اوکی
نه که من سر و کارم فقط تو تکنولوژی روز و اینترنته از سیاست و اینا زیاد دل خوشی ندارم
پس اینطططططططططور
Printable View
اوکی
نه که من سر و کارم فقط تو تکنولوژی روز و اینترنته از سیاست و اینا زیاد دل خوشی ندارم
پس اینطططططططططور
دوستان سلام من اسیاتک دارم برای ریختن پولش یا من همیشه میگفتم پیک بیاد یا دوستان میبردند میدادند حالا یک سوال شما که به خود بانک میریزید بعد خود بانک فکسم میکنه یا نه چه طوری این فکس کردنش کمک فوری فوری
نقل قول:
دوست عزیز بعد از واریز باید وارد سایت 1844 شده و اطلاعات فیشتون رو ثبت کنید.
دیگه فکسی وجود نداره.
بهترین راه شارژ از طریق شارژ آنلاین می باشد.
آخرین تست سرعت سرویس 512:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
آخرین تست سرعت سرویس 128 محدود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقا من ميخام 128 نامحدود از آسيا تك بگيرم
ميانگين سرعت دانلودم چقدر ميشه ؟ ممنون
128 میانگین سرعتی بین 16 تا 18 بهت میده
البته این میتونه تو ساعات مختلف شبانه روز نوسان داشته باشه و سرعت بالاتر هم بهت بده
مثلا خود من یه مدت 256 نامحدود داشتم سرعت دانلودم بین 30 تا 42 متغیر بود
بستگی به منطقه مخابراتیتون داره.
آسیاتک دیروز (12 بهمن 88) چند ساعت قطع بود. به پشتیبانی که زنگ زدم ، اپراتور جواب داد که کارشناسان در حال رفع مشکل فنی هستند.
شب که وصل شد ، درست صفحات را باز نمیکرد. امروز خوب شده :)
حالا که بحث آسیاتک هست اینجا هم ببینید نظر بدید :
نماینده ی آسیا تک دروغ میگه یا آسیاتک زیرابی میره؟!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=382422
سلام به همه.....راستش من کامپیوترم رو عوض کردم....حالا ویندوز 7 و مک دارم....زنگ زدم نمایندگی آسیا تک که درایو مودم رو ببینم دارن که به من بدن....اونا هم گفتن که ندارن....کسی می دونه درایوش رو چطوری می تونم گیر بیارم؟؟؟یا این که باید مودم رو عوض کنم؟؟؟
مودل مودمم اینه :corecess 3112ug
این مودمی که گفتید مگه اتصال با لن نداره؟
اگه داره که دیگه درایور نمیخواد....
{خرید مودم واقعا کار به صرفه ای نیستش}
خوشم میاد بی درو پیکر ترین شرکت همینه.......دیروز حجمم تموم شده بود رفتم 3 هزار تومن ریختم به حساب بعد گفتم که 1 گیگ بهم اضافه کنید..........اونم گفتن باشه و ...خلاصه......بعد از اون رفتم دیدم که بجای 1 گیگ..... 3 گیگ اضاه کردن..:27:.....منم خوشحال......امروز صبح که رفتم دیدم 1 گیگش رو برداشتن شده بود 2 گیگ.....فردا معلوم نیست...چیکار کنن.:31:
نه عزیزم بی درو پیکر نیستنقل قول:
اتفاقا بر عکس
به خاطر قطعی های اخیر به هر کسی به نوعی حال دارن
مثلا خود من بجای اینکه حجم اضافه بهم بدن به آخر قرارداد چند روز اضافه کردن .منم باقیمونده حجمم رو که استفاده نکرده بودم رو تموم کردم
البته قبل از شروع قطعی ها با sms بهم خبر داده بودن.
پس میبینی که کار رو حساب کتابه
نه....usb هستنقل قول:
همین الان دوباره چک کردم......کرده بودنش همون 1 گیگ...:31:نقل قول:
نه عزیزم بی درو پیکر نیست
اتفاقا بر عکس
به خاطر قطعی های اخیر به هر کسی به نوعی حال دارن
مثلا خود من بجای اینکه حجم اضافه بهم بدن به آخر قرارداد چند روز اضافه کردن .منم باقیمونده حجمم رو که استفاده نکرده بودم رو تموم کردم
البته قبل از شروع قطعی ها با sms بهم خبر داده بودن.
