نقل قول:
خدا نکنه که اینی که شما میگی درست باشه وگرنه که خیلی کار سخت میشه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همین جوریش برای زخمی کردنش کلی باید درد سر بکشن حالا رانینگان هم داشته باشه که دیگه قوز بالاقوز میشه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با این مادارایی که ما دیدیم همه چیز ممکنه.:41:
نقل قول:
نه خوشم اومد !!!!!!! کونان مثل یه شیر زن جلوش ایستاد و باهاش مبارزه کرد .البته فکر نکنم که دستش زخمی شده باشه چون گویا مادارا قابلیتی داره که میتونه قسمتی یا کل بدنش رو به یه مکان دیگه منتقل کنه و فکر کنم برای اینکه دستش زخمی نشه اون رو منتقل کرد..........................وگرنه ناروتو با راسنگان و شینو با حشراتش به اون حمله کردند و یه خراش هم برنداشت و حتی به کاکاشی گفت که مانگیکو ( پی زوری ) تو روی من هیچ تاثیری نداره ..........
آره تو مبارزه با اون 2 تا زیردست دانزو هم یه صحنه دیدیم دست خدشو کند و پرت کرد طرف یکیشون.:13:
من که میگم این بابا اصلا روحه.:31:آخه مگه میشه هیچجوری صدمه نبینه؟؟
شایدم مثل پین خود واقعیش یه جا قایم شده باشه.مثل جریان همون میزبان سه دم یا میزوکاگه 4 که یه پسر بچه بود که مادارا با چشماش اونو کنترل میکرد.
نقل قول:
آخرش هم باور کنید این کیشموتو با نشون دادن چهره مادارابه هممون یه ضد حالی بزنه که اصلا تصور شو نمیکنیم!
آره احتمالا کسیه که شاید هزار بار دیده باشیمش.:5:
نقل قول:
من یه جا خوندم که نویسند بیلچ و ناروتو ( مانگا نویسشون ) طرح کلی داستان و مانگاهای قسمت آخر رو نوشتن و همراه وصیت نامشون یه جا محفوظ نگه داشتند تا اگه اتفاقی براشون رخ داد یا مردند!!! نویسنده های دیگر بتونن داستان رو ادامه بدن!!!!!!!!!!!!
واقعا این موضوع درسته؟؟؟:8:
نقل قول:
پس باید امیدوار باشیم که همراه نوه هامون موفق به زیارت صورت این جناب مادارا بشیم
اینو خوب اومدی.:10::31:
نقل قول:
بحث بی بحث، اوکی
اوکی.:10:
نقل قول:
آقا کسی نخنده هاااااااااااااااااااااااا اااااااااا،
ممن تا به حال فک میکردم مانگا یک صفحه ای !!!!!!!!!!!!!
واسه همین تعجب میکردم که چرا همه میفهمن به غیر خودم
آخه مگه میشه نخندیم؟؟:31:
نقل قول:
یک سوال:
کیسامه واقعا مرد؟
با توجه به تیتر قسمت508 به احتمال 99 درصد مرد.:5:
نقل قول:
حدود 85 سال داره؟
همین حدودا باید باشه.ولی اصلا هنوز معلوم نیست که توبی همون مادارای اصلی باشه!!!:13:
نقل قول:
این عکس تقریبا هم در مورد ده دم توصیح می ده و هم در مورد نقشه اصلی مادارا............من هر چی فکر کردم نفهمیدم که این مال کدوم چپتر بود و کی عرضه شد من فقط یادمه همین عکس رو از مانگا سیو کردم چون قسمت اعظمی از داستان اینجا رو میشه.........
این عکسا مال قسمت 467 مانگا هستش.:46:
نقل قول:
اگه حجمش زیاد شد ببخشید.....
نه حجمش خوبه.:11:
نقل قول:
این مانگا هرچپتر حدودا حجمش چقدره.
والا تا قبل از مانگا 500 ما از سایت onemanga که میگرفتیم حدود 3 مگ میشد ولی اون سایته دیگه نمیزاره الان من از سایته narutocentral میگیریم که حدود 5 مگی مشه.در کل بیشتر از 5 مگ نمیشه.:46: