دوست عزیز چرا نمیری تو کار b7300؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز چرا نمیری تو کار b7300؟؟؟؟نقل قول:
درسته.b7300 نسبت به قینتش امکانات خوبی دارهنقل قول:
از یک طرف کیفیت ساخت پاکت پی سی های htc خیلی بالاست و چه قبول کنیم یا نه فعلا" هیچ شرکتی پاکت پی سی باکیفیت تر از htc نمیتونه بسازه از طرف دیگه گوشی های سامسونگ مثل b7300 امکانات خوب و قیمت پایین تری دارن.
سرعت b7300 بالاتر از دیاموند2 هست و در عوض دوربین دیاموند 2 بهتر از b7300 هست.
به نظر من یکم صبر کن و بودجه رو بیشتر کن Omnia II بخرنقل قول:
الان با گارانتی باید حدود 440 تومن باشه
16 گیگ حافظه داخلی داره ،32 گیگ هم مموری می خوره
آخه مشکل اینجاست که من اصلا علاقه ای به سامسونگ ندارم!!:41:
من هم همینطور.نمی دونم چرا پاکت پی سی هاش هم شبیه بقیه گوشیهاش هست (در ظاهر) و زیاد جلوه نمی کنه اگه آدم بخره و بگیره دست.ولی htc کلاس بالاتری داره.هم در ظاهر و هم در کارکردنقل قول:
سلام .
یه سوال داشتم
diamond2 بهتره یا touch pro2
چقدر اینجا جواب میدننقل قول:
زحمت نکشید دیگه خریدم
مبارکهنقل قول:
نگفتی کدومو خریدی
ولی تاچ پرو 2 بهتره
همون تاچ پرو2 رو خریدم :46:نقل قول:
سلام
من امروز b7300 رو قیمت کردم
290000
اما فروشنده می خواست یه گوشی htc touch 2 بده بهم به قیمت
340000 تومان خودمم تعجبب کردم چرا از قیمت بازار
50000 تومان ارزونتره اونم تو ساری
فروشنده می گفت می خوام برای پاکت پی سی ها تبلیغ کنم
دوستان نظرشون چیه که چرا این گوشی اینقدر ارزونه؟
لطفا جواب بدید تا من فردا بتونم گوشی بگیرم
با تشکر
سلام
من قصد خرید یه PPC رو دارم. بین خرید Omnia2 یا hd2 مردد هستم. استفاده روزانه و انتظارات من از گوشیم این موارد هست:
1- مطالعه یا ویرایش فایلهای pdf و office و استفاده از دیکشنری
2- اینترنت
3 - گوش دادن به موزیک
4- تماشای فیلم و فایلهای تصویری
5- استفاده از نرم افزارهای مهندسی ( اگر موجود باشه)
به نظر خودم hd2 بهتره، ولی باتری نسبتا ضعیفی داره . بخصوص اینکه منم از گوشی زیاد استفاده میکنم ( و در بیشتر موارد نیاز به روشن بودن صفحه هست) میترسم ضعف باتری اذیتم کنه.
اما omnia2 هم مشکل پریدن احتمالی مموری رو داره که تا الان راه حل قطعی برای اون پیدا نشده. البته نمایندگیها این مشکل رو با 20000تومن حل میکنن ولی به هر حال یه ضعف برای omnia2 هست. همچنین حساسیت تاچ صفحه امنیا 2 از hd2 کمتره.
یه نیم نگاهی هم به اندرویید و desire دارم. ولی فکر میکنم هنوز نرم افزارهای زیادی برای اندرویید وجود نداره. مثلا اینکه یه پلیر خوب که divx رو راحت پخش کنه هنوز برای اندرویید نوشته نشده. (درسته؟)
ممنون میشم اگر کمکی کنید که من تصمیم نهایی رو بگیرم. ( تفاوت قیمت برام مهم نیست).
سلام
امروز رفتم قیمت گوشی های htc touch 2 و samsung b7300 omnia lite رو گرفتم
تا اونجا که من فهمیدم سامسونگ با این مدلش بدجوری بازار رو تحت تاثیر قرار داده طوری که htc مجبور شده قیمتش رو 50000 تومان کاهش بده و 340000 تومان بفروشه
اما کسایی که می گن از سامسونگ خوششون نمی آد باید متوجه باشن که نباید به صرف وجود یه برند خاص دنبال گوشی گشت
اگه سامشونگ با این گوشی به رقابت htc نمی رفت عمرا htc قیمت گوشی touch 2 رو کاهش بده
دوستان موقع خرید دقت کنند فقط بخاطر اسم و برند و از روی تعصب خرید یا از گوشی خاصی تعریف نکنند چون باعث گمراهی خریداران گوشی می شه
من desire دارم (3 هفته) و اگر دوباره حق انتخاب داشتم بازم همینو میخریدم چرا که با hd2 چندین روز کار کردم آره باطریش ضعیفه . 65000 رنگه که البته چون من کارم موشن گرافیکه نمونه کارامو روش ریختم و قبلا توی hd2 هم دیده بودم تفاوت در گرادیانتها و تصاویر ترام دار بسیار مشهوده. سرعت هر دو بالاست. من بعد از 3 هفته که باطری گوشی آکبند شده استفاده معمولی میکنم تا 3 روز رو راحت جواب میده. استفاده زیاد 2 روز راحت و خیلی خیلی زیاد 1 روز. همین الان باطری اینفو رو با یه نرم افزاری که قبلا نصب کردم نگاه کردم :نقل قول:
full battery life: 80:58
time left :20:58
cell standby: 42%
phone idle: 43%
voice calls: 5%
dialer : 4%
camera :4%
android system: 2%
الان 26% از باطری مونده . البته همونطور که میبینید در چند روزه گذشته تماسهای بسیار کمی با گوشی داشتم و خیلی کم از دوربین استفاده کردم. روزی 20 تماس حدودا و چند عکس.
در مورد آندروید یک فروم فارسی آندروید هست که خیلی بهت کمک میکند . یه سرچ کنی پیداش میکنی با نام آندروید هم هست. من خیلی نرم افزار ریختم . البته بیشتر مولتی مدیا. مهندسی بعید میدونم باشه .
divx player روی دیزایر نصب نشد ولی به زودی حل میشه. روی خیلی از اندروید های دیگه نصب میشه.
من خیلی راضیم .
سلام دوسته عزیزنقل قول:
من به شما Nokia n900 رو معرفی می کنم چون :
1-pdf داره و از Office هم می تونید استفاده کنید.
2-اینترنت داره و حتی سرعت وایرلسش هم 10 مگابایت هست که دو گوشی های دیگه حدااکثر 7.6 مگابایت هست و در لپ تاپ ها هم 15 مگابایا هیت.
3-تمتم فرمت های موزیک رو می گیره حتی DIVIX و XVID.
4-نرم افزار های مرتبط با شیمی و حسابداری براش یافت می شه نرم افزار های دیگه ای هم داره ولی من چون نیاز نداشتم نصب نکردم که بدونم چی هستن.
با تشکر.
اخرین قیمت xperia x1 چنده ؟ و آیا الان توصیه میشه برای خربد ؟
0- n900 پاکت پی سی نیست !نقل قول:
1- همه پاکت پی سی ها office و pdf دارند.
2- وایرلس این گوشی هم مثل اکثر گوشی های دیگه 802.11 b/g هست ،احتمالا منظور شما HSDPA هست که تو ایران استفاده ای نداره ، هر وقت سرعت 7.2 مگابیت در ثانیه در اختیارمون قرار گرفت بعدش می تونیم به 10 مگابیت هم فکر کنیم !
3- اینم همه پاکت پی سی ها دارند ( گوشی هایی مثل امنیا 2 به صورت پیش فرض ، و بقیه با coreplayer)
4-پاکت پی سی خیلی بیشتر از Maemo برنامه داره
ممنون
صد درصد انتخابت می تونه HD2 باشهنقل قول:
1- من هم خیلی pdf می خونم.این گوشی با داشتن بزرگترین صفحه بهترین انتخابه.تازه باز این هم کوچیکه باور کن برا pdf .چه برسه به اینکه از این کمتر باشه.ضمن اینکه شفافیت صفحه هم خوبه
2- edge این گوشی خیلی خیلی قویه.من حتی جاهایی که آنتن درست و حسابی هم ندارم باز خیلی راحت به اینترنت وصل میشم.واقعا فوقالعادس
3-نمی دونم شنیدی یا نه.رادیو گوشی که مسئول برقراری ارتباط و آنتن دهی رو برعهده داره، قویترینه تو کل موبایلها.
من تو یه جا با گوشی قبلیم اصلا آنتن نداشتم (تو ساختمون بتونی) ولی با این 2 تا خط داشتم و اصلا هم قطع نمی شد.خودم به عینه دیدم.به طرز وحشتناکی آنتن دهی خوبه
4-موزیک که مشکلی نیست.فیلم ها رو هم اگه تو این گوشی لند اسکیپ نگاه کنی لذت خاصی داره با توجه به بزرگیش.
5-اون چیزی که در مورد باتری می گن از نا آگاهی سرچشمه می گیره.طرف گوشی 2-3 اینچ صفحه دارش رو با این مقایسه می کنه.خوب این گوشی بزرگتره و مصرف بیشتر.تا 2 روز باتری میبره مارو.البته اولش یه یه هفته ای باید آب بندی بشه.8-9 درصد آخرش هم در حالت استند بای شاید تا 8- 7 ساعت هم تموم نشه
بیشتر گیم های سنگین به خاطر اینکه از gpu گوشی استفاده می کنن یه ذره باتری خورشون زیاده وگرنه فیلم و موسیقی خیلی نه
نقل قول:
سلام.
اول که ایشون پاکت پی سی میخوان بخرن که اومدن تو این تاپیک پست دادن .دوما" ایشون که خودشون گزینه ها رو واسه مقایسه دادن و گفتن بین این 2تا میخوان انتخاب کنن شما میفرمایید N900 ؟!!!!!:11:
1-می تونم بگم که همه گوشی ها pdf و office دارن.نقل قول:
3-n900 هم به صورت پیش فرض این فرمت ها رو می گیره:20:
4-در مورد برنامه هم اینو بگم که n900 هم برنامه های زیادی واسش اومده به خصوص برنامه های کاربردی و مهندسی:5:
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
دوسته عزیز من بهشون پیشنهاد دادم.پیشنهاد در زبان انگلیسی اینا می شه :نقل قول:
OFFER , BID , MOTION , PROFFER , PLEA , TENDER , PURPOSE , PROPOSAL
همشون به معنای پیشنهاد هستش.
سلام دوستان
من چند وقتی هست که شدیدا دونبال یه گوشی تمام تاچ میگردم ولی هر چی بیشتر میگردم نا امیدتر میشم! بالاخره بعد از مدتها دوتا گوشی چشمم و گرفت که می خوام تو انتخابش کمکم کنین.
HTC legend و VIVAZ که این دوتا گوشی واقعا من و گیج کرده !!?
صفحه نمایشگر خازنی و پشتیبانی از مولتی تاچ و sense ui در htc legend در مقابل پردازنده قدرتمند با سرعت 720 مگاهرتز،شتتاب دهنده گرافيکي مجزا PowerVR SGX و فیلم برداری اچ دی در ویواز کدوم گذینه رو انتخواب میکند.
برای من کیفیت و سرعت تاچ و سرعت باز کردن برنامه ها و پوشه ها خیلی مهمه همچنین لذت کار کردن با گوشی یعنی میخوام به آیفون نزدیک باشه امیدوارم منظورم خوب رسونده باشم!!!
لطفا کمک کنید!؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
من اگه جای شما بودم یک مورد دیگه به امکانات جهت مقایسه این 2 گوشی اضافه میکردم.
اونم قابلیت آپدیت هست . من منکر این نمیشم که SE VIVAZ آپدیت نداره ، داره خوبشم داره.
ولی یه گوشی که به آیفون نزدیک باشه ، سیستم عامل سبک و نرمی داشته باشه ، شتاب دهنده گرافیکی هم
داشته باشه ، آپدیت آن هم حتی در مواردی که دیگه ساپورت نمیشه ، میشه به صورت غیر قانونی باز آپدیت کنی
و همچنین جای پیشرفتش جلوش بازه . هزاران هزار نرم افزار کاربردی و بازی سرگرم کننده داشته باشه.
من اگه جای شما بودم Legend را انتخاب میکردم . از طرفی چون متولد اسفند هستم و دوست ندارم چیزی که دستم هست دست هرکسی باشه این گوشیو انتخاب میکردم.
در آخر میگم که این میتونه یه نظر باشه ...
موفق باشی
سلام دوست عزیزنقل قول:
واقا به نکته خوبی اشاره کردید من تا الان به قابلیت آپدیت توجه نکرده بودم و اینکه گوشی باشه که تو دست زیاد نباشه حتما در موقع خرید به این نکته ها توجه میکنم بازم ممنون از راهنمایهاتون:10:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز معنی پیشنهاد رو میدونم اما شما توجه نکردید شما باید یکی از دو گزینه مطرح شده توسط ایشون رو پیشنهاد میدادید در ضمن بازم عرض میکنم اینجا بخش مشاوره برای خرید پاکت پی سی هست و N900 پاکت پی سی نیست.
حالا صحبت قبلی من چه ربطی داشت به اینکه پیشنهاد به انگلیسی چی میشه رو خدا داند.راستی یه OFFER , BID , MOTION , PROFFER , PLEA , TENDER , PURPOSE , PROPOSAL هم من برای شما داشتم شما که اینقد انگلیسیت خوبه یک دیکشنری بنویس دوستان استفاده کنن.:11:
سلام
سوالم در مورد گوشی های با سیستم عامل ویندوز هست که انواعی که کیبورد دارند با اونهایی که کیبورد ندارند و فقط تاچ اسکرین هستند چه مزایا و معایبی نسبت به هم دارند؟ یعنی اگر کیبورد نداشته باشه نمیشه باهاش مثل کار با کامپیوتر مطلب تایپ کرد؟
من میخوام یه گوشی بخرم که مطالب آموزشی درسی رو بتونم بزنم بهش و مطالعه کنم که بتونم به راحتی با خودم همه جا حملش کنم و همه جا راحت به دستم بگیرم و بخونم و اگر تایپی هم لازم باشه انجام بدم و اسکرینش هم طوری باشه که موقع خوندن چشم رو اذیت نکنه یعنی یک لپ تاپ با مقیاس گوشی برا زمانهایی که نمیشه لپ تاپ رو با خودم حمل کنم اون همیشه همرام باشه.در ضمن phone هم باشه و بودجه هم تا 500-400 تومان باشه.یا اصلا برای این هدف من سیستم عامل ویندوز خوبه یا اندروید؟ با توجه به اینکه مطالبم رو از لپ تاپ که سیستم عاملش ویندوز 7 هست خواهم زد.لطفا راهنمایی کنید.ممنون.
ببخشید میخواستم بدونم کسی میدونه که
میشه رو i900 omnia ویندوز موبایل 7رو ریخت یا نه؟
سلام.نقل قول:
جای سوالتون نه اینجاست نه توی قسمت اخبارمربوط به جدید ترین پاکت پی سی ها (اونجا هم همین سوال رو پرسیدید باید تو قسمت همون گوشی امنیا میپرسیدید.ولی به هر حال اگر یکجا یک سوال رو بپرسید تاپیکها شلوغ نمیشه ضمن اینکه تو اون قسمت دوستمون مهدی جوابتون رو دادن.:11:
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216795&page=13[/PHP]
بچه ها يكي هم به من پيشنهاد بديد.......قيمت طرفاي 400 تومن باشه............مرسي
نقل قول:
سلام.
شما انتظاراتتون رو بفرمایید تا بشه بهتر پیشنهاد داد(اینکه واسه شما اولویتها به ترتیب مهم بودن چیه و خواسته شما از گوشیتون چیه و اینکه نیازتون بیشتر چیه.):11:
دستتون درد نکنه
ببخشید اینجا سوال کردم
گشتم جاشو پیدا نکردم:11:
اكي............خوب اول اينكه قيمت حداكثر 350 تومن باشه ( خرج نمودم :دي ).........تاچ بسيار خوبي داشته باشه.......دوربينش قابل قبول باشه ........پخش موزيك خوبي داشته باشه........كيفيت ساخت خوبي داشته باشه.......شيك باشه........نقل قول:
(من خودم ازHTC-Touch2 خوشم اومده)
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
بچه ها...........چه گوشي هايي مولتي تاچ هستند ؟
QUOTE=f.lampard;5131608]اكي............خوب اول اينكه قيمت حداكثر 350 تومن باشه ( خرج نمودم :دي ).........تاچ بسيار خوبي داشته باشه.......دوربينش قابل قبول باشه ........پخش موزيك خوبي داشته باشه........كيفيت ساخت خوبي داشته باشه.......شيك باشه........
(من خودم ازHTC-Touch2 خوشم اومده)
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
بچه ها...........كدوم گوشي هايي مولتي تاچ هستند ؟[/QUOTE]
خيلي ممنونم از جواب هاي شما دوستان عزيزم:20:
سلام پاکت پی سی من everex E900 / من خیلی وقت که این رو دارم و فرمش کهنه شده و پنش هم گم شده / میشه بگین که قیمت فرمش حدودا چقدره ؟
نقل قول:
خيلي ممنونم از جواب هاي شما دوستان عزيزم:20:[/QUOTE]
گزینه های پیشنهادی من :
1. touch 2
2. omnia Lite
3. Acer beTouch E200
ضمنا" گوشیهای زیر مالتی تاچ هستند :
iphone - HD2 - Nexus one - Htc Desire و بطور کلی اکثر قریب به اتفاق گوشی هایی که صفحه خاازنی دارند.
بچه ها........هزینه به 400 تومان ارتقاء یافت...........نظرتون درباره ی htc mini hd چیه ؟.........مرسی
دوستان من یه سوال دارم:
مثلا اگه الان امنیا 2 بخریم بعد که ویندوز سون اومد میتونیم اپدیت کنیم؟
راسی وین 7 کی میاد؟
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
و اینکه ارزش داره تا صبر کنیم وین 7 بیاد و بعد گوشی بخریم؟
کی روی پاکت پی سی بازی مولتی تاچ انجام داده؟؟
سلام امیر جان این لینکو یه نگاه بندازنقل قول:
بچه ها...........كدوم گوشي هايي مولتي تاچ هستند ؟
کد:http://www.gsmarena.com/results.php3?sName=&idMaker=0&idAvailability=0&nPriceLow=0&nPriceHigh=0&idCurrency=0&idFormFactor=0&idDualSIM=0&idQwerty=0&HeightMax=0&WidthMax=0&ThicknessMax=0&WeightMax=0&idOS=0&idDisplay=0&idDisplayRes=0&fDisplaySize=0&idDisplayTech=0&idTouchscreen=1&idAccelerometer=0&id35mm=0&idCamera=0&idCameraFlash=0&idVideoRecorder=0&idExpansionCard=0&idGPS=0&bWLAN=0&bEDGE=0&bGPRS=0&idBluetooth=0&bIR=0&bEmail=0&bWAP=0&bJava=0&idRadio=0&bMMS=0&idRingtones=0&sColor=&StandBy=0&TalkTime=0&sFreeText=Multi-touch
نقل قول:
بچه ها........هزینه به 400 تومان ارتقاء یافت...........نظرتون درباره ی htc mini hd چیه ؟.........مرسی
امیر جان به غیر از اچ تی سی مینی امنیا 2 هم گزینه خوبیه البته 10_20 تومن باید بزاری رو پولت ولی گزینه خوبیه
نقل قول:
دوستان من یه سوال دارم:
مثلا اگه الان امنیا 2 بخریم بعد که ویندوز سون اومد میتونیم اپدیت کنیم؟
راسی وین 7 کی میاد؟
روی امنیا اچدی وین 7 نصب کرده بودن اما قبلا تو خبرها گفته شده بوده که حداقل سیپیو 1 گیگ لازمه و کیبورد QWERTY کامل
تاریخشم تو همین سال 2010 هستش البته چند بار تاخیر خورد اگر اشتباه نکنم ولی بیشتر خبر از اکتبره
سلام اقا سروش......:11:نقل قول:
امیر جان به غیر از اچ تی سی مینی امنیا 2 هم گزینه خوبیه البته 10_20 تومن باید بزاری رو پولت ولی گزینه خوبیه
امروز رفتم نمايندگي htc اصفهان.......يارو ميگفت legend بگير........نظر شما چيه ؟
سروش جان ، اصلا به نظر تو اندرويد خوبه ؟ كار باهاش چطوريه؟ من تا حالا موبايل با سيستم عامل نداشتم:31:
ممنون ميشم راهنماييم كنيد:40:
يه 15 تا ديگه بزار روش Samsung I8000 بخر من كلي رضايت دارم ازش :46:نقل قول:
سلام.نقل قول:
اما تا اونجایی که من یادمه اون گوشی که تو بارسلون باهاش وین فون 7 رو معرفی کردن کیبورد که نداشت هیچ تازه میگن وین فون 7 فقط رو گوشیهایی نصب میشه که کاملا" تاچ باشه و کلیدی نداشته باشه.:11: