ممنون از وقتی که می زاریدنقل قول:
شب خوش دوسته عزیز
ممنونم میشم نمایندگی اصلی ایران رهجو رو شماره تلفنشم برام با پیام خصوصی بفرستید که قبل از اومدن تهران باهاشون هماهنگ کنم
ممنون از وقتی که می زاریدنقل قول:
شب خوش دوسته عزیز
ممنونم میشم نمایندگی اصلی ایران رهجو رو شماره تلفنشم برام با پیام خصوصی بفرستید که قبل از اومدن تهران باهاشون هماهنگ کنم
اگر از ایران میخواهید بخرید مدلهای توی بورس رو نگاه کنید نه کانفیگی که توی نت هست
الان من نتونستم این صفحه رو بیارم بالا ... error داد
بهتره برای جلوگیری از تبعات بعدی ، یک سرچ خیلی کوچیک با نام ایران رهجو به فارسی توی گوگل بزنید و روی اولین لینک کلیک کنید و ببینید نزدیک ترین نمایندگی شهرستان یا تهران کدومهنقل قول:
موفق باشید
مرسی از توضیحاتت :11:نقل قول:
ولی این مدل به غیر از قیمت بالا نسبت به مدلهای SZ740N7 و SZ780N8 و SZ770NC که آمریکایی هم هستند هیچ مزیتی دیگه ای ندارند , در حقیقت کانفیگشون یکی است.
به غیر از این 3 مدل سری SZ مدل قوی تری وجود داره؟
نظرتون در مورد SONY vgn -CR353 چیه؟گرافیکش ATI x2300 هست..قدرتش به پای 8600GT میرسه؟
سلام
در مورد کارت های گرافیکی اینتل یه مقدار توضیح بدید x3100 و اینکه به عنوان مثال بعضی ها از 338 به 512 share هستن مشخصه شون از کجا می شه فهمید ؟؟؟
آقا قضیه ارزون شدن لپ تاپ به صورت کاملا وحشتناک چیه ؟؟؟؟
من دل 1525 با Cpu2 رو که توی 1یا 2 صفحه پیش 920 تومن قیمت گذاشته بودین 720 تومن از توی سایت خوده زیگورات قیمت کردم.
خداییش لپ تاپ خیلی خوشگل و خوبیه نسبت به قیمتش.
امروز هم توی خیابون (اراک) یه نوشته از یکی از شرکتها دیدم که نوشته بود لپ تاپ 30% ارزان شد.
قضیه چیه به ما هم بگید ما هم بفهمیم موضوع از چه قراره.
با سلام به تمام دوستان...
من می خوام فردا یک لپتاب بگیرم...می خواستم با شما اساتید مشورت بکنم...
1800000 تا 2000000 می خوام هزینه کنم....و می خوام لپتابم از همه نظر خوب باشه....و برای چند وقتی موندگار باشه.....
وخیلی با کلاس باشه.....البته اگه این قیمتی که من گفتم باشه....
و از برند های Dell و sony می خوام ......
sony از لحاظ کیفیت و قیافه به نظر خودم خیلی خوبه....dell هم که از نظر قیمت و امکانات....
من رشته ی معماری می خونم... و می خواستم که اگر مدلی رو میدونید که به درد کارم بخوره یعنی بشه باهاش نقشه کشی
کرد بهم معرفی کنید.... اگر هم مدلی مد نظر نیست که هیچی...
دوستان 2 سوال دارم:
1. بهترین مونتاژ از لحاظ کیفیت برای sony و dell برای کدام کشور می باشد؟ آیا مونتاژ آمریکایی این دو برند در ایران گیر میاد؟
2.آیا لپتابی در این دو برند وجود داره که امکان تاچ اسکرین داشته باشه؟
دوستان عزیز من قطعی فردا باید برم .....لطف کنید و جواب من رو بدید...
با تشکر
سلام
1. xps 1530 با بالاترین کانفینگش در ایران باز هم مشکل وایر لس داره ؟ این مشکل جدی هست ؟
2. اگه تو مغازه 5 دقیقه ای سیستم رو ازمایش کنم صدای هارد خودش رو نشون میده ؟
3. اگه از گارانتی معتبرمثل زیگورات بگیرم بازم احتمال صدا هست؟ یا کمتره ؟
4. قیمت 2 تا بالاترین کانفینگ اون رو در ایران با رنگهاشون و مشخصات کامل اونها رو میخاستم ؟
مرسی
1- به نظر SONY های ساخت آمریکا به دلیل استاندارد بالای منطقه آمریکای شمالی یک مقدار کیفیت بهتری نسبت به ژاپنی ها دارند. در مورد DELL هم فکر کنم ساخت ایرلند کیفیت بهتری داشته باشند.نقل قول:
یک سری از SONY های ساخت آمریکا تو ایران به وفور قابل دسترسی هستند (مخصوصا سری های FZ و SZ ).
2- فکر کنم فقط SONY های سری UX هستند که تاچ اسکرین باشند که اون هم به علت کوچکی سایز LCD ( حدود 5 اینچ) چیز به درد بخوری به نظر نمی آید.
خیلی ممنون از راهنماییتون...نقل قول:
حالا من چه مدلی بگیرم ؟؟؟.....و از کدوم برند؟؟؟:41:
سری AR سونی به نظرم خوب اومد....به نظر شما چی بگیرم خوبه؟
هر مدلی از سونی یا دل بهتره بگین.....فقط ترروخدا زودتر چون فردا باید برم..
دوستان سلام
جناب رجیسنرد یوزر عزیز می خواستم بدونم حرارت لپ تاپ هایی که یس پی یو amd turion دارن مثل همین 6855 نسبت به لپ تاپی با مشخصات مشابه ولی با سی پس یو core2d چقدر بیشتره؟ من notebook review رو هم دیدم اما چیزی در این باره پیدا نکردم. ممنون میشم. پیشاپیش از زحمتی که میکشید ممنونم.
اتفاقا من هم شنبه می خواهم بروم یکی بخرم.:20:نقل قول:
من خودم نظرم روی سونی های سری SZ است , چون :
1- سایز کوچکی دارندو بسیار سبک هستند.
2- عمر باطری بیشتری نسبت به بقیه مدل ها دارند.(3 تا 6 ساعت)
3- ساخت آمریکا هستند.
شما باید بینی که کدوم گزینه برات مناسب تره. به نظر من این معایب و مزایای این دو مدل است :
سری FZ :
-----------
مزایا : LCD 15.4 - درایو BluRay - ساخت آمریکا (یک سری از مدل ها)
معایب : طول عمر باطری کم (تا 2 ساعت) - وزن و سایز زیاد
مدل پیشنهادی : FZ490NGB یا FZ490NFB
سری SZ:
-----------
مزایا : طول عمر باطری زیاد (3تا6 ساعت) - وزن و سایز کوچک - ساخت آمریکا (یک سری از مدل ها)
معایب : LCD 13.3 - نداشتن درایو BluRay
مدل پیشنهادی : SZ79G/NC یا SZ740N7 یا SZ780N8 یا SZ770NC ( این 4 مدل همگی دارای کانفیگ برابر هستند ولی قیمت هاشون فرق داره)
لازم به ذکر است که کانفیگ عمومی کلیه مدل های قید شده به شرح زیر است :
CPU : T9300 2.5Ghz 6MB
RAM : 2~4GB DDR2 667
VGA : 8400M intel 830,831
HDD : 250GB
بقیه مدل های سونی رو هم اطلاعات زیادی ندارم. اساتید نظر بدن.