پس میبینی که کار رو حساب کتابه
بعضی وقتا اولش اینجوری که شما گفتید ممکنه پیش بیادنقل قول:
برای منم چند باری پیش اومده
هم تو حجم هم تو زمان قرارداد
ولی بعدش همه چیو درست کردن
هیچکدوم از این شرکتا حتی آسیاتک جایی نمیخوابن که آب زیرشون بره
بچه ها من می خواهم از اینجا ADSL بگیرم
کرج هستم
8000 تومان 128 میدهند با 2 گیگ محدودیت
به نظرتون ارزش داره بگیرم؟
و اینکه سرعت دانلود چند هست با این سرویس؟
دوستان سلام شما هم چک کنید ببینید رپیدشیر سرعت دانلودش در اسیاتک اومده پایین چه با اکانت چه بی اکانت
نه من دیروز با رپیدباز دانلود کردم سرعت خوب بود.
در ضمن از امروز صبح (20 ام) نمی شه وارد gmail شد ولی فعلا یاهو قابل استفاده است.
سلام
من یک مودم D-Link 2640T دارم که تنظیمات مختلف مثل User و Pass و غیره رو تو خودش ذخیره میکنه.
داخل ویندوز XP من هیچ مشکلی ندارم و راحت تا وارد ویندوز می شم خودش سریع به اینترنت وصل میشه.
ولی داخل Windows 7 , نمی تونم به اینترنت وصل بشم و پیغام No internet Connection ظاهر میشه
از طریق Troubleshooting خود ویندوز هم که میرم میگه که این قسمت اشکال داره :
"The DNS server isn’t responding"
از آسیاتک هم ADSL گرفتم
این هم دوتا شات از تنظیمات
کسی راه حلی نداره ؟
این DNS Server آسیاتک چنده ؟
سلام یه سوال.......مگه هر 3 هزار تومان 1 گیگ به حجم اضافه نمیشه......؟؟؟تعرفه اش اینه........اما حدود 1 ماه پیش..من 3 توم ریختم 3 گیگی اضافه کرد.........اما 2 روز پیش 3 تومن ریختم همون 1 گیگی رو اضافه کرد..چطوری هاستت>>>>>>؟؟؟؟
[-----------------------------------
سلام دوستان
من چند تا سوال داشتم
1- تعرفه اسیاتک نامحدود 256 و 128 چیه ؟
2- من در عرض 1 ماه حدود 10 گیگم پرید در حالی که فوق فوقش 2 گیگ دانلود کرده بودم علت چی میتونه باشه ؟ ویروس این شکلی داریم ؟ راه حل ؟
ممنون
بابا این آسیاتک دیگه خسته ام کرده از دو ماه پیش تا حالا وضعیت سرویس دهیشون داره روز به روز بدتر میشه!!! از دیروز تا حالا سرعت اینترنتم کلی افت کرده الان خیر سرش با سرعت 256 داره 5 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه :angry:زنگ زدم پشتیبانیش طرف یه آدم شل و ول میگم مرکز مشکلی داره؟ میگه نه میگم سرعتم کنده میگه مرکزتون الان چک کردم مشکلی نداره میگم پس چرا سرعت من اندازه دایل آپ شده؟طرف برگشته میگه الان همه مشترکا همینطورین!!!:18:میگم ببخشید بر فرضم اگه الان همه وضعشون این طوریه چرا اول میگید هیچ مشکلی نداریم؟ ثانیا این چجور مشکلیه که از طرف مخابراته ولی فقط آسیاتک داره؟ میگه دست من نیست میگم پس من چیکار کنم چند وقته هی مشکل دارین این وسط تکلیف خسارات مشتریاتون چی میشه ؟ میگه دست ما نیست ما از مخابرات میگیریم میدیم دست مردم!!!! بگذریم حالا این وسط یارو هی چند بار پشت گوشی خوابش برده بود انگاری ؛ چون منتظر جواب که میموندم چند ثانیه صبر می کردم جواب بده طوریکه فکر میکردم قطع شده!! بعد دوباره میگفتم الو!! تا طرف یادش میافتاد جواب بده :18:(حالا نمیدونم یا طرف خیلی قاطی بود یا خودشو حسابی ساخته بود!!! این جوریشو دیگه ندیده بودیم ماشالا اینم ادبشون)
الان دوستانی که آسیاتک دارن وضعشون چطوره مشکلی داشتن این چند وقته؟؟؟
دوستان من که شما ها دیدم دلم آتیش گرفت این آسیا تکم تو آسیا از همه نوع تکه....:39::39::39::39::39::39::39::39::39::39: :39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::3 9::39::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
حالا میگم پس من از آسیا تک ......
