سلام چند وقتیه لرزش صفحه مانیتورم زیاد شده طوری که احساس میکنم صفحه موج داره
میشه بگین باید چیکار کنم اشکال از کارت گرافیک نبود چون من با دو تا سیستم چک کردم
مدل مانیتور من samsung synce master 17940
Printable View
سلام چند وقتیه لرزش صفحه مانیتورم زیاد شده طوری که احساس میکنم صفحه موج داره
میشه بگین باید چیکار کنم اشکال از کارت گرافیک نبود چون من با دو تا سیستم چک کردم
مدل مانیتور من samsung synce master 17940
رو دسکتاپ کلیک راست کن propertis رو بزن. بعدش setting بعدش acvenced بعدشم monitorنقل قول:
اونجا میتونی رفرش ریت مانیتور رو زیاد کنی. البته اون تیک فعال باشه.
نقل قول:
سلام با راهنمایی شما عزیز مشکلم حل شد بسیار بسیار سپاسگزارم
خواهش میکنمنقل قول:
مانیتور شما چیه؟؟
سلام.من ميخواستم بپرسم اصولا در مانيتورهاي 19 اينچ مدل معمولي براي بازي بهتر است يا وايد؟من هر چي ميگردم بنچ ماركي براي رزولوشن هاي وايد 1440 در 900 پيدا نميكنم.كارت گرافيكي كه من ميخوام بخرم8800 gts 512 مگابايت هست كه قراره بياد..تو خود بازي ما كه رزولوشن وايد نداريم.چطور بايد تنظيمش كنيم؟
این تایپیک رو بخوننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=183064&page=4
با سلام خدمت دوستان مانیتورهای جدید سامسونگ توی راهنماش نوشته HD ready آیا این مانیتور فیلمهای آHD را بشرطی که گرافیک من HD TV باشد بخوبی پخش میکند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من یک مانیتور هانسول دارم که صفحه آن از چپ و راست کوچک شده و با تنظیمات مانیتور هم درست نمیشه . کسی میتونه منو راهنمایی کنه چطوری درستش کنم البته بجز بردن پیش تعمیرکار
مانیتور ال سی دی که یه رزولوشن بیشتر نداره hd یه واژه تبلیغاتیه توی مانیتور و گرافیک چون طبیعتا هر چی رزولوشن بالاتر بره تصویر بهتر میشه و یه نوع hd یه در ضمن اگه شما یه رزولوشن استاندارد واید رو بتونید روی کامپیوترتون اجرا کنید انگار یه hd کار کردید.نقل قول:
چند روزه که مانیتور مدل 206bw مشکل پیدا کرده. مشکلش اینه که موقع دیدن فیلم یا کلیپ نمیتونم با تغییر رزولوشن سایز تصویر رو عوض کنم ولی قبلا اینتور نبود و با تنظیم رزولوشن مناسب میتونستم تصویر رو به صورت استاندارد ببینم.و موقع پخش فیلم وقتی اشخاص حرکت میکنن مواج دیده میشن انگار تصویر خودتو در یک آینه موج دار میبینی که با افزایش رزولوشن بد تر میشه. لطفا بنده رو راهنمایی کنید.