دوستان خواهش میکنم منو از تو این دو راهی نجات بدین sz770nc یاxps1530؟؟؟؟؟؟؟؟قیمت اصلا برام مهم نیست.کارایی رو میخوام.یه سوال هم داشتم.این stamina تو سونی چیه؟؟؟؟؟چه کاری انجام میده؟؟؟فرقش با speedچیه؟؟؟؟؟
دوسته عزیز پس دلیل اختلاف قیمتشون چیه ؟نقل قول:
نظرتون در مورد SONY vgn -CR353 چیه؟گرافیکش ATI x2300 هست..قدرتش به پای 8600GT میرسه؟
دوست عزیز تو از کجا می خوایی بگیری؟؟؟؟نقل قول:
جای خوبی سراغ داری؟؟
من می خواستم پاساژ ونک برم...جای بهتری سراغ داری؟
علاالدین چی اونجا خوبه؟
می خوای با هم بریم بگیریم...:31::46:
البته من ژانویه می خوام برم دبی ولی تا اون موقع نمی تونم صبر کنم تا 6 ماه دیگه خیلی دیره برای لپتاب....
دوست عزیز این لپتاب های 13.3 خیلی کوچک هست.....15.4 باشه خوبه چون بالاتر از اون هم وزنش زیاده وهم
قیمتش...
قیمت لپتاب هایی که گفتین چنده سری FZ؟
بهترین سری توی سونی از لحاظ قیافه و از همه لحاظ کدومه؟
و توی DELL هم سری XPS خوشم اومده.....XPS
بگیرم بهتره یا برم از FZ و AR سونی بگیرم؟
ببخشید طولانی شد سوالها؟
من از خیلی جاها قیمت گرفتم ولی یکی از دوستام بهترین قیمت رو بهم داده تا حالا. من از اون می گیرم . نت بوکهای اون رو من دیدم و چون جعبه شون آکبند است و جلوی خودت بازش می کنه خیالت راحته که چیزی از توش کش نمی رن , منظورم سریال و کپی DVD ویندوزت است . :31:نت بوک ها دارای ضمانت بین المللی هستند و ضمانت ایران ندارند ولی نت بوک جلوت باز میشه و هر تستی که خواستی بکن و خوبیش اینه که نت بوک رو حتی با داشتن یک پیکسل سوخته هم واست تعویض می کنه , چیزی که شرکت های گارانتی دهنده تو ایران از زیرش شانه خالی می کنن و می گویند که تا 3 پیکسل سوخته شامل تعویض می شه. :41:نقل قول:
قیمتش خیلی مناسب تر از بازار است . مثلا شما برو FZ490NFB رو قیمت کن ببین چند تو بازار بهت قیمت میدهند , قیمت دوست من 2.030.000 است. نت بوک FZ490NGB رو هم 2.285.000 بهم قیمت داد.
قیمت نت بوک تهران با دوبی معمولا زیاد فرقی با هم نمی کنن , فقط یک سری نت بوک های خاص مثل APPLE هستند که به علت کم وارد کردن و کم بودن خواهان قیمتشون با تهران اختلاف اساسی دارن.
من سری SZ رو برای این می پسندم که این نت بوک مصرف فوق العاده پایینی داره و شما تا 6 ساعت می تونی از باطریش استفاده کنی در صورتی که سری FZ خیلی کار کنه 2 ساعت است. کانفیگ اساسی SZ و FZ هایی که عنوان کردم یکی است ولی چون سبکی و باطری برای من خیلی حیاتی است من سری SZ رو انتخاب کردم. شما پشت یک SZ بشینی اون 2 اینچ رو زیاد احساس نمی کنی و مطمئن هستم که وزن کم و عمر طولانی باطری SZ نظرتو عوض می کنه همانطور که نظر منو از FZ490NGB عوض کرد.
شما اگه می خواهی سری FZ رو بگیری یا FZ490NFB بگیر و یا FZ490NGB . فرقشون تو فرکانس CPU هست .(2.5 و 2.6) قیمتشون هم حدود 250 تومان اختلاف داره. (LCD 15.4 با درایو BluRay)
سری های AR سری های Multimedia سونی هستند ولی هم سنگین هستند و هم باطری کم دوام. ببین چقدر یک نت بوک کارت رو راه می اندازه و بیخود پولت رو هدر نده چون 2 سال بعد یک سری دیگه وارد بازار می شه که هم کارایی بالاتری داره و هم قیافه قشنگ تر.
