آره . انگار حالشون خوب نیست . 30 /11 بعد از کنکوره که !!!! :n04:نقل قول:
Printable View
آره . انگار حالشون خوب نیست . 30 /11 بعد از کنکوره که !!!! :n04:نقل قول:
2 سوال:
در صورت قبولی تا چند ترم رزرو میکنن؟ آزاد رو میگم. من اگر به فرض الان کنکور بدم و شهریور که نتایج میاد قبول بشم، ولی ترم مهر 93 واحد داشته باشم، میتونم 2 ترم مرخصی بگیرم و بعد ثبت نام کنم؟
تراز انتخاب دوم به بعد میره بالا؟
منم منظورم همون میانگین کله محمد جاننقل قول:
قبلاً گفته بودن معدل کل تا ترم 6 برای کنکور کفایت می کنه
الان اومدن میگن معدل کل ترم 7 رو باید بزنی !!
من دیگه به هوای اینکه ترم 7 اهمیتی تو کنکور نداره، این ترم زیاد درس نخوندم، معدلم پایین تر شد
الان میانگین کل 7 من از 6 ام پایین تره خب !!
مگه بیمارن در عرض دو ماه حرفشون رو عوض می کنن؟
فقط سراسری این شرط رو داره.نقل قول:
مقدار شهریه هم توی سایت دانشگاه آزاد اعلام شده.
ثبت نام ما تو سایت دان اینو زده :
ما هم دوشنبه میریم , انشالله که اشتباه نباشهنقل قول:
ضمن تبریک به پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد ، به اطلاع می رساند ثبت نام در روز های دوشنبه مورخ 14/11/92 لغایت چهارشنبه 16/11/92 از ساعت 8:30 الی 12:20 و 13:30 الی 15:30 انجام می گیر
والا شما خوابی.ما 2 ساله داریم کنکور میدیم ارشد ازاد حتی سوال هاشم سخت تر دولتی هست. قبولیش راحت تره ولی سخت! من 20 درصد تخصصی 9 درصد عمومی زدم رتبم با نفر اخر 1500 تا فاصله داشت .تکمیل ظرفیت دوم قبول شدم... فوق لیسانس امتحانش واقعا سختهنقل قول:
!!!! حتما داره ما الکی پس دفتر چه هرسال میخریم و واسه کنکوور جر میدیم... تاپیک ارشد هستن اینجا نه کارشناسی..درست اومدی؟نقل قول:
سلام بازم میگم دانشگاه ازاد در ارشد بدون کنکور پذیرش داره با همون شرایط که براتون نقل قول گرفتم! دیگه اینکه چندنفر اقدام کنن در هر دانشگاه الان که معلوم نمیشه! تایم ثبت نام که تموم شد وقته اعلام نتیجه برحسب اینکه چندنفر اومدن و چه شرایطی داشتن تصمیم میگیرن پس الان شما بری بپرسی فکر نمیکنم فایده ای داشته باشهنقل قول:
فقط
اگر شاگرد ممتاز رشتت در دانشگاهت بودی باید اقدام کنی:n06:
واقعن تو این سه سال سایتش رو نگاه نکردی؟نقل قول:
علت قبول نشدنت هم همین بی دقتیت بوده جانم :n06:
حتمن حتمن برو اینجا یه سر بزن+کد:http://78.109.199.221/Home/Loader/?azt=2
شرایطش اینه
معدل بالای 17
جزء 10 درصد ممتازین دانشگاه
و مهم تر از همه که منِ بیچاره این شرط رو ندارم
مدرک کارشناسیت باید از دانشگاه آزد باشه :n03:
+
برو از خدا بترس
چند بار کنکور کارشناسی بدم؟ :n15:
اینو که منم بتون گفتم!! بایدمعدل بالای 17 باشه... بلافاصله هم باید برن. باید کنکور بدید مثل ماها .درضمن من قبول شدم شمابیشتر دقت کن تو پست قبلیمم گفتم شرط معدل تازه باید توگروه هم جز تاپ ها باشی نکه فقط بالای 17 باشه.نقل قول:
بچه ها راستی اومدم اینو بگم من دنبال مدرک کارشناسی بودم این چند روز واقعا اذیت کردن بماند....گفتن که حتی مدرک موقت هم به این زودی صادر نمیشه . یک گواهی دادن که توش نوشته من تو این دوره 77 واحد رو گذروندم ..نمیدونم با این ثبت نامم میکنن؟؟ راستی شهریه ثابت رو فقط باید بریزم ؟؟ یا کلش رو همون اول میگیرن...از کجا بفهمم چقدر پول نیازه؟
تو قسمت پرسش و پاسخ سنجش پرسیدم ازشون، امروز جواب دادن که :نقل قول:
خسته نباشید واقعاً !!نقل قول:
با سلام طبق اطلاعیه اقدام نمایید ...دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ 31/6/93 فارغالتحصیل خواهند شد، لازم است میانگین واحدهای گذرانده شده تا تاریخ 30/11/92 را در قسمت ویرایش اطلاعات کارت شرکت در آزمون درج نموده و فرم مخصوص معدل (مندرج در این اطلاعیه) را به تأیید موسسه محل تحصیل خود رسانده و آنرا نزد خود نگهدارند تا در صورت قبولی به موسسه محل قبولی ارايه نمایند با تشکر
گند زدید به کنکور رفت ! خب از اول می گفتید مثل آدم درس می خوندیم معدل می رفت بالاتر، نه اینکه 70 صدم بیاد پایین ! :n15:
بچه ها به نظرتون اگه من معدل کل تا ترم 7 رو وارد نکنم و همون 6 ترم بذارم بمونه، بعداً که قبول بشم تأثیر می ذاره این قضیه؟ ممکنه دردسر بشه؟
از هر کی می پرسم میگه همون 6 ترم ملاک بوده همیشه !
هیچ کس هم اطلاع نداشت از این قضیه ...
اگه هیشکی توجه نکرده باشه و ویرایش نکنه، فکر کنم خیلیا به این مشکل دچار بشن، اون وقت ممکنه بی خیال شن و گیر ندن؟
همون کفایت میکنه فقط باید تا شروع امتحانات ترم اصل مدرک را براشون ببرینقل قول:
بستگی به دانشگاه داره اما باهات راه بیان.مثلا 600 نقد بده ما بقی رو 4 تا چک 300 بهشون بده
شهریه ثابت رو که حتما باید کامل واریز کنید تا اجازه انتخاب واحد بدن(معمولا اینجوری بوده اگه باز عوض نکرده باشن :دی ولی پول واحدها رو لازم نیست همشو واریز کنید فقط شهریه ثابت کامل باید اول پرداخت بشه فکر کنم)نقل قول:
سلام اقا کوروش اینقدر نگران نباشید :n06: باور کنید اصلا توجه نمیکنن مگر در یک حالت و اونم اینه که اختلاف فاحشی بین معدل کل شما با معدلی که به اونها اعلام کرده بودید (تا ترم6) وجود داشته باشه((مثلا طرف اعلام کرده 17 بعد وقته قبولی مدرکش رو میبره با معدل 15.5 خب به این مورد حتما گیر خواهند داد بنظرم) ولی اگر در حد صدم هست اصلا توجه نمیکنن...نقل قول:
من نظرم اینه شما همون تا ترم 6 وارد کنید معدلتون رو:n06:
:n16:
الان رفتم نگاه کردم، یه فرم گذاشتن که باید پرینت بگیریم و بدیم آموزش امضا کنهنقل قول:
یه نسخه اش هم تو آموزش دانشگاه می مونه واسه استعلام
تو فرم هم قید شده که معدل کل تا 30 بهمن
نمیدونم، اگه اصلاحش نکنم آموزش با همون نمره پایین تر فرم رو ثبت می کنه،
اون وقت اگه بعداً دانشگاهی که می خوام قبول بشم حیفه به خاطر چند صدم اختلاف محرومم کنن :n03:
موندم مردد ...
کسی نمیدونه؟نقل قول:
چرا اطلاعات درباره ارشد انقدر کمه؟
منظورم فقط اینجا نیست. تو کل اینترنت اطلاعات کمی پیدا میشه و این نگران کنندست.
