این مشکل برای فونت گوشی نیست بلکه مال فونت اپرا هستش و کاریش نمیشه کرد نا ورژن بعدی بیادنقل قول:
اگه بتونی firefox برای اون پیدا کنی میشه !
چون اون از فونت خود گوشی استفتده میکنه
راستی شما فئنت فارسی رو ریختی رو گوشی ؟
Printable View
این مشکل برای فونت گوشی نیست بلکه مال فونت اپرا هستش و کاریش نمیشه کرد نا ورژن بعدی بیادنقل قول:
اگه بتونی firefox برای اون پیدا کنی میشه !
چون اون از فونت خود گوشی استفتده میکنه
راستی شما فئنت فارسی رو ریختی رو گوشی ؟
ای دل تو خریداری نداری افسون شدیو یاری نداری نفرین به تو ای دل دل عاشق تو که گرمی بازاری نداری
manam movafegham.hichvaght hang nemikone
سلام .ميگم من وقتي از نرم افزار lcg jukebox استفاده مي كنم صداي آهنگ خيلي كمه گوشي شما هم اينطوريه؟
baraye didane tasavir besurate poshte sarham bayad folder ya har tasviri ra ke dar ekhtiar darid dakhele folder picture ruye memory ya ghushi copy konid.bad az tarighe picture gallery anhara tamasha konid
uni ke mige ziad hang mikone hatman ya az in chiza nadide ya ghablan NOKIA pit halabi dashte
دوست عزیز لطفا سعی کن فارسی بنویسی نه فینگیلیش
امکان داره دلیل هنگ برای کارت حافظش هم باشه برای خودم از این تقلبی 19 تومنی 1gb بود هی گوشی هنگ می کرد انداختمش دور
ممکنه cdaشما مال کشوری خاص باشه و اپ مخصوص همون کشورو رو گوشی بریزه برا انکه بدونی گوشی مال کجاست تو سایتی که میزارام برو ببین cdaگوشیت برا کداو کشوره
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو این سایت رفتم ولی CDA من هیچ کدوم از اینها نبود؟؟؟؟؟چرا؟؟؟
CDA:162007/2 R6D23این تو موبایلم هست؟شما نگاه کنی ببین هست یا نه؟
ممنون می شم.منتطر جوابتون هستم
شما باید دنبال این قسمت از کد باشی: 162007/2نقل قول:
بنظر من حضرت والا بهتره که نهایت ادب و احترام خودتون رو به برو بچه های این انجمن حفظ کنند و نیز بهتر از آن اینکه بد نیست به امتیاز دوستان توجه کنند مخصوصا امیرخان و متاپکس اگه تازه وارد بودند نوشته نمی شد داره خودمونی می شه و یا اگه نباشه جاش خالیه !!!من که مدتهاست دراین انجمن عضو هستم هنز به این درجه نرسیدم /ضمنا هرکسی دارای احترامی هستش حتی کسی که تازه یه دقیقه هست وارد این انجمن شده و یا کسی که تازه p990i خریده وحتی کسی که عضو هست و سالی یکبار پست می زنه !!! نوشته های شما نشانه شخصیتتان هست پس شخصیت خودرا حفظ کنیدوبرای اینکه وقت انجمن و دوستان و اعضاء اونرو نگیرین پست های قبلیرو چک کنین بعدا سوال بپرسین / بابت این پاسخمم هم از همه دوستان و اعضاء بویژه متاپکس و امیرخان عزیزم عذرخواهی می کنم /یا حق /بدرود.نقل قول:
================================
فریاد یک روزنامه نگار جوان
ببینید و نظر دهید و معرفی نمائید.
