فقط بلده کارهای تبلیغاتی بکنه ...:27::27::27::27:نقل قول:
اول اون کارلس پویول رو دیریپ می کنم بعد از لایی والدز رد می کنم در وازه خالی رئ می زنم تو اوت تا ابروی بارسا بره ...:27::27::27:
فقط بلده کارهای تبلیغاتی بکنه ...:27::27::27::27:نقل قول:
اول اون کارلس پویول رو دیریپ می کنم بعد از لایی والدز رد می کنم در وازه خالی رئ می زنم تو اوت تا ابروی بارسا بره ...:27::27::27:
تو ویدئوهای بونیتو اونو که پسره میره با 3 بازیکن تکنیکی معروف جهان کل میندازه دیدی؟نقل قول:
زلاتان - کریستین رونالدو - رونالدینهو
ویدئو واقعیه ها.
اینجوریه که هر کس یک سری حرکات تکنیکی انجام میده و بعد نوبت نفر روبروست. تا بالاخره یکی کم بیاره یا خودش اعتراف به حیرت در مقابل تکنیک طرف مقابل بکنه.
طرف از ایناست که عمرش رو با توپ گذرونده و از پاش نمیوفته.
زلاتان رو با 2 3 سری حرکت تکنیکی شکست میده. زلاتانی که اگر اشتباه نکنم سابقه دریبل زدن 5 نفر رو در سطح بالای فوتبال و به ثمر رسوندن گل در نهایت رو داره.
جلوی کریستین رونالدو هم 2 سری حرکت میاد و کریستین رونالدو هم حرکت میاد. اما رونالدو خودش با اشاره اعلام میکنه که کفش بریده و کم آورده. کریس رونالدو رو هم که می شناسید.
... و اما به رونالدینهو میرسه. یکی سری حرکات جلوی رونالدینهو میاد.
رونالدینهو یک نگاه به طرف میکنه و فقط 2 3 حرکت کوتاه جلوش میاد و عکس العمل طرف رو دیدی؟
از رونالدینهو امضا میگیره و سرش رو میندازه پایین میره بیرون. بدون هیچ حرفی.
خودش می فهمه که این یکی (یعنی رونالدینهو) چیز دیگریست و بهتره خودش رو جلوی رونالدینهو سبک نکنه.
--------------------------
راستی فیلم های مستند جدید زندگی رونالدینهو و کریستین رونالدو و ... اومده بیرون.
DVD Rip هاش توی نت هست. حتما نگاه کنید. جالبه.
حتی توی فیلم مستند کریستین رونالدو به برتر بودن رونالدینهو اشاره میشه.
بله دیدم ...نقل قول:
یادمه اون صفحه ی اوولی که تایپیک رو نالدینیو رو خودت زدی من هم اون جا توی صفحه ی اول پست دادم که
بعدش محمد همون بوی ایران چند تا کلیپ از همین جوگا گزاشت و ما رو در کفش ....
چی هست ؟؟؟نقل قول:
اخه من دایال اپ دارم رحم کن ....
:27::27::27:
خوب ما هم برگشتيم! :40::40:نقل قول:
بياين بتركونيم :27::27::27:
پس دیگه نمی زارید برید ها ...نقل قول:
وگرنه با خودم طرفید ...
کاش دایلآپی بودم. :18:نقل قول:
الان از اینترنت بی سیم افتضاح استفاده می کنم و سرعت دانلودش زیر 1 کیلوبایته. آپلود که دیگه نگو.
نمی تونم براتون آپلود کنم. توی اینترنت سرچ بزنید حتما پیدا میشه.
اون دوستمون که دیده هم شاید بتونه براتون آپلود کنه.
جوجه(گلها) رو آخر 90 دقیقه می شمارند:27:نقل قول:
یکی دیگر از شاهکارهای آبی و اناری پوشان(:27:) :
بازی رو 3-2 باختن:2::21::27::13::41::20::46::8::18:
امیدوارم فردا رئال ببره :31:
این ها دیگه چه الاقایی هستن
3-2
دقت کنید 2 تا از گل های بتیس رو edu زد که به ما هم گل زده بود ...
سلام به همگی دوستان :
میخواستم بهتون بگم که آیا شما میدونید بازی رئال و سویا رو مستقیم میذاره یا نه؟
حتی با تاخیر هم نمیذاره؟
سلام به همگی :
اقا عجب تاپیک خوب و کاملآ حرفه ای شده ها واقعآ دمتون گرم بدون اسپم و بدون توهین عالیه خوب از اینا گذشته میخواستم بگم که این فابیانو چقدر خوشحاله طفلکی که دلش میخواد هرچه سریعتر اخر فصل برسه و بیاد رئال همینطور دانیل الوز راستی منم موافقم با دوستمون که گفته کارسما بیاد بهتره البته بعد از کریس رونالدو .
درباره دیگو هم بگم که عالیه هم جونه و هم خلاق و هم دنبال افتخار بیشتر که این از همه مهمتر است .
یک سوال:
میشه بگید که هانتلار کیه و چجور بازیکنیه و چرا همه تیمها دنبالشن ؟
نه بازی رو نمی زاره ...
توی هلند داره خوب بازی می کنه ...
Klaas-Jan Huntelaar
Date of birth 12 August 1983 (1983-08-12) (age 24)
Place of birth Drempt, Netherlands
Height 1.86 m (6 ft 1 in)
Playing position Striker
2002–2004 PSV Eindhoven 1 (0)
2002–2003 De Graafschap (loan) 9 (0)
2003–2004 AGOVV (loan) 35 (26)
2004–2006 SC Heerenveen 46 (34)
2006–Now Ajax 79 (66)
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\\/\/\/\/\/\/
2004–2006 Netherlands U21 22 (18)
2006–Now Netherlands 11 (6)
به پیشرفتش نگاه کن ...
واقعا خوبه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی می دونی که این ها منظورش چی هست ؟؟؟ 46 (34)
یعنی توی 46 تا بازی 34 تا گل زده ..
ایول پس همین الان یه پیامک میزنم به رامون که حتمآ بخرنش.
راستی رفقا میبینید که تو عکسهای تمرین برند شوستر فقط داره جنگولک بازی بچهار و تماشا میکنه به این میگن مربی اخه یکم عکسهای مربی گری کاپلو رو ببینین به اون میگن مربی نه به این اول که نگاه میکردم فکر کردم که کارمندان زمین هستند.
اسمش رو باید این جوری تلفظ کرد..
هونت(کسره)لار
یه ذره شبیه خوکه ولی با کلاسه ...
سلام به همگی:
راستی دوستان میگم از این بازیکن میشه نکات قوت و ضعفش رو بگید؟
بازیش رو تا حالا ندیدم ..
هیچ کس این جا ماه واره نداره ؟؟
تلویزیون ما که بازی های فرانسه رو نشون نمی ده چه برسه به هلند ...
خیلی عالی توی تیم ملیشون هم خوب گل زنی میکنه ...
توجه داشته باشید توی تیم ملی 90 دقیقه بازی نکرده ها ..
فقط بازی کرده حتی 5 دقیقه هم بازی حساب می شه ...
در وجود بازیکنایی مثل نیستروی . کیت .بابل . اون تونسته بیاد یه چند دقیقه ای بازی کنه ...
كالدرون: شوستر آري، رونالدينهو نه
رامون كالدرون رئيس باشگاه رئال مادريد اظهار كرد: برند شوستر تا هر وقت كه بخواهد ميتواند در رئال مادريد بماند. شوستر بر خلاف كاپلو كه پروژهاي يك ساله داشت پروژهاي طولاني دارد و تا قهرماني در هر ۳ جام اينحا خواهد ماند.
كالدرون در خصوص آمدن رونالدينهو به سانتياگو برنابئو گفت: ما هيچ علاقهاي به اين بازيكن برزيلي نداريم و مطمئن باشيد او به رئال مادريد نخواهد آمد.
شوستر : په په توانايی هايش را به همه نشان خواهد داد
وضعیت بازیکنان بعد از بازیهای ملی چگونه است ؟
بعضی از انها با مصدومیت جزیی برگشتند اما این عادی است که وقتی تعداد زیادی از بازیکنان برای بازیهای ملی می روند چند تا از انها مصدوم می شود و ما هم نسبت به این مساله خیلی خوش شانس نیستیم.
په په هم مصدوم است و شما نمی توانید در مقابل سویا از او استفاده کنید و در حالی که سویا مهاجمی چون فابیانو را دارد ...
مشکل ما نبود په په یا بازی کردن فابیانو نیست و مطمئنم په په می تواند سرانجام توانایی های خود را به همه نشان دهد و این مصدومیت خیلی بی موقع بود.
ایا از راموس در مرکز خط دفاعی استفاده می کنید ؟
نه . راموس در سمت راست دفاعی بازی می کند او برای ما در ان نقطه مهم است و نشان داده است که بهترین گزینه برای ان سمت هم در رئال و هم در تیم ملی است.
همه در مورد اینده شما صحبت می کنند ایا این روی شما و تیم تاثیر می گذارد ؟
خیر روی هیچ چیزی تاثیر نمی گذارد و این بحث فقط ساخته رسانه هاست و ما هیچ توجه ای به ان نمی کنیم.
انتظار دارید سویا چه طور بازی کند ؟
انتظار دارم همان طور که قبلا بازی می کرده است حالا هم بازی کند تیمی سخت - قدرتمند و باهوش. بعد از بارسلونا انها دومین تیمی هستند که بازیکنانش مدت زیادی است در کنار هم بازی می کنند و در کنار هم عالی کار می کنند و خوشبختانه دو مدافع مرکزی انها نمی توانند در برابر ما بازی کنند . انها تیمی دارند که در هر زمانی می توانند گل بزنند و این بازی بعد از شکست در برابر والنسیا برای ما خیلی مهم است . هر دو تیم سویا و والنسیا شبیه هم هستند اما سویا کمی بهتر است .
بعد از شکست در برابر والنسیا وضع روحی بازیکنان چه طور است ؟
ما با هم صحبت کردیم و پی بردیم که کارهای خیلی خوبی در ان بازی انجام داده ایم مثل کنترل بازی و اجرای بازی ای زیبا در تمام زمان بازی اما به هر حال اشتباهاتی داشتیم که منجر به شکست ما شد .
به نظر شما در حال حاضر کدام تیم فشار بیشتری را تحمل می کند بارسلونا یا رئال مادرید ؟
در حال حاضر هر دو تیم فشار را احساس می کنند چون برای قهرمانی می جنگند. ما زندگی می کنیم تا رقابت کنیم و این برای هیچ کدام از دو تیم مشکلی ندارد.
ایا تیم در امر گلزنی مشکل ندارد ؟
ما خوش شانس بودیم که مدتزمان زیادی را نیستلروی و رائول در کنار هم بازی کردند اما حالا با مصدومیت نیستلروی دچار مشکل شده ایم و زمان کافی هم نداریم تا ساویولا - سولدادو یا هیگوئین را با رائول هماهنگ کنیم . هر چند بعضی وقتها هم میشود در ۱۵ - ۲۰ دقیقه با هم هماهنگ شوید به هر حال ما به دنبال پیدا کردن بهترین راه حل هستیم
اسامی بازيکنان برای بازی سويا
برند شوستر اسامی بازیکنان دعوت شده به بازی امشب در برابر سویا را اعلام کرد که در این لیست نام په په به دلیل مصدومیت دیده نمی شود :
دروازه بانان : کاسیاس - دودک
مدافعین : راموس - تورس - مارسلو - کاناوارو - هاینزه
هافبکها : گاگو - دیارا - گوتی - اشنایدر - باپتیستا - درنت - روبن - روبینیو
مهاجمین : رائول - هیگوئین - ساویولا
دعوت نشده ها : نیستلروی - متذلدر - په په ( مصدومیت ) - کودینا - سالگادو - سولدادو - بالبوا ( تشخیص کادر فنی )
وکیل فابیانو : رئال هانتلار را می گیرد
فابیانو مهاجم سویا شایعات زیادی در مورد پیوستن او به رئال است اما وکیل این بازیکن عقیده دیگری دارد :
من باور نمی کنم رئال فابیانو را بخرد انها خیلی به هانتلار نزدیک هستند و از طرف دیگر علاقه زیادی به دیوید ویا دارند و احتمال خرید این دو مهاجم بیش از فابیانو است.
و اگر انها به غیر از ان دو فابیانو را نیز بخرند خیلی احمقانه خواهد بود که رئال بخواهد این همه مهاجم را بخرد.
خرید نیمار سختتر شد
نیمار ستاره ۱۶ ساله برزیلی که رئال مدتهاست به دنبال خرید اوست با شرکتی تجاری قرارداد بست و ۴۰ درصد مبلغ قراردادهای خود را به این شرکت فروخت.
۶۰ درصد باقی مانده قرارداد این بازیکن نیز به باشگاه سانتوس تعلق دارد و حالا رئال برای خرید این بازیکن با دو طرف باید مذاکره کند و با این وضعیت خرید این مهاجم چیزی حدود ۱۸ میلیون یورو برای رئال خرج خواهد داشت.
رئال مادرید قرارداد دلا رد را تمدید می کند
رئال مادرید قصد دارد تا قرارداد روبن دلا رد که به طور قرضی در تیم ختافه بازی می کند را تمدید کند.
رئال مادرید باید برای بازگرداندن این بازیکن ۳ میلیون یورو به تیم ختافه بپردازد.
استبان گرانرو دیگر بازیکن رئال که به طور قرضی به تیم ختافه رفته است نیز به احتمال زیاد همین وضعیت را خواهد داشت.
میگم این ویارئال خیلی خطریه
دیشب اتلتیکو رو 3-0 زده
ما اگه امشب ببریم کار تمومه ...نقل قول:
پس امشب هستید دیگه ؟؟ بازی داریم ...
ساعت 11:30
سلام به همگی :
میبینی تورو خدا بعضیها میگفتن که ما از این به بعد هستیم ولی کو کجان اینا ؟(منظور رائول و نیستلروی و گاگو است)
راستی امشب رئال ساعت 11.30 بازی داره پس همگی رو سر ساعت میبینم مث اینکه شبکه 3 نشون نمیده تمام امیدم به شما دوستان است که ماه واره دارین پس مارو بی اطلاع نذارین ها !!!
و خداوند سایت گل را برای همین موقع افرید ...نقل قول:
livescore.goal.com
ولی خداوند گفته که دوستان نباید به دوستان تیکه بیندازند.
خوب حالا میخوام اینو بهتون بگم که احتمالآ امشب ما در کنار رائول مهاجم و تنهاترین سرادرمون یک اورانگوتان به اسم باپتیستا رو خواهیم داشت که فکر نکنم از پس دفاع سر سخت حریف بر بیان!!!!ایشالا که میبریم.....
نقل قول:
خودت الان تیکه انداختی به باپتیستا ...
ساویولا هم فک کنم می بینیم امشب..
نمی بینیم ولی توی بازی باید بره ...
ایول راست میگیها ساویولا بیاد خیلی بهتره باور کن اگه روز خوبش باشه خیلی خوبه ولی نه به اندازه نیستلروی.
وای کی میشه من بهترین ترکیب رئال که بدون هیچ مصدوم است رو ببینم اونم تو ال کلاسیکو.
ای بابا یه عالمه نوشته بودم نمیدونم چی شد که یه دفعه همه پاک شد و نابود شد .
خلاصش این بود که ضعف تیم ما اینه که تو ضد حمله گل میخوریم و نقطه قوت اونا اینه که بیشترگلهاش رو تو ضد حمله میزنه.
ایول بلاخره اومدی په په جان میگم باز که مصدوم شدی ؟
راستی بعد برنامه نیستان مطمئن هستی که پخش میشه؟
اگه فابیانو باشه از همه بهتره البته توی ترکیب رئالنقل قول:
الهی عامیننقل قول:
کاری به جز این بلد نیست اون از متزلدر این هم از این ...نقل قول:
هه هه هه هه راس میگی ها خدا عاقبتشون رو بخیر کنه .الهی امین:31::31:نقل قول:
راستی باید بگم که اگه هاینزه امشب در سمت راست نباشه و یا هرکسی که در سمت راست حریف وسمت چپ ما بازی میکنه دانیل الوز و ناواس رو نگیرن از همین الان بگم که ما بازنده خواهیم بود.
راست می گی دنیل الوز می خوره به مارسلو / درنته . بد بختمون می کنهنقل قول:
ولی مسیح ناواس رو میشه یه کاری کرد چون راموس جلوش بازی می کنه ....
شوستر گفته بود که راموس سمت راست بازی می کنه پس بابر این باید هاینزه بره وسط
و بنابر این بد بخت می شیم ...
این شوستر و باید درش رو گل بگیرن ...نقل قول:
یعنی اگه این تا سال دیگه باشه باید در سانتیاگو برنابئو رو ببندیم ...
ای بابا مگه این مردک از این همه شکست و بد بازی کردن خسته نشده که حالا میخواد باز هم روبینهو رو رو نیمکت نشونده .
حالا مطمئن هستید که من رو نیمکت میشینم.
از سم فیشر بپرس ...نقل قول:
:27::27: