صد در صد. اصولا روشن یا خاموش بودن ال سی دی ربطی به عکس گرفتن نداره. البته دوستمون lofa بهتر میدونن ولی چشمی مخصوصا از نوع الکتریکی یه جایگزینه برای ال سی دی.نقل قول:
صد در صد. اصولا روشن یا خاموش بودن ال سی دی ربطی به عکس گرفتن نداره. البته دوستمون lofa بهتر میدونن ولی چشمی مخصوصا از نوع الکتریکی یه جایگزینه برای ال سی دی.نقل قول:
سلام
تا قیمت 140 150 چه دوربینی پیشنهاد می کنین؟
w110 سونی خوبه؟
prowler88 راست میگه من خودم هم یه بار اشتباه کردم یه 10 تومن ضرر کردیم شارژ تقلبی سونی با 4 تا باطری داخلش خریدم.نقل قول:
باید اصلش رو خرید:8:
نقل قول:نقل قول:1-نه تنها در اتاق بلکه کلا در خونه هم روشن نبود چون ساعت 2 نصف شب عکس گرفتمنقل قول:
2-حجم عکس بوسیله فوتوشاپ کم کردم
3-کلا من با lcd روشن هم حین فیلم برداری هم عکاسی کار می کنم بله در کل زمان lcd روشن بوده
4-شارژر سونی من bcg-34he ساخت چین که از نمایندگیش گرفتم فروشگاه شماره 2 داخل جعبه اون هم چهار تا باطری ساخت ژاپن بود البته فروشنده یه دروغ بزرگ به هم گفت من هم به علت عجله زیاد فرصت نکردم خوب روی جعبه اش بخونم اون گفت خود شارژر توانای رفرش داره ولی این امکان رو نداره ولی در کمتر از 5 ساعت شارژمی کنه و بعد از کامل شدن شارژ خود به خود برق قطع میکنه البته اینم بگم فقط یه چراغ واسه همه باطریها داره
5-با ال سی دی خاموش عکس مطمانم اما فبلم نگرفتم اینو باید امتحان کنم بعدا بهتون میگم
با سپاس
یکی نیست جواب بده!نقل قول:
سلام
تا قیمت 140 150 چه دوربینی پیشنهاد می کنین؟
w110 سونی خوبه؟
سلام.Prowler جان منظورت رو فهمیدم.پس در حقیقت میشه گفت که دوربین هایی که باتری لیتیوم دارند مثل fz28 از لحاظ مصرف انرژی مصرف کمتری دارند و مدل هایی که باتری قلمی میخورن برق رو میخورن.
Lofa جان ممنونم که جواب سوال هام رو دادی.خیلی کمکم کردی و خیالم رو راحت کردی.
لطفا شماها که تجربه دارین بگین که چه شارژری بگیرم که تقلبی در نیاد و کارش خوب باشه ؟؟و هر روز خدا پول باتری ندیم.
من مدیون همه بچه های اینجا هستم که همگی خیلی کمکم کردین.
lofa جان یک سوالی دارم که در پیام خصوصی ازت میپرسم.لطفا چک کن.مرسی
سلام!
به نظر شما تا 300 هزار تومان چه دوربینی بگیرم بهتره؟
البته یه دوربینی میخوام برای مصارف خانوادگی!
Fuji F100fdنقل قول:
فیلم برداریش هم چک کردم با ال سی دی خاموش هم امکان فیلم برداری وجود دارهنقل قول:
با سپاس
سلام.لوفا جان دستت درد نکنه.
با این حساب 90 درصد پیدا نمیکنم در این شهر خراب شده.
من خودم کنون 590 گرفتم بد نیست منتها یکم چشمیش موج داره. 141 تومن.نقل قول:
موفق باشید
سلام دوربيني است كه بلوتوث داشته باشه؟؟؟؟
مثلا يه عكس گرفتي بشه فرستاد به موبايل:11:
تا اونجا که من میدونم نه. سیستم های Wi-Fi و Firewire شاید باشه ولی بلوتوث نه.نقل قول:
سلام
یه دوربین عکاسی حرفه ای می خوام 500 هزار تومان که فیلم برداری هم داشته باشه کسی می تونه کمک کنه
اگه عجله نداری صبر کن sx1 ارزون شه وگر نه یه 150 بزار روش برو بخر حال کن:46:نقل قول:
البته شما اگه کاربریت رو بگی راحت تر میشه کمکت کرد
(از اساتید عذر می خوام که دارم تو کارشون فضولی میکنم:11:)
دوست عزیز اگه منظورت از حرفه ای SLR هست که با این قیمت چیزی نیست. ولی دوربین های کامپکت خوب تو این قیمت Canon G10 و Panasonic LX-3 هستند.نقل قول:
البته فکر کنم Canon EOS 1000D رو میتونه بخرهنقل قول:
1000 قیمتش حدود 560 بود ممکنه رفته باشه بالا.نقل قول:
یکی از دوستان من تازگیا خریده 520 از تهران اگه بگرده می تونه پیدا کنهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوربین های slr امکان فیلمبرداری ندارند.نقل قول:
مگر یک مدل جدید نیکون که هنوز ارائه نشده و فقط معرفی شده.
d90 داره ولی قیمتش بالای 1 تومن هست پس باید slr رو بیخیال شینقل قول:
با سلام.چند سوال دارم.از دوستانی آگاه درخواست راهنمایی دارم :
1.برای مدل فوجی 2000 و پانا fz28 سایت دیجی کالا قابلیت Picbridge رو نگفته.آیا این مدل ها قابلیت Picbridge رو ندارن؟
(قابلیت اتصال به چاپگر بدون نیاز به کامپیوتر).کامپکت ها تا جایی که من دیدم این قابلیت براشون ذکر شده.
2.کسی در مورد باتری های قلمی لیتیومی چیزی میدونه؟اینکه آیا در بازار هست؟قیمتشون؟و .....
چون فوجی 2000 این باتری هارو علاوه بر NiMH ساپورت میکنه و من دیدم که در سایت ها نوشته شده 2 برابر باتری های Nimh میشه عکسبرداری کرد.
3.اگه عکس هایی رو که میگیریم بخواهیم چاپ کنیم در اندازه 15 در 10.دونه ای چند در میاد؟
بدیم بیرون چند حساب میکنن؟(چون اگه چاپ نکنیم که فایده نداره).و اگه خودمون چاپگر بخریم چند برامون تموم میشه؟
4.من در مورد لوازم مورد نیاز چاپگر عکس و چاپ کردن عکس سوالهایی دارم.کجا سوالاتم رو مطرح کنم؟این سایت تاپیکی در این زمینه داره؟اگه جواب مثبت هست لطفل لینکش رو بزارین.
5.Lofa جان یه زحمتی برات دارم.میتونی یه عکس از دوربینت و لوازم همراهش بزاری؟یا بگو در جعبش چه چیزهایی باید باشه.
پیشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم.
1- در فوجی در هنگام مرور عکسها در قسمت منوش یه گزینه برای چاپ مستقیم هستنقل قول:
2- نظری ندارم
3-در چاپ 13*18 در مناطق ما دونه ای 300 تا 400 تومن در میاد با یه چاپگر HP لیزری با یک کارتریج 100 هزارتومانی 3000 عکس می تونی چاپ کنی قیمت کاغذش رو نمی دونم ولی فکر کنم تو قطع A4 fhdn باید 500 تومن باشه
4-اقلام داخل جعبه S2000HD شامل 1-خود دوربین2-4 تا باطری پاناسونیک ژاپن-3-بند دوربین-4-کابل USB
5-کابل اتصال به تلویزیون 6- دفترچه و 2تا سی دی 7-محافظ لنز که بندش داخل پلاستیک سی دیهاست
این یعنی چی؟نقل قول:
یکم چشمیش موج داره
از دوستان اگر کسی تا حالا با کنان eos 1000d یا نیکون d60 کار کرده و یا اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه که کدومو بخرم ممنون میشم.
یعنی که موج دار هستش یه مستطیل رو در نظر بگیر که چشمی یا ویزور هستش از بین دوتا ضلع کوچیکش یه خط بکش دور این خط یکم دید چشمیش تار هست و بالا و پایینش واضح تر. همین. مثل یه شیشه که تار هستش .برای من که زیاد مهم نیست چون بیشتر ودلهای کنون دیگه الان چشمی ندارن و این هم که داره این طوریه باز از هیچی بهتره. منم فقط خواستم بقیه رو راهنمایی کنم که بدونن چی دارن میگرن ولی در کل دوربین خوبیه وامکاناتش کامله. فیلمبرداریش هم 640 در 480 فقط 20 فریم هست.نه 30 فریم ولی خوبه. 320.-*240 اون 30 فریم. هست.:5:نقل قول:
من یک چیزی هما ینجا میخام اضافه کنم. واقعا نیازتون رو در نظر بگیرن بعد برین خرید کنید خب مثلا یه دوربین 400 تومنی بدرد کسی میخوره که بخاد عکاسی رو یواش یواش شروع کنه به یاد گیری و بعد هم سراغ اس ال آر بره. و بدرد کسی که کاربر خونگی هست و همش تمام عکساش رو میخاد تو مد اتومات بگیر نمیخوره.و یه دوربین 200 تومنی هم میتونه کارش رو راه بندازه البته این نظر من هستش.
کسی از دوستان از camshop خرید کرده؟
1000 دی خیلی بهترهنقل قول:
لنزش موتور فوکوس داره،لرزشگیر لنز داره،لایو ویو داره،فوکوس 7 نقطه ایی
نیکونه لرزشگیر نداره لایو ویو نداره فوکوس 3 نقطه ایی که برای slr نقص محسوب میشه..فقط ابعادش کوچکتره .
کیفیت عکس 1000 دی بهتر از نیکون دی 60 هستش.
سلام
من يه sx10 ميخام بگيرم با گارانتي 470 ميدن بدون گارانتي 430 . ارزش داره براي گارانتي 40 تومن بيشتر بدم . اصلا گارانتي به درد مي خوره ؟
470تومن با گارانتی!! چقدر گرون شده 405 تومن اینطورا من قیمت داشتم حالا اونم نمیدونم گارنتی دار بود یا نه مال سه هفته پیش بود ولی نزدیک عید شده انقدر کشیده بالا؟!
اينجا كه با گارانتي آفومار و ايده آل به اين قيمت ميدن ولي سايت فروشگاه دوربين ديجيتال با گارانتي ارتباط گستران 430 ميده .نقل قول:
خیلی ممنون. شما مطمئنید که فوکوسش 3 نقطه ای هست؟نقل قول:
سلام.لوفا جان همونطور که گفتی فوجی در اصفهان نمایندگی نداره.
از دوستان خواهش دارم شماره تلفن نمایندگی پاناسونیک در اصفهان رو به من بدین.
کسی میدونه در اصفهان کجا میشه دوربین های فوجی رو پیدا کرد؟
موندم چکار کنم چی بخرم.تا 400 تومن سوپر زوم ها چی هستن؟
خدایا چکار کنم.ای خدا....
من کمتر پیش میاد یک کالایی رو به کسی پیشنهاد کنم، اما با احترام به سایر دوستان به خصوص لوفا جان، من به شما fz28 رو پیشنهاد میکنم، مطمئن باشید از خرید این دوربین پشیمون نمیشید.نقل قول:
:5:
منم با اجازه ی اساتید sx10 کنون رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
من عکس های sx10 رو به fz28 ترجیح میدم. ولی مساله اینجاست که فقط fz28 , s2000 فیلمبرداری hd دارن.
شما دقیقا مشکل من رو گفتی منم می خوام sx1 بخرم به خاطر همین فیلم برداری hd ولی مثل اینکه کیفیت عکساش یه خورده پایین تر از sx10 هست واین خودش یه مشکله بزرگ هست (البته مثل اینکه این مشکل جزیی هست):41:نقل قول:
کنون رواگه میخواین با گارانتی بگیرین، فقط با گارانتی آفومار بگیرین و بس.نقل قول:
نقل قول:
شما دقیقا مشکل من رو گفتی منم می خوام sx1 بخرم به خاطر همین فیلم برداری hd ولی مثل اینکه کیفیت عکساش یه خورده پایین تر از sx10 هست واین خودش یه مشکله بزرگ هست (البته مثل اینکه این مشکل جزیی هست)
نقل قول:
من عکس های sx10 رو به fz28 ترجیح میدم. ولی مساله اینجاست که فقط fz28 , s2000 فیلمبرداری hd دارن.
نقل قول:
من کمتر پیش میاد یک کالایی رو به کسی پیشنهاد کنم، اما با احترام به سایر دوستان به خصوص لوفا جان، من به شما fz28 رو پیشنهاد میکنم، مطمئن باشید از خرید این دوربین پشیمون نمیشید.
من هم sx10 رو پيشنهاد ميدم fz28 هم دوربين خيلي خوبي هست ولي اولا احتمالا از نظر باطري مشكل پيش بياد يعني شارژش زود يا بي موقع تموم بشه يعني مثلا وسط فيلم برداري . در حالي كه از همه جا مي تونيد سريع باطري قلمي تهيه كنيد . در ضمن باطري هاي قلمي انواع مختلفي دارند كه با انواع قوي تر مي تونيد مدت زمان فيلم برداري و تعداد عكس ها رو افزايش بديد . در مورد hd هم من نگاه كردم با يه مموري 2 گيگ حدود 10 دقيقه شايد بشه فيلم گرفت با مموري 8 گيگ هم احتمالا نيم ساعت . ولي با همين مموري مي تونيد 1.5 ساعت با sx10 فيلم بگيريد .نقل قول:
منم با اجازه ی اساتید sx10 کنون رو پیشنهاد میکنم