نه فعلا جایی خبری ازش ندیدم...نقل قول:
از میشل اسین خبری نشد؟
نیمه اول بازی با استوک تموم شد با نتیجه 0-0 !
Printable View
نه فعلا جایی خبری ازش ندیدم...نقل قول:
از میشل اسین خبری نشد؟
نیمه اول بازی با استوک تموم شد با نتیجه 0-0 !
ترکیب چلسی در این بازی: چک-اشلی کول-الکس-کاروالیو-بوسینگوا-میکل-بالاک-لمپارد-کالو-مالودا-آنلکا
نکته جالب اینجاس که دروگبا و جان تری و دکو حتی در لیست ذخیره ها هم نیستن!
چشممون روشن.. به به ... یه گل خوردیم :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Stoke 1-0 Chelsea
به قول گزارشگر سایت گل :
???? can you believe it
استون ویلا 2-1 ساندرلند
چلسی 0-1 استوک
فکر کنم چهارم شدیم با این نتایج تا حالا
منچستر دقیقه 90 گل زد ... پیش بینیش رو می کردم:2:
بلتی گل مساوی رو زد ... دقیقه 89
آقا گلللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللل
گل دوم رو زدیم ....
عشق من ... فرانک لمپارد :40::40::40::40:
یووووووووووهووووووووووووو وووووووووووووووووووو
هوراااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا
بازی تموووم شد...
Chelsea 2-1 Stoke
Belleti 89
Lampard 90+3
ایول چه حالی داد این برد ....
فکر کنم منتظر بودن منچستر به بولتون گل بزنه : دی
بله یک برد 1-0 دیگه برای منچستر یونایتد
من باید چند تا نکته رو بگم
1.اگه توجه کنید در این 6-5 بازی اخیر منچستر فقط برد یک -صفر به دست آورده و یا دقایق پایانی گل زده یا دقیقه ی1 پس میشه نتیجه گرفت منچستر در بازی با چلسی چندان خوب بازی نکرده!چلسی فوق العاده بد بازی کرده در یک کلمه چلسی شده پله ی ترقی و پیشرفت برای بقیه ی تیم ها
2.این مردک مزدک میزایی هم امروز ثابت کرد که طرفدار 100 درصد منچستر یوناتده چون همین برد های یک بر صفری که چلسی با مورینیو در طول یک فصل به دست می آورد(در یک فصل حداکثر 5-6)این گزارشگر نا محترم که خوب یادمه می گفت ((بازی های نتیجه گرا و نه چندان جذاب چلسی که خیلی فیزیکیه و آدم از دیدنش لذت نمی بره))حالا امشب بعد 5 بازی که منچستر 0-1 برده میگه نتیجه ی خاص و هیچ اسمی از بازی نتیجه گرا نمی زنه.واقعا مایه ی تاسفه که ایران همچین گزارشگرایی داره
ببخشید که این قدر صریح و رک صحبت کردم آخه چلسی رو دوست دارم و ناراحتشم!!!:45:
البته بردیما :دی ولی طبق آمار ترکونده بودیم اونا فقط یه شوت در چارچوب داشتن که همون گل شده ...نقل قول:
بله یک تساوی دیگه برای چلسی
حالا سعی میکنم آمارو بزارم
ایول ایولنقل قول:
تو کورس قهرمانی موندیم:20:
لمپارد هم ثابت کرد که همچنان بهترینه :10:
تبریک می گم به همه ی طرفداران چلسی :31:
از morinio هم به خاطر این خبر خوب واقعا ممنونم:11:
ممنون دوست عزیز پست رو ویرایش کردمنقل قول:
موفق باشید:11:
آره خداوکیلی اگه نمیبردیم دیگه امیدی نبود چون منچستر یه بازی عقب مونده هم داره ....نقل قول:
ایول ایول
تو کورس قهرمانی موندیم
بازی بعدی چهارشنبه 23:15 با میدلزبورو که از شبکه سه پخش میشه:20:
ای بر پدر این اسکولاری لعنت !
این مردک آدم نمیشه . خطر از بیخ چیزمون رد شد.
این منچستر باز دقیقه 90 گل زد !
عجب حکایتی بود بازیای امروز !!
آره خداوکیلی دهنمون رو سرویس کرده ... کم مونده بود تو استمفورد بریج به استوک ببازیم!!!نقل قول:
ای بر پدر این اسکولاری لعنت !
مثل اینکه تماشاگرا هم قاطی کرده بودن! خیلیا شون 5 به پایان بازی ورزشگاه رو ترک کردن !!
حالا اگه نمی بردیم با اقتدار 4 می شدیم ! چون استون ویلا هم بازیشو 2 - 1 برد.
اینم آمار بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان تری و دروگبا چرا نبودن ؟!!!
تو سایت چلسی نوشته قبل بازی مصدوم شده جان تری . دروگبا هم که احتمالا" جریمه شده !!!
به آمار شوت ها دقت کنین .. از این بازیها بوده که اگه تلویزیون نشون میداد از شدت اعصاب خوردی سکته می کردم : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دقیقاً. آمار چلسی وحشتناکه !
یکی مثل چلسی یکیم مثل ManU !!
به نظر میرسه اوضاع دروگبا جالب نباشه ! احتمالاً از فردا خبرای جالبی رو در مورد رفتنش بشنویم !!
خوبه اقلا تیم متحول شده که اینجوری بازی میکنه ... حالا چهارشنبه بازی با میدلزبورو رو می بینیم معلوم میشه اسکولاری موندیه یا رفتنیه !!!نقل قول:
آره دقیقاً. آمار چلسی وحشتناکه !
یکی مثل چلسی یکیم مثل manu !!
من اولین کسی هستم که از رفتنش خوشحال میشم ....نقل قول:
به نظر میرسه اوضاع دروگبا جالب نباشه ! احتمالاً از فردا خبرای جالبی رو در مورد رفتنش بشنویم !!
1.از آمار واقعا ممنونمنقل قول:
2.آمار وحشتناک بود
3.الان چلسی لب تیغ
4.اون دوتا بازی با آرسنال و لیورپول...اگه نبریم
5.الان با کوچکترین تساوی کارمون تمومه چهارمم به زور می شیم
6.این اسکولاری شورشو در آورده
7.تموم آمار خونگی چلسی از بین رفت و اینا همه به خاطر زحمات اسکولاری بوده
8.دیگه هیچ تیمی تو استم فورد بریج از چلسی نمی ترسه
9.خدا بهمون رحم کنه
10 .به نظر منم اسکولاری رفتنیه
نه دوست عزیز.نقل قول:
بازی بعدیمون با Ipswich Town در جام حذفیه.
میشه شنبه 24 Jan در ساعت 18:30
یا حق
ولی من خیلی نا امیدم توی لیگ.
این بازی نشون داد که هنوز خیلی مشکل داریم و گل دقیقه 93!!!! نویدگر مشکلات و بحران در تیمه.
تغییر تاکتیک اسکولاری هم به درد خودش می خوره.
این منچستر هم دیگه شورش رو در آورده. اصلا انگار هماهنگ کردن دقیقه 90 گل بزنن و بسی شانس.....
به هر حال آرزوی موفقیت دارم برای تیم محبوبمون/.
یا حق
بچه ها 1 چیزی دیدم امروز واقعا تعجب کردم!
بهتریم مربیان سال 2008 باشگاه هاي جهان رو معرفی کردند که آورام گرانت توی رده 8 جدوله با 19 امتیاز!!!
حتی بالاتر از خوزه مورينيو - اينترميلان-(پرتغالي)با 11امتياز و خیلی از مربیان سرشناس.
دیگه قضاوت با خودتون.
یا حق
آخه آبراهام گرانت درسته که مربی سرشناسی نبود ولی چلسی رو به فینال جام اتحادیه و لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا رسوند تا روز آخر لیگ هم با منچستر رقابت داشتیم دیگه تیم تمام تلاششو کرد حالا این اسکولاری که اصلا خیلی ناامید کننده نتیجه می گیره!!!مسخرسنقل قول:
درباره ی بحران چلسی باهات موافقم.اگه از حالا رویه ی ما بخواد با گل های دقیقه ی 93 ادامه پیدا کنه چهارمم بشیم هنر کردیم
خدا کنه چلسی به روز های اوجش برگرده
زنده باد چلسی
آبراموویچ هم که میخواد باشگاه رو بفروشه .... نظرتون چیه؟؟؟
در ضمن زیاد به گل دقیقه 93 خرده نگیرید چون منچستر داره با همین گلهای دقیقه 90 قهرمان میشه ..
آره درستهنقل قول:
بازی بعدیمون با ipswich town در جام حذفیه.
میشه شنبه 24 jan در ساعت 18:30
چهارشنبه هفته بعد با میدلزبورو بازی داریم ... و بعدش با لیورپول تو آنفیلد:13:
این بلتی هم از بعضی مهاجمای تیممون (دروگبا) بهتر گل میزنه :27:
گل لمپارد هم که حرف نداشت ....
تبریک میگم این برد کمرنگو به همه هموطنا و مسئولین لشگری و کشوری :دی
دیگه کارمون تمومه.این خبر واقعیت داره؟!؟!؟!همه ی بازیکنای بزرگ از چلسی می رننقل قول:
تموم شد
تموم شد
:41:
دوستان نگران نباشن ! اولاً که همه این حرف هایی که در مورد فروش باشگاه زده میشه شایعاتی بیش نیست و تماماً شعره !!
خوده کنیون هم اومد و دیروز تکذیب کرد و گفتش که همچین چیزی ابداً نیست.
حتی اگه این مزخرفات هم درست باشه هیچ اتفاق بدی برای باشگاه محبوب ما نخواهد افتاد و صرفاً یک جابجایی رخ خواهد داد! چلسی الان بجایی رسیده که دیگه هیچ چیز نمی تونه به عقب برش گردونه همونطور که تیمهای بزرگ دیگه ای هم شاهد تغییر مالیکیت باشگاهشون بودن و اتفاق خاصی هم براشون نیوفتاده !
دروگبا که تو اون بازی نبود اصلاً البته مهاجهایی هم که بودن هم هیچ کاری نکردن.نقل قول:
راستی بد با این دروگبا چپ افتادی ها !! :biggrin:
مسئله اینه که دروگبا یک بازیکن کلیدی برای چلسی بوده و شاید الان دیگه نباشه ! ولی اگه گذشترو یه مرور کنیم میبینیم که دروگبا چه خدمات و تاثیری رو برای چلسی و جام هایی که اورده داشته. همیشه جزو بهترین ها بوده , یه مهاجمه تمام عیار که حتی مربیای تیمهای دیگه هم تحسینش می کردن ! حالا از بد روزگار یا هر چیزی که ما نمیدونیم این فصل رو خیلی ضعیف داره کار میکنه که خودمم قبول دارم. در ضمن خودمم این قضیه که بازیکنی که ناراضیه و دیگه نمی خواد برای تیمش بازی کنه ول کنن بره ! اما نکته اینجاست که چلسی این فصل هر چی مهاجم داشت و نداشت فرستاد رفت حالا اگه اینم بخواد بره اوضاع قمر در عقب خواهد شد بحتم! مگه اینکه چلسی یه مهاجم تراز اول بگیره و بعد دروگبا رو بفروشه !!
ولی من باز امیدوارم که بمونه :27:
همه حرفاتو قبول دارم ... هیچ وقت گلهایی که زده و زحمت هایی که کشیده رو یادم نمیره : گل تو فینال جام حذفی به منچستر- گل پارسال نیمه نهایی لیگ قهرمانان به لیورپول - گل معروفش به بارسلون (کلا خوب به بارسا گل میزنه:27:)نقل قول:
راستی بد با این دروگبا چپ افتادی ها !!
مسئله اینه که دروگبا یک بازیکن کلیدی برای چلسی بوده و شاید الان دیگه نباشه ! ولی اگه گذشترو یه مرور کنیم میبینیم که دروگبا چه خدمات و تاثیری رو برای چلسی و جام هایی که اورده داشته. همیشه جزو بهترین ها بوده , یه مهاجمه تمام عیار که حتی مربیای تیمهای دیگه هم تحسینش می کردن ! حالا از بد روزگار یا هر چیزی که ما نمیدونیم این فصل رو خیلی ضعیف داره کار میکنه که خودمم قبول دارم. در ضمن خودمم این قضیه که بازیکنی که ناراضیه و دیگه نمی خواد برای تیمش بازی کنه ول کنن بره !
ولی مسئله اینه که مثه روز روشنه که نمیخواد تو تیم بمونه ... بعد از رفتن مورینیو هم اون دروگبای همیشگی نبوده(البته باز پارسال خیلی بهتر از امسالش بود)
من میگم خوب این که خودش میخواد بره بزارن بره (همونطور که خودتم گفتی) .. الانم موندنش به صلاح نیست ... امسال خیلی حاشیه واسه چلسی داشته : جریان سکه و ... که خودتون بهتر از من میدونید
فعلاً که اسکولاری دو تا بازیه نمی یاردش . اگه آدم شد که شد اگه هم هم نشد که دیگه باید به بالاترین قیمت بفروشیمش این نکبتو یه دونه بهترشو بیگیریم !!! :31:
این منچستر سیتی هم که دهن همه تیمارو سرویس کرده ! همه بازیکنای بزرگو میخواد بگیره : از چلسی هم جان تری و لمپاردو میخواد بگیره... واقعا باید از اینا ترسید ... با پول میخوان خرشون کنن .. فعلا که کاکا داره خر میشه :27: خداوکیلی کاری به بازیکنای ما نداشته باشین ( البته اگه دروگبا رو خواستین حاضریم مذاکره کنیم : دی )
فعلاً گفتن اینا رو می خوایم : مسی , تری , لمپارد و جرارد به جز کاکا البته ! فکر کردن همه روبینیوئن !!! ریدن به هر چی اصوله فوتباله !!!
سلام
امروز شبکه راشا تودی روسیه یه خبر گذاشت از فروش چلسی
حالا نمیدونم درست متوجه حرفاش شدم یا نه ؟
جوكول هم كه نمي تونه تا آخر فصل بازي كنه:41: :41: