فکر کنم اگه ریپک شده 1345 رو نصب کنی کار کنه ولی اگه کار نکرد مطمئن باش 1318 کار می کنه چون من رو 6120 امتحان کردمنقل قول:
فکر کنم اگه ریپک شده 1345 رو نصب کنی کار کنه ولی اگه کار نکرد مطمئن باش 1318 کار می کنه چون من رو 6120 امتحان کردمنقل قول:
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
این برنامه روی گوشی من نصب میشه ولی اجرا نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینو میگم SecMan[1].v1.1
من نمیتونم محتوای فولدرو ببینم چیکار کنم بابا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ sys رو میگم
میگم شما گوشیت چیه؟؟؟نقل قول:
مشکلت فقط همینه؟
X-plore نصب کردی ؟؟؟
تو تنظیماتش 4 گزینه اول رو تیک بزن تا بتونی فولدرهای سیستمی و مخفی رو ببینی .....
همون 1318 نصب میشه ....... اگه درست انجام بدی ...... 1281 رو بیخیال ... قدیمیه .....:دینقل قول:
این ورژن بعد از هر بار ورود و خروج از برنامه سریال نامبر میخواد ......نقل قول:
پس احتمالا" گوشیت هک نمیشه ......نقل قول:
ورژن گوشیت اگه 3.08 باشه هک میشه ...... ولی اگه 3.26 باشه هک نمیشه .....
اون کلاینتی که توی پست اوله ریپک نشده !!!!! لازم نیست ریپک باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه ........نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم بعد از نصبSecMan و هک گوشی میشه گوشیو به حالت اول برگردوند؟(بخش امنیتی گوشی بطور کامل به حالت اول بر میگرده؟)
آره نصب میشه ولی بازم همون پیغام مسخره kern-exec میادنقل قول:
همون 1318 نصب میشه ....... اگه درست انجام بدی
این ارور فک کنم مربوط به همون کمبود ram باشه ...... که تنها راهش عوض کردن گوشی هست ....... :دینقل قول:
بله ...... از Secman گزینه restore default رو بزنید و بعدش uninstall secman ........نقل قول:
نه عزیزم از کمبود رم نیست چون رو 6220 با 66 مگ رم آزاد هم بودنقل قول:
شاید باورت نشه مجید جون ولی اجرا شد و همه بازی ها رو هم بدون مشکل اجرا کرد:26::26::26::26::15::thumbsup::thumbsup:
بله اجرا شد . . . البته به کمک تو دوست عزیز:10::7:
یه بار مستر ریست کردم بعد دوباره انجام دادم مشکل از کلاینت بود که قدیمی بود
خلاصه ما هم تونستیم
خدارو شکر:42:
درود بي كران به شما دوست عزيزنقل قول:
يه محبتي هم ميكني ادرس دقيق فايلي رو كه من بلوتوث كردم تو گوشي بگي چون با جستجوي X-plore نتونستم تو گوشي پيدا ش كنم و مجبور شدم يه جاي مشخص بريزمش و از اونجا اقدام كنم
کدوم فایل ؟؟ installserver ؟؟؟؟نقل قول:
آقا با xplore نمیشه اون فایل سرور رو تو پوشهsys تو درایو c قرار داد اصلان نمیشه دست به این پوشه زد هیچکاریش نمیتونه بکنه و دائم ایرور میده ضمنا تو پوشهsys پوشه bin هم نیست
گوشیت چیه ؟؟؟ هک کردی ؟؟؟ تو تنظیمات x-plore چهار گزینه اول رو تیک زدی ؟؟؟نقل قول:
N95
آره عزیز تیک داره
اگه منظورت نصب secman ترن اون و اینستال سر؟؟؟؟ نمیدونم چیه اونه آره
یه چیز جالب من فقطsecman رو نصب کردم و هیچکار دیگه ای نکردم پچ و ... نصب نکردم ولی بازی بیلیارد که تاحالا نصب نمیشد نصب شد و دارم بازیم میکنم!
راستی ورژن گوشیم 30 هست
اما برنامه های دیگه ای که نیاز به ساین کردن دارن نصب نمیشن )-:
نمیدونم ...... حتما" یه جایی اشتباه کردی ........ مطمئنی گوشیت به درستی هک کردی ؟؟؟نقل قول:
براي من هم بالا خره نصب شد عجب بازي هاي زيبايي فقط اينكه من اهل بازي نيستم
تمام چيزهايي رو كه دوستمون تو پست اول اشاره كردند رو موبه مو انجام دادم و بالاخره نصب شد
براي اينكه نميدونستم كه فايل هايي كه بابلوتوث تو گوشي ميريزم كجا ميره خوردم يه جايي مثل C:/Data ريختم و قدم به قدم جلو رفتم تا بالاخره نصب شد
توي تنظیمات x-plore چهار گزینه اول رو تیک بزن و همه چيز رو توي گوشي با برنام x-plore ببيننقل قول:
آقا با xplore نمیشه اون فایل سرور رو تو پوشهsys تو درایو c قرار داد اصلان نمیشه دست به این پوشه زد هیچکاریش نمیتونه بکنه و دائم ایرور میده ضمنا تو پوشهsys پوشه bin هم نیست
موفق باشيد:10:
راهی برای ان 78 دارا پیدا نکردید بازی های جدید در راهن یکی ی راهی پیدا کنه دمتون گرم
هر وقت روشی پیدا بشه ، همینجا مطرح میشه ......:46:نقل قول:
بالاخره رو 6220 همه بازي ها جواب دادش واقعا؟ هيچ ارور كمبود رام يا چيزه ديگه اي نميده؟ همه بازي ها فول اجرا ميشن كامل؟
5320 تو رو خدا کمکم کنید>>>>>>>>>>>>>>>>نقل قول:
جواب شما رو دادم که :نقل قول:
نقل قول:
پس احتمالا" گوشیت هک نمیشه .......
ورژن گوشیت اگه 3.08 باشه هک میشه ...... ولی اگه 3.26 باشه هک نمیشه .....
یعنی چی درست هک کردم؟
ببین من فقط کارهای زیرو انجام دادم
1.کل فایلهای گفته شده رو تو یه پوشه تو مموری کارت گوشیم کپی کردم
2.با برنامهxplore فایل نصب secman رو باز کردم(نصب کردم)
3.گوشی رو رستارت کردم
4.برنامه secman رو اجرا کردم و با اولین کلیک برنامه خودش گوشی رو رستارت کرد
5.برنامه secman رو اجرا کردم وتو منوTurn plat.security on رو انتخاب کردم
6.از برنامه secman تو منوInstall root certificate vرو انتخاب کردم
7.خواستم با برنامهxplore فایل سرور رو تو پوشه sys کپی کنم(میتونم این پوشه رو ببینم)که پیغام میده قادر به انجام اینکار نیست(اون 4 تا هم تیک دار هست)
ضمنا xplor من ورژن 1.21 هست و اصلا نمیتون توی پوشه سیس حتی پوشه بسازه چه برسه که فایل کپی کنه!
خواهشا کمکم کنین
من كه گام به گام مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلو رفتم و همه چيز درست شدنقل قول:
از اين xplore هم كه پيوست كردم استفاده كن :10:
رو 6220 وان بصورت فول اجرا شد!!!
مگه fp2 نیست
پس این 78 لعنتی چرا اجرا نمیکنه
آقا درست شد
راستی من یه سری بازیهایی که تو پستآدرسشون بود رو دانلود کردم اما همشون پسوورد دارن!پسشون چیهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=277171
بازیها:
Gameloft Asphalt 3 Street Rules Cracked-BiNPDA
Digital Legends ONE Cracked-BiNPDA
Electronic Arts The Sim 2 Pets Cracked-BiNPDA
Gameloft Brothers In Arms Cracked-BiNPDA
پ.ن: اون تاپیک بسته بو مجبور شدم اینجا پست بزنم و هرچیم گشتم پسشون نبود
کمممممممممممممممممککککککک کککککککککککککککککک اگه کسی اینارو دانلود کره کمک کنه من با این اینترنت ذغالی(والبته با خون دل) دانلودشون کردم.40سال پیر شدم!
تو پست اول نوشته بود که :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قسمت ضروریه؟نقل قول:
گام دوم :
نصب پچ: (اين پچ براي برداشتن علامت تريل كنار بازي هاست) با اين توضيح كه:
وقتي نصبش ميكنيد بهتون 2 تا گزينه ميده: هر بار كه نصب ميكنيد بايد يكيشو انتخاب كنيد
patch ts : كه علامت تريل رو برميداره , ولي بعد از نصب نميتونيد ديگه بازي نصب كنيد...و فقط ميتونيد بازي هاي قبلي رو اجرا كنيد..
Unpatch ts : علامت تريل رو برميگردونه و ميتونيد بازي نصب كنيد...
پیشنهاد می کنم فایل نصب پچ رو روی گوشیتون داشته باشید.
ضروری نیست ولی اگه نصبش کنی بهتره ( این کارها رو انجام میده ) :نقل قول:
1- علامت trial پیش اسم بازیها رو بر میداره .....
2- به جای علامت trial یه نمودار میذاره که 10 تا خط داره ..... مثل شکل زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تو هر بازی 100 امتیاز بگیری ، یک خط از اون نمودار پر میشه ..... وقتی تمام امتیازات بازی رو دریافت کنی ، تمام خطوط اون نمودار هم پر میشه .......:20:
وقتی وارد کلاینت میشم و وقتی روی بازی نصب شد میرم و میخوام بازی رو شروع کنم یه چیزی به اسم preparing installation هی پر و خالی میشه و بعد از کلاینت میپره بیرون!چه کار کنم الان؟
پچ رو درست نصب کردی ؟؟؟نقل قول:
احتمالا" یه جایی اشتباه کردی که این مشکل به وجود اومده .......
(من رفتم بخوابم ..... بذار واسه فردا ......:دی )
دوستان من ان73 دارم با فيرمور 4.8.2 و كلاينت 1318 نصب كردم و همينطور پچ رو و فيكس گيم رو و اكثر بازي هارو ارور رم يا ارور هاي ديكه ميده و كلا اگه مدتي با گوشي كار كنم كه هيچي حواب نميده مگه اينكه گوشي رو ريست كنم و عشقي بعضي بازي ها اجرا شند مشكل از ضعيف بودن گوشي يا ..؟
راستي من از روش هلو كاربيد گوشي رو هك كرده بودم از سكمن استفاده نميكنم
داداش تو چطوری گوشی تو هک کردی ؟؟؟نقل قول:
بالاخره رو 6220 همه بازي ها جواب دادش واقعا؟ هيچ ارور كمبود رام يا چيزه ديگه اي نميده؟ همه بازي ها فول اجرا ميشن كامل؟
اصلا هک کردی ؟
اگه آره چطوری ؟
فریمویر چنده ؟
دمت گرم
آقا من هر کاری میکنم دیگه FIFA09 اجرا نمیشه.:41:
همش این ارور رو میده:EA Sports FIFA09 closed ; KEREN-EXEC3
قبلآ که این ارور رو میداد وقتی دوباره روی عکس بازی میزدم بازی اجرا میشد ولی حالا نه!:13:
این مربوط به کمبود ram هست که با خاموش روشن کردن گوشی درست میشه ......نقل قول:
کاریش هم نمیشه کرد ....... چون میزان ram ان73 کم هست ......
این ارور فک کنم مربوط به کمبود ram باشه .......نقل قول:
گوشیتو خاموش روشن کن و دوباره تست کن ....
جواب نمیده مجید جون!:41:
مربوط به رم هم نیست 21.5 مگابایتش آزاده!
ولی بازم دمت گرم که به فکر مایی:11:
سلام
می تونین راهی پیدا کنید که یه جوری با کامپیوتر به درایو c گوشی دسترسی داشت ؟؟
اینجوری دیگه احتیاج به صبر کردن نداریم تا بقیه هک کنن
باید یه راهی باشه
آخ اگه بشه . . . چی میشه. . . . .:27:میشیم یه پا هکر:5:
یعنی هر وقت عشقش بکشه بالا میاره . . . مگه نه . . . تو هم حالشو بگیر به روش زیرنقل قول:
اصلا مشکلی نیست خون سردی خودت رو حفظ کن و خوب تمرکز داشته باش دقت کن حواست به هیچ چیز پرت نشه و تو یکی 2 شایدم 3 تا صفحه قبل دنبال همین مشکل که من داشتم بگرد مجید یه تاپیک معرفی کرد که بخونیش حله
منم رو 6120 همین مشکل رو دارم
Adius Kid