بیخیال هیچی نمیگیرم.........
نمیدونم دوست عزیز ؛ قبل از گرفتن سرویس حتما دقت کنید و با وسواس زیادی سرویس خودتونو انتخاب کنید چون هزینه پرداخت میشه کلی انتظار میکشید آخرش اگر راضی نباشید باز دوباره باید برید تو پروسه قطع سرویس و این دنگ و فنگها و بعدش دوباره روز از نو روزی از نو.نقل قول:
این آسیا تک هم من چندان تا حالا مشکلی باهاش نداشتم؛الان دو ماهی هست که این مشکل پیدا شده.در مورد ساپورت هم که بر اساس تجربه خودم بین داتک؛ آسیاتک وپارس آنلاین؛ اول پارس آنلاین ساپورت بهتری داشته که البته من فقط از ساپورتش راضیم نه قیمت هاش؛دوم داتک و آخر از همه آسیاتک؛من چند بار تماس داشتم این چند روزه با ساپورتش؛غیر از اینکه هر ساعتی که زنگ زدم کلی پشت خط موندم حالا نمیدونم از شانس ماست یا تعداد ساپورتشون کمه ؛هر دفعه یه نفر برداشته که از نظر پاسخگویی در حد صفر؛میخواد زود دست به سرت کنه تلفن رو قطع کنه! :angry:
خلاصه اینکه بر اساس تجربه هر کدوم از این شرکتها یه مشکلی دارن و تو یه منطقه ممکنه کارشون بهتر یا بدتر باشه؛شما ببین تو منطقه خودتون بچه هایی که سرویس دارن از کجا گرفتن و آیا راضی هستند یا نه؟
من از سال 86 آسياتك گرفتم
فقط يك مدت هست كه قيمت تعرفه هاش رفته بالا
در مقايسه با بقيه شركتها قيمت الانش چه جوريه ؟
من 6 ماه سرعت 128 ميگيرم
سلام
من سرويسم رو از آسياتک می گيرم
می خواستم در مورد ف ی ل ت ر ازتون بپرسم
من هر جا می رم ف ی ل ت ره
البته می دونم که اين موضوع يه چيز عموميه ولی می خواستم ببينم که آيا به سرويس دهنده هم ربط داره؟
يعنی آيا يک سری از محدوديت ها که اعمال ميشه ميتونه از طرف يه سرويس دهنده خاص باشه؟
باور کنيد من تا حالا رنگ سايت های فيس بوک-توييتر-يوتيوب و ... رو هم نديدم:41:
هر چی دوستام منو اد می کنن همش بی جواب ميمونه
سايت های آنتی ف ی لترم که همشون ف ی لتره:5:
به نطرتون چی کار بايد بکنم؟
يعنی شماها چه جوری ميرين تو اين سايت ها؟
فکر کنم يه ذره ديگه بهشون رو بدی وردارن گوگلم ف ی لتر کنن:13:
اون سایتها برای کل ایران فیل تره و به isp ها ربطی نداره.
سلام....یه مسیج جدیدااز طرف شرکت اومده که هرکی از 11 اسفند تا 20 اسفند ....اینترنت رو شارژ کنه....1 گیگ...با 10 روز هدیه میگیره...گفتم یه اطلاع رسانی کنم..از دستتون نره.....
بابا این آسیا تک سرویس کرد ما رو ...
الان 22 روزه که خطم هنوز رانژه نشده ....
به امید اینا بشینی...کارت جلو نمیره...هروز باید زنگ بزنی.....اگه ولش کنی میره برای اونطرف عید.......توی این 1 هفته هرچی میتونی زنگ بزن.....هروز بهشون بگو......راستی زنگ هم میزنی کسی که باهاش صحبت میکنی رو اسمش رو یاداشت کن......که دفعه بعد بگی گوشی رو بدید فلانی...این شکلی کارت زودتر پیگیری میشه..نقل قول:
بابا این آسیا تک سرویس کرد ما رو ...