در آخر اگه خواستی از مغازه تهیه کنی گول حرف های فروشنده در مورد گارانتی متفرقه رو نخور و تنها گارانتیی که میشه بهش اطمینان کرد ایران رهجو هست که اون هم توش اگه و اما داره ولی بهتر از این متفرقه ها است. هرچند که باید بالاتر پول بدی.
من هم از تو چند پست قبل از اساتید همین سئوال رو داشتم:20:نقل قول:
ولی شنبه ته توی قضیه اشون رو در می آورم.
تا آنجا که من اطلاع دارم Stamina یک استاندارد کمپانی سونی در مورد عمر بیشتر باطری است و ربطی به سرعت نداره.نقل قول:
جفت این نت بوک ها تقریبا کانفیگ یکسانی دارند. بقیش دیگه بسته به سلیقه بستگی داره ولی من سونی رو انتخاب می کنم :27:
آدرس دوستت رو ندادی که؟البته اگه دوست داشتی ها:20:نقل قول:
هر جایی که میدونی خوبه رو معرفی کن؟
خیلی ممنونم از لطفت
باتشکر
BYE
GPU سری 8600GT قوی تر و جدید تر از X2300 است.نقل قول:
8600GT از Dx10 پشیبانی می کنه و X2300 از Dx09
لطف می کنی یه لب تاپ پیشنهادی به من بگی دوستان ممنون.
خوشگل باشه ال سی دیش بزرگ باشه ترجیحا 17 و با کیفیت. هاردش هر چی بیشتر بهتر(بالای 100).رنج قیمت هم دو نوع باشه 500-600 700-800 بیشتر نباشه. ممنون چیزای دیگه اش واسم مهم نیست.
در تهران جا و مکانش برای خرید(ارزونت ترین جا ؟
مرسی
سلام
کسی قیمت fz 290 n3 سونی رو داره ؟
به نظر من برای خرید نت بوک گارانتی دار اول برو مجتمع پایتخت (میرداماد) قیمتت هاتو بگیر و بعد با دانستن قیمت و انتخاب مدل مورد علاقه برو مرکز کامپیوتر ایران (میدان ولی عصر) و بازار رضا (چهارراه ولی عصر) در آخر قیمت ها رو مقایسه کن .نقل قول:
اینجوری خرید خوبی خواهی داشت و توصیه می کنم که عجله واسه خرید نکن چون بعدا مطمئنا پشیمون می شوی که چرا بیشتر تحقیق نکردی.
اگر نت بوک بدون گارانتی هم خواستی بعد از اینکه مدل و قیمت ها دستت آمد بهم PM بزن و پایین ترین قیمت بازار و مدل رو برام بفرست. من قیمت نهایی دوستم رو بهت اطلاع می دهم.
قیمتش 1350000 تومنه:31:نقل قول:
من همین دیروز یه لپ تاپ سونی از مرکز کامپیوتر ایران گرفتم با گارانتیه ایران رهجو که تو ایران معتبر ترینه:46:مغازه ای که هم ازش گرفتم مورد اطمینانه:31:اگه خواستی بگو تا ادرسش رو واست بفرستم:46:نقل قول:
سلام قيمت اين ميني لپ تاپ چنده ؟
Msi U100
این مشخصاتشه :نقل قول:
قیمتشم 550 تومنه:11: ( GHz1.6 Intel Atom Processor, 1 GB RAM, 80 GB Hard Drive, XP Home, 3 Cell Battery)
سلام
1. xps 1530 با بالاترین کانفینگش در ایران باز هم مشکل وایر لس داره ؟ این مشکل جدی هست ؟
2. اگه تو مغازه 5 دقیقه ای سیستم رو ازمایش کنم صدای هارد خودش رو نشون میده ؟
3. اگه از گارانتی معتبرمثل زیگورات بگیرم بازم احتمال صدا هست؟ یا کمتره ؟
4. قیمت 2 تا بالاترین کانفیگ اون رو در ایران با رنگهاشون و مشخصات کامل اونها رو میخاستم ؟
مرسی
دوستان بهترین گارانتی لپتاب dell چیه؟همینطور برای سونی؟
گارانتی های امرتات و زیگورات و ایران رهجو چطورن؟
من تا 2 ساعت دیگه میرم.....توروخدا کمک کنید.....هر چی به ذهنتون میرسه بگین ......dell Xps بگیرم یا Sony Vaio سری؟
نقل قول:
زیگورات در dell بهترینه شک نکنن
امرتات در sony های japan و america و ایران رهجو در sony های سفارش خاورمیانه
نقل قول:
sharmande ke farsi naneveshtam choon dostemon goft ajale dare
keyfiyate sakhte sony behtare vali dalili nist ke xps bad bashe sony dar keyfiyate sakht toop vali xps kheyli khobe
age mikhay laptop ham shik bashe ham ghavi xps age tanha zibayi vasat moheme va ghodrate mamoli boro soraghe sony fz
dar zemn fz ha ham battry zood khali mikonan ham zood dagh mishan
vali be nazare man hich vaght tarafe sz haye 13.3 inchi naro chon dar negahe aval farghe ziyadi ba 15.4 nadare vali vase multi media va film kheyli aziyat mikone
be nazare man xps behtare
movafagh bashi
dell Xps که لپ تاپ قوی و خوبی هست همچنین VOSTRO 1500 :31:فقط حتمآ با گارانتی زیگورات باشه:11:نقل قول:
سلام.
دوست من می خواد برای کلاس گذاشتن به یکی لپ تاپ بگیره!!!
میگه زیبا باشه و حتما حتما ارزان باشه.(650-500) touchpad و Bluetooth داشته باشه.
من خودم Acer Aspire AS4315 و Acer Extensa 5220 رو در نظر دارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
میشه این تیکه ای که قرمز کردم رو توضیح بدی که چرا اذیت می کنه؟نقل قول:
نقل قول:
tahala porsidi chera system ha esm gozari mishan fz sz nr va ....... chon harkodom bedarde kasi mikhore akhe chera adam 15.4 ro vel kone va 13.3 begire magar inke vagheane vaghean saboki vasash mohem bashe ke on estesnast
vase mani ke ba laptop game kar mikonam va film mibinam va 80% melat jozve hamin daste hastan vaghean 13.3 inch ye dardesare asasiye
vali on 20 % ke vaghean dar rafto amadan va sabok bodan ahamiyate ziyai dare hamin 13.3 kheyli ham edeale vali fekr nemikonam dostemon jozve in 20% bashe
. gozashte az andaze va ina .... ghodrate tafkik payin miyad va adat kardan be on kami sakhte man khodam sz740 n5 dashtam on moghe ke shakh bod
vali darkol in nazare man va kheyli az onayi ke 13.1 daran osolan vase ona moshkeli ejad nemikone chon ya modiran ya modam dar rafto amad hastano ziyad poshte lcd nistan ya bache khar polayi hastan ke faghat 2 melyon dadan email chek konan va poze barik bodan dastgahoo bedan va in afrad ham kare modavem nemikonan ke az
andaze gele mand bashan
ghorbanat bye ________ali
ممنونم . با چه گارانتی ؟نقل قول:
انتخاب شما غلط بوده دوست عزیز.نقل قول:
شما برای فیلم دیدن رفتی سراغ نت بوک های کلاس Business سونی. محصولات این کلاس همانطور که خودت هم اشاره کردی برای مدیران و اشخاصی است که دائم در سفر هستند نه دوستاران فیلم و سینمای خانوادگی.
در حالی که الان سری های جدید SZ از نظر کانفیگ از قویترین و جدیدترین قطعات تشکیل شده اند.