پس میشه دقیقا 2 ماهه دیگه یعنی اخر های تابستوننقل قول:
Printable View
پس میشه دقیقا 2 ماهه دیگه یعنی اخر های تابستوننقل قول:
خیلی خوبه
من که کلا نا امید شده بودم گفتم اینم میره برای آخرای سال 2009 .
کاملا تایید میشه:46:نقل قول:
این یکی از سایتهای معتبر در دنیاست که هیچ وقت بیخود چیزی توش نمی نویسه(بر خلاف gamespot که بعضی وقت ها رو هوا کار میکنه:13:):
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Resident_evil_5
سلام
سيستم مورد نياز اين بازي چيه
هنوز اعلام نشده ;)نقل قول:
سلام
سيستم مورد نياز اين بازي چيه
Resident Evil 5 Benchmark DEMO PC
کد:http://www.nzone.com/object/nzone_re5_downloads.html
تاریخ دقیق انتشار بازی
Capcom has apparently now have a release date for the PC version of Resident Evil 5 Known given. Accordingly, the U.S. version of 14 and the European version on 18 September in the shops. The whole thing is over Capcom-europe.com understand.
درست شد ........
منبع :
کد:http://www.pcaction.de/Resident-Evil-5-PC-Release-bekannt/News/article/view/2133/
خوب قرار بود وسطاي تابستون بياد.عيب نداره. سيستم هم ميشه از الان گفت:2گيگ رم با يه 8800 يا600 به بالا سي پي يو هم حتما2هسته اي.
(نظر شخصي)
یعنی 27 شهریور میاد تو اروپا ! نهایتا عصرش تو بازار ایران پیدا میشه :27:نقل قول:
من فکر نمیکنم این بازی نیاز به یکسیستم خیلی قوی داشته باشهنقل قول:
یعنی منظورم اینه که گرافیکش نباید از بازیهایی مثل Assassins creed بالاتر باشه
گرافیکش با DMC 4 مقایسه میشد بهتر بود :31:نقل قول:
من فکر نمیکنم این بازی نیاز به یکسیستم خیلی قوی داشته باشه
یعنی منظورم اینه که گرافیکش نباید از بازیهایی مثل Assassins creed بالاتر باشه
بابا بچه ها که خیلی تعریف گرافیکش رو میکردند یعنی اینقدر گرافیکش افتضاحه؟؟؟نقل قول:
من كه تو 360 گرافيكشو ديدم خيلي خوب بود ام حرفمو پس ميگيرم يه سري8 بسه!
نقل قول:
درسته خود کاپ کام اعلام کرده بود که حداقل 8800 میخواد و بافتها و تکسچر ها هم نسبت به نسخه کنسولی از شفافیت بهتری برخوردارن ما امیدواریم این جور باشه:31:
Resident Evil 5 Benchmark DEMO PC
[__________________
CPU:intel core 2 6320 1.86GHz 4m
(Ram:2*2G(4G
VGA:Geforse 8600 GTS 256m 128bit
MB:gigabyte 965p S3
HDD:320G
تاريخ دقيق عرضه براي PC مشخص شد :
امروز Capcom Europe اعلام كرد Resident Evil 5 در تاريخ 18 سپتامبر براي PC منتشر خواهد شد. البته اين تاريخ اعلام شده فعلا فقط براي مناطق اروپايي مي باشد. نسخه ی PC اين عنوان به صورت يك "Ultimate Package" از طرف Capcom عرضه خواهد شد كه از تكنولوژي Nvidia’s GeForce 3D Vision پشتيباني خواهد كرد. در اين نسخه لباس هاي جديدي نيز براي كاركتر هاي بازي طراحي شده
شما کجا همچین چیزی دیدی ؟نقل قول:
تقریبا هر بازی جدیدی که میخواد برای PC بیاد(FAR CRY 2 و...) همه میگن برای اجرا حداقل کارت 8800 میخواد !
به احتنال زیاد سیستم آنچنان بالایی نمیخواد
مثل CPU دو هسته ای و یک گیگ رم(XP) ___ کارت 7800 GT به بالا
نقل قول:بذارید خیال همه رو راحت کنم .نقل قول:
تا حالا روی 360 بازی با گرافیک evil 5 بازی نکردم ...
مطمئن باشید که از این بازیهایی که میگید گرافیک بالاتر می خواد .
حداقل سیستم یه همچین چیزی باید باشه
ram 1.5g for xp 2.5g for vista
vga 8600 gt
cpu dual core 2.3
کسایی که بالای این سیستم رو دارن احتمالا بتونن بازی کنن ...
نه بابا کی گفت گرافیکش افتضاحه !نقل قول:
بابا بچه ها که خیلی تعریف گرافیکش رو میکردند یعنی اینقدر گرافیکش افتضاحه؟؟؟
منظورم این بود که همه بازیهای کپکام حال و حوای گرافیکشون یکیه ! چون شرکت سازنده هر دو شون CAPCOM بود از نظر سیستم مورد نیاز گفتم !
ولی در کل گرافیک Devil May Cry 4 هم که اینقدرا افتضاح نبود که !
بگذریم ........
نه شما هم بد گرفتی!!نقل قول:
بابا dmc4 که half 3d بود واز نظر مقایسه اصلا نمیشه با بازیهای full 3d مقایسه کرد:13:
نکنه اینم نیمه سه بعدیه:18:
دوستان کسی از کنترل بازی خبری نداره ؟ می خوام بدونم اگه نسخه PC بیاد ، باز هم کنترلش مثل شماره 4 می مونه که موس نداشت ؟
نقل قول:
دوست عزیز سایت گیم اسپات به نقل از کپ کام اعلام کرده البته این خبر مربوط به سه ماه پیش هستش حالا شما گیم اسپات رو قبول نداری من چکار کنم:31:
نقل قول:
نه دوست عزیز شرکت اعلام کرده که با ساپورت کامل از موس و کیبورد هست و هیچ مشکل و نگرانی در این باره نیست !!
گیم اسپات preview جدید از نسخه pc گذاشته که نکات مهمش :
1_ساپورت کامل و عالی موس و کیبورد_ مثل همه بازیهای دیگه میتونید با موس نشونه گرفته(با ایمینگ مخصوص) و تیر اندازی کنید
و یا با space کریس چاقوی خود رو درآورده و با کلیک چپ ضربه وارد کنید _ کنترل های استاندارد دیگه مثل R برای reload هم هست
نکته جالب اینه که با زدن دکمه های عدد(1و2و3و...) میتونید اسلحتون رو عوض کنید و احتیاجی به باز کردن inventory ندارید !
در کل کنترل موس و کیبورد بسیار عالی کار شده
2_بازی از ویندوز xp با dx9 و ویندوز vista و seven با dx 10 ساپورت میکنه که nvidia 3d vision goggles فقط با dx 10 کار میکنه
در صورتی که سیستم خوبی داشته باشید حتی با dx 10 هم میتونید فریم ریت بالای 100 بگیرید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3_لباس های جدید کریس و شوا هم در نسخه pc وجود داره درجه سختی جدید حالت mercenaries که توش دشمنان 3 برابر میشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل روی نسخه pc خیلی کار شده و معلومه که بازی خوبی خواهد بود
بی صبرانه تا 14 september منتظر هستیم !
چرا پس Lion نیست؟
چون leon'' توی این نسخه نخشی نداره ;)نقل قول:
توی 360 هم با d-pad میشد اسلحه انتخاب کنی...نقل قول:
آقا گرافیک بازی چظوره از ایکس باکس بهترشدموس و کیبورداگه بشه چی میشه
والا عکسها که چنگی به دل نمیزنه با اینکه اینقدر تعریف گرافیکش رو میکردند همین call of juarez گمنام خودمون به نظر گرافیک بالاتر میاد!!نقل قول:
آره گرافیکش زیاد جالب نیست
ولی این عکس که گذاشته شده
عجب شیر تو شیریه!
حتما باید مهمات زیاد تو بازی بزارن وگرنه نمیشه زنده موند!!
حتما گزافيك بهتر ميشه.اين عكسا باgtx280بود من با gtx295 لابد بالاي150 تا فريم ميگيرم! اين boys teamبدرد نخور تاريخ بازي رو زده همين هفته منتشر ميشه.
من بازی رو تو x360 دیدم.گرافیک فوقوالعاده ای داره.به عکسا دل نبندید.وایستید بازی بیاد.نقل قول:
امیدواریم که این طور باشه ولی هر بازی که برای pc تا حالا چه پورت شده چه با یک موتورگرافیکی جداگانهنقل قول:
در حقش کم لطفی کردن و گرافیک بازی زیاد به چشم نمیاد گیم پلی بازی که چه عرض کنم اگه بازی از صفحه
کلید و موس به طور کامل پشتیبانی نکنه بازی در درجه پایینی قرار میگیره:31:
از صفحه کلید و ماوس که پشتیبانی می کنه.حتی اگه نکنه هم با گیم پد خیلی بیشتر حال میده. اونطور که دوستان گفتن کپکام برای پی سی زیاد امید داره.حتما بازی خوبی میشه.نقل قول:
اگه گیم پد باشه خیلی ضد حاله.نقل قول:
من هیچ بازیی به جز ماشین سواری و فوتبال رو نمیتونم با گیم پد بازی کنم.
مثلا من اصلا نمیتونستم DMC رو با گیم پد بازی کنم.
کیبورد 1 حال دیگه ای داره.
حرف شما درسته.ولی این مثل dmc نیست.این بازی بزرگی به همین خاطر به فکرش هستن.اگر هم نشد هکر های عزیز مثل اویل4 یه پتچی براش میدن.نگران نباشید.نقل قول:
دوستان این جر و بحث ها بی خودیه!کپکام خودش گفته که ماوس و کیبورد به طور کاملا استاندارد توسط بازی ساپورت خواهد شد.
من نسخه 360 رو تموم کردم بازی فوق العاده ای هستش فقط افسوس که یه ذره هم ترسناک نیست
ولی گرافیک و نورپردازی عالی هستش
فکر کنم رو pc هم اینجوری باشه کلا زیاد به عکس ها توجه نکنید .
ولی به نظر من بهترین نکتش تو هوش مصنوعی شوا هستش که واقعا بی نقص کار شده است
کی جرو بحث کرد.داشتیم دوستانه صحبت میکردیم.:18:نقل قول:
یعنی اصلا ترسناک نیست؟من یه جا دیده بودم یه مرحله غار هست.اونجا چطور؟نقل قول:
راستی یه مرحله هست با شیوا پشت یه ماشینی اونجا چطور بود؟