راستش ده هزار ضرر میکنم درسته ولی برای مقایسه نیست میخوام بینم چی هست البته امشب قرار بود بگیرم سیصد هزار که جور نشد ولی دنبال دبلیو هشتصد و ده هم هستم که کارکرده نیست یا اگر هم هست ده هزار فقط فرق داره راستش من اصلا گوشی صفر نمیخرم چون هر سه ماه عوض میکنم
این دبلیو هشتصد هم اولین گوشی سونی اریکسون من هست چون قبلش نوکیا 7610_ و 6260_6630_ 6060_ و چهار سال پیش هم 6600 داشتم ولی سونی اریکسون خوشم اومد ولی یه بدی داره اون هم اینکه سونی اریکسون امکاناتش خوبه ولی نوکیا انتن دهیش خوبه
توی سفره خونه هم که بودیم موبایل دوستم n90 هست قسمت آنتن دهیش رو سه بود ولی برای من که گوشیم w800 بود روی صفر وقتی هم زنگ میزد به من میگفت مشترک کورد نظر در دسترس نمیباشد در ضمن اون سفره خونه هم زیر زمینی بود
ولی حالا موندم چون از سونی اریکسون w800 خسته شدم هم قیافش مخصوصا اینکه w700 رو هم که میفروشن فروشش هم زیاده دیگه w800 هم جوات شده دبلیو هشتصدو ده هم کم کم راستش یه گوشی سنگین میخوام منظورم وزنش نیست از نظر قیافه ولی اگر این عکسهایی که شما فرستادی واقعا برای گوشی خودت باشه میتونم بگم یه عکاس حرفه ای هستی ولی دوست من یه مشگلی که داشتم یکی از پست های شما رو خوندم که نوشته بودید قسم خوردید که دوربین w810 از w800 بهتره و بهتر عکس میگیره راستش نوکیا ان 90 خیلی بررگه و ویبره هم نداره و کند کار میکنه خودم شخصا باهاش کار کردم مخصوصا وقتی توی گالری میری ولی این w810 هم چشمم رو گرفت حال معلوم نیست یه کدومشون رو میگیرم آنتن رو مقایسه میکنم اگر یکی بودن W810 رو بر میدارم