دوست عزیز نیازی به گشتن نیستش چون اگه دقت کنین بالای صفحه گزینه جستجو هستش فقط کافی عبارتی که می خواهید رو اونجا بنویسین اگه چند بار به نوع های مختلف امتحان کنین حتما جوابتونو پیدا می کنین /خودتو بزار جای متاپکس و امیر خان خدائی اگه تو یه جا یه سوالو صدبار ازت بپرسنو جواب بدی کفرت درنمی یاد؟!بنا نسبت شما و دیگر دوستان بعضی ها بخودشون حتی زحمت کارکردن با گوشیشونم نمی دن چون بعضی سوالات واقعا خیلی راحته فقط کافی یک کمی تو گوشی دقت کنن و بگردن امیرخان و متاپکس که نماینده p990i نیستند یا تو شرکت سونی اریکسون آموزش ندیدن که اونا فقط بیشتر از دیگران واسه گو.شیشون ارزش قائلن و و با کمی ور رفتن باهاش کارائیشو درک کردند./یه وقت دلخورنشینا قصد توهین به هیچ کدوم از شما دوستای گلمو نداشتم /یاحقنقل قول:
============================
فریاد یک روزنامه نگار جوان
ببینید و نظر دهید و معرفی نمائید
با سلام و درود / نرم افزارهایی که برای p990i نیازمندم درصورت موجودیت داشتن راهنمائیم نمائید با تشکر:
1) نرم افزاری مناسب برای قفل نمودن فایل ها و پوشه های شخصی (نرم افزارهای مختلفی از این انجمن که توسط دوستان گرامی جهت این کار گذاشته شده بود استفاده نمودم ولی اکثر آنها تک تک عکس ها و یا موزیک ها رو قفل می کرد نیازمند نرم افزاری هستم که مثلا فقط پوشه عکس رو قفل کنه و لازم نباشه که تک تک عکس هارو انتخاب نمود یعنی یک پوشه رو که توش امکان داره تعدادی عکس یا موزیک باشه رو قفل کنه یا اینکه بر فرض قسمت اس ام اس و یا قسمت های مختلف رو بشه قفل نمود)
2) نرم افزاری جهت منشی تلفنی (متاپکس عزیز قبلا فرموده بودند که برای این نوع گوشی ها نرم افزاری به این عنوان طراحی نشده ولی وی ام اس (پست صوتی ) و یا پاسخ توسط اس ام اس پس از ریجت کردن زیاد برایم جالب نبودند مخصوصا (پست صوتی ) که برای تماس گیرندگانی که باهاش آشنا نیستند کمی مشکل است )
3) نرم افزاری جهت ضبط صدا درحال مکالمه (نرم افزار قبلی که امیر خان عزیزم لطف نموده بود رمز و پس می خواست که موجود نبود)
4) انتی ویروس برای گوشی و مموری کارت (نرم افزار مکافی متاپکس عزیز برایم گذاشت خوبه ولی چطوری آپدیتش کنم و اگر بهتر از اون هست برام لطف بفرمائید)
5) قبلا از متاپکس خواستم که همانند آموزش آپدیت نمودن یک راهنمائی کامل و جامع برای استفاده از اینترنت و ایمیل و ام ام اس واسمون بزاره ولی ظاهرا هنوز فرصت پیدا نکردند آخه من بخاطر استفاده شبانه روزی از اینترنت رفتم یه خط دائمی ارانسل هم گرفتم البته هنوز دستم نرسیده ولی فکر کنم دیگه باید این هفته برسه از نوع خط رزو طلائی که شمارش با خط دولتیم یکی هستش واسه همین خیلی به اینترنت و ایمیل (ایمیل از قسمت اس ام اس ) نیازمندم واگه لطف کنین راهنمای کامل و جامع استفاده از این موارد رو واسمون بزارین
6)اگه نرم افزاری برای استفاده نمودن از فلش دوربین بجای چراغ قوه مثل سری های w و k وجود داره ممنون می شم واسم بزارین آخه حتما باید رفت تو قسمت دوربین بعد فلشو روشن کرد و همش دستم رو دکمه دوربین باشه تا چراغه خاموش نشه
7)راستی در w550i می شد وقتی کسی بقلت نشسته و داره صحبت می کنه صداشو یواشکی ضبط نمود البته اگه ضبط صدارو می ذاشتیم تو میانبرش با یک کلیک رو فلش می شد خودش شروع به ضبط می کرد ولی تو p حتما باید بعد از وارد شدن به قسمت ضبط بری رو نیو و اوکی کنی !!!!!!!!!!
از حوصلتون و پاسخگویی کامل و جامعتان ممنونم /خسته نباشی/ موفق باشیدو پیروز وسلامت / یا حق / بدرود/
========================
فریاد یک روزنامه نگار ج.ان
ببینیدو نظر دهید و معرفی نمائید
چه جوري بايد از Gprs استفاده كنم؟؟
باید اپراتور این سرویس رو ساپورت کنه اپراتور شما چیه ؟
ايرانسل.نقل قول:
چه جوري بايد گوشي رو تنظيم كنم؟
سوالات من هم بود ! اين پاييني رو هم قبلا مطرح كرده بودم شرمنده كه يكم اماتوري هست !نقل قول:
اون مشكلي كه مطرح كرده بودم (صفحه 188 ) حل شد اون كريستال عربيك رو ديسيبل كردم مشكل حل شد حالا چه جوري بايد انيستال كنم كسي ميدونه اگه ممكنه يه برنامه بهتر براي فارسي نويسي به من معرفي كنيد !نقل قول:
چه جوري اهنگ هشدار مسيج ها رو تعقيير بدم !؟
برو تو خود سایتش irancell.irنقل قول:
اونجا خودش نوشته:8::8::21::21:کد:http://irancell.ir/Layer2/?id=73
عزیز فونت عربی هست نه فارسی مگه فونت فارسی هم هست ؟؟؟نقل قول:
