پس حسابي اوضاع در همه...............يه روز نبوديم همه ريختن به هم:31:نقل قول:
Printable View
پس حسابي اوضاع در همه...............يه روز نبوديم همه ريختن به هم:31:نقل قول:
هاان، نگا کن، اینم از شانس گند ما ! همین حالا که این اتحاد افتاده دست ما، سرور به هم ریخت!!نقل قول:
تو اسپید وضع اتحادای بالایی قاراش میشه.هر روز علیه یکی کودتا میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آذر بازیکنای تاپشو از دست داده بوتی تغییر نام داده.هوپ چند شاخه شده و ...
حالا هیچ کس نیست مارو حمایت کنه ؟! :دی
دوستان یک باب اکانت در سرور 3 ایران بامشخصات زیربه فروش میرسد:
4دهکده
جمعیت:1900 نفر
دارای یک دهکده ی 15 گندمی
دارای لشکرعالی ودفاع خوب
دارای 4 عددطلا
سطح منابع ده اول همگی در سطح 11 بعلاوه ی دوتاآجرسازی ویک هیزم شکن ویک گندمزاردرسطح 12 بعلاوه کارگاه ها
دهکده ی دوم همگی درسطح 10 بعلاوه ی کارگاه ها
دهکدهی سوم (15گندمی) همه ی گندمزاردرسطح 8 بعلاوه ی کارگاه ها
دهکدهی چهارم همگی درسطح 8
مهمترین چیزاینه که حتی یک حمله هم بهش نمیشه ودفاع واقعا عالی هم داره
دوستان درصورت تمایل به شماره ی زیرفقط وفقط اس ام اس بدن وقیمت پیشنهادیشونو اعلام بکنن
دوستان عزیزبازم میگم فقط اس ام اس
متشکرم.
شماره تماس:09371354041
خوبه..................مزاحمي هم ميشه زنگ زد؟:31:نقل قول:
به اين ميگن فارم!!:27::21:
كسي شاخ نشه چون به روز همين دوستمون كه اسمش مشكي شده ميفته!!
سرور3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با اینکه دیوار ساختم، امروز یکی با 30 نفر حمله کرد هیچیش نشد!!!
مگه نباید تلفات میداد؟
نقل قول:
دیوار فقط اگه سطحش بره بالا 2تا 3تا تلفات میگیره وگرنه دیوار فقط یه درصدی میزاره روی قدرت دفاع نیرو ها
مثلا اگه 50% دفاع دیوار باشه شما 100 نفر داشته باشی انگار 150 نفر توی شهرن:20:
اقا اون روستاهایی که ساکنینش حیواناتن رو چطوری میشه صاحب شد
بايد عمارت قهــــــرمان سطح 10 داشته باشي و بري حيوون ها رو بكشي و با قهرمان بگيريشون!!
الــبته اگه تو كار جنگي نيستي اين كار رو بكن!!
اگه تو كار جنگي زياد فايده نداره!!
چون كسايي كه جنـــگي بازي ميكنند منابعي رو كه Oasis تو روز بهشون ميده رو با يه حمله ميگيرن!!
چه زمانی تو یه اتحاد چراغ زرد میشه ؟
و چه زمانی هم آبی میشه ؟
من هر وقت دیدم سبز بود.
وقتي 3 روز آنلاين نشي چراغ زرد ميشه
وقتي آنلاين باشي آبي ميشه
وقتي 7 روز آنلاين نشده باشي قرمز ميشه
وقتي هم خاكستري شد حذف اكانت كني سنگين تره :دي
سلام
ما اگر که این سرزمین هایی که توشون جونور هستو تسخیر کنیم، جمعیتمون بالا نمیره؟ و فقط تولید منابع رو افزایش میدن؟ یعنی اونایی که مثلاً دوتا دهکده دارن، یعنی اینکه با 3تا مهاجر رفتن به این سرزمین های متروکه؟!
با سلام.
من الان تو دهکدم بازار دارم، سفارت دارم، سربازخانه دارم، دو تا مخفیگاه دارم، دیوار شهر هم ساختم سطحشم 2. منابعمم تقریبا خوبه. به نظر شما دیگه چه ساختمونی بسازم؟
به نظر من دارالفنون لازم هست که بسازی.
نه جمعيت نميره بالا!نقل قول:
فقط توليد منابـــع ميره بالا
براي تسخير Oasis يا همون جاهايي كه جانور توشونه به مهاجـــر احتيـــاج نيست
سلام
:19: بچه کسی اینجا از اتحاد Nemesis توی سرور 4 نیست ؟
یه درخواست کوچولو ازش داشتم :46:
آقا این مخفیگاه کجا هست بسازم ؟؟ تو نمایش ساختمان ها اصلا همچین چیزی نداره برای من
بابا هرکی از راه میرسه یکم گندم و جو و برنج و چوب و آهن میبره هیچی نمیمونه برای خودم !
آخه هنوز اونقدر قوی نشدم که بخوام نیرو بسازم.نقل قول:
به نظر من دارالفنون لازم هست که بسازی.
نمایش ساختمانها چیه دیگه؟ روی یه جای خالی کلیک کن بعد مخفیگاهو انتخاب کن.نقل قول:
آقا این مخفیگاه کجا هست بسازم ؟؟ تو نمایش ساختمان ها اصلا همچین چیزی نداره برای من
بابا هرکی از راه میرسه یکم گندم و جو و برنج و چوب و آهن میبره هیچی نمیمونه برای خودم !
بگرد یه اتحاد پیدا کن عضو شو.
نقل قول:
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه کسی اینجا از اتحاد Nemesis توی سرور 4 نیست ؟
یه درخواست کوچولو ازش داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اتحاد Nemesisی؟ یکی از هم اتحادیاتون از اول بازی بهم حمله میکرد، جدیدا کنف شده بدجور. 10 تا حمله میکنه هیچی نمیتون غارت کنه:27:
نه تو Nemesis نیستم :13:نقل قول:
همه شرایط رو دارم جمعیت 250
رتبه هجومی 261
رتبه دفاعی 500
درخواست دادم اما کسی جواب نمی ده منتظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم شاید بچه ها اونجا اشنایی داشته باشن بتونن واسه ما کاری کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه منم بازیه جالبی بود . البته اون اوایل
بعد اینکه ده سومم رو زدم حذف اکانت کردم .
فعلا فقط منابعو ببر بالانقل قول:
یعنی به حدود 600 تا تو هر ساخت .
به عبارت کلیتر زیرساختاتو تقویت کن .
شاید فکر میکنن خیلی شاخ شدن دیگه به هرکسی جواب نمیدن:39:نقل قول:
درخواست دادم اما کسی جواب نمی ده منتظرم
گفتم شاید بچه ها اونجا اشنایی داشته باشن بتونن واسه ما کاری کنن
فعلا که تو Black List من اوله. فقط کافیه اونقدر قوی شم که بتونم یه لشکر درست حسابی بسازم:27:
دوستان در سرور 4 کیف کنید!
رفتم تو اتحاد army III
دوستان کسی میدونه چرا اینجوریه ؟
هر کی یه مدت طولانی بازی میکنه، مثلا 5-6 ماه، از بازی خسته میشه و حذف اکانت میکنه یا میفروشتش...
من که خیلی برنامه ها دارم؛ ولی شاید چون تقریبا اولاشم اینطوریه ؟
ولی واقعا درگیر کنندس.
بازی اعتیاد آوریه! من اول تو هر سرور یه اکانت زدم و مشغول شدم بعد یه هفته دیدم نمیشه اداره کرد فقط موندم رو سرور 3 کلآ کارم غارت بود , 2 3 نفرم مثل خودم پیدا کردیم و منطقرو شخم زدیم اتحادو تا زیر 100 رسوندیم 2 هفته بود بازی میکردم جمعیتم فک کنم 700 اینا بود ولی واقعآ 20 ساعت آنلاین بودما.یه هو نمیدونم چی شد دلمو زد و حذف کردم اکانتمو :دی پریروز باز شیطون رفت تو جلدمو دوباره شروع کردم.کلآ خاصیتش اینه.نقل قول:
آره، منم همین فکرو می کنم. آدم اولش کمی کلش داغه، ولی بعدش حالش بهم میخوره! :2::13:
منم همینطور شدم. ولی هنوز که هنوزه برنگشتم به بازی. فک کنم ترک کامل.
انگار این سرور 4 براش مشکلی بوجود اومده
چی شده مگه؟نقل قول:
انگار این سرور 4 براش مشکلی بوجود اومده
چه مشکلی پیش اومده؟نقل قول:
من که دارم راحت بازی می کنم! الانم دارم 3تا حمله ی توپ به فارمم می کنم :دی
آقا، کسی از این لینک باخبر بوده؟
کد:http://s4.travian.ir/dorf3.php
نقل قول:
این چیه؟ بیا بگو
چطور باید از یک اتحاد خارج بشم .؟؟
نقل قول:
برو توی سفارت بعد نمایش اتحاد بعد تغیرات بعد خذوج بعد رمز بعدم تمام:20:
بابا اگه khanwars.ir بازی کنی دیگه اینو بازی نمیکنی . من خودم تراوین کار بودم ولی این جدیده شاهکار برنامه نویسی به نظر من تازه آپشن های پرداختش خیلی راحت تره دیگه میشه VIP شد
تعداد دهکده هارو نشون میده. ولی من لینک رو ندیدم توی تراوین، از اسکریپت beyond پیداش کردمکد:http://s4.travian.ir/dorf3.php
دوستان کسی میدونه چطوری امتیاز هجومی آدم بالا میره؟ من هی غارت میکنم، ولی امتیازم 0 هست هنوز :(
این VIP که گفتی یعنی چی؟!نقل قول:
بابا اگه khanwars.ir بازی کنی دیگه اینو بازی نمیکنی . من خودم تراوین کار بودم ولی این جدیده شاهکار برنامه نویسی به نظر من تازه آپشن های پرداختش خیلی راحت تره دیگه میشه VIP شد