خواهشا جواب بديد . من 6 تا پست دادم ولي كسي جوابمو نداد :41:
بد جوري گير افتادم
خواهش مي كنم
Printable View
خواهشا جواب بديد . من 6 تا پست دادم ولي كسي جوابمو نداد :41:
بد جوري گير افتادم
خواهش مي كنم
سلام در سيستم من هم Show Hidden Files از كار افتاده و در ضمن هر بار كه يك drive رو باز مي كنم توي يك پنجره جديد باز ميشه ! وپخش فيلم وصوت هم با اختلال همراهه مثلا اهنگ شروع وپايان ويندوز به صورت صداي تيكه تيكه و بي كيفيت پخش ميشه. از طريق Start->Run->cmd.exe كه گفته بودي ديدم كه كامپيوتر به autorun.inf آلوده شده با اون روش اولي كه گفته بودي من جاييautorun.inf نديدم كه بخوام پاكش كنم با اون برنامه هم اسكن كردم هر چند autorun.inf رو پيدا ميكرد اما باز هم همون مسئله وجود داشت روش هاي ديگر رو هم امتحان كردم فايده نداره و جواب نگرفتم . اين طور كه فهميدم ويروس هاي مختلفي باعث گذاشتن فايل autorun.inf مي شوند ولي من نميدونم كامپيوتر من به كدوماش الوده است . لطفا راهنمايي كنيد . با تشكر.
گاهی سیستم که ویروسی میشه، تنظیمات مربوط به نشان دادن فیلهای مخفی سیستمی (hide protected operating system files) از کار میفته
یعنی تیکش زده نیست ولی فایلی نشون نمیده و وقتی میخوای تیکش رو بزنی اونوقت هشدار میده که ایم کار خطرناکه حسن
چطوری درستش کنم
واقعا از جوابهاي بي شمار دوستان ممنونم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا كه ..................
متاسفم
شما آنتي ويروس نود رو امتحان كردي؟ اگرنه؛نقل قول:
به نظرم نود رو از آدرس زير دانلود كن:
و بعد آخرين آپديتش رو از آدرس زير بردار:الان آپديت 06/02/2010 رو گذاشته يعني مال دو روز پيش.
من كه يه ويروس سمج داشتم با همين كار كشتوندمش.البته باكمك دوستان اين فروم.
سلام
من یه مشکل خلی اعصاب خورد کن دارم ....
وقتی تو یکی از folder ها تعدادی فایل ویدیو دارم ( flv , 3gp , avi , ...فرقی نمی کنه ) و واردش میشم یه پیغام با عنوان " windows explorer " میاد که گزینه های send و don;t send داره .....
وقتی dont send و میزنم کلا پنجره بسته میشه و نمی تونم فایل مورد نظرمو ببینم ...
من از آنتی ویروس nod32 هم استفاده می کنم
( در ضمن این اولین پست منه ) :20:
دوست عزيز ، شما اگر تاپيك جداگونه بزنين سريعتر دوستان راهنمايي خواهند كرد .نقل قول:
اين فايل از فايل هاي اصلي سيستم هست كه يكي از وظايف اون كنترل پورت نت مي باشد . حالا شما چه مشكلي باهاش دارين ؟ البته ويروس اين فايل دقيقا به همين اسم وجود داره كه اونم از اينكه آويرا نميشناسه پس ويروس نيست .
از كجا اين فايل اجرا ميشه ؟ مسير دقيقش رو بگو . محل اصلي اون پوشه System32 هست .
