با تشکر از جوابتوننقل قول:
خب حرف شما درسته ولی مشکل اینه که در حالی که اون کاربر داشته ادیت میکرده بدون ذخیره کردن صفحه را بسته یعنی اینکه الان فقط همون کاربر میتونه بازش کنه که البته الان دیگه اون کاربر موجود نیست.
Printable View
با تشکر از جوابتوننقل قول:
خب حرف شما درسته ولی مشکل اینه که در حالی که اون کاربر داشته ادیت میکرده بدون ذخیره کردن صفحه را بسته یعنی اینکه الان فقط همون کاربر میتونه بازش کنه که البته الان دیگه اون کاربر موجود نیست.
چطوری این نقطه ها(li) رو از راست به چپ بیارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید به این قسمت:نقل قول:
منوها>فهرست اصلی>صفحه اصلی>پارامترهای سیستم>
عنوان مورد نظر رو بنویسید
نمایش عنوان صفحه رو روی خیر بذارید.
موفق باشید.
باید فایلهای جوملا در روت FileManager باشه.نقل قول:
موفق باشید.
بله.نقل قول:
از این آدرس:
سایت>تنظیمات اصلی>تب سایت
در «ویرایشگر WYSIWYG پیشفرض میباشد »، ویرایشگر رو روی NoEditor بذارید.
بعد از اینکه کارتون تموم شد به حالت اول برگردونید.
موفق باشید.
یكی از روش های مرسوم كه بعضی وقتا ! جواب میده اینه كه جای left و right تو فایل css قالبت عوض كنی ... بعضی وقتا باعث می شه اصلا كل قالب بهم بریزه ... ولی خوب به ازمایشش می ارزهنقل قول:
چطوری این نقطه ها(li) رو از راست به چپ بیارم
تقریبا قالب درست شده فقط همین مشکل مونده
right ها رو left کردم
float ها رو تغییر دادم
و ...
اما نشد ولی مدونم میشه
یه راه داره که توی body => direction = rtl قرار بدم که کل قالب رو قاطی میکنه
راستی این قالب rhuk_milkyway هستش
سلام عزیزان.به نظر شما بهترین قالب جوملا برای یه سایت شخصی کدومه اگه ممکنه لینک بزارید.ممنون
نقل قول:
دوست عزیز انتخاب قالب کاملا شخصسه و کاری هم به چیزی نداره .. شما هر کدوم رو که بیشتر خوشتون میاد انتخاب کنید ...
البته اگر یه نگاه یه کم حرفه ای تر هم بخواید بندازید اون موقع موقعیت ماژولها و مناسب بودن قالب با محتوای سایتتون هم مهم میشه ..
ببخشید من تو جوملام فقط مقالاتی رو که تو سایتها و انجمن های مختلف گذاشتم می زارم و ازش به عنوان یه مرجع برای رجوع خودم یا دیگران استفاده می کنم....و تا حالا هر پلاگینی چیزی میخواستم نصب کنم(منظور همون کامپوننت و .... هست خلاصه کردم!)بی مشکل نصب کردم ....حالا معنی این که به موقعیت ها توجه کن رو خیلی وقتا دیدم که به کاربرا گفتن....
این موقعیت که وگین،ای یعنی چـــــــــه؟!
موقعیت تو قالب ها همون user ها هستن ... اینكه یه قالب چند تا یوزر داشته باشه و چجوری بتونه اونا رو نمایش بده تو ساختاز قالب خیلی تاثیر داره ...نقل قول:
این موقعیت که وگین،ای یعنی چـــــــــه؟!
موقعیت توی ماژولها یا همون Module Positions جاهایی هستند توی قالب که برای قرار گرفتن ماژولها تعریف شدند .
که چینش اونها میتونه توی ظاهر سایت تاثیر بزاره . ..
مثل User 1 2 3 ,... و یا Header , top footer right left banner و...
مثل اینکه ناخوداگاه! می دونستم این لفت و رایت هایی که تو تنظیمات میاد و پر می کردم یعنی چی!
فقط نمی دونستم اسمشون موقعیته!
كسی می دونه چجوری می شه به فایل html یه صفحه خاص تو سایتی كه با جوملا درست شده دسترسی پیدا كرد ؟...
مثلا فرض تو ادرس :
می خوام یه سری كد خاص رو تو این صفحه بزارم ؟... چیكار باید بكنم ؟ ... یه سری كد باید بالای صفحه باشن یه سری هم پایین ؟!کد:http://www.netzone.ir/news.html
نقل قول:
مرتضی جانناین فایل اصلا وجود نداره ..
این یه ادرس مجازیه که برای سکشن خبرها درست میشه ..
خوب باید چیكار كرد ؟... چجوری می شه یه كد به صفحه ای اضافه كرد؟
سلام
من دارم جوملا 1.5 روی سیستمم نصب میکنم
در قسمت تنظیمات FTP دقیقا باید داخل کادرها چی بنویسم ؟ :
ارتباط جوملا از طریق FTP رو فعال کنم یا نه ؟
نام کاربری ورود به FTP ؟
رمز عبور FTP ؟
آدرس دیسک FTP روت ؟
ممنون
تنظیمات FTP تو هاستتون نوشته شده ... باید برید تو قسمت تنظیمات ها اطلاعات هاست و نام كاربری و ادرس و غیره رو از اونجا بگیرید ... یا اینكه بعضی از سایت های هاست ... موقع ثبت نام ...ایمیل فعالسازی كه می فرستند .... این اطلاعات FTP رو هم توش قرار می دن ...نقل قول:
سلام
من دارم جوملا 1.5 روی سیستمم نصب میکنم
در قسمت تنظیمات FTP دقیقا باید داخل کادرها چی بنویسم ؟ :
ارتباط جوملا از طریق FTP رو فعال کنم یا نه ؟
نام کاربری ورود به FTP ؟
رمز عبور FTP ؟
آدرس دیسک FTP روت ؟
ممنون
اما اینكه تو موقع نصب اینا رو وارد كنید یا نه رو نمی دونم ... من خودم به شخصه وارد نمی كنم ... نمی دونم كجا خوندم یا چی رو دیدم ... ولی به نظرم اینكار از نظر امنیتی درست نباشه ... حالا دقیقا چجوریه یادم نمیاد ...
شما هم اگه نیاز خاصی بهش ندارید تنظیمات رو قرار ندید ... این مرحله رو اگه چیزی ننویسید هیچ اتفاقی نمی افته ..
موفق باشید
سلام
اقا میشه یه کامپو برای گالری عکس نصب کنیم و بعد عکس های موجود در سایت رو (مثلا یه مجموعه ی خاصی )رو با استفاده از گالری راه اندازی کنیم؟یعنی توی سایت هم مطلب باشه و هم گالری عکس و همینطور مثلا قابلیت اجرای فیلم های یوتوب و...؟!
میشه راهنمایی کنید؟
سلام به همه خسته نباشید
دوستان عزیز من میخوام یه فروشگاه اینترنتی درست کنم اما نه نصب شو یاد دارم ونه یه نرم افزار معتبر ی دارم لطفا منو راهنمایی کنید
سلام
من می خوام تو جوملا داخل مطالب که می نویسیم به مطالب داخلی سایت لینک بدم . آدرس لینک رو چطوری باید بدم؟
مطلب مورد نظرتو از تو سایت باز کن و آدرسشو از آدرس بار کنی کن و لینک بده به اون مطلبت. به همین راحتی.نقل قول:
موفق باشید
سلام خسته نباشيد
من رو هاست ويندوز با كنترل پنل پلسك8.6 مي خوام يك نرم افزار مديريت محتوا نصب كنم تا فايلهاي فلاش و دايناميك توش بزارم همچنين آرشيو عكس و ديتا بيس هم داشته باشم و اينترو هم داشته باشه زبان سايت فارسي و انگليسي باشه شما چه نرم افزاريو پيشنهاد مي كنيد؟
آيا جوملا يا مامبو اين تواناييارو دارن؟
يه سوال ديگه از توي پلسك ميتونم cmsهاي مختلفي مثل جوملا و مامبو نصب كنم كه انگليسي هستن آيا ميشه فارسيشون كرد.
خيلي فوريه ميشه راهنمايي كنيد؟؟؟
سلام مجددنقل قول:
ببخشید درست متوجه نشدم . چطوری بازش کنم؟ فرض کنید اصلا هیچ لینکی از اون مطلب نداریم . چطوری وارد سایت بکنم؟ باید تو منو گزینه بسازم بعد آدرسش رو کپی کنم؟
نقل قول:
سوال اول
فكر كنم راه حل شما ! يك اسكريپ مديريت فايل باشه! كارتو راه ميندازه
سوال دوم
بله ميشه فارسي كرد!:11:
سلامنقل قول:
شما گفته بودی میخوام روی یک عبارت لینکی از سایر صفحات سایتم بدم. درسته؟
خب باید اون سایر صفحات وجود خارجی داشته باشن که بهشون لینک بدید. اینم درسته؟
در نتیجه وقتی وجود خارجی داشته باشند باید بشه که از تو ی سایت دیدشون.
پس وقتی تونستید اون صفحات یا مطالب رو ببینید، میتونید یه لینک با استفاده از اون دکمه مربوطه بهش بدید.
اگه منظورتون یک صفحه باشه، میتونید آدرس اون رو از آدرس بار مرورگر کپی کنید و اگر یک مطلب باشه، میتونید از لینک اون مطلب Proprties بگیرید و سپس لینکشو کپی کنید.
اگر منظورتون چیزه دیگه ایه لطفا واضحتر بگید.
موفق باشید.
سلام ببخشید چطوری منو های قالب رو فارسی کنم؟ :31:
ببینید فرض کنید ما یک مطلب ایجاد می کنیم که نه تو منو ها و نه تو اخبار سایت و نه هیچ جای دیگه نشونش نمیده . به غیر از یه لینک که وقتی روش کلیک میشه اون مطلب رو باز کنه . چطوری باید بهش لینک بدم؟
فکر کنم منظورتون اینه که مطلب رو ایجاد میکنیم ولی منتشر نمیکنیم.(چون فقط همین حالت وجود داره)نقل قول:
در این حالت هم میشه در صفحه مدیریت مطالب از مطلب مورد نظر Properties گرفت و لینکشو کپی کرد.
نه منظورشون اینه که احتمالا ایشون یه مطلب رو می زارن تو دسته بندی هاشون(بخش یا مجموعه حالا هر کدوم!!!!! و وقتی منتشر می کنن تیک اینکه مطلب بره رو فحه اصلی رو نمی زنن برا همینم مطلب رو نمی بینن!!!!!!
شاید این باشه!!!
اخه فک نکنم کسی بخواد مطلب منتشر نشده رو نشون بده یا بتونه بدون اینکه اونو منتشر کنه!!!!!!نقل قول:
فکر کنم منظورتون اینه که مطلب رو ایجاد میکنیم ولی منتشر نمیکنیم.(چون فقط همین حالت وجود داره)
در این حالت هم میشه در صفحه مدیریت مطالب از مطلب مورد نظر Properties گرفت و لینکشو کپی کرد
اقا جواب سوال ما رو بدید تو رو خدا
اقا میشه یه کامپو برای گالری عکس نصب کنیم و بعد عکس های موجود در سایت رو (مثلا یه مجموعه ی خاصی )رو با استفاده از گالری راه اندازی کنیم؟یعنی توی سایت هم مطلب باشه و هم گالری عکس و همینطور مثلا قابلیت اجرای فیلم های یوتوب و...؟!
با سلام
دوست عزیز ممنون از آموزشت --- اما میدونی چیه ؟!!! آموزشی که به این درازا بیانجامه هیچ ارزشی نداره ! بهتره پستهای اضافی حذف بشن
موفق باشید
----------------- اس.آتروپات
سلام
ببخشید من تازه دارم با جوملا کار می کنم و قبلا با نیوک کار می کردم
من می خوام برای سایتم چند تا منو بسازم و متن و عکس به صورت ساده و عادی توش قرار بدم اما نمی دونم چطوری؟؟؟؟؟؟
لطفا منو راهنمایی کنید
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
فکر کنم منظورتون ایجاد موقعیت در مکانهای مختلف قالب باشه.
اگه درست گفته باشم میتونید از کد زیر استفاده کنید:
<jdoc:include type="modules" name="left" style="xhtml" />
روش کار به این صورته که ابتدا تعیین میکنید که در کدوم قسمت قالبتون میخواید موقعیت ایجاد کنید
در مرحله بعد به ویراش html قالبتون میرید و اون قسمت قالب رو از بین کدها پیدا میکنید
در زیر قسمت مربوطه چندتا اینتر میزنید تا فضا باز بشه سپس کد بالا رو قرار میدید.
در قسمت Name کد بالا، نام مناسبی یرای موقعیت جدید قرار میدید.
حالا شما یک موقعیت جدید دارید که در پیشنمایش قالب میتونید اون رو ببینید
اما برای بکار گیری این موقعیت باید فایل این کد رو تو فایل ایندکس قالب اضافه کنید و تو فایل xml قالب هم مثل بقیه موقعیت هایی که تعریف شده تعریف کنید ( تو فایل xml کاملا مشخصه )
بعد از انجام همه این مراحل میتونید با استفاده از ماژولهای مختلف عکس و ... در موقعیت جدید قرار بدید.
نکته: همونطور که میدونید برای قرار دادن یه عکس در یه جای قالب میشه مستقیما رفت سراغ کدهای html قالب و براش جا باز کرد که این مستلزم آشنایی با html است. اما در صورتی که شما با ایجاد یک موقعیت جدید اقدام به قرار دادن یک عکس در مکانی از قالب کنید، کارتون تمیزتر و حرفه ای تر جلوه میکنه.
موفق باشید.
سلام دوستان
بین نیوک و جوملا کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید ؟
برای یک وب سایت که بیشتر هدف آموزشی و دانلود مقالات داره ،
و این که هر کدوم چه مزیت هایی نسبت به اون یکی داره ، سیستم عضو گیری کدوم یکی قوی تره ؟! و امکانات بیشتر با کارایی ساده تری رو در اختیار کسانی که توی سایت عضو میشن قرار میده ؟!
سلام دوست عزیز
من حدود 1 ساله با جوملا کار میکنم. اول میخواستم از نیوک یا مامبو استفاده کنم ولی موارد زیر باعث شد برم سراغ جوملا:
1. مهمترین ویژگی جوملا پشتیبانی گسترده اونه. بطوریکه چندین ترجمه مختلف داره و هر کدوم هم فرومهای بزرگی دارن که به سرعت مشکل رو بررسی میکنن در حالی که نیوک از لحاظ پشتیبانی با جوملا قابل مقایسه نیست. مامبو هم که فقط یک تیم پشتیبانی داره. (که انصافا تیم خوبیه)
2.برای جوملا، قالب ها و افزونه های بسیار زیادی وجود داره در حالی که در مورد نیوک و مامبو به این گستردگی نیست.
3.در هر نسخه ای که از جوملا به بازار میاد، تغییرات امنیتی بسیاری انجام میشه و میشه گفت تیم اصلی جوملا این نرم افزار رو رها نکردن. در مورد مامبو به خاطر قدیمی بودنش بیشتر مورد تست قرار گرفته و باید گفت که از لحاظ امنیتی سطحی بالاتر داره. نیوک هم که نمیشه زیاد روی امنیتش حساب کرد ولی روش کار میشه.
4.افزونه های جوملا علاوه بر زیاد بودن، اکثرا رایگان هم هستند در حالی که مامبو در این زمینه انعطاف پذیری زیادی نداره و نیوک هم که در این زمینه به جوملا نمیرسه.
به نظر من این تفاوتها میتونه معیار خوبی برای انتخاب باشه. البته من مامبو رو هم قاطی بحث کردم تا مقایسه بهتر انجام بشه.
یا علی
راهنمایی بسیار مفیدی بود ، ممنون دوست عزیز ،
من یک مقدار جزیی با جولا آشنایی دارم اما در مورد نیوک و ... اطلاعاتی نداشتم
من این سوالم رو در یه بخش دیگه از سایت پرسیدم ولی گفتم جوملا بازهای این سایت این جمع هستن شاید زودتر به جواب برسم برای همین سوالم رو اینجا هم نقل قول میکنم
دوستان و مدیران عزیز به بزرگی خودتون ببخشید اخه من تازه کارم و خیلی دوست دارم هر چه زودتر در کار با جوملا وارد بشم!
راستی ادرس این اسکریپت هم اینجاس×نقل قول:
سلام
من یه اسکریپت از اینترنت دانلود کردم به نام
food online
برای سفارش غذا به صورت انلاین
برای تست و یاد گیری جوملا در لوکال هم دارم کار میکنم
ولی اصلا نمیدونم چه طوری باید نصبش کنم؟
من قبلاا چند تا چیز نصب کردم مثل گالری و سیستم چند زبانه سایت
نصب و استفادشون خیلی راحت بود ولی این یکی رو نمیدونم چه طوری باید نصب و استفاده کنم؟
راستی دوستان من در جوملا یه سری قالب گرفتم و میخام تغییرات خاص خودم رو روش بدم
مثلا لوگو رو بردارم لوگو خودم رو بذارم!البته به صورت دستی نه چون من الان میرم این کار رو میکنم عکس به نام Header رو پیدا میکنم و عکس خودم رو با همون حجم جایگزین میکنم و میفته جای اون
ولی میخام بدونم روش ساده و بهتری وجود نداره تا خود جوملا اتوماتیک فایل من رو جایگزین کنه؟
سوال بعدیم من میخام مثلا به قالب محل ارسال پست اضافه کنم
منظور من این هر قالب برای اضافه کردن منو.لاگین.پست و ... جای خاص خودش رو داره که با رفتن در قسمت ماژول ها میشه جا به جا و ... کرد حالا میخام بدونم چه طوری میتونم به یک قالب خودم مکان اضافه کنم که مثلا در کنار قالب سمت چپم بتونم مثلا یه سری تیتر و پست اضافه کنم
نمیدونم تونستم منظورم رو درست برسونم یا نه؟
اگه نه که بگید با عکس و ... سوالم رو مطرح کنم؟
"علیرضا"
کد:http://www.-----------/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B4%D8%A7%D9%85%D9%84-%DA%86%D9%86%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D9%87%D8%B2%D8%A7.html#more-180
سلام علیرضا جان
آدرسی که داده بودید باز نمیشه. در مورد سوال اولتون باید لینک درستشو بدید تا بتونیم کمکتون کنیم.
الحاقات جوملا عبارتند از ماژول، کامپوننت و پلاگین. احتمالا چیزایی که قبلا نصب کردید، یکی از اینا بودن.
در مورد تغییر لوگوی سایتتون، به نظر من راهی که خودتون اول گفتید ساده ترین راهه.
در مورد ساختن مکان در قالب میتونید به لینک زیر برید، راهش رو بطور کامل توضیح دادم:
اما برای اینکه در مورد جوملا اطلاعات بیشتری کسب کنید و مهارتتون بالا بره میتونید به لینک زیر برید و کتاب آموزش جوملا رو دانلود کنید. این کتاب فارسیه و انصافا کتاب خوبیه.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3866958&postcount=1912
باز هم اگر مشکلی بود، در خدمتیم.کد:http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/9835/37490/joomla_1_5_Users_Manual_Farsi_PersianIT.pdf
یا علی
\پسورد درسته محسن جان؟:41:نقل قول:
امروز برای اولین بار از نیوک اومدم جوملا ... محیط منوی ادمینش خیلی فرق داره یکم گیج شدم... ولی خیلی از طراحی , گرافیک و قالبهاش خوشم اومده....
پس باید بهتون خوش آمد بگم
هر مشکلی بود در خدمتیم
::یا عــلی::