سلامنقل قول:
دوست عزیز طبق گفته دوست عزیزم در بالا شما کمتر از 15 گیگابایت نمی تومنی ویستا رو نصب کنید اما میتونید ابتدا sp2 رو روی c نصب کنید و سپس ویستا رو روی d .
موفق باشی .
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز طبق گفته دوست عزیزم در بالا شما کمتر از 15 گیگابایت نمی تومنی ویستا رو نصب کنید اما میتونید ابتدا sp2 رو روی c نصب کنید و سپس ویستا رو روی d .
موفق باشی .
سلام
اولین پست منه
من یه مشکل با ویستا دارم
اونم اینه که توی روم های یاهو Voiceم وصل نمیشه
با ایکس پی مشکل نداشتم . از وقتی ویستا ریختم اینجوریه
کسی مشکل منو داره ؟؟
راه حلش چیه ؟؟
سلام نگاه کنببین کارت صدای شما به طور کامل نصب استنقل قول:
یعنی تمامی امکانات آن یا خیر
برای این کار در کنترل برو و در سیستم نگاه کن ببین علامت سئوال برای درایورهای صدایت نگذاشته است.
سلام
دوستان عزیز
یه مشکل
یه مشکل
یه مشکل
من می خوام کارت گرافیکم ورژن جدیدش رو از اینترنت دانلود کنم از من می پرسه که شما ویندوز ویستای نسخه 32 یا 64 بیتی استفاده می کنین چطور می تونم بفهمم؟؟؟؟؟؟
control panel\ performance information and tools \ view and print details \ system typeنقل قول:
دوست عزیز راه نزدیکترم داره که من الان یادم نیست.
سلام دوستان خوبید
میگم گوشه پایین سمت راست پیش ساعت Dial up روش علامت یه ضربدرهستش میشه کاری کرد واونو ورداشت
دوستانی که هنوزویندوزویستارو Active نکردند یه ندایی بدند تاتوضیح کامل Active کردن ویندوزویستاروبه طورکامل وتست شده روبه صورت PDF بذارم .
با این لینک میتوننید یه ریست تایمر ساده دانلود کنید که با اون میشه بیشتر از سه بار ویستا رو ریست تایم کرد. از کارهای
یکی از دوسنتان داخل ایرانه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی تولبار کلیک راست کنین و از منوی گزینه properties را انتخاب کنین در تب شیت Notification Area گزینه نتورک رو بدون تیک کنین. یا علی!
برای ویستا تم جدیدی غیر از اون تمهای خودش هست؟
راستی من ویستا رو یه سیستم با این مشخصات نصب کرد:
سی پی یو: سلرون 950 مگاهرتز
رم: اس دی رم 384 مگابایت
گرافیک آنبورد 8 مگ رم
با این اوصاف نسخه خانگی ویستا با سرعت خیلی خوبی کار کرد.
فقط ائرو که فعال نشد که طبیعیه ولی همین که نصب شد و کار میکنه خیلی عجیب بود؟!