الان 22 روزه که خطم هنوز رانژه نشده ....
نقل قول:
ّرنامه on speed خریداری و استفاده کنید
سلام . من چقدر از دست اینها زجر کشیدم .
خیلی اذیت می کنن . من سر از در آوردن رانژه این قدر زنگ زدم و دادو بیداد کردم تا درست شد . نامه رو بعد از 5 روز با پیک فرستادن مخابرات . اون وقت سپنتا که درخواست سرویس داده بودم فکس کرده مخابرات بعد از 1 روز جوابش برام اومد .
من فقط و فقط و فقط سپنتا رو قبول دارم . خداشاهده . خداوکیلی من الان 1هفته هست کامپیوتر رو خاموش نکردم و 1 قطعی و یا .... بگو نداشته .
كسي دل خوشي نداره از آسياتك كه تاپيك داره ميره زير ! از يك هفته قبل از عيد قطعي نت تو منطقه مخابراتي دانشگاه زياد شده! منطقه دانشگاه خيلي يوزر زياد داره. حدود 1500 نفر ! اما هر دفعه قطع ميشه.. ديروز از ساعت 4 بعد از ظهر تا امروز ساعت 5 قطع بود! يعني يك روزه كامل ! زنگ زدم از صبح فقط بوق ميخورد حتي رو منشي تلفني هم نميرفت.. يه لحظه فك كردم شركت ورشكست شده ! از ساعت 2 يا 3 درست شد منشي تلفني اما ايدفعه هيشكي اصلا ور نميداشت ! اي خدا چي بگيم .. بعدش با اپراتور هم صحبت كردم گفت همه مشكلات شما از تجهيزات ما هست نه مخابرات.. باز دمش گرم ! گفتم چيكار كنيم هر دفعه اين مشكل پيش مياد كه كه گفت بايد شكايت كنيد به معاون اسياتك كه تجهيزات رو عوض كنن ! ديگه خيلي دارن اذيت ميكنن.. بقيه سرويس دهنده ها هم كه لامصب گرونن.. اين ارزون تره
سلام من نزديك يه ساله آسياتك دارم...
اولش خيلي اذيت شدم...
ولي بعدش واقعا عالي بوده...
الان خيلي خيلي راحتم. به راحتي شارژ ميكنم و استفاده ميكنم...
ولي لامصب وقتي محدود ميگيري سرعتش خدادتاست...:18:
منطقه مخابرات شما چي هست؟؟ چون فقط فكر نكن آسياتك خوبه وقتي تجهزات مخابرات هم اوكي باشه فاكتور مهمي هست
من شهرك غربم...
مخابرات شهيد نهري...
واقعا از هر نظر بگي از آسياتك راضيم...
شركتش هم جديد رفته سمت مصلا...
من رفتم تو شركت واقعا لذت بردم...
دارن حرفه اي كار ميكنن.
مثلا من اگه همين الان شارژم تموم بشه.
20 دقيقه اي دوباره اينترنتم رو راه ميندازم :11:
مطمئن باشيد مركز مخابراتي شما هم خوبه كه اسيا تك اينطوري به نظرت خوبه... مركز مخابراتي ما خوب نيست هيچي هر دفهخ تجهيزات اسيا تك خراب ميشه.. بهشونم گفتم گفتن قديمي هست مدير هم اجازه تعويض نميده ! در مورد شارژ هم خب واس من تو 10 دقيقه فعال ميشه :دي ربطي نداره زياد .. چون اين ديگه بديهي هست.. نه تو رو خدا اينم ديگه مشكل داشته باشه ! :دي
چرا ناراحت ميشي؟!؟! :دي
خب وقتي من مشكلي با آسياتك ندارم...
چيكار كنم؟
واقعا شركت تر تميز و خوبيه...
حتما بايد بگم شركتش بده؟
من از نظر قطع نشدن ،راحت شارژ كردن، پاسخ گويي خوب و ...
نميدونم چرا شما اينجوري نسبت بهش حرف ميزنيد...
من الان دارم يه فايل تورنت 45گيگي دارم دانلود ميكنم كه نصفش تموم شده و هيچ مشكل و قعطي و ... نخوردم...