نوشته شده توسط 3jokes_x  
اون سه هسته ای ها مال یه شرکت دیگه هستند. (AMD) در نتیجه چون تکنولوژی هاشون فرق می کنه، نمی شه گفت سه هسته ای AMD حتما از دو هسته ای اینتل بهتره. (فقط موضوع تعداد هسته ها مطرح نیست) من توی چند تا مقاله از سایت های معروف خوندم که E7200 دو هسته ای اینتل، در خیلی از کارها از 3 هسته ای AMD Phenom X3 8450 سریعتره. ولی برای اطمینان خودت سرچ کن. فقط به حرف فروشنده ها اهمیت نده. چون ما معمولا عادت داریم ار همان جایی که کامپیوتر رو می خریم می پرسیم کدوم بهتره؟ و طرف هم هر کدام که سود بیشتری براش داشته باشه بهمون معرفی می کنه. در نتیجه بهترین کار اینه که توی اینترنت بگردی... زیاد هم نگران زبان انگلیسی نباش، اکثر سایت هایی که پردازنده های مختلف رو با هم مقایسه می کنند، نمودارهای مقایسه ای برای این کار دارند.
معمولا هم این طور نیست که یه پردازنده از همه جهات از دیگری برتر باشه، توی برخی زمینه ها یکی بهتره و توی برخی زمینه ها دیگری. به عنوان مثال توی کارهای محاسباتی صرف، پردازنده سه هسته ای بهتر عمل می کنه ولی توی کارهای سه بعدی (مثل کار با 3DMAX یا بازی ها) E7200 بهتره.
نظر شخصی من: پردازنده های 3 هسته ای، اصولا باید از هر نظر بهتر از 2 هسته ای ها باشن... ولی الان این اتفاق نیفتاده... الان این پردازنده 3 هسته ای به زور با E7200 رقابت می کنه... توی بعضی زمینه ها بهتره و توی بعضی کارها ضعیف تره. این یعنی خودت اختلاف کیفیت محصول رو حدس بزن! این دو هسته ای اینتل اونفدر تکنولوژیش نسبت به اون سه هسته ای که نام بردم بالاتره که در حد اون سه هسته ای شرکت AMD (اگر نگیم بهتر از اون) کار می کنه.
تست های زیادی توی سایت های مختلف انجام شده ولی به نظر من چیزی که طرفداران AMD با افتخار اعلام می کنند (قابلیت رقابت سه هسته ای ها با E7200) نشان دهنده عمق فاجعه است! مثل اینه که کشتی گیر وزن 200 کیلوگرم بیاد با کشتی گیر وزن 100 کیلوگرم کشتی بگیره و بعد هم با افتخار اعلام کنه مساوی شدیم!
نتیجه سرچ من این بود:
توی نرم افزارهای سه بعدی E7200 چهل درصد بهتر عمل می کنه.
توی نرم افزارهای محاسباتی مثل نرم افزارهای مهندسی Phenom x3 8450 چهل درصد بهتر عمل می کنه. 
نکته دیگه اینکه پردازنده E7200 به راحتی و توسط یه شحص ناوارد تا 3 گیگاهرتز اورکلاک می شه و با اورکلاک حرفه ای تا 3.8 گیگاهرتز هم می ره. ولی Phenom X3 8450 حداکثر تا 2.4 گیگاهرتز اورکلاک می شه. در نتیجه در صورت اورکلاک هر دو پردازنده برتری E7200 قطعی می شه.
پردازنده E7200 از نسل جدیدتر 45 نانومتری هست ولی سه هسته ای که نام بردم 65 نانومتری.
البته سه هسته ای AMD بیست-سی تومان هم گرون تره.
منبع: legionhardware.com
نتبجه سرچ دوم خیلی عجیب بود:
کد:
	کد:

http://www.pcper.com/article.php?aid=550&type=expertاینجا
  نوشته پردازنده های 3 هسته ای در واقع پردازنده های 4 هسته ای هستند که یکی از هسته هاشون غیر فعال شده و دلیل غیر فعال کردن یک هسته شاید این باشه که اول AMD پردازنده های 4 هسته ای تولید کرده و بعد توی تست کنترل کیفیت تعداد زیادی از این پردازنده ها با مشکلی مواجه شدند و یکی از هسته هاشون ایراد داشته و برای اینکه مجبور نشه همه این پردازنده ها رو دور بریزه اون هسته مشکل دار رو غیر فعال کرده و سری سه هسته ای ها رو به بازار عرضه کرده.
البته این ممکنه فقط یه شایعه باشه و شرکت AMD در باره اینکه آیا این سه هسته ای ها، در واقع همون 4 هسته ای منهای یک هستند یا نه سکوت کرده. ولی مساوی بودن تعداد ترانزیستورهای استفاده شده در سه هسته ای ها با چهارهسته ای های AMD این شک رو به وجود آورده.