در ضمن یه سوال دیگه !!!! وردپرس برنامه ی خاصی نداره که بشه به طریقش قالب ایجاد کرد یا توی قالب تغییراتی ایجاد کرد ؟؟؟
یه چیزی مثل فرونت پیج ...؟
در ضمن یه سوال دیگه !!!! وردپرس برنامه ی خاصی نداره که بشه به طریقش قالب ایجاد کرد یا توی قالب تغییراتی ایجاد کرد ؟؟؟
یه چیزی مثل فرونت پیج ...؟
چرا این انجمن اینقدر دیر دیر جواب میده؟
کسی میدونه چه جور من این منو ها رو راست چین کنم؟
کد:www.s-askari.com
با سلام..من یه خرابکاری کردم..میشه کمک کنید
دیروز داشتم تو تنظیمات ورد پرسم ور میرفتم قسمت settingهمون جایی که نوشته title سایتتون چی باشه و اینها دو تا کادر بعدش که دو دوتاش ادرس سایتم بود من اولیشو پاک کردم و یه کلمه نوشتم یهنی فکر کردم اگه اینجا یه چیز بنویسم میشه عنوان سایتم..ولی از اون روزه اصلا نیتونم وارد مدیریت بشم باید چیکار کنم که این گندی که زدم درست بشه
تو چند تا تاپیک سوال میپرسی جوابت رو تو اون یکی تاپیک دادمنقل قول:
دفعه بعد قفل میشه
محمد جان برار این وردپس من پاک قاطیه
تا به حال 3 بار نصبش کردم هر بار بعد از چند مدت ایراد پیدا میکنه و صفحات رو بالا نمیاره
چه کنم؟
کد:http://djh.ir/blog/wp-admin/
سلام ببخشید چطوری میشه ورد پرس رو بعد از نصب فغارسیش کرد؟
سلام
خسته نباشید
لطفا یکی به داد من برسه.
من وقتی سایتم رو که با ووردپرس کار می کنه،باز می کنم،یا وقتی می خوام برای پست مطلب جدید به محیط admin برم،با پیغامی مواجه می شم که از من می خواد یک فایل رو save کنم یا اینکه با یک مرورگر دیگه اونو باز کنم و در نهایت هیچ اتفاقی نمی افته.
به دادم برسید
بدبخت شدم
این هم عکسش!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهای یکی نیست به داد این آدم برسه؟
بابا کمک خواستیم،می دونم امروز سیزده بدره،ولی من به خاطر اعصاب خوردی این سایتم نتونستم برم سیزد8 بدر.
راستی محتویات اون فایله که دانلود میشه اینه
من وقتی سایتم رو باز می کنم عوض اینکه سایت باز بشه یه فایل دانلود میشه با محتویات زیر:
<?php
/**
* Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads
* wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme.
*
* @package WordPress
*/
/**
* Tells WordPress to load the WordPress theme and output it.
*
* @var bool
*/
define('WP_USE_THEMES', true);
/** Loads the WordPress Environment and Template */
require('./wp-blog-header.php');
?>
وقتی هم می خوام وارد قسمت مدیریت و دادن یوزر بسوورد بشم هم یه فایلی مثل همون دانلود می شه.
کمکم کنید.
بزار ببینم
شاید مشکل از تنظیماته مرورگرت باشه
من الان باز کردم بدونه مشکل اومد