دوست عزیز دو ترم رو که مطمئنم میتونید رزرو نگه دارید (البته با پرداخت شهریه ثابت) ولی بیش از دو ترم رو مطمئن نیستمنقل قول:
اون فرم که بنظرم واقعا فرمالیته هست شما وقتی قبولیت اعلام بشه در واقع زمانی هست که مدرکت بدستت رسیده تا اون موقع!و با اصل مدرک یا مدرک موقتتون برای ثبت نام به دانشگاه مقصد مراجعه میکنیدنقل قول:
بنابراین این فرم عملا کارایی نداره و کسی هم دنبالش نیست (تا جایی که من برخورد داشتم) اقا کوروش اگر این فرم اینقدر مهم بود مطمئن باشید میگفتن زمان ثبت نام یک نسخه با امضای گروه و آموزش و... براشون بفرستید همینکه فرم پیش خودتون و در دانشگاه میمونه نشون دهنده اهمیت پایینش هست بنظرم
سلام
نمره منفی درس زبان و عربی توی ارشد امسال حذف شده ؟
ممنون .نمیدونم چرا انقدر استرسشو دارم... 13هم ثبتنام منه ..باید حضوری برم دانشگاه یا همش اینترنتی هست؟؟ منظورتون وام دانشجویی هست؟ ترم اول خودشون انتخاب واحد برامون میکنن ؟؟؟نقل قول:
شما هر جا قبول بشی و واحد واست مونده باشه مرخصی بدون سنوات بهت میخوره.یعنی نصف شهریه ثابت رو میدی و ترم حساب نمیشه و هر وقت ارشد ثبت نامت اوکی شد 6 ترم وقت داری واسه مدرک گرفتننقل قول:
واسه ترم اول اینترنتی که نمیشه باید برید مدارک (عکس و کپی و ...) بهشون بدی.نقل قول:
ترم اول انتخاب واحد دست دانشگاه است.ترم بعد ازادید
وام دانشجویی هر ترم 1 میلیون با بهره 4% است و از ترم 2 باید اقدام کنید و کلا 3 ترم بهتون میدن و پرداختش هم چند ماه بعد از اتمام سربازی است
واسه ترم اول باید همین 4 تا چک و بدید
ممنون خیلی لطف کردید.نقل قول:
AqAqzZA علتش اینه که ارشد کمتر کسی میره هم قبولیش هم شهریه کلاسهای ارشد هم معمولا ۱۰نفر الی ۱۵ نفر هستن من کلاسه۷ نفرشم دیدم .اکثر هم پسر هستن ب عکس دوره کارشناسی
ولی تعداد کلاس های ارشد آزاد بعید میدونم این تعداد باشه !!! خیلی بیشتر از این میگیرن !( اینی که شما گفتی واسه دولتی هاست ) پسر دختر بودن هم ربطی به ارشد نداره تو بعضی رشته ها مثل مدیریت دختر پسر برابرن ولی خب تو بعضیا رشته ها مثل برق همه پسرن تقریبا !نقل قول:
سلام
اطلاع دارین کنکور ارشد سراسری رشته های مکانیک ، چند شنبه هستش؟؟
کارت رو خیلی دیر میدن.
سلامنقل قول:
روزهای 16 و 17 و 18 بهمن هست
دقیق واسه رشته شما در کارت نوشته شده
این رو میدونم.نقل قول:
برام مهم بود بدونم دقیق چه روزی.که زودتر برنامه ریزی کنم.
پارسال چهار شنبه بوده.
سلام
من دی ماه سال 93 از مقطع کارشناسی فارغ التحصیل میشم میتونم برای کنکور ارشد آزاد 93 ثبت نام کنم اگه قبول شدم به جای مهر ماه در ماه بهمن 93 در دانشگاه قبولی ثبت نام کنم؟ (یعنی مثل کارشناسی آزاد) ؟
سلام
کارت آزمون ارشد رو کی میدن؟بعد از گرفتن کارت تا روز آزمون نباید کار خاصی انجام بدیم؟
بچه ها من ازاد ارشد قبول شدم فردا هم میرم ثبت نام حالا من کارت ورود به جلسه دولتی رو برم بگیریم امتحان بدم یا اینکار تخلفه اگه دولتی قبول و مجاز بشم ...؟؟ در مورد ثبتنام فردا شهریشو از کارت هم میشه واریز کرد یا باید نقد پول ببریم ...این قضیه ریختن 600 تومن از شهریه و بقیه با چک خیلی دوندگی و کاغذ بازی داره ؟؟ لطفا جواب بدید من خانوادم میپرسن نمیدونم باید چکار کنم
از دوستان کسی اطلاع نداره آخه می خواستم ثبت نام کنم؟
نه، تخلف نیست. میتونی انصراف بدی و بری سراسری بخونی به شرطی که مشکل نظام وظیفه نداشته باشی.نقل قول:
در مورد اینکه کارت بکشی هم بستگی به دانشگاهت داره، اما الان دیگه گدای سر چهارراه هم کارتخوان داره، چه برسه به دانشگاه!
چک دادن به دانشگاه هم دوندگی نداره. فقط دسته چک با خودت ببر، چون میگن دقیقا چندتا چک و چه مبلغی باید بنویسی. غیر از اون بنویسی قبول نمی کنن پس چیزی ننویس و چک سفید ببر و اونجا پر کن.
دوستان زمان ثبت نام ارشد آزاد تا کی هست؟
ازم به توضيح است كارت شركت در آزمون حاوي اطلاعات ثبتنامي، تاريخ و محل برگزاري آزمون داوطلبان از روز يكشنبه 13/11/92 براي مشاهده و پرينت بر روي سايت سازمان به آدرس www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت.
نصف روز 13 بهمن گذشت و از کارت خبری نشد!!! :n15:
با سلام خدمت تمام دوستان
چرا نمیاد کارت؟! :n27:
سلام دوستان
من برای کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی (برای رشته بازاریابی بین المللی) ثبت نام کردم
هم سراسری و هم آزاد
خیلی هم درس نخوندم
فی الواقع جز زبان هیچی نخوندنم :n02:
خب از اونجایی که من پیام نوری هستم و دیگه هرچیمون بد باشه، تست زدنمون خوبه،
کتاب جامعی هست که محموعه تست باشه برم بخرم و بخونم و بزنم؟
مثل کتابهای تست گاج یا زرد قلم چی که برای کنکور میخوندیم
ثبت نام تا 15 بهمن مگه نیست؟ دلیلی نداره امروز کارت بیاد. هر وقت تموم بشه میاد معمولا.
......؟!ثبت نام آزاد تا 15 بهمن بودآخه کارت ارشد سراسری چه ربطی به آزاد داره؟!!:n04:
توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور خبر داد: توزیع کارت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۳ دانشگاهها و موسسات آموزش عالی به ساعت ۱۸ امروز یکشنبه ۱۳ بهمن ماه موکول شد. دکتر حسین توکلی در گفتوگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: کارت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۹۳ از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توزیع میشود. توکلی پیش از این زمان آغاز توزیع کارت را ساعت ۱۲ اعلام کرده بود.
امروز ازاد ثبت نام کردم اقا خبری از وام و یا چک دادن نبود که میگفتید!!!اصلا واسه ترم یک گفتن هیچ دانشگاهی این کارو نمیکنه ..اطلاعاتتون از کجا بود ؟ کل شهریه رو در جا گرفتن ! کوفتشون شه :دی
بچه ها یکی از دروسی که تو سایت باید بگیریم نوشته جلوی درس جبرانی ! یعنی چی؟؟؟ اموزش گفت باید برداریش ! میترسم منظورش این باشه که اگه تو کارشناسی نمره این درست زیر 12 بوده باید این درسو برداری... موندم چکار کنم..
محتوای مخفی: undefined
احتمالا شما از زیرشاخه رشته دیگه ای به این رشته نیومدید؟ چون یکسری از درسها در اینصورت نیاز هست که بگذرونید/// بعضی واحدها هم هست که دوره کارشناسی بچه های ازاد میگذرونن اما دولتی ها نه ،که توی ارشد ازاد بچه هایی که از دولتی اومدن باید بگذرونن مثل :وصیت نامه امام:n02:نقل قول:
مطمئنا نمرات دوره کارشناسی ربطی به مقطع ارشد نداره ...:n06: