بالاخره تونستم از همراه آخر ترابرد کنم به رایتل :n19:
Printable View
بالاخره تونستم از همراه آخر ترابرد کنم به رایتل :n19:
پیام برا شما هم پخش میشه؟نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
چه خوب ، ایشالا که راضی باشی :n06:نقل قول:
منم بعد از اینکه با درخواست قبلیم موافقت نشد ( به دلیل نادرست بودن کد ملی!!! در حالی که درست وارد کردم ) ، دوباره پیش ثبت نام کردم و امروز یه سیم کارت دیگه فرستادن! احتمال زیاد این دفعه اوکی شه ، چون بعد از فرستاده شدن کد ترابرد از 667 ، از همراه اول یه اس ام اس اومد که قوانین ترابرد رو گفته و همچنین تو بخش همراه من وضعیت خطم رو نوشته " قطع جلوگیری از نقل و انتقال "
اپراتور رایتل هم گفت که موافقت شده و منتظر تایید سازمان تنظیم مقرراته که حداکثر 5 روز و 3 ساعت طول میکشه! تو سایت رایتلم زده در حال بررسی توسط سازمان تنظیم مقررات! حالا خدا کنه امروز فردا اوکیش کنن...
ضمن اینکه چند روز پیش یه شکایت از همراه اول بابت کارشکنی هاش تو روند ترابرد ، ثبت کردم که بعد از تماس همراه اول و چرت و پرت گفتناش ، تجدید نظر زدم و ....
ضرب المثل
جنگ فقط دو سردارد : یا پیروزیست ، یا شکست است
یا همراه اول به تنهایی پیروز میشه برمردم با این کارهاش و شکست کل مردم ایران توسط ایشون رقم میخوره
یا همراه اول تبدیل میشه به تنهای اول برای همیشه
اما یه ضرب المثل دیگه وجود داره که بیشتر حقیقت داره
ضرب المثل
عـجیب ترین چـیز در دنیا مـوفقیت احمق و شکست داناست
تا اینجایی که ما دیدیم اینجا همه چی برعکسه و ضرب المثل دوم بیشتر درسته :n13:
بله پخش میشه .. تا کی این پیام رو خط میمونه ؟نقل قول:
من پیش بینی می کنم به زودی این مشکل حل میشه ... فقط همراه اول می خواست حس تنفر برای خودش ایجاد کنه موفق شد ... خیلی دوام نمی یاره این پیامنقل قول:
درخواست ترابرد خط دائمی همراه اول به ایرانسل من هم به خاطر Authentication failure رد شد. هرچند به خاطر بسته های اینترنت ایرانسل می خواستم ترابرد کنم. ولی یکم از ایرانسل می ترسم. می ترسم مثل سیم کارت اعتباریش که الکی از اعتبارش کسر میشه تو دائمیش هم الکی هزینه بتراشه، باز خوبی اعتباری اینه که بیشتر از اعتبارت نمیتونه بخوره ولی تو دایمی یه دفعه آخر برج میبینی 30 تومن قبض اومده برات. برای همین منم بی خیالش شدم.
من که ترابرد کردم و فعلا همچین مشکلی نداره و کاملا داره درست کار می کنه و مبلغ قبض هم فعلا نسبت به همراه اول کاهش پیدا کردهنقل قول:
مبلغ قبض کاهش پیدا کرده ؟
من هم حس می کنم همراه اول دائمی قبض هاش 2 تا 4 برابر واقعی هست چون خودم اعتباری ایرانسل استفاده می کنم هزینم به به اندازه دائمی همراه اول نیست .. یا اصلا رایتل اعتباری رو که یه بار شارژ 2000 تومن کرده بودم خیلی خیلی دیر تموم شد که تغجب کردم
:n04:
دیدم همراه اول برای پیامک های سیستم خودش ( نه تبلیغاتی ) که می فرسته یکی در میون هزینه پیامک می اندازه روی سیمکارت دیگه اعتباری همراه اول که دارم یه بار خودم جمع و تفریق کردم از شارژم :n29: دیدم کم می کنه ..... بعد ایرانسل اعتباری خودم هم از موقع بوق زدن پالس می اندازه نا از موقع برقرای تماس که درست نیست .البته گاهی این مشکل رو داره ... رایتل اعتباری که داشتم فکر کنم حسابش درست باشه ...
من 20000 هزار تومن همراه اول برام قبض میاد بدون نت و خیلی کم استفاده می کنم ...ایرانسل 2000 تومن شارژ می کنم ماهیانه برای صحبت کردن و پیام .... کلا فکر کنم ایرانسلم بیشتر کار می کنه !!! :n03: یه مدت همراه اول دیوانه شده بود و قبض 70 هزار و حتی 200 هزار تومن داده !!!! :n30: gprs رو هم غیر فعال کرده بودم که نگن نت گرفتی !
دوستان بالاخره بعد از گذشت 15 روز که سیم کارت رایتل رو گرفتم و تایید کردم ، تازه الان sms اومد که 1 رو بفرست به 667 :n34:
نمیدونم برای من چرا انقد طول کشید ولی برای خواهرم 1 روز بیشتر طول نکشید تا sms بیاد
حالا چقدر طول میکشه وصل بشه؟