شما آنتي اسپايور رايگان زيرو دان كن و آپديت كن و فول اسكن بزن :
کد:http://downloads.superantispyware.com/downloads/SUPERAntiSpyware.exe
---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
شما نرم افزار زيرو اجرا كن برات پاكش ميكنه : تاريخ سيستم بروز باشه ،ارتباط با نت قطع ، به تمام سوالات جواب مثبت بده .نقل قول:
کد:http://www.forospyware.com/sUBs/ComboFix.exe
برنامه زيرو اجرا كن و كليد Auto Remove رو بزن :نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/347751255/MSH_KILL.rar.html
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
شما حتما مجموعه كدك K-Lite رو نصب كردين و تو تنظيماتش حالت Thumbnail براي اكثر فايل هاي ويدئويي رو فعال كردين . تو اين حالت به علت فول شدن كش Thumbnail اين ارور نشون داده ميشه .نقل قول:
تو Run تايپ كن cmd و اينتر بزن و بعد عبارت زيرو تايپ كن و اينتر بزن :
منتظر بمون تا كارش تمومه بشه . بعد براي رفع مشكل در حالتي كه وارد پوشه شدي اگر پيغام Dont Send هم ظاهر شد . حالت نمايش فايل ها رو از Thumbnail به حالت ديگه اي تغيير بده .کد:sfc /purgecache
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
PrevX معرفي شده در ابتداي صفحه تاپيك اورژانس رو اجرا كن :نقل قول:
مشخصات ويروس :
براي تصحيح اشكالات برنامه زيرو اجرا و كليد Auto Remove رو بزن :کد:http://www.prevx.com/filenames/1956281319664325768-X1/SHOW.EXE.html
کد:http://rapidshare.com/files/347751255/MSH_KILL.rar.html
یکی هم به داد ما برسه!
از طریق کول دیسک مبتلا شد سیستم که یه سری فایل با پسوند dlx و یه سری شبه فولدر به نامهای مختلف یا downloads smss یا new folder و اینا رو میسازه(با عنوان free microsoft games) تو تمام فولدرهایی که وارد میشم
نود32 فایلهای dlx رو تشخیص میده و پاک میکنه (مثلا در عرض 5 دقیقه 50 بار)ولی بازم این سیکل ابدی ادامه پیدا میکنه
اما انگار نه انگار که اون فولدرها هم ویروسن با اونها هیچ کاری نداره!
برای این دو نوع احتمالن مختلف ویروس چه کنم؟
با سلام و کسب اجازه از محضر سایر اساتید بزرگوار این انجمن: بهتره که شما اول به این صفحه بری و اون را کامل مطالعه بکنی! اول همیشه یک جستجو بزن!بلکه کارت حل بشه!!!1نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فايل هاي اصلي ويروسي توسط نود كه باعث ايجاد اون پوشه ها ميشه ، پاك ميشه ولي فكر كنم خود اون پوشه ها ويروس نباشند و بايد بصورت دستي و با استفاده از سرچ ويندوز پاكشون كني .نقل قول:
يكي از پوشه ها رو بصورت دستي پاك كن ببين دوباره پوشه ايجاد ميشه ؟ آنتي ويروس نودتون آپديت هست ؟
سلام
یه مدتیه به طور متوسط سه چهار روز یکبار سیستم من به این ویروس گرفتار میشه البته کاسپر اونو شناسایی میکنه و به طور دستی پاکش میکنم ولی دوباره چند روز بعد میاد و تو سیستم ولوم اینفورمیشن درایو سی یا درایو دی میشینه میخوام بدونم این چه نوع ویروسیه به -- ربط داره دوستان توضیح بدین لطفا ممنونم hacktool.win32.kiser.fm
سلام.
جدیدا در ویندوز xp روی درایو مای کامپیوتر با دابل کلیک باز نمیشود - باید با کلیک سمت راست موس و گزینه open باز کرد. و همچنین فایلهای hidden هم فعال نمیشه.
بهترین راه و سریعترین راه برای از بین بردن این ویروس چیه؟ ممنون میشم کمک کنین. البته پست اول خیلی کامل بود ولی زیاد وقتش رو ندارم که همرو بررسی کنم.
راستی ویندوز هم عوض کردم بازم فایده نداشت. دوباره باید عوض کرد تا این ویروس رو پاک کرد؟
با تشکر از شما.
notepadرو باز کن توش بنویس open=explorer.exe با پسوندinfذخیره کن توی همه درایو ها کپی کننقل قول:
و کامپیوترو ریستارت کن.
ممنون-با هر اسم میشه ذخیره کرد؟نقل قول:
نه ببخشید حواسم نبودنقل قول:
اینجوری
autorun.inf
با نام بالا ذخیره کنید
ممنون واقعا مفید بود
درود بر همه
چند روزی هست که یه ویروس افتاده روسیستمم که نمی زاره راحت به اینترنت وصل شم/تا جایی که فهمیدم میگن که این ویروس باعث بد افزاری سیستم میشه/
در ضمن هر کار میکنم adob flash player ها هم نصب نمیشن/خواهش میکنم کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام .درایوcمن دو پوشه به نامهای tmpوtempدرست میکنه وهرچه قدر پاک میکنم دوباره بر میگرده.در ضمن چند روزی است که حجم اپلود فایلها از اینترنتم خیلی بالا رفته .چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام.
یه سوال داشتم وقتی تایپیک رو خوندم فهمیدم که ویروس autorun.inf رو دارم ولی هر با که پاکش میکنم(از همون راهایی که گفته بودین) وقتی ریاستارت میکنم دوباره همون فایل هستش.بعد پاک کردن فایل autorun.inf وقتی رو درایوام کلیک میکنم Open With باز میشه(ولی اگه فایل رو پان نکنم دیگه Open With نمیادبرنامه مربوط به اون را از كجا دانلود كنم
pagefile.sys آیا این ویروس هست نود 32 نمیتونه باز کنه فایلهای مخفی وفایلهای سیستمی رو نشون نمیده روشهای صفحه اول هم جواب نداد
سلام. آیا شما این قسمت را کامل خوندی و اجرا کردی؟ بهتره که شما اول به این صفحه بری و اون را کامل مطالعه بکنی! اول همیشه یک جستجو بزن!بلکه مشکلتون حل بشه!!! حتما همانطور به همان شکلی که گفته شده از آنتی ویروس قوی مثل nod32 آپدیت شده بهمراه نرم افزار Autorun Virus Remover v2.3 استفاده کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نرم افزار jeefosfx را نصب کردم چیزی پیدا نکرد نکات اولین پستم خوندم ولی هنوز سی پی یو روی100% کار میکنه و فایل svchost.exe هم که 99% cpu را گرفته مربوط به user نیست وقتی هم که end process میکنم 1دقیقه بعد سیستم ریست میشه فکر کنم همون ویروس showt down باشه حالا من باید چیکار کنم؟
من میخوام حدود 1 ماه با این شرایط کار کنم بعد پارتیشن بندی کنم
درضمن یه مشکل دیگه هم دارم اینکه وقتی فلش را به سیستم وصل میکنم ریست میشه:41:
سلام یه ویروس گرفتم هیچ کدوم از عکسام که با گوشی موبایلم گرفتم باز نمیشه حتی عکسای که از گوشی هم نگرفتم بعضیاش باز نمیشه یه مدت نیو فولدر داشتم پلکیدمش
چیکار کنم چیه
من این عکسا لازم دارم چه کنم
اومدم عکسو برای کسی هم بفرستم عکس نبود یه فایل اجرایی exe بود
خدا لعنت کنه ویروس ساز ها رو
سلام. می تونید یک کمی بیشتر توضیح بدین! آیا فولدر آپشن شما فعال هست؟ و ... آیا شما این قسمت را کامل خوندی و اجرا کردی؟ بهتره که شما اول به این صفحه بری و اون را کامل مطالعه بکنی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احتمال بسیار قوی مشکل شما حل می شود!نقل قول:
خوندم فایده نداشت
سلام.در فولدر آپشن خود تیک دو قسمت show hidden .....f را بردارین . به احتمال بسیار زیاد عکس های شما سوپر هیدن شده اند و شما قادر به دیدن آن ها نیستید.نقل قول:
سلام
رفتم کافینت نرم افزار دانلود کنم کول دیسک را همراه خودم برده بودم مثل اینکه هرچی ویروس تو کامپیوتر طرف بوده همه وارد کول دیسک شده از اون طرف وصل کردم به کامپیوترم سیستمم ویروسی شده حالا هم سیستم آلوده شده و هم فلش مموریم چیکار کنم
داخل کول دیسک را باز میکنم یک فایل هست به اسمautron و چند تا پوشه و یک سطل آشغال هم هست به اسم Apollo.exe پاکش میکنم و فرمت میکنم از دوباره میان سرجاشون شکل پوشه بعضی از درایو هام عوض شده یک علامت دست بهش اضافه شده انگار یک دستی که یک پوشه داره آنتی ویروس کاسپرسکی نصب کردم ظاهرا ویروس داریوها را پاک کرده ولی نمی دونم چرا ویروس کول دیسک را پاک نمیکنه نرم افزار کم حجمی هستش اینترنت دیال آپ دارم واسه همین گفتم که بتونه ویروس ها را پاک کنه از نرم افزار MSH KILL استفاده کردم ولی ویروس پاک نشد؟باتشکر
با سلام خدمت دوستان من یک فلش دارم که فورمت شده اما هنوز folderهای قدیمیم توش هست انگار hiddenشده اما به هیچ وجه unhiddenنمیشه من تمام راهها رو از قبیل regedit و attrib رو چک کردم کسی نظری داره؟
شما تو محيط Safe Mode اسکن کن . فلش هم به سيستم وصل باشه و کسپر هم آپديت باشه .نقل قول:
شما با دايل آپ چطوري کسپر رو آپديت ميکني ؟ سعي کن از نود 32 استفاده کني که حجم آپديتش کمتر هست .
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
مدل فلشت چيه ؟ سايت سازنده نرم افزارهايي براي فرمت سطح پايين دارن که ميتوني با اونا فرمت کني .نقل قول:
برنامه Unlocker رو هم امتحان کن .
1- نرم افزار کم حجمه دیگه ای نیستش کاسپر را پاکش کردم سیستم را ضعیف میکرد
2-کاسپرسکی را هرشب آپدیت میکردم که زیاد فایل آپدیتش سنگین نشه
مذلش sony هستش و این برنامه رو از کجا گیر بیارم
باسلام
ویروسی به نام s1.exe تو هر بار run شدن سیستم توسط Avast شناسایی و درخواست حذفش میاد .... چه باید کرد ؟؟؟
در ضمن یه مدت کوتاهی بعد از فرمت کردن سرعت سیستم به طرز افتضاحی پایین میاد
sp 1 ----- xp
Please Help Me !!!!!!!! با تشکر
سلام
برنامه فرمت و ریکاوری فلش های سونی را از سایت زیر دانلود کن
کد:http://www.sony.net/Products/Media/Microvault/products/usm-l/dl.html
برای این که ویروس فایل خودشو تو درایو هات کپی نکنه متن زیرو داخل نوت پد تایپ کن و با فرمت bat ذخیره کن بعد اجراش کن
for %%i in ( A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z ) do md %%i:\s1.exe
for %%i in ( A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z ) do md %%i:\s1.exe\prn\
بعد از این کار آنتی ویروستو آپدیت کن و سیستمتو اسکن کن
اگه نتیجه نداد کسپرسکای 2010 نصب کن و بعد از آپدیت اسکن کن
مطمئن باش پاکش می کنه
سلام دوستان
ویروس امونم روبریده هیچی توی کامپیوتر کار نمیکنه چندبار ویندوز عوض کردم ولی بازم از بین نرفت
حتی اجازه نصب آنتی ویروس رو هم نمیده و محیط داس رو بنکل از کار انداخته راهی بجز fdisk مونده؟
سلام
پیشنهاد من اینه که یه سی دی بوت آنتی ویروس کسپرسکای گیر بیاری و سیستمتو باهاش اسکن کنی
مطمئن باش درست میشه
هیچ نیازی به fdisk نیست
برای حل مشکلت به وبلاگ من سری بزن
شاید بدردت بخوره
کد:www.max2ls.blogfa.com
سلام دوست عزیزنقل قول:
دستت درد نکنه از بابت راهنمای. 2تا نکنه
1.فیلت دانلود نمیشه
2واگر ممکن هست کاسپر نسخه هشتش هم برای دانلود بزار
ممنون:11:
سلام
بفرما اینم لینک دانلود نسخه ی 8:
پسورد:کد:http://dl.------------.com/SoftWare/Security/Anti_Virus/Kaspersky/Kaspersky_Anti-Virus_2009_8.0.0.506_Final_www.------------.com.zip
کد:www.------------.com
از راهنمایت ممنون دوست عزیز:11:نقل قول:
ولی راهنمای یکم سردگمه و نمیدونم دقیقا باید چی کار کنم
و اینکنه الان ویروس اجازه نصب آنتی ویروس رو بهم نمیده
باید چی کار کنم؟