یه اس ام اس باید بزنی به شماره 141 تا یه فایل برات اس ام اس کنه بعد اون فایل رو باز می کنی و استفاده میکنی اگه بخوای به صورت دستی تنظیم کنی خیلی درد سر دارهنقل قول:
میتونین وقتی دکمه دوربین رو واسه روشن نگه داشتن فلاش نگه می دارین برین رو فیلم برداری . اینجوری فلاش روشن می مونه که اگه دوباره رو عکس برین هم روشنمی مونه .نقل قول:
از همه راحت تر زدن این کد هست :نقل قول:
ستاره 130 ستاره 3 ستاره 5 مربع
ستاره : *
مربع : #
که بعدش باید send کنی ( واسه p990 )
بعدش هم تنظیمات مثه بقیه روش ها به صورت اس ام اس واست فرستاده میشه که باید ذخیره ش کنی
خب چار پنج ماهه دیگه هم برای irtci ها هم gprs وصل می کنن ما از این نعمت که الان بی بهره هستیم
ما که چشممون آب نمی خوره . البته الان هم میشه gprs رو فعال کرد ولی اینجوری که من شنیدم اصلا نمی ارزه و سرعتش وحشتناک پایینه . بازم دم ایرانسل گرم:10:نقل قول:
آره من هم موافقم 10 هزار تومن پول بدی با اون سرعت آشغال ولی باز از هیچی هم بهتره نه ؟
نقل قول:
از شما دو دوست عزيز ممنونم.نقل قول:
درست شد و تا الان هم 4 ساعت از اين سرويس استفاده كردم ولي چيزي از اعتبار سيم كارتم كم نشده مگه مجانيه؟؟؟؟
از کدوم سیم ها مگه داری
من که فک نمی کنم از اعتبار سیم کارتت کم بشه
اعتباري ايرانسل.نقل قول:
اگه از اعتبار سيم كارت كم نميشه پس مجانيه؟
والا یکی از فامیلامون داشت واستفاده می کرد دائمی ایرانسل ولی انگار مجانی بود
مجانی که نیست. تا اونجایی که من استفاده کردم فکر کنم هر kb بر ثانیه حدودای 20 تومان دربیاد.نقل قول:
بهتره دیگه درباره ایرانسل حرف نزنیم آخه همونطور که می دونیم اینجا کلوپ p990 هست .
با تشکر
سلام همگی خسته نباشید
دوستان بنده یه مشکل با ال سیدی p990 دارم .چند روز پیش چسب روی ال سی دی رو تهیه کردم .فروشنده گفت که این طرق باید به جای طرق قبلی بنشیند .شما باید اون طرق قبلی رو جدا و این طرق را بچسبانید .این بودکه شروع کردم قاب رو باز کردم وطرق روجداکردم با کندن طرق متوجه شدم که گویا ماده ای بین این دوبوده که باعث میشدارتباط بین قلم و صفحه نوری ایجاد بشه و باگذاشتن طرق جدید نشد.:41:
اگر کسی از دوستان این مشکل رو میتونه حل بکنه .ممننون میشوم عنوان کند.:10:
عجب افتزاحی اون منظورش چسب روی خود LCD بود نه LCD(اصلا نیازی نبود قاب رو باز کنی)نقل قول:
حالا تا صدمات بیشتری به LCD وارد نشده ببر یه تعمیرکاره مجرب تعمیر کنه
انشاالله درست شه
والا من اینجا تو یزد آنتن gprs روروی گوشیم دارم ولی میگه که تنظیم درست نیست .نقل قول:
منظور نه اینکه قطع باشه . یعنی وصله ولی تنظیم نیست .
حالا همون . منظور همون فونتی هست که واسه گرفتن مسیج فارسی رو گوشی میریزی !نقل قول:
Sony Ericsson P990 has been FCC approved
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] has just been approved by the FCC agency. This usually means that the phone is just about to start shipping. In the meantime you can visit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to check internal and extenal photos and download the Users Manual.
کد:http://www.allaboutsymbian.com/software/morephones.php
این سایته خیلی برنامه توش هست ولی پولیه .
خوبیش اینه که میشه اسم برنامه ها رو پیدا کرد بعد واسه کرکش سرچ کرد.
کد:http://www.allaboutsymbian.com/software/Sony_Ericsson_P990/
اینم فروم هم چیزای زیادی توش هست
کد:http://forum.mypdacafe.com/viewtopic.php?t=15585&start=15
اینم برنامه های خوبی توشه ولی قابل توجه دوستان که باید همش رو بخونن !!!!!!!
کد:http://utilities.pdatopsoft.com/?osid=4
سلام بچه ها یه مدت نبودم ولی از این به بعد سعی میکنم بیشتر بیام
از متاپکس عزیز خواهش میکنم لینک یه سری برنامه های کاربردی جدید که خودش ازش استفاده میکنه رو بزاره تا ما هم استفاده کنیم.ممنون.
راستی میخواستم بدون قلم گوشی چنده قیمتش ؟
راستی من میرم تو رم پوشه resource رو پیدا نمیکنم تا او فونتارو بریزم و sms فارسی ببینم !؟
در ضمن تو این فریمور جدید مشکل ساعت مسیج یا به قولی پیامک درست شد یا نه؟
تو رم گوشی یه سری برنامه هست هیچ کودومو نصب نکنم دیگه چون تریال درسته؟
واسه گوشی ویروس کشم نصب کنم یا نمیخواد ؟اگه میخواد متاپکس و دوستان عزیز لینک شو بزارین ممنون
ببخشین خیلی سوال کردم بازم ممنون
خودت یکی بسازنقل قول: