سلام دوستان
بعد از فراعت از تحصیل دانشگاه چقدر فرصت واسه معرفی داریم ؟
ممنون .
سلام دوستان
بعد از فراعت از تحصیل دانشگاه چقدر فرصت واسه معرفی داریم ؟
ممنون .
آقایون من دانشجو هستم.میخوام واسه مسافرت خارج کشور گذر نامه بگیرم.حاضرم هر چقدر هم که بخوان وثیقه بذارم.آیا نظام وظیفه اجازه خروج میده؟
چرا پست اول فقط بیماریهارو نوشته؟؟؟
اگه زیارتی باشه میده ( عراق، سوریه، عربستان )نقل قول:
هیچ راهی نداره واسه کشورهای سیاحتی(ترکیه،امارات) گذرنامه گرفت؟اصلاً امکانش هست؟نقل قول:
من کارت ملی ندارم ولی شماره شناسنامم همون شماره ملی مه....
مشکلی پیش نمیاد؟
ای ایها الناسنقل قول:
کسی به ما کمک نمیکنه؟!
سلام...ميدونم سوالم تكراريه اما من تاپيكو قاطي پاتي خوندم نفهميدم چي شد!:31:
من كه متولد تير 1370 ام و اسال سال دوم كنكور دادنم بود قضيه سربازيم چطور ميشه الان.؟بايد الان اين دفترچه هه رو پر كنم؟:31:
سلام
قانون های جدید معافی رو کجا میشه پیدا کرد به جز دفترچه :31:
سلام.نقل قول:
شش ماه !
نقل قول:
یکی هم جواب به ما بده
میتونی به بهانه امتحان تافل و GRE از دانشگاه بخوای که معرفیت کنه وزارت علوم و بری پاس بگیری، ولی زمانیکه ما دانشجو بودیم، حدود 2 سال پیش اون مسئول بخش آموزش دانشگاه گفت چون دیگه این امتحانات تو ایران برگزار میشه معرفی نامه نمیدیمنقل قول:
حالا میتونی بری بپرسی باز...
---------- Post added at 08:30 AM ---------- Previous post was at 08:29 AM ----------
از این زیرنقل قول:
کد:http://police.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55
دوستان من اگه حین خدمت دانشگاه آزاد یا علمی کاربردی قبول شم میزارن برم؟
نه منم اون موقع کارت ملی نداشتم گیر ندادن ! ولی حتمآ برو واسه گرفتن کارت ملی اقدام کن موقع ثبت نام دانشگاه لازم میشه !نقل قول:
یعنی میتونم بهت بگم شانس بیاری تا حالا غیبت نخورده باشی !نقل قول:
هر چه سریعتر دفترچه رو بگیر و کاراشو انجام بده !
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
بله مانعی نداره البته یه شرط داره و اون نداشتن غیبت موقع اعزام به خدمت هستش ..نقل قول:
توی قسمتی که خودمون باید پرکنیم+قسمت معاینه جای چسبوندن عکس داره
اونجا باید خودم عکسمو بچسبونم؟ عکس 3در4 ؟
راستی برای گذرنامه جهت سفرهای زیارتی،باید اول برم نظام وظیفه؟نقل قول:
نه همونجا که واسه واکسن و معاینه میری همونجا خودشون عکسو میچسبونن و مهر میزنن روش !نقل قول:
اندازشم 3*2 هست ولی اگه عکس سه در جهار داری دورشو با قیچی یه کم کوچیک کن تا اندازه 3*2 بشه !
البته زیاد رو این موارد حساس نیستن سه در چهار هم ببری مشکلی پیش نمیاد !
تو اون صفحه ی اولی که مشخصات خودم رو نوشتم هم باید عکس بچسبونم اونجام اونا میچسبونن؟نقل قول:
نه همونجا که واسه واکسن و معاینه میری همونجا خودشون عکسو میچسبونن و مهر میزنن روش !
اندازشم 3*2 هست ولی اگه عکس سه در جهار داری دورشو با قیچی یه کم کوچیک کن تا اندازه 3*2 بشه !
البته زیاد رو این موارد حساس نیستن سه در چهار هم ببری مشکلی پیش نمیاد !
پ.ن:تو یاهو ادت کردم
آهان. نه اونجا رو خودت باید عکس بزنی !:46:نقل قول:
3*4 بچسبونم؟؟ با چی بچسبونم؟ منگنه؟نقل قول:
آهان. نه اونجا رو خودت باید عکس بزنی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دو در سه باشه بهتره ! ولی سه در چهار هم اگه جا بشه روی برگه مشکلی نداره ! با چسب هم بچسبونش !نقل قول:
غیر از این عکسایی که میچسبونی وقتی میری پلیس +10 یه قطعه عکس دو در سه هم ببر ... واسه اسکن میخوان ...
آره مطمئنم.نقل قول:
سلام ارسلان جان.نقل قول:
طبق این من 18 دی 89 اعزامم هست. تا کی وقت دارم دفترچه بفرستم و اگه نفرستم غیبت می خورم؟
اگر هم بفرستم و دانشگاه قبول بشم، باید خودم کاری بکنم برای اعزام نشدن یا دانشگاه ردیفش می کنه؟
ضمن این که تو دفترچه نوشته کسایی که متولد نیمه دوم سال هستن و اعزامشون هم نیمه دمومه سساله،(من 1 مهر 70 هستم و اعزامم هم نمیمه دومه) می تونن تا 18 مهر سال بعد اعزام (یعنی 18 مهر 90 برای من) اعزامشون رو عقب بندازن. خب باید برای این کار چیکار کنم؟
سلام ميدونم ولي وقت و حوصله رفتن به اين اماکنم ندارم!مدرسه هم جواب درست و حسابي نميدند!نقل قول:
اگه متن نوشته ها رو خونده باشي گفتم يه داداش بزرگتر دارم که اون در زمان خودش ميتونسته از کفالت استفاده کنه که حالا به دلايلي از برادر شهيد استفاده کرده و چون از من بزرگتره نميشه من از کفالت استفاده کنم!
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
سلام دوستان خواهش ميکن با تجربه ها يک جواب منطقي به ما هم بدند!نقل قول:
خواهش مکينم بابا!
فکر کنم خود دانشگاه پروندتو واسه نظام وظیفه میفرسته یعنی لازم نیس تو کاری بکنینقل قول:
اگر هم بفرستم و دانشگاه قبول بشم، باید خودم کاری بکنم برای اعزام نشدن یا دانشگاه ردیفش می کنه؟
-----------------------------
امروز بالاخره همه کارای دفترچه رو کردم بردم پلیس +10 توی کامپیوترش وارد کرد و یه رسید بهم داد...
دیگه کار دیگه ای که نباید بکنم؟چیزی رو نباید پست کنم؟
بعد این رسید رو که بهم داد دفترچه رو هم بهم پس داد.نباید دفترچه رو ازم میگرفت؟
بعد از خانومه پرسیدم من غیبت خوردم یا نه؟ گفت 1 سال غیبت خوردی:18: فکر کنم چیزی حالیش نبود!!من 1 سال غیبت خوردم؟
28 مرداد 70
بچه ها یک سوال دارم ، خواهشا مثل قبل با شاید و اینا جواب ندید.
نیمه دوم سال 70 مشمول هست ؟ اگه هست تا کی وقت دارم دفترچه رو پست کنم ؟
هنوز نه. ولی تا 1 ماه قبل از مشمول شدنش باید اقدام کنهنقل قول:
نه فقط منتظر باش حدودآ دو سه هفته دیگه برگ اعزام میاد در خونه !نقل قول:
نه ... واسه شیشه پاک کردن خوبه !:31:نقل قول:
بعد این رسید رو که بهم داد دفترچه رو هم بهم پس داد.نباید دفترچه رو ازم میگرفت؟
0نقل قول:
بعد از خانومه پرسیدم من غیبت خوردم یا نه؟ گفت 1 سال غیبت خوردی:18: فکر کنم چیزی حالیش نبود!!من 1 سال غیبت خوردم؟
28 مرداد 7
به قول بچه ها گفتنی go خورد ! :31:جدی نگیر !:27:
سلام دوستان
من امروز رفتم که تاریخ اعزامم رو یک دوره بندازم عقب. ولی هر چی بالا و پایین رفتم گفتن ما اصلا همچین قانونی نداریم!!!
حتی رفتم پیش خود ریاست ولی اونم همین حرف رو زد. گفت باید نامه از دانشگاه بیاری که قبول شدی یا برای معافیت کفالت اقدام کرده باشی تا بتونیم تاریخت رو یک ماه بندازیم عقب. ولی همونجا بودن افرادی که تاریخشون رو عقب انداخته بودن.
حالا این قانونی یا چیزی که ثبت شده باشه داره یا بستگی به این داره که طرف عشقش بکشه یا نه؟
6/1 اعزام هستم.
6/15 نتایج نهایی دانشگاه ها میاد که قبول میشم.
7/11 شامل معافیت کفالت میشم.
غیبت ندارم.
تا حالا هم تاریخم رو عقب ننداختم.
یک ماه هم بندازم عقب اوکی هست.
چه کنم؟
اره طرف اگه عشقش بکشه میتونه عقب بیندازد.می دونی دوست عزیز این کارا تمومش پارتی بازیه اگه یه آشنا داشته باشی کارت درست میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درضمن اگه میخوای ومیشه هر چه سریعتر تا این قانون های جدید نظام وظیفه نیومده برای معافیت کفالت اقدام کن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخیش راحت شدم خدمتم تموم شد دوهفته دیگه هم کارت پایان خدمتمه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اگه دانشگاه قبول شدیم باید این ربگ رو چیکار بکنیم؟!نقل قول:
نه فقط منتظر باش حدودآ دو سه هفته دیگه برگ اعزام میاد در خونه !
