بابا دو تا كه نه يكي
بابا دو تا كه نه يكي
دوستان عزیز من می خوام پخش و بان و آمپلی رو از سایت pioneershop.ir سفارش بدم به نظرتون قیمتاش چطوره؟
dvh-4150ub=208
kenwood 718ex= 87
Pioneer GM-3300T=71
راستی این پخش پنلش جدا میشه؟
پس یعنی من دوتا راه دارم:نقل قول:
1: اون سابی هم که روی سینی هستو بیارم با اون ساب که می خوام بخرم بندازم توی باکس و بزارم توی صندوق .
2: به جای خریده یه ساب برای باکس دوتا ساب بخرم که صدا به هم نریزه .
درسته دیگه؟
سلامنقل قول:
منظور اين حلقه هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا جان معلومه با دقت تاپيك رو پيگيري نميكنيا!؟نقل قول:
تو پست شماره1862 بنده پاسخ دادم:46:
دوستان توجه كنن،يه نكته مهم:نقل قول:
براي اينكه تو سيستم بهترين كوبش و اجرا دقيق فركانسها رو داشته باشيد و پديده Bass Cancellation
بوجود نياد بايد حتما از دوتا ساب عين هم استفاده بشه.همينطور هر دو يكجا نصب شده باشن.كه بهتره بجاي روي تاقچه بستن(Free Air) داخل باكس مناسب قرار بگيرند.
البته اين توضيح براي آن دسته از دوستاني هستند كه ميخواهند از دوتا ساب استفاده كنن.
نقل قول:
دوستان دیگه هم نظرشون رو در باره سیستمی که آقا رضا معرفی کردن بگن
ممنون میشم:46::11:
راستيتش يکي از دوستام يه پخش 6050 (کارکرده) پايونرالبته تميز وسالم گرفته.
و يه پخش teak با کارتون و يه مقدار پول هم داده بود.
چون پخش از teak اصلا راضي نبود وميگفت لنزش بعد 3ماه کاملا تعطيل شده بود و به حالت جمعه در اومده بود وcd رو بالا نمي آورد و همونطور خراب فروخت 65 تومن .
حالا اين پخش 6050 رو برداشته اما 4 مشکل هست
اول _اينکه گارانتي نداره
دوم_ پخش کارتون نداره
سوم_قيمتش رو ميگه 150 تومن (باتوجه به اينکه کارتون هم نداره)
چهارم_کنترل پخش به جاي اينکه مشکي يه دست باشه با تيکه اي رنگ نقره اي دقيقا بر عکس هست و رنگ نقره اي يه دست داره با تيکه اي رنگ مشکي (کنترل فابريکي نيست) در ضمن کنترلش lest وenter رو انجام نميده.
ودر آخر اينکه بعد از خريد ونصب پخش به فروشنده گفته بوده کارتون پخش رو بديد فروشنده گفته بوده اين پخش ها رو ما از شرکت مياريم دست دومشون کارتون نداره
حالا شما دوستان واساتيد ميگيد اين رفيق ما چه کار کنه ؟
قيمت کارکردش با کارتون چنده؟
اين کنترل با اينکه مال اين پخش نيست مشکلي پيش نمياره اصلا کنترل خود 6050 گير مياد قيمتش چنده ؟
راستي اين برنامه اي که ميشه با اون فضاي داخلي باکس رو اندازه گيري کرد چيه ميشه برنامش رو از اينترنت دانلود کرد اگر برنامه اش هست اسم يا لينک آدرس دانلودش رو برام بذاريد .
دوستان حتما جواب درست ودقيق بدهيد ممنون از همتون
این قوطیه میره پشت در و حلقه رو میمونه؟نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
ممنون از راهنماییت
همون 5150 رو گرفتم
فقط یه مشکل دارم
آیا این مدل wma رو ساپورت میکنه؟ چون این فرمت رو نمیخونه.
یه سوال:
پخشها که 50*4 هستن میشه 100*2 شون کرد ؟
به عبارت دیگه خروجی ها رو دو به دو به هم وصلشون کرد ؟
ودر نهایت فقط برای یه جفت باند خروجی آورد؟ تا نیاز به آمپ رو تا حدی تامین کنه مثلا برای یه جفت 718 کنوود!:5:
سلامنقل قول:
خير،امپدانس خروجي پخشها 4-8 اهم هستش.ضمنا خروجي RMS پخشها 4*22 وات هستش.اون 50 وات MAX هستش.
حسام جان،من خدمت شما گفتم براي اينكه انتهاي مگنت به شيشه گير نكنه يه حلقه MDF ميزاري زير بسگت باند.اين باعث ميشه 16mm اسپيكرت بياد بالا،درست؟گفتي عكس بزار من هم عكس رينگ يا حلقه MDf رو برات گذاشتم!خيلي واضحه!:18:نقل قول:
اين عكس مربوط به ساخت كيك پنل خودم هست كه الان روي در نصب هستش.
شما حلقه رو نگاه كن.
افتاد الان.....؟:10:
حمید جان منظورتون رو فهمیدم...یه سوال واسه ابی که تو در پراید جمغ میشه و همه اونایی که تو در کار میزارن بعد یه مدت باندشون میسوزه...واسه اون میشه چیکار کرد عایق بندی شه؟نقل قول:
کسی میتونه جواب منو بده؟نقل قول:
بله ساپورت میکنه و میخونه :46:نقل قول:
مشکلی نداره
نقل قول:
پس این طور که معلومه سیستمی که آقا رضا معرفی کرد بحثی توش نیست یعنی برم تو کارش.
isbn چيكار كردي؟ راستي اسمت چيه؟
نقل قول:
والا بنده راضی هستم به همین سیستم که شما میگی ولی بچه ها نظر نمیدن ببینیم اونا چی میگن
اسمم محمدرضا ست بچه ها رضا صدا میکنن:10::31:
اینم سیستمی که شما معرفی کردی .
البت فقط اینجا ساب و آمپلی هست ویبره داره در سطح بالا:31:کد:http://www.youtube.com/watch?v=45N6PUwsVv8&feature=PlayList&p=F45053CC91D82B1C&playnext=1&playnext_from=PL&index=68
کد:http://www.youtube.com/watch?v=vIohOfhBylc
سیستم فعلی من
کد:http://rapidshare.com/files/338303240/11102010020.wmv.html
کد:http://rapidshare.com/files/338322560/11102010023.wmv.html
امیر جان اگه بدون کیک پنل ادم باند رو در پراید بزاره چه راه هایی واسه مقابله با ابی که جمع میشه هست؟
اون حلقه ای که حمید جان گفت واسه جلو اوردنش خوبه...ولی بازم مشگل پشتش که تو یه بارون بری پر اب میشه حل نمیشه...
نمیدونم از کجا هم اب میره...پراید نو هم اب میره...چییییییییش
بچه ها یه سوال این باند هایjblکه عکسشون رو گذاشتم بهترهستن یا 718exیا6975اصل امروز یه جا قیمتشون کردم طرف گفت اصل این jbl 595 قیمتش180تومن هست وفرعش قیمتش 80 تومن اصلش کجایی و با فرعش چه فرغی از لحاظ ظاهری و باطنی داره داره میخوام 6975 های اصلم رو بدم یه جفت نو اینها رو بخرم آخه خیلی قیافه خفنی داره.
شما هم یه نظر بدید
درمورد سوال صفحه189 هم یه نظری بدید ممنون میشم
نقل قول:
حتما بهتره اما اگه آمپلی نذاری صداش اصلا در نمیاد تا اون جایی که من شنیدم این باند jbl به آمپلی نیاز داره:46:
ممنون از جوابت
ولی سوالامو جواب ندادی که!
نقل قول:میشه گفت به 2 تا آمپلی فایرنقل قول:
یکی برای ووفرش که گفته میشه تا 250 وات RMS رو تحمل میکنه
و یه آمپ برای تیوتر هاش که میشه حدود 40 - 50 وات بهشون داد :46:
باند خوبی هست ولی خوب پر خرجه و اینکه یکم صدای خوب ازش گرفتن سخته
من 718 رو به این باند ترجیح میدم
بچه ها این دو نوع ساب از لحاظ کیفیت و باس چه طورند ؟
ساخت کجاند؟
آمپی که اینا رو ساپورت کنه چیه برا هرکدوم جدا ذکر کنید؟ (قابل ذکر باشه که این آمپی که معرفی میکنید برای دو جفت از ساب ها لازم است)
قیمت آمپ ها روهم بگید
تمام اطلاعاتشون رو براتون گذاشتم
-ساب ووفر با قطر 30 سانتی متر (12 اینچ)
-حد اکثر قدرت1400 وات
-نرمال قدرت 400 وات
-مخصوص نصب در باکس
-دارایه 2 کوئل (فقط برای مدل 308D4 )
قيمت ها:
قیمت 650,000 ریال
-ساب ووفر با قطر 30 سانتی متر (12 اینچ)
-حد اکثر قدرت1000 وات
-نرمال قدرت 300 وات
-مخصوص نصب بر رویه طاقچه اتومبیل
قیمت مصرف کننده 550,000 ریال
دوستان یه سوال فنی...باندی که مثلآ میگن 4 اینچ یا 13 ساند یا هر سایزی...با قابش اون سایزه یا خود باند داخلش...اخه همه باندا یه قاب کم کم 1 سانتی دارن...
برای یه کار حساس به جا میپرسم که 1 سانت هم 1 سانته
سلام دوستان عزیز.یه سیستم می خواستم واسه ماشینم .پخشش دی وی دی پایونیر یا آلپین باشه و باند ها هم ترجیحا جی بی ال و یا هر پیشنهاد ی که بهتر باشه.حول و حوش 300 هزار هم میشه خرج کنم براش.دوستان مرحمت بفرمایید.
نقل قول:
فکر کنم خود باند بدون کاورش باشه
نقل قول:
به نظر من از قیدdvdرو بزنی بهتر هست
به جاش پخش های 6050 یا 7150 بردار (البته یه 50تومن بیشتر شاید بشه ولی میارزه)
باندات هم 718exکنوود بردار که خیلی میگن توپه
باندهای jblیه مدل بالای صفحه گذاشتم که بچه ها زیاد ازش تعریف نکردن وگفتن اگه صدای خوبی بخوای ازش بگیری باید خرجش کنی یعنی آمپ میخواد و خلاصه پر خرجه
در مورد آمپ هم بچه ها راهنمایت میکن
به نوشته دوست خوبمون محد رضا توجه كن از فكر دي وي دي بيا بيرون يا فلوس رو بده بره بالا!!!!1
به نظر بنده هديونيت رو 5150بردار به قيمت حدودا 155تومن
باند كنوود 718 اي ايكس به قيمت 80 تومن
آمپ هم G3300T پايونير كه فكر كنم 70 تومن
+ سيم كشي و دستمزد ميشه حدود 320 تومن به نظر من عاليه
نكته(( هد يونيت چيز توپي هست بهش فكر كن تازه دمو هم داره USB هم داره)
اگه ميخواي باز ارزونتر بشه برو تو كار 4150 كه هم يو اس بي داره و هم اس دي كارت تفاوتش هم با 5150 اينه كه دمو نداره قيمتش هم حدودا 140 ا145 هست
البته بچه ها با توجه به بوجه ای که شما گفتین گفتن که قید DVD رو بزن نه اینکه کلاً به درد نخوره چون فقط ایننقل قول:
هد یونیت ها بالای 200 هستن با باند و آمپ قیمت از 300 تا میزنه بالا
بچه ها کسی قیمت این تخته یا اگه اشتباه نکنم طاقچه که میگن رو داره؟چجوری رویهglx گازسوز نصب می کنن؟
امیر جان دارم کیک پنل مشابه فایبرگلاس ولی محکمتر میسازم...به زودی یه تاپیک پروژه با عکس میزنم...
سلامنقل قول:
كار بسيار خوب و صحيحي رو انجام دادي.كيك پنل بهترين گزينه براي كامپوننتها و حتي اسپيكرها ميباشد.حجم خالص رو 2-3 ليتر بگير.
در مورد رفتن آب تو در پرايد،مشكل بيشتر دارندگان اين خودرو هستش.قسمت پائين در چنتا منفذه تعبيه شده براي اينكه آب جمع نشه.اون منافذ رو با يه وسيله نوك تيز مثل پيچ گوشتي باز كن.احتمالا با آشغال گير كرده.
موفق باشي
سلامنقل قول:
با توجه به اينكه شما يه جفت باند ميزاري ديگه نيازي به طاقچه نداري رو گاز سوز ما نصب كرديم بدون مشكلي قيمت طاقچه هم حدودا 25 تا 30 هست
آقایون لطف کردید راهنمایی فرمودید.امروز خودم قیمت یه مدل پخش DVD آلپاین رو گرفتم گفتم 1 میلیون و دویست هزار تومان:13: خیلی گرونه اما در کل تا 400 هم جا دارم.نظرتون در مورد پخش مارک آلپاین چیه؟؟؟نقل قول:
آلپاين يه برند حرفه اي هست و همه چيزاش گرون هست اگه تا 400 داري همون چيزايي كه گفتم خوبه فقط هد يونيت رو 7150 بردار خيلي عالي ميشه پسر البته نظر نظر شماست
منم با نظر آقا رضا موافقم الان قیمت نو 7150
206 هزار تومن هست
بچه ها سلام
این خروجی auxچیه؟
چیکار میکنه؟
پخش 6050و7150 تصویری هم هستن یا نه؟
آخه میخوام برا ماشینم مانیتور بخرم.(پخش6050):5:
راستی یه مشکلی هم با باندام دارم صدارو وقتی از یه حد میبرم بالا تیوتراش خش خش میکنن البته نه پشت سر هم بلکه هر4.5ثانیه یه بار( 6975 اصل)
ببین این مدل الپاینو بردار CDA-9886نقل قول:
خودم دیدم.عالیه.منم دارم میگیرم.430 تومان هست با گارانتی موج نیکان.
دوستم چندن ماهه گرفته باورت نمیشه چه اپشن های صدایی داره...واسه بیس چندین تنظیم...یه چیزیه ها...
از نظر زیبایی هم 1.
خروجی هم کامل داره.واسه امپ.ساب+عقب+جلو
حالا من کسیو گیر نیاوردم باند الپاین داشته باشه ببینم صدای jbl 937 بهتره یا مدل های الپاین...
aux اینه :نقل قول:
واسه خش خش کردن هم یه سوال :
امپ داری؟
6050 هم که میدونم تصویری نیست و خروجی تصویر نداره.ولی 7150 رو نمیدونم و نظر نمیدم.:20:
دوستان خیلی لطف کردید راهنمایی فرمودید.اگه لطف بفرمایید قیمت پخش های CDE-103EBT و CDE-102E و CDE-w203E که همش ماله آلپاین هست رو اگه کسی می دونه محبت کنه.مرسی.