بعد از فعل عاشق شدن , ياري دادن زيباترين فعل جهان است
Printable View
بعد از فعل عاشق شدن , ياري دادن زيباترين فعل جهان است
وقتي دلت گرفت بشين به اندازه تمام دلتنگيات گريه کن. براي اينکه کسي اشکاتو نبينه ماهي کوچيکي شو و به ته دريا برو. ديگه نه کسي صداتو مي شنوه نه کسي اشکاتو مي بينه. حالا فهميدي چرا اب دريا شووره ؟!
عشق هميشگي . متعهد وقابل اعتماد است اما مردم ناپايدار وعهد شكن هستند.
دعا کردن تقاضا کردن نیست بلکه قرار دادن خود در دستان خدا و گوش دادن به صدای او از اعماق قلب است
وقتي کوچيک بوديم دلمون بزرگ بود ولي حالا که بزرگ شديم بيشتر دلتنگيم ............کاش کوچيک مي مونديم تا حرفامون رو از نگاهمون بفهمن نه حالا که بزرگ شديم و فرياد هم که مي زنيم باز کسي حرفمون رو نميفهمه
کاش میشد به "دوستت دارمهایمان" هم نمک میبستیم تا نکند کسی چشمش کند
ميگن خدا ابر رو به گريه در مياره تا گل بخنده، پس هر وقت بارون اومد يادت نره بخندي
عشق را از ماهي ياد بگير كه چه بي پايان آب را پر از بوسه هاي بي پاسخ مي كند
هر انساني زيباترين لبخند از خداست.. اين تقديم به تو كه زيباترين لبخند خدا هستي
oخیلی قشنگ بودنقل قول:
مغرورانه اشك ريختيم چه مغرورانه سكوت كرديم چه مغرورانه التماس كرديم چه مغرورانه از هم گريختيم غرور هديه شيطان بود و عشق هديه خداوند هديه شيطان را به هم تقديم كرديم هديه خداوند را از هم پنهان کردیم
----------------------
سنگ صبورمی
رویای دورمی
خورشید قلب من
عشقمی و غرورمی
ماه قشنگ من
زیباتر از همه
برای عشق تو
دوستت دارم کمه
زمان! به من آموخت که دست دادن معني رفاقت نيست.... بوسيدن قول ماندن
نيست..... و عشق ورزيدن ضمانت تنها نشدن نيست ..... هيچ وقت دل به کسي نبند
چون اين دنيا اين قدر کوچيکه که توش دو تا دل کنار هم جا نميشه ... اگر هم دل
بستي هيچ وقت ازش جدا نشو چون اين دنيا اين قدر بزرگه که ديگه پيداش نمي کني
.... هر وقت احساس کردي در اوج قدرتي به حباب فکر کن.... بهتره اهالي
رويامونو بدون توقعي ، جواب كنيم نبايد حتي رو بهترين كسا توي بدترين جاها ،
حساب كني...
من غریبه دیروز ، آشنای امروز و فراموش شده ی فردایم . پس در آشنایی امروزبرايت می نویسم تا در جدایی فردا یادم کنی گرچه يادم نخواهي كرد چون فردا روز آشنايي با ديگران است
خوشبختي مثل يه توپ فوتبال ميمونه که وقتي ثابته بهش لگد ميزنيم ولي وقتي میره ميدويم دنبالش
زيباترين گل با اولين باد پاييزي پرپر شد. باوفاترين دوست به مرور زمان بي وفا شد. اين پرپر شدن از گل نيست و اين بي وفايي از دوست نيست. از روزگار است.
خدايا آنكه در تنهاترين تنهاييم تنهاي تنهايم گذاشت , خواهشي دارم , تو در تنهاترين تنهاييش تنهاي تنهايش نذار.
زدم فرياد خدايا اين چه رسمی است رفيقان را جدا کردن هنر نيست رفيقان قلب انسانند خدايا بدون قلب چگونه ميتوان زيست
همیشه یکی هست که درد دلت رو بهش بگی ولی وای از اون روزی که همون یکی درد دلت باشه
انسان هم میتونه دایره باشه هم یه خط راست
انتخاب با خودته
تا ابد دور خودت بچرخی یا تا بی نهایت ادامه بدی
موقعي که داري واسه بدست آوردن کسي ميدوي آروم بدو چون شايد يکي هم داره واسه بدست آوردن تو ميدوه
گر کسي يکبار به تو خيانت کرد، اين اشتباه از اوست. اگر کسي دوبار به تو خيانت کرد، اين اشتباه از توست
هر وقت توي زندگي به يه در بزرگ رسيدي که روش يه قفل بزرگ بود نترس و نا اميد نشو!!! چون اگه قرار بود باز نشه جاش يه ديوار ميذاشتن
آري دوستي دو نيمه دارد نيمي از آن عشقي است که دل تو را بيقرار کرده است و نيمي ديگر آن محبتي است که در دل من مي تپد
چه بسيارند كساني كه به هنگام غروب ، از غصه ناپديد شدن آفتاب چنان مي گريند كه ريزش اشك ها مانع از ديدن ستارگان مي شود
مرگ هيجان انگيز ترين صحنه ي زندگي ماست كه هيچ گاه آن را براي ديگران تعريف نمي كنيم.
از مناظر اطراف جاده زندگی لذت ببر، قبل از اینکه به تابلوی دور زدن ممنوع برسی.
هیتلر به ناپلئون:
ما برای شـَرَف می جنگیم ولی شما برای پول.
ناپلئون:
هرکسی برای چیزی که نداره می جنگه!
«ناپلئون»
دیگران را ببخش....
نه به خاطر اینکه آن ها سزاوار «بخشیدن» هستند بلکه به خاطر اینکه تو سزاور «آرامش» هستی
«زرتشت»
مردان شجاع فرصت می آفرینند ترسوها و ضعفا منتظر فرصت می نشینند.
اکثر مردم به جای اینکه به خوابی خوش فکر کنند، به تـُشک های خوش خواب خود فکر می کنند.
وقتی عشقت تنهات گذاشت .. نگران خودت نباش که بدون اون چیکار میکنی .. شرمنده دلت باش که یه باره دیگه بهت اعتماد کرد...
هميشه دليل شادي كسي باش نه قسمتي از شادي او، و هميشه قسمتي از غم هاي كسي باش نه دليل او ( زرتشت )
زندگي مستطيلي است
به طول خاطرات
به عرض مشكلات
به قطر دوستي
به رنگ آفتاب
به محيط نفرت
و به مساحت عشق
وفا داری را از پیچک بیاموز چون به هر شاخه که میپیچد در آغوشش می میرد
فرق من و تو:
گفتی عاشقمی، گفتم دوست دارم.
گفتی اگه یه روز نبینمت می میرم، گفتم من فقط ناراحت می شم.
گفتی من به جز تو به کسی فکر نمی کنم، گفتم من اتفاقا" به خیلی ها فکر می کنم.
گفتی اگه بری با یکی دیگه من خودمو می کشم، گفتم اما تو اگه بری با یکی دیگه، گفتم من فقط دلم می خواد طرف رو خفه کنم.
گفتی.....، گفتم.......
حالا فکر کردی فرق ما این هاست؟!
نه!
فرق ما اینه که:
تو دروغ گفتی، من راستشو
ما لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم افسوس خوشبختي همان لحظه ها بود که ميگذرانديم
مردم برای باریدن باروون دعا می کنن...
و غافل از این که خدا با دختر بچه ایه که کـَف کفش هاش سوراخه....
اگه يك روز فكر كردي نبودن يه كسي بهتر از بودنش چشمات و ببند و اون لحظه اي كه اون كنارت نباشه و به خاطر بيار اگه چشمات خيس شد بدون داري به خودت دروغ ميگي و هنوز دوستش داري
حرفهايي هست براي نگفتن و ارزش عميق هر كسي به اندازه ي حرفهايی است كه براي نگفتن دارد و كتاب هايی نيز هست براي ننوشتن و من اكنون رسيده ام به آغاز چنين كتابي...