-----------------------------------------------------------------------
من 18 دی 89 اعزامم هست. تا کی وقت دارم دفترچه بفرستم و اگه نفرستم غیبت می خورم؟
ضمن این که تو دفترچه نوشته کسایی که متولد نیمه دوم سال هستن و اعزامشون هم نیمه دمومه سساله،(من 1 مهر 70 هستم و اعزامم هم نمیمه دومه) می تونن تا 18 مهر سال بعد اعزام (یعنی 18 مهر 90 برای من) اعزامشون رو عقب بندازن. خب باید برای این کار چیکار کنم؟
فکر کنم هیچی...خود دانشگاه به نظام وظیفه اطلاع میده و اعزامت لغو میشه.نقل قول:
بعد اگه دانشگاه قبول شدیم باید این ربگ رو چیکار بکنیم؟!
من 18 مهر امسال اعزامم.الان میخام یه رشته تو دانشگاه بین المللی انتخاب کنم.حالا با توجه به این که نتایج دانشگاه بین المللی اواخر دی اعلام میشه این 4 ماه باید برم خدمت بعد ترخیص بشم؟یا دانشگاه برای این مدت کاری میکنه؟
اگر هم دانشگاه کاری نمیکنه راه دیگه ای نداره؟
میتونی بری نظام وظیفه یه دو ماهی عقب بندازی، باید بدو بدو بکنی تا بشهنقل قول:
اگه نشد میری بعدش که دانشگاه قبول شدی ترخیص میشی
سلام دوستان خواهش ميکنم يکي به اين پست شماره #1904 جواب بده!
از يکي از اقوام پرسيدم ميگه بايد بري سربازي خواهش ميکنم جواب بدين ديگه دارم ديوونه ميشم يک بار ديگه اينجا متن رو قرار ميدم شايد يکي دلش به حال ما سوخت!
سلام بر همگی دوستان!
من متولید 8/6/70 هستم و در حال حاظر در پیش دانشگاهی به سر میبرم!
راستشو بخواین من سومم رو یک سال و نیم افتادم و در دی ماه سال پیش وارد پیش دانشگاهی شدم و تا شهریور امسال چند تا واحد عقب مونده دارم که باید پاس بشه!
حالا سوال من اینجاست که وضعیت سربازی من چه جوریاست؟آیا من میتونم کنکور سال دیگه و سال بعدتر رو امتحان بدم؟
اگه برا شهریور انتخاب واحد نکنم چی میشه؟!(پیش دانشگاهی و واحدای عقب مونده از ترم یک و دو رو میگم چون اخه من دی وارد پیش شدم برا همین از ترم اولش همه رو تجدید شدم!)
سوال دومم اینه که من برادر شهید هستم و برادر بزرگتری هم دارم هر دو مون هم که بالای 18 هستیم. پدرم فوت کرده و مادر پیری هم دارم داداشم از روی اجبار از طریق برادر شهید معاف شده در حالی که میتونسته کفالت بشه تا من از برادر شهید استفاده کنم!
ولی حالا اون این کار رو کرده دیگه من هیچ راهی ندارم! سوال من اینه که واقعا من راه دیگه ای ندارم؟(از چپ و راست برام میباره الهی تو را شکر)!
اگه پیشنهادی ترفندی چیزی به نظرتون رسید خبرم کنید؟!
سلام دوستان بار چهارمه که دارم ميگم يکي به منم کمک کنه ولي انگار يتيما واقعا يتيمند وهيچ کسي رو دارند!
به خدا بار پيجم يا شيشمه ولي هيچ کس به من جواب نميده انگار!
بیشتر از دو ماه نمیشه؟نقل قول:
درسته بالاخره باید برم ولی آدم زورش میاد واسه 3-4 ماه بره سربازی دوباره برگرده.:31:
سلام دوست عزیزنقل قول:
بهترین کار اینه که زنگ بزنی به مرکز مشاوره سازمان وظیفه همه چی رو خوب بپرس . انصافا خوب جواب می دن.
شماره : 73941739 و 73941735 . ساعات پاسخگویی صبح از ساعت 7 تا 13:30 بعد اظهر 14:30 تا 18
فقط ممکن زیاد اشغال باشه بگیر تا بلاخره بر دارن.
موفق باشی
چرا نمیشه، با پارتی همه کار میشه کرد، البته بستگی به حال اون کسی که کار راه میندازه هم دارهنقل قول:
سلام
من یه سوال از دوستان داشتم . من متولد 1354 هستم و مدرکم هم فوق لیسانسه که در سال 1379 گرفتم و از اون موقع هم بیخیال سربازی شدم ولی خوب قید پاسپورت و ... رو هم زده بودم .
حالا میخوام ببینم من اگر برم نظام وظیفه معاف میشم ؟ جریمه میشم ؟ سربازم ؟ الانم سن پدرم بالای 59 ساله و تک پسر هستم با دو خواهر که یکیشون ازدواج کرده .
ممنون
نقل قول:
ازدواج كردين دوست من..؟
متولدین 1354 اینارو معاف کردن که البته اونایی که نرفته بودن سربازی:31:نقل قول: