مرسی جوان :31::31::31::31:نقل قول:
میگم من rsd رو از این لینک دانلود کردم فقط یه فایل اجرایی درش بود
شما اگه rsd همراه با درایوراش سراغ داری زحمتی بکش لینکش رو اینجا بزارکد:http://www.drmoto.net/files/RSD_LITE_3_2.zip
مرسی
Printable View
مرسی جوان :31::31::31::31:نقل قول:
میگم من rsd رو از این لینک دانلود کردم فقط یه فایل اجرایی درش بود
شما اگه rsd همراه با درایوراش سراغ داری زحمتی بکش لینکش رو اینجا بزارکد:http://www.drmoto.net/files/RSD_LITE_3_2.zip
مرسی
تو صفحات اول همین پست رو بگرد پیدا می کنی
مرسي يه فايل داريوهاش رو دانلود كردم زيپش 50 كيلوبايت بيشتر نبود همينه ديگه ؟
يه سوال تو پستاي قبل كرده بودم متاسفانه جواب سوالم رونگرفتم من شنيدم اگه گوشي كه سريالش چنج شده فلش بشه به سريال اصلي خودش برميگرده و گوشي از كار مي افته آيا الان هم كه مخابرات ديگه به سريال گوشي ها اهميت نميده اين مسئله هنوز وجود داره ؟
مرسي
نوچ
خیر
یو
نه
no
..
...
....
دوست من فولدر درایو های گوشی 135kb حجم داره !نقل قول:
والا من اين فايل رو از صفحه 25 هم تاپيك دانلود كردم يه نگاهي بندازيد نوشته بود درايوهاي A1200نقل قول:
شما میتونی به پست #1705 در صفحه ی 171 مراجعه کنینقل قول:
مرسي رفيق
تو صفحه 25 هم همين لينك بود
درست دانلود كردم
سلام دوستان...چه جوری میشه از طریق مودم گوشی a1200 به اینترنت وصل شد...منظورم gprs نیست...ممنون می شم کامل جواب بدین
سلام بروبچس
اقا هرچی بگم از این فریم ور جدید امین کمه
همین الان با n73 musical
کل صدا انداختم خوردش
دوربین بهتر شده
تنها مشکل نبودن بارکد ریدر است که با نصب جدا گانه حله
دستش درد نکنه
سرعتم ماه
رم 2 انداختم تا خرخره پره اخ نگفته:18::18::18::18::18::18:
دوستان دو فيريمور جديد فارسي راست به چپ درست شده و تا چند روز ديگه آپ ميشه اطلاعات بيشتر و دريافت فيريمور
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=44946
avril
سلام من رضا هستم یک مشکل واسم پیش امده خوهاش میکنم کمکم کنید .من کل تایپهارو خوندم ولی هیچ کودوم مشکل من و نداشتن !!!!!!!!.کمممممممممممکککککک
AVRIL
سلام خسته نباشین .من یک مشکل دارم اگه بتونین کمکم کنیید .اقا امدم تم بزنم نشد چندبار امتحان کردم بازم نشد گوشی روRestart
کردم دیگه بالا :20:نمیاد گوشی رو وصل میکنم به کامپوتر نشونم نمیده تورو جونه هرکیکه دوست دارین راهنمایم کنید و زود جواب بدین :40:. من کل تایپهارو خوندم ولی هیچ کودوم مشکل من و نداشتن !!!!!!!!.کمممممممممممکککککک:19:
اولا اگه تا حالا اپگرید نکرده باشی باید شانس بیاری که گوشی رو حالت usb باشه
بعد دکمه vr و پاور رو با هم فشار بده تا صفحه قرمز روشن شه به کامپیوتر وصل کن اگه شناخت که هیچ فلش کن درست میشه ولی اگه وصل نشد ..................... افتادی تو خرج
سلام مرسی از راهنمایتون.اگه میشه 24xp30 firmware لینکشو بزارین .اقا firmware اصلی گوشی رو میشه پیدا کرد !!!
عزیزم اینجا رو یه نگاه بنداز فقط روی ردهی fw ها دقت کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت موبایلستان باز نمیشه .شما هم این مشکلو دارید؟ یا ایراد از اینترنت من.می خوام ببینم فریمور امین تو فروشگاه هست یا نه
واسه منم باز نمیشه نمیدونم چه بلایی سرش اومده
اههههههههههههههههههه این همه منتظر فریمور فارسی شدیم حالا سایت منتفی شد
سلام مرسی از لینک firmware :40:. هاجی پس این FW فارسی چی شد مردیم باممممم:20: اگه کسی پیداش کرد ....:12:
salam va dorood be doostane aziz
man taze be jame bachchehaye ein site peyvastam va ba rahnamaeihaye dooste geramei A.farokhzad
firmware a1200 khodamo avaz kardam va be chanta moshkele bar khordam ke taghazaye komak daram
bad az flash gooshe antene gooshe ghat shod be ezafeye kar nakardane message,keypad,va menu
goftam ehtemalan flash khoob anjam nashode . oomadam 2bare flash konam ke vasataye khar gir kard va
alan gooshe bala nemeyad lotfan mano rahnamaee koneed
mer30e
سلام به همه دوستان a1200 ی ، می دونم بحث فریمور خز شد .اما مجبورم چون a1200e مظلوم واقع شده ومنم a1200e ی هستم .
به دلیل نبود حوصله زیاد:
1- بهترین فریم .ور این گوشی چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ومشخصاتش را هم به فارسی قرار بدید.:31::31::31:
2- اگه می شه برنامه نصب pkg و linloder رو جون من قــــــــــــــــــــــــ ــرار بدید:11::11::11: .
لازم به ذکر است من صفحه 103 رو خوندم.
:40:
md64 آصلا نگران نبلش !دوباره فلش کن!ببین گوشی به حالت بوت میره یا نه
soltan2000 شما هم به سایت mobilestan.net مراجعه کن .اون جا برای گوشی شما 2 تا فریمور amin extereme elite و amin persian gulf ریلیز شده .2 فریمور جدید که یکیش فارسی هست هم قرار بوده تا امروز تو فروشگاه سایت قرار بگیره برای خرید.ولی فعلا که سایت مشکل پیدا کرده .باز نمیشه.ولی من پیشنهاد می کنم 2 فریمور جدید رو از سایت خریداری کن
یه سوال دارم، کسی از دوستان میدونه که این گوشی رو کجای تبریز میتونند تعمیر کنند، چون گوشی رو به کامپیوتری که پورت یو اس پیش اشکال داشت انداختم، سوخت.
اگه کسی نقشه شماتیک هم داشته باشه ممنون میشم.
با عرض تشکر منتظر جواب هستم.
تورور خدا راهنمایی کنید ، سایت موبایلستانم یه 3-2 روزی هست جواب نمیده. نمیدونم مشکل اینترنته یا سایت موبایلستان یا کامپیوتر من.
با عرض تشکر منتظر جواب هستم.:10::10:
ببر پاساژ کویتی شاید مشکلت حل شدنقل قول:
سلام ملت فرم ور جدید امین س امد
کد:http://www.mediafire.com/?ajwgdn4tgnc
فکر می کنم از این فرم ور بهتر پیدا نکنید
قبلیش محشر بود اینو دارم دان می کنم تا عوضش کنم
برای a1200r هستش
میشه منبع رو بگی دوست عزیز سایت موبایلستان که خرابه!!فریمور امین رو از کجا اوردی
با سلام. به تازگي يك a1200 خريدم كه ورژن فيرم ويرش R541_G_11.56.11R هستش و هرگونه تلاش من جهت استفاده از mpkg با شكست مواجه شده. راهنمايي كنيد كه كدام فيرم وير را براي فلش كردن گوشي خود انتخاب كنم كه كارايي خوب و امكان نصب pkg ها و ... را داشته باشد؟ در صورت امكان لينكهاي صحيح و تست شده جديد نرم افزارهاي لازم و همچنين خود فيرم وير را برايم قرار دهيد تا هم من و هم شايد دوستاني كه مثل من مشكل دارند از لطف شما بهرمند شوند.
با تشكر
e نه دیگه یه فرقی بین ومن و شما هست دیگه:5::5::5::5::5:
شوخی کردم بابا به دل نگیر:27::27:
سایت
کد:www.motorolafans.com
امین فقط بخاطر wow کردن کاربران امریکایی سایت موتورولا فنس تند تند فرم ور می ده بازار
خبری از فارسی شدن هم نیست
یک پاش موبایلستانه که فکر کنم ..... بعدا می گم
دو پایه دیگش موتورولا فنس که فقط سر کل کل با شرکت موتورولا و نشون دادن برتری ایرانیا در تمام رشته ها(فلش گوشی)
کاربران تمام دنیا که از a1200 استفاده می کنن رو کف بر کرده
اول
1.el dura
2.elit
3.monster pack
که این لینک دادم مال monsterpack هستش که زیاد برتری نسبت به elit نداره فقط فکر کنم صداش بهتره
و قشنگیش اگرنه من elit رو ترجیه می دم .دیشب فرم ور گوشیم رو از elit به monsterpack تغییر دادم
اینم از فریمور جدید a1200
نه واقعا زور زدی بابا (توهین نباشه)نقل قول:
این فرم ور امین یکی از اولین های ساخت امینه که بدترین سرعت و صدا رو داره که اقای mr next
برداشته ادیت کرده. خود فرم ور بدرد نخوره چی برسه تازه ادیت شده
فرم ور EE امین بهترینه
جدیده(monsterpack) که اومده اصلا تعریف نداره گوشی تند تند خاموش میشه
واقعا که راح تو خونتون نشستیپ لمدادی به صندلی فکر میکنی همه ی کارا راحتهنقل قول:
شما اصلا فکر کردی که دانلود لایبری های جدید با حجم 26 مگ و بعدش ادیت پچ و اپلود فایلی با حجم 50 مگ چقدر حوصله میخواد
هر چند که توقع زیادی ازتون نداشتم هر چی باشه ایرانی هستیم
واقعا که با این کارتون ادم رو دلسرد میکنید
اولا فریمور امین باطری نگه نمیداشت این یکی حداقل 3 روز باطری نگه میداره
دوما مشکل تاخیر در برقراری تماس که در ورژن امین جان بوده حل شده
سوما در ورژن امین برای انتخاب رینگ تون با مشکل روبرو بودید که اونم حل شده
در ضمن این سرعتی هم که گفتی افتضاحه تو این فریمور عالیه
فقط صداش صدای اورجینال خود گوشیه که اونم به راحتی با قرار دادن فایل صدا در پریلود قابل حل هستش
یه چیز دیگه mr_next خودم هستم
و .................
موفق باشی
bye
سلام به دوستای باحالم ببخشید چن روز نبودم !
به نظرم این فریمور rozysara عزیزم خوبه و فقط امکانات فلیپ بسته ی persian golf رو نداره که بده و من به داشتن دوستی مثه rozysara افتخار میکنم که زحمت ادیت کردن لایبری های 26 مگی رو کشیدن
N340 جان میشه بیشتر دز مورد monsterpack توضیح بدی ؟
راستی کسی نمیدونه موبایلستان چرا اینجوری شده؟
ورود HAMD64 هم به جمعمون خوشامد میگم
*از دوستان خواهش میکنم بحث های بچه گانه نکنن *
اما این فریمور امکانات فلیپ بسته را نیز دارا میباشد یعنی تمام امکانات الدورادو را دارد { contacts * recent calls *realone player * camera *turn on }
در ضمن ایرادات اون فریمور را نیز برطرف کردم
موفق باشید
من واقعا عذر می خوام اگه کسی رو رنجوندم
اولا:من خودم طراح وب هستم وبرنامه نویس و کارای شکستن قفل نرم افزار هارو انجام میدم
می دونم چه رنجی داره
دوما:اگه باگ های Eldura do حل شده خوبه و عالیه(فرم ور قشنگه با امکاناتی هستش)
سوما:شما اگه E Elit امین اس را نگرفتی هتمن بگیر که داشته باشی و استفاده کنی به تجربت اضافه می کنه
چهارما: monsterpack فرم ور جدید امی اس هستش که خیلی قشنگه نصبش کردم ولی باگ زیاد داشت
گوشی تند تند ریستارت می شد و چند تا باگ دیگه هم داشت
امروز بعد از اپگرد کردن و ارتقاع به monsterpack دوباره به EElit برگشتم صداش عالیه با 3250 وn73 موزیکال کل انداختم خوردشون
پنجم:وقتی صدا از داخل فرم ور زیاد میشه ولتاژ بیشتری به باند میرسه و صدا واقعا زیاد میشه و بعد از فرم ور وبا نرم افزار صدا بی کیفیت زیاد میشه
ششم:موبایلستان با )-----------( با هم قطع شدن احتمالا در حال بروز رسانی عظیمی هستند شاید هم
هک شدن (که احتمال نداره)
هفتم:من خودم تا 10 روز پیش dial up داشتم الان adsl دارم خیلی راحتم به شما پیش نهاد می کنم بگیرید
با
کد:www.irtci.org
براي بار دوم از دوستان مطلع خواهش ميكنم 2 دقيقه وقت بذارن و به سوال من جواب بدن:
با سلام. به تازگي يك a1200 خريدم كه ورژن فيرم ويرش R541_G_11.56.11R هستش و هرگونه تلاش من جهت استفاده از mpkg با شكست مواجه شده. راهنمايي كنيد كه كدام فيرم وير را براي فلش كردن گوشي خود انتخاب كنم كه كارايي خوب و امكان نصب pkg ها و ... را داشته باشد؟ در صورت امكان لينكهاي صحيح و تست شده جديد نرم افزارهاي لازم و همچنين خود فيرم وير را برايم قرار دهيد تا هم من و هم شايد دوستاني كه مثل من مشكل دارند از لطف شما بهرمند شوند.
با تشكر
نقل قول:
اولا من خودم از فریمور ee قبلا استفاده میکردم که الان بال این یکی ورژا اپ کردم خیلی بهتره امکاناتش قابل مقایسه نیست
دوما این فریمور مونستر پک که میگی منم ازش استفاده کردم باید بگم اولین فریمور امین هستش و مال 7 ماه پیشه و صداش زیاد بود اما بسیار بی کیفیت اما اگه شما میخوای به راحتی میتونی فایل صدای این گوشی رو استخراج . ازش استفاده کنی ولی به نظر من فایل صدای ee از همه بهتره
موفق باشی
گوشی شما از نوع a1200e هستش که به نظر من میتونی با فریمور الدورادو امین برای این ورژن استفاده کنی اما باگ زیاد اره به هر حال میتونی از سایر فریمور های a1200e استفاده کنینقل قول: