من هر کدوم از این حالت های نمایش ویرایشگر رو انتخاب می کنم باید این کد ها رو تحمل کنم مشکل از کجاس؟؟
من هر کدوم از این حالت های نمایش ویرایشگر رو انتخاب می کنم باید این کد ها رو تحمل کنم مشکل از کجاس؟؟
اگه منظورتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه چند لحظه طول مي كشه تا اديتور از حالت استاندارد به حالت Enhanced Interface بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من می رم تو قسمت ویرایش اختیارات و Enhanced Interface رو انتخاب می کنم ولی بازم کد ها رو می بینم
چه با IE ، چه با Firefox
Opera هم که هیچی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مشکلی رو حل نکرد
ببخشید این مشکل رو که تاپیک های بزرگک دارن چه طوری میشه حل کرد ؟
مشاعره رو نگاه کنید پست سریعش غیر فعاله چون چند تا صفحه ی اضافی داره که وجود خارجی ندارن !
چه می شه کرد ؟
من تو يه تاپيكى پست داده بودم كه پستم حذف شد، اما اون تيك روبروى عنوان تاپيك كه نمايانگر وجود پست من تو اون تاپيك هست هنوز به قوت خودش باقيه. چرا؟
البته اين رو هم مىشه يه نقيصه حساب كرد، هم يه ويژگى مفيد!
◙
چطور میتونم عبارتی را به همه پستام اضافه کنم
یعنی عبارتی به طور اتومات پایین همه پستام باشه
از قسمت تنظیمات کاربر بالای صفحهنقل قول:
وارد قسمت ویرایش امضا بشید و متنی که دوست دارید رو وارد کنید.
اون تیک،صرفا" نشان دهنده وجود پست شما در اون تاپیک محسوب نمیشه،اون علامت اشتراک شما با اون تاپیکه.شما حتی اگه تو اون تاپیک پستی نداشته باشین،اگه از قسمت اختیارات تاپیک اشتراک رو انتخاب کنید،باز هم برای شما اون تیک کنار اون تاپیک خواهد آمد.نقل قول:
اگر هم از اون تیک خوشتون نمی آد،می تونین به قسمت تنظیمات کاربر برین و زیر تاپیک مورد نظر،عدم اشتراک رو بزنین،حالا دیگه اون تیک کنار اون تاپیک نیست!
عزیز دل برادر این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشان دهنده پست دادن شماست ...نقل قول:
نه تیک .. همون طور که کورش هیچکس گفت فقط نشان دهنده اشتراک هستش.
منظورت از این جمله آخری چی بود؟!:13:نقل قول:
منظورشون اينه كه در Opera قابليتEnhanced Interface [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعال نميشه ،نقل قول:
هــــــــــــــــــــــــ رگـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــز
یکی از اشکالاتی که سایت داره اینه که در مرورگر فایر فاکس امکان اسکرول افقی رو نمیده .
در سایت های خارجی این امکان هست ولی در سایت خودمون نمایش عکس ها و نوشته های عریض با مشکل روبرو میشه .
همین که ایشون فرمودند:نقل قول:
نقل قول:
گمون نكنم به اين ربطي داشته باشهنقل قول:
به خود فاير فاكس مربوط ميشه كه هنوز هم مشكلش حل نشده
شما هموني كه اينجا Scrol افقي نداره بريد ت اونو فروم خارجي كپي كنيد
مي بينيد كه اونجا هم اين امكان نداره
می بینم که دوستان حرفه ای به این سوال جاب ندادن !نقل قول:
ببخشید این مشکل رو که تاپیک های بزرگ دارن چه طوری میشه حل کرد ؟
مشاعره رو نگاه کنید پست سریعش غیر فعاله چون چند تا صفحه ی اضافی داره که وجود خارجی ندارن !
چه می شه کرد ؟
با این وضعیت که سوالم جواب نداره فکر کنم این یکی از اشکالات انجمن باشه ! که غیر قابل حله.
بچه ها تو رو خدا کمک کنید،قسمت های جواب دادن به گفتگو یا جواب سریع من عین عکس پایین شده:
اون قسمتی که دورش خط کشیدم رو همیشه می زنیم که این جوری میشه،ولی الان هیچ کدوم از اون بالایی ها کار نمی کنه،مثلا نه می تونم bold رو بزنم نه می تونم فونت انتخاب کنم و نه می تونم اونی که حالت رو به Editor برگردونم.حتی از اسمایلی ها هم نمی تونم استفاده کنم! البته این رو هم بگم که تو firefox بهتر از اینجائه،ولی اونم باز مشکل داره.می تونه مشکل از VB باشه؟ پس چرا فقط مال من این جوریه؟تورو خدا کمک کنید،مدیرا،دوستان،منتظرم
نقل قول:
حتما با فایر فاکس کار میکنید
من که راهی پیدا نکردم جز پاک کردن و دوباره نصب کردن آن
سلام دوستان
من نمیدونم چرا هر چی پست میزنم به تعداد پستهام اضافه نمیشه؟؟؟!!!
در قسمت متفرقه هم پست ندادم.
در بخش های مختلف که قبلا پست میزدم و اضافه میشد الان حدود 20 تا پست زدم که متاسفانه روی همون عدد 176 باقی مونده.
لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه که این مشکل حل شه.
از شما متشکرم
البته با درج پست قبلی تعداد پستهای من به 177 رسید اما در بخش اخبار ورزشی هر تعداد که پست میزنم به تعداد پستهام اضافه نمیشود.
احتمالا با درج این پست تعداد پست های من به عدد 178 خواهد رسید.
اما لطفا راهنمایی کنید که چرا در بخش اخبار ورزشی به تعداد پست های من اضافه نمی شود؟؟؟:41:
خب این سیستم انجمنه،تو دو انجمن متفرقه و اخبار،ارسال ها جز پست های کاربران محسوب نمیشهنقل قول:
نقل قول:
آخه من تقریبا همه پستهام رو از طریق همین درج مطلب در بخش اخبار ورزشی کسب کردم.
یعنی شما میگین که این قانون جدید انجمن هست که ارسال در بخش اخبار جزو تعداد پستهای کاربران حساب نمیشه؟؟؟
و اگه این قانون از قبل بوده پس چرا من با درج هر مطلب به پستهام اضافه میشده،انجمن متفرقه رو میدونستم اما اخبار ورزشی فکر کنم طبق گفته شما جدیدا این جوری شده. درسته؟؟؟
ممنون از لطفتون
يه لحظه فكر كردم ميثم آبي شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا سامان ،منظورتون نقل قول سريع هست ؟
اگه اينه كه مشكلي وجود نداره.
وقتي روي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كليك كنيد مربع مربوط به نقل قول پست قبلي در اين پست ؟ فعال ميشه . البته درسته مثلا تو تاپيك مشاعره يه صفحه جلوتر هم نشون داده ميشه كه وجود نداره. ولي شما اگر مثلا در 100 صفحه قبل هم باشيد و بر روي اون آيكون كليك كنيد قسمت نقل قول سريع در پايين همان صفحه فعال ميشه و با تيك زدن بر روي آن و نوشتن پست و ارسال آن ، آن پست در آخرين صفحه و به عنوان آخرين پست قرار ميگيره.
همين بود ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا سیستم پیسیورلد محدودیت هایی رو توی مرور گر اوپرا داره؟
به حجت ورژن 2
نه فقط سیستم پیسیورلد نه
ولي كل vBulletin كدهاي bbcodes در اپرا استاندارد شناخته نميشه
واسه همين در Opera قابليتEnhanced Interface [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعال نميشه ،
شايد جاش اينجا نيستنقل قول:
ولي يه نگاه به اين صفحه بندازين
مثل اينكه اين مشكل تو ورژن 9.5 بتا ي اپرا حل شده.
من دانلود نكردم ببينم حل شد يا نه.
حالا واقعا اين مشكل تو اين ورژن جديد حل شده ؟
کد:http://opera.uptodown.com/en
جیگر وقتی هنوز برو بچ نمی دونستن نقل قول شیه ما از این دکمه استفاده می کردیم دادا !نقل قول:
تا حالا تاپیک مشاعره رو دیدی ؟ برو صفحه آخرش اگه تونستی :دی
با وجود چندین هزار صفحه نمیشه از پست سریع استفاده کرد و فقط به این دلیل چند تا صفحه اضافه که وجود هم ندارن توی شماره صفحات نمایش داده میشن گرفتی ؟ یا با تصویر بگم ؟ :دی
بينم جيگر ، شيش و هشت زدي يا تيريپ سركاريه ؟نقل قول:
دي
ای قربون ضریب هوشی !
این آخرین پسته که توسط magmagf ارسال شده
ولی صفحات اضافه رو نگاه کنید !
اگر نفهمیدید یه قرار بذاریم رو در رو براتون به صورت زنده سوالم رو اجرا کنم !
راستش آقا سامان چون من تعداد پستها رو 40 گذاشتم فقط يك صفحه اضافه نشون ميده
بعد هم الان يه تست كردم سريع فرستاده شد
شايد علت اينه كه براي شما رو default كه همون 10 تاست تنظيمه
شايد هم علت ديگهاي داشته باشه
الان به مشاعره جواب دادم !
کجاش سریع ارسال میشه؟ کل صفحه دوباره لود میشه برادر من !
این طوری که نمیشه پست سریع ! میشه پست شبه سریع ...
حالا دعوا نکنین solearesراست میگن دیگه منم نتونستم راستی یادم رفته یاتاپیک دیگه هم اینطوری بود کدوم بودنمیدونم
یادم اومد pes2008بود اونم همینطوری بود
خب پيشرفت خوبي داشتيمنقل قول:
با يه مقدار تمرين بيشتر ميتوني سرعتش رو افزايش بدي
يه چند تا ديگه پست ارسال كن تا مرورگرت هم آب بندي خوبي بشه هم عادت كنه كه از شبه سريع خودش رو برسونه به سريع
تو ميتوني
----------
ali-07 راست ميگين
فكر ميكردم مشكل اينه كه اصلا نميشه ارسال سريع داشت. از اين لحاظ كه soleares ميگه درسته . سريع ارسال نميشه و صفحه يكبار كامل لود ميشه.
خب با اين وضعيت من هم :
فکر کنم این یکی از اشکالات انجمن باشه ! که غیر قابل حله ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاک کردن صورت مسئله بهترین راه برای جواب دادن به آن است ؟کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=178640&page=2
اين آدرسي كه گذاشتي ترشيه. چي بود مسأله ؟نقل قول:
سلام
روزای قبل که لاگین کرده بودم تعداد پیام خصوصیهای داخل اینباکسم 147 تا بود، این دفعه که لاگین کردم طبق معمول بالای صفحه رو نگاه کردم ببینم پیام دارم یا نه نوشته 146 تا.
مسلمه که یادم هم نمیاد چه پیامی پاک شده!
علتش چیه؟ چطور بدون اینکه این چند روز چیزی رو پاک کنم تعدادشون کم شده؟
جوابتون رو نمی دونم عزیز !نقل قول:
ولی همیشه به تاریخ آخرین لوگین دقت کامل رو داشته باشید که کسی به یوزرتون سرک نکشه یه وقت.
حتما يكي به يوزرت سرك كشيدهنقل قول:
اينو به ميثم چون بگو
هموني كه اواتورشو اين گرفته:31:
ولي باز هنوز اواتور ميثمو ميبينم تعجب ميكنم بعد يادم مياد كه تو هستي:20::10:
آقا چرا کازر می تراشی برای مردم !نقل قول:
میثم بنده خدا رو چی کار داری !
گیتا خان جان ! شما پسوردت رو عوض کن همین .. به همین راحتی
هر چند که من فکر می کنم شما باید عینکتو عوض کنی نه پسورد رو :دی
؟؟ :13: نگرفتم!نقل قول:
بعید میدونم کسی پسوردمو داشته، بفرضم که داشته باشه کدوم بیکاریه که پاشه بین اون همه پیام یکی رو پاک کنه؟ چه فایده ای داشته براش؟
ولش خیلی هم مهم نیست.
سلام
من مي خواهم بعضي از پيغام هايم را به طور اختصاصي بر روي صفحه نمايش بدهم ولي بلد نيستم لطفا بگوييد چه گونه بايد اين كار را بكنم