کمک دچار بی انگیزگی شده ام چی کار کنم....
Printable View
کمک دچار بی انگیزگی شده ام چی کار کنم....
اینجا جاش نبود ها! :31:نقل قول:
این تاپیک در مورد بدنسازیه...
منظورتون چیه ؟ بی انگیزگی تویه بدنسازی ؟!نقل قول:
آره دیگه دچاربیانگیزگیتو بدنسازیشده ام چیکارکنم دست وپام دیگه به دمبل نمیچسبند؟
خب راهش اینه که یه مدتی به کل از بدنسازی دور باشید !حتی طرف باشگاه هم نرید ! چه وقت تمرین می کنید ؟
همیشه بعد از یه مدت طولانی استراحت مطلق لازمه .
یه سوال برای کسی که می خواهد تازه به بدنسازی رو بیاره مثل پسر خاله ام می خواهد بدونه که برای شروع از چه مکملی یا قرصی استفاده کنه که ضرر نداشته باشه و وزنش هم زیاد بشه ؟
برای شروع توصیه نمیشه با مکمل شروع کرد ! حداقل می بایست یک ماه فعالیت کنن و بعد در این مورد تصمیم بگیرن . اینکه استعداد بدنش در چه حد ؟ آیا واقعا به مکمل و حجم نیاز داره ؟ آیا واقعا می خواد دنبال کنه این رشته رو ؟ صرف استفاده از مکمل نمی تونه تضمین کننده ی چیزی باشه . اگه قرار مکملی استفاده بشه می بایست برنامه ی تمرینی و غذایی مناسبی هم در کنارش باشه تا بیشترین سود و کمترین ضرر رو داشته باشه .
من از داروخانه ویتامین های:منیزیم,سدیم,زینک,کلسیم خریدم برای افزایش قد اما دوز مصرفشو نمیدونم. میشه کمک کنید؟
17 سال(مذکر)
اولین پستم تو این تاپیک :31: ( تازه پیداش کردم اخه )
من خودم تا قبل از ورود به بدنسازی چیزی حدود 60 کیلو بودم وقتی شروع کردم خیلی انگیزم بالا بود بعد از 6 ماه حتی 1 قرص ویتامین هم نخوردم فقط غدا میخوردم وزنم شد 68 تا اون موقع یه دوره رفتم شدم 78 تا :31: الان هم دور رو بر 84 تا هستم
کساییو میبینم که هنوز شروع به باشگاه رفتن نکردن اول مکمل گرفتن اماده این اشتباه وقتی کسی برای اولین با میره باشگاه با هدف اضافه وزن باید چند ماه بدون مکمل کار کنه تا اصطلاحا بدنش تشنه بشه بعد یه دوره برداره که جواب بگیره در غیر اینصورت اگه از روز اول بخواد مکمل بخوره پولشو دور ریخته این تجربه خودم بعد از 2 سال بدنسازی منظم هستش حالا وقت کنم یه عکس از قبل از بدنسازی و الانم میزارم :31:
سلام ودرود ...............
لطفا چند سایت خوب و مفید برای کلیات و اصول مهم بدنسازی معرفی کنید...........که بنامه هم توش داشته باشه.......
از دوستان با تجربه اینجا هم میخوام یه برنامه با مشخصات زیر بدن...............
- