سلام دوستان من يه مشكلي دارم اين كزينه searchرو كه مي زنم بالا نمي ياد.كوشي رو ريست هم كردم ولي دوباره بالا نمياد.ممنون مي شم جواب بدين
Printable View
سلام دوستان من يه مشكلي دارم اين كزينه searchرو كه مي زنم بالا نمي ياد.كوشي رو ريست هم كردم ولي دوباره بالا نمياد.ممنون مي شم جواب بدين
نمی دونم خلاف قوانینه یا نه؟
می خواستم چند جای معتبر برای آپگرید معرفی در تهران معرفی کنید چون اصلا از موبایل فروشی ها خبر ندارم؟ (علائدین چطوره؟)
طبقه اول پاساژ ایرانیان نبش میدان ولیعصر ....
من خودم گوشیمو بردم اونجا آپدیت کرد ....
من فایل های آپدیت واسه ورژن 4.08 موزیکو دارم هرکسی میخواد پیفام خصوصی بده آدرس بدم سی دی بیاره براش رایت کنم!
خیلی ممنون درست شدنقل قول:
یه نرم افزار می خواستم برای بالا برندن صدا همچین نرم افزاری اگه هست ممنون میشم برام بزارید
سلام
من یک گوشی N73 موزیکال خریدم که می خواستم منوی آن را فارسی کنم و آنتی ویروس و فایروال روی آن نصب کنم و همچنین بتوانم sms فارسی تایپ کنم
تمام پستها را خواندم ولی هیچکدام کامل نیست و اغلب کد فعال سازی ندارد
اگه امکان دارد من را راهنمایی کنید
با تشکر
شمتا میتونی ببری بیرون گوشیتو فارسی کنن .... فکر کنم 1000 یا 2000 تومن میگیرن زبان فارسی رو به گوشیت اضافه میکنن ....
در مورد آنتی ویروس هم شما میتونی با مراجعه به کلوپ برنامه های کاربردی در همین فروم آنتی ویروس خودتونو دانلود و نصب کنید .....
بردم عزیز جاننقل قول:
گفتند فارسی کردن گوشی 15 هزار تومان هزینه اش می شه؟؟؟ که برای من کمی زیاده؟ گفتم شاید از این طریق خودم بتوانم خودم انجامش بدم:41::41: :41: :10::10:
نقل قول:بالا خره کدوم قیمت درسته ؟:41:نقل قول:
این قیمت فقط تو تهران است یا جاهای دیگه هم همینجوریه؟
من شنیدم اگه فارسیش کنی برای سیستمش مشکل پیش میاد ؟ درسته یا نه؟:8:
نه دوست من هیچ مشکلی نداره .....
در مورد قیمت هم من هفته پیش بردم این کا رو کردن و 2000 طرف گرفت و زبان فارسی رو به گوشی اضافه کرد ....
سلام به همه
من کلا با شبکه مشکل دارم.وقتی ساعت موبایلم رو می گذارم روی حالت auto-update با شبکه update نمی شه و ساعتش عقب می افته. cell info گوشیم هم update نمیشه به نظر شما مشکل از گوشیم هست یا سیم کارتم؟
سلام
ایول بحث دوستان در مورد این گوشی با حال ,من می خواستم بدونم در حال حاضر قیمت این گوشی چنده؟(اصل)
با تشکر
320 تا 330 تومن گارانتی نیا .....
یادش بخیر یه روز 700 تومن بود...
سلام
چند سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
1 _ من دیروز مخ بابایی رو زدم و رفتم ان 73 موزیکال سیاه رنگ خریدم نمیدونم اصلا مدلش چیه این گوشی خوبه؟
2 _ ورژن سیمبیان گوشیم چنده ؟
3 _ جاوا بهش میخوره؟
4 _ قیمت همراه اول چنده ؟ یارو به من 50 تومان انداختش با پیش شماره 901 ؟
5 _ میشه بازی توی این گوشی که خریدم ریختش؟
6 _ راستی دفترچه تلفن گوشی کجاست؟
ممنونم
خلاصه تاپیک رو از پست دوم دانلود کن تقریبا به پاسخ همه سوالات میرسی.نقل قول:
بازی هم خودت باید نصب کنی فقط باید حواست باشه که به ورژن گوشیت مطابقت داشته باشه.
نمیدونم چرا این چند روز همش چیزای عجیب غریب میشنوم !!!!!!!
یکی بهم گفت که قاب ژله ای دکمه های گوشی رو خراب میکنه؟ می خواستم بدونم که حرفش درسته یانه؟:13::13:
سلام :20:نقل قول:
ممنونم سامان جون:10:
با تشکر:40:
1- دوست من خودت داری میگی N73 Music Edition بعد میگی مدلش چیه ... بله گوشیه خیلی خوبیه ....نقل قول:
2- Symbian S60v3 یا 9.1
3- بله اگه برنامه یا بازی جاوا دانلود کنی به راحتی روش نصب میشه .....
4- منظورتونو نفهمیدم .... اولاً توی ایران خطی که با 901 شروع بشه نداریم ..... این جدیدا پیش شمارشون 0910 هست ... اگه اعتباری هم که باشه 0919 هست ..... !!!!!!
5- بله هم جاوا میتونی و هم بازیهای سیمبین که فرمتشون sis هستند .....
6- دکمه Menu رو میزنی و بعد هم Contact
اقا میخواستم ببینم همراه اول که برای گوشیم خریدم درسته یا نه ؟
اخه فکر کنم قیمت گرون بهم دادش بهم 50 تومان داد شمارم هم اینه : 0911 -901 به نظرتون 50 تومان برا این خط زیاده؟
ویرایش : گوشی من فنلاندی هستش . تاپیکی هست که بازی هایی توش باشه که به این نوع از گوشی ها بخوره ؟
سامان چطور فارسی شده ؟نقل قول:
برنامه ای هستش که باید اونو فعال کنی یا جزو گزینه های زبانش
تو سیتینگ
فارسی اومده ؟
بله تا پیک بازی های ان گیج ورژن 2نقل قول:
و سیمبین 9.1
هست تو قسمت برنامه ها
علی جون این تاپیکی که شوما میگی من گفتم بازیهاش به گوشیم میخوره یا نه گفتن نه ...
تمامی برنامه های سیمبین 9.1نقل قول:
به همراه 80% برنامه های سیمبین 9.2
روی گوشی شما کار می کنه
بعلاوه اکثر برنامه ها و بازی های جاوا
-------------نقل قول:
تایید میشه.
شما می تونی در انجمن جستجو کنی و نحوه نصب بازی انگیج را تو گوشی N73 پیدا کنی .:11:
سلام
اینقدر اموزش ها قاطی پاتی هستش که ادم چیزی سر در نمیاره
اگه براتون ممکنه یکی بیاد توی یاهو مسنجر با ما اموزش بده ( اونی که ان 73 داره ) ... اخه اینجوری خیلی بهتره ...
ممنونم
سلام
من هر بازی یا تم یا هر چیز دیگه ای میخوام نصب کنم با این ارور مواجه میشه :
Unable to instal.گوشی من فنلاندیه . به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
فارسی ساز برای N73 اومده؟!!
یعنی ببری بیرون فارسی میکنند؟!!
من که جایی ندیدمنقل قول:
ولی فارسی ساز اس ام اس هست برنامه اش :31:
آره یکی از بچه ها گوشسشو فارسی کرده بودنقل قول:
ذوست من شما بایثد تم ها و برنامه های سیمبین اس 60نقل قول:
ورژن 3 رو نصب کنین
والا با این ارور مواجه میشین
کسی نمی تونه کمک کنه؟نقل قول:
---------------نقل قول:
از سه چیز می تونه باشه.
1- Firmware گوشیت که می تونی آپدیت کنی
2- از اوپراتور سیم کارتت مثل همراه اول که یک ماهی هست این مشکل را پیدا کرده.
3- از سیم کارت ایرانسل که اگر از این باشه شما اول تاریخ گوشیت را بر اساس کشور ایران و پایتخت تهران و تاریخ میلادی تنظیم کن و Auto Update را off کن بعد یک تماس با یک شماره ایرانسل بگیر و قطع کن و به همون شماره بگو با شما تماس بگیره و قطع کنه.
بعد می بینی که تاریخ و ساعت گوشیت تو تمام جاهای گوشیت تنظیم شده و پس و پیش نیست. البته اگر مشکل از سیم کارت ایرانسلت باشه این کار را انجام بده:11:
نرم افزار (SMS) اس ام اس فارسی جهت گوشی نوکیا ان 73 موزیک ادیشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://rapidshare.com/files/126792122/persian_farsi_sms.sis
ایدین جون واقعا دستت طلا توی یاهو مسنجر حسابی کمکم کردی و گوشیم درست شدش !
یک دنیا نه صد دنیا ممنون
شما با یاد ددن این کار به من به هزاران نفر یاد دادی ، زیرا فردا کسانی هستن که به این مشکل دچار میشن و اگه پستشون به من بخوره حتما کمکشون میکنم و ثوابش به شوما هم میرسه
واقعا ممنون
خواهش می کنم عزیزم
قابلی نداشت
سیم کارتم عادیه از همون قدیمی ها (نمی دونم اسمش چیه:31: مال مخابراته )نقل قول:
این firmware چی هست؟ از کجا می شه آپدیت کرد؟
Firmware ورژن سیستم عامل تو گوشیته.
بله سیم کارتت مال همراه اوله.
اگه می خوای مطمئن بشی یک سیم کارت ایرانسل بنداز توش و کارهایی که گفتم را انجام بده اگه درست شد می فهمی که از FirmWare گوشیت نیست و مشکل از اوپراتور همراه اوله
موفق باشی
کسی راه حلی در مورد تغییر زبان سریع از انگلیسی به فارسی(عربی) و بالعکس داره از روزی که اس اماس ها گرون شده باید با انگلیسی اسمها رو انتخاب کنم و بعد دوباره برم فارسی انتخاب کنم و اس ام اس رو بنویسم ،کلی الاف میشم
تو صفحه اس ام اس وقتی می خوای تایپ کنی کلید مداد گوشیت و بزن و همون جا زبان نوشتاریت را عوض کن :)
سلام
دوستان کسی در مورد این ورژن جدید که اومده خبر داره؟
چند صفحه اخیر رو خوندم چیزی در موردش نبود
اگر هم گوشیت مداد نداشت میتونی از دکمه # برای تغییر زبان استفاده کنی ....نقل قول: