگاه توسط یک تکه کاغذ که به دره مرکز ثبت نام ( اگه تهران هستید خیابان نجات الهی ) می چسبانند به اطلاع شما می رسد
که برای رمزگشایی آن حداقل باید یک مدرک کارشناسی داشته باشید , نکته جالب این است که در بعضی اوقات امتحان یک درس در دو مکان متفاوت برگزار می شود ( شخصی که آن کاغذ را می نوشته اشتباه کرده است ), و شما یا شیر یا خط باید بیاورید که به کدام محل بروید یا از مسول گروه خود بپرسید که در اکثر موارد اظهار بی اطلاعی می کند.
خیلی مواقع جای دروس و امتحانات آن ها یک یا دو روز مانده به امتحان عوض می شود پس شما باید همیشه یک روز قبل از امتحان به مکان ثبت نامتان بروید و ببینید آیا اعلامه ای یا دست نوشته ای چیزی دم در چسبانده اند یا نه
خود امتحانات احمقانه سخت است ( امکان تقلب هست ولی کسی چیزی نخونده ) به دو صورت تستی و تشریحی بر گزار می شود.
اعلام نتایج امتحانات مسخره تر از بر گذاری آن است , 4 روش برای فهمیدن نتیجه وجود دارد
1) رفتن به سایت پیام نور ( که در اون مواقع سرورش دان هست )
2)رفتن به دانشگاه و گشتن اسم خود در بین هزاران برگه ای که مثل آشغال در کف راهرو ها و طبقات ریخته است ( نمی دانم ایده کدام احمقی بوده است )
3)رفتن و گرفتن نمره از مرکز امتحانات که یک صف طویلی همیشه وجود دارد و شنیدن جواب های سربالا
4) استفاده از تلفن گویا که جدیدا آمده است ( 90 در صد مواقع اشغال هست و 10 درصد بقیه هم درست کار نمی کند )
خلاصه این از دانشگاه پیام نور
حالا انتحاب واحد و ثبت نامش بماند
البته شما زمانی که دفترچه را بگیری به عنوان دانشپذیر ثبت نام می شی که معافیت سربازی نداری اگه امتحان پایانیشو که همه درسها را دریک روز مثل کنکور باید امتحان بدی را پاس کنی می توانی به عنوان دانشجو وارد این خر تو خر بازار شوی
یعنی پیام نور اینقدر داغونه!؟
يه سري چيزا رو درست گفته ولي ديگه زيادي اغراق كردهنقل قول:
در مورد كتاب ها و سختي امتحانات با اين متن موافقم
سلام
یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
من امسال همراه با دانشگاه سرارسری پیام نور رو هم ثبت نام کردم
کیفیت پیام نور چطوره؟ارزش داره؟
تو هفته حدودا چند روز کلاس هست؟
بعد شنیدم که میگن شما میتونید مثلا اگه شیراز هستین یه شهر دیگه(مثلا از استان فارس یه شهرستان) رو انتخاب کنید بعد توی همون شیراز کلاسهاتون رو برید فقط واسه امتحان برید همون دانشگاهی که انتخاب کردید،درسته؟
ممنون میشم اگه یکم توضیح بدید
شهریه رشته های مهندسی چقدره؟
واسه اشتغال آیا اصلا مدرکشو داشته باشی نگات میکنن؟
سلامنقل قول:
مونده پيام نور رو با چي مقايسه كنيد،در مقابل روزانه مشخصه ارزش نداره
مونده چندتا واحد برداشته باشيد و درساتون چي باشه.اگه 20 واحد حساب كنيم و رشته مهندسي باشه تقريبا 2-3 روز تو هفته كلاس هست
برعكس اون حرفتون رو تاييد ميكنم ولي خودشو نميدونم.يعني اگه يكي از شهرهاي استان فارس باشيد و تو پيام نور شيراز قبول شيد،ميتونيد تو شهر خودتون كلاس ها رو بريد
بستگي داره به رشته و تعداد واحدها و درس هايي كه برميداريد.به طور معمول حدود 250 تومن.البته هر سال بيشتر ميشهنقل قول:
شهریه رشته های مهندسی چقدره؟
براي اشتغال امتحان نكردم ولي شنيدم بعضي جاها پيام نور رو بيشتر قبول دارن و بعضي جاها آزاد رو
با روزانه که میدونمنقل قول:
با غیر انتفاعی و آزاد
حتی من شنیدم کسایی که پیام نور میخونن از یه بایت بیشتر از روزانه ارزش داره
اونم موقعی هست که ارشد امتحان میده
چون طرف قبلا با این حالت نبود منابع درست و جزوه آشنا بوده و هرچی یاد گرفته واقعا یاد گرفته
روزانه یکم کیلویی نمره میدن،بابام استاد ادبیات هست و خیلی به دانشجواش حال میده
سلام
من شنیدم تو کنکور کارشناسی ارشد تعدادی قبولیهای پیام نور با 30 درصد بعد از دولتی ها بود
در مقايسه باغير انتفاعي و آزاد زياد فرقي نداره،بعضي جاها ميگن پيام نور بهتره و بعضي جاها ميگن آزادنقل قول:
بله براي كنكور ارشد پيام نور درصد قبوليهاش بيشتره چون كل كتاب رو دانشجو بايد براي امتحانش بخونه و مثل جاهاي ديگه به جزوه كفايت نميتونه بكنه
باباتون نمياد پيام نور تدريس كنه؟ اصلا نگران اين نباشيد كه استاد ادبيات هستن،تو پيام نور 1 استاد كه پيدا كنن هر درسي رو كه بخواد بهش ميدن :31:
درصدش رو نميدونم ولي درسته بعد از دولتي ها پيام نور بيشترين قبولي رو دارهنقل قول:
سلام
من شنیدم تو کنکور کارشناسی ارشد تعدادی قبولیهای پیام نور با 30 درصد بعد از دولتی ها بود
من شنیدم قراره قانون 12 واحد حذف بشه یعنی مشروطی ها هم میتونن تا 20 واحد بردارن
میخواستم ببینم این قضیه صحت داره یا نه؟؟
خوبه دیگه. رسما سر درش رو وردارن بزارن هتل پیام نور، بیا مدرک بگیر اونم به زور!نقل قول:
یه ذره به فکر اعتبار این مدارک تخیلی با این معدل های ناپلئونی ما نیستن!
من كه همچين چيزي نشنيدم.......كلا زياد شايعه درست ميكنن كه فكر ميكنم اينم يكي از اون شايعاتهنقل قول:
سلام
میخوستم ببینم شما معدل این ترمتون حساب شده ؟
اخه هنوز جلوی درسای من توی سایت زده اعلام نشده . در صورتی که چندین هفته هست که نمراتم اعلام شده .
ممنون
نقل قول:
سلام
میخوستم ببینم شما معدل این ترمتون حساب شده ؟
اخه هنوز جلوی درسای من توی سایت زده اعلام نشده . در صورتی که چندین هفته هست که نمراتم اعلام شده .
ممنون
سلام.
کاربر ارشد سایت هنوز نمرات شما را تایید نکرده. چون دانشگاه به صورت نمیه تعطیل می باشد کمی طول خواهد کشید تا نمرات به صورت گامل توسط کاربر ارشد سیا تایید شود. اگر همه نمراتتان ظاهر شده خودتان معدلتان را حساب کنید.
تکذیب می شود. شایعه ای بیش نیست که تقریبا" 1 هفته ای است بین دانشجویان پیچیده است.نقل قول:
من شنیدم قراره قانون 12 واحد حذف بشه یعنی مشروطی ها هم میتونن تا 20 واحد بردارن
میخواستم ببینم این قضیه صحت داره یا نه؟؟
مدرک دانشگاه پیام نور به صورت دانشگاه دولتی می باشد و اعتبار مدرک پیام نور در خارج و داخل کشور بسیار بیشتر از دانشگاه آزاد می باشد و رتبه دانشگاه پیام نور در لیست دانشگاه های برتر ایران از نظر علمی بسیار بالاتر از دانشگاه آزاد باشد./نقل قول:
کیفیت در برابر دانشگاه دولتی روزانه پایین و در مقابل بقیه بالا است.نقل قول:
من امسال همراه با دانشگاه سرارسری پیام نور رو هم ثبت نام کردم
کیفیت پیام نور چطوره؟ارزش داره؟
تو هفته حدودا چند روز کلاس هست؟
بعد شنیدم که میگن شما میتونید مثلا اگه شیراز هستین یه شهر دیگه(مثلا از استان فارس یه شهرستان) رو انتخاب کنید بعد توی همون شیراز کلاسهاتون رو برید فقط واسه امتحان برید همون دانشگاهی که انتخاب کردید،درسته؟
ممنون میشم اگه یکم توضیح بدید
در مورد کلاسها هم بستگی به مرکزتان دارد که برای همه درسهایتان کلاس تشکلیل دهد یا خیر. ولی الان جوری شده است که در بیشتر روزها شما باید به دانشگاه برای کلاس مراجعه کنید ( دروس عملی حتما" باید در سر کلاس حضور داشته باشید ولی برای کلاسهای تئوری اگر در کلاس حضور هم نداشتید مشکلی ندارد)
سلامنقل قول:
کاربر ارشد سایت کیه ؟
یعنی توی هر دانشگاه همچین کاربری وجود داره و باید این کار را انجام بده یا اینکه این کار از مرکز انجام میشه ؟
یعنی تائید نمرات به عهده دانشگاه ها هست یا توی مرکز انجام میشه ؟
یه سوال در مورد تغییر رشته تو پیام نور دارم. میخواستم بدونم میشه از رشته هایی مثل مهندسی کشاورزی-ریاضی-آمار-فیزیک به مهندسی کامپیوتر تغییر رشته داد؟ شدیدا نیاز به کمک دارم
نقل قول:
سلام
کاربر ارشد سایت کیه ؟
یعنی توی هر دانشگاه همچین کاربری وجود داره و باید این کار را انجام بده یا اینکه این کار از مرکز انجام میشه ؟
یعنی تائید نمرات به عهده دانشگاه ها هست یا توی مرکز انجام میشه ؟
سلام.
کاربر ارشد منظور کاربر استانی است.
اول کاربر مرکز تایید میکنه. بعد کاربر ارشد که همون کاربری استانی باشه تایید میکنه.
بستگی داره که توی کنکور تو چه گروهی شرکت کرده باشید؟ منظور ریاضی و فیزیک یا علوم تجربی؟نقل قول:
یه سوال در مورد تغییر رشته تو پیام نور دارم. میخواستم بدونم میشه از رشته هایی مثل مهندسی کشاورزی-ریاضی-آمار-فیزیک به مهندسی کامپیوتر تغییر رشته داد؟ شدیدا نیاز به کمک دارم
اگر ریاضی و فیزیک شرکت کرده باشید بله می تونید به مهندسی کامپیوتر تغییر رشته بدید.
سلام،اگه کسی یه سال پیام نور بخونه بعدهمون سال درکنکور توهمون رشته روزانه قبول شه،واحدهایی که در پیام نور پاس کرده وبخواد بره روزانه ،اون واحدهارو باید دوباره پاس کنه؟یا تطبیق واحد میخوره و دیگه نیازی نیست؟
ممنون میشم یکی کمکم کنه خیلی ضروریه:19::41:
سلام،اگه کسی یه سال پیام نور بخونه بعد همون سال سراسری روزانه اون رشته رو قبول شه وبخواد بره روزانه ،واحدهایی که تو پیام نور پاس کرده باید دوباره پاس کنه یا اینکه تطبیق واحد میخوره و نیازی نیست؟
ممنون میشم اگه کمکم کنین،خیلی ضروریه.
من رشتم ریاضی بوده ولی سوالم اینه که تو دانشگاه باید حتما از کروه مهندسی باشه یا از گروههای علوم پایه و کشاورزی هم میتونه بره کامپیوتر؟ نیاز فوری به کمک دارمنقل قول:
اول اینکه اگر شما از آزمون سراسری (کنکور) وارد پیام نور شدید برای اینکه الان بتونین به صورت دانشگاه دولتی روزانه درس بخونید حتما" باید قبل از ثبت نام کنکور از دانشگاه پیام نور انصراف میدادید و اگر انصراف ندادید نمیتونید وارد دانشگاه دولتی روزانه بشید.نقل قول:
سلام،اگه کسی یه سال پیام نور بخونه بعدهمون سال درکنکور توهمون رشته روزانه قبول شه،واحدهایی که در پیام نور پاس کرده وبخواد بره روزانه ،اون واحدهارو باید دوباره پاس کنه؟یا تطبیق واحد میخوره و دیگه نیازی نیست؟
ممنون میشم یکی کمکم کنه خیلی ضروریه
دوم اینکه اگر از کنکور وارد پیام نور نشدید بله بعضی از دورس رو میشه تطبیق داد.
کشاورزی هم جز رشته های مهندسی است.نقل قول:
من رشتم ریاضی بوده ولی سوالم اینه که تو دانشگاه باید حتما از کروه مهندسی باشه یا از گروههای علوم پایه و کشاورزی هم میتونه بره کامپیوتر؟ نیاز فوری به کمک دارم
کشاورزی در صورتی میتونید برید که فقط گرایش اقتصاد کشاورزی رو بخونید چون رشته شما ریاضی بوده و گرایش های دیگر رو نمی تونید برید.