سلام
تبریک بابت برد شیرینتون
داور در شاهکار بارسلونا تاثیرگذار بود
آبلاردو فرناندز، مدافع سابق بارسا که تا ماه گذشته هدایت خیخون را بر عهده داشت، به صحبت در مورد بازی شب گذشته بارسلونا و پاری سن ژرمن پرداخت.
به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا شب گذشته در نوکمپ موفق شد پاری سن ژرمن را 6-1 شکست داده و ضمن جبران باخت 4-0 بازی رفت، به یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان صعود کند.
آبلاردو در مورد بازی گفت:« روی پنالتی دوم بارسا که منجر به گل پنجم شد، معتقدم هیچ برخوردی بین مارکینیوس و سوارز اتفاق نیفتاد و پنالتی اشتباه بود؛ ولی حتی این تصمیم اشتباه هم نمی تواند کار بزرگ بارسا را تحت الشعاع قرار دهد. معتقدم برای بازگشت های تاریخی، شما به کمی شانس و البته اشتباهات داوری هم نیاز دارید. هنگام بازی بسیار احساسی شده بودم و هیجان بالای داشتم. در جریان مسابقه، لحظاتی خاص و باورنکردنی را تجربه کردم. این بازی به خصوص برای مربیان فوتبال جنبه های آموزشی فراوانی داشت. برای دوستم انریکه بسیار خوشحالم و البته برای امری نیز افسوس خوردم.»
پنالتی جنجالی برای خلق معجزه (عکس)
بارسلونا امشب موفق شد دست به کاری بس بزرگ بزند و شکست 4-0 بازی رفت را با پیروزی 6-1 در بازی برگشت جبران کند.
به گزارش "ورزش سه"، دو گل از 6 گل بارسا از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید که توسط مسی و نیمار به ثمر رسیدند. پنالتی اول با خطای مونیه روی نیمار حادث شد در حالیکه طبق گزارش «آندوخار اولیور»، کارشناس داوری مارکا، مونیه با از دست دادن تعادل خود به زمین خورده بود و این نیمار بود که به مدافع راست پی اس جی برخورد کرد و به عبارتی از حریف پنالتی گرفت.
پنالتی دوم در دقیقه 90 بازی به دست آمد. خطای مارکینیوس روی سوارز پنالتی تشخیص داده شد که این هم پنالتی نبود و داور مرتکب اشتباه شد.
خیلی حرفا شده در مورد داوری که مشکل داشته و قطعا هم داشته
حالا جناب پیکه کجا هستن نظر بدن
اون وقت میگن چرا از بارسلونا بدت میاد:n01:
پ.ن تیم محبوب من منچستر یونایتد هست
هروقت هم یک اشتباه داوری به ضرر بارسایی ها پیش میاد اولین نفر خودشون هستن اعتراض میکنن
بازیکنان بارسا بیشتر بازیگر هستن
نقش آفرینی نیمار و سوارز اسکار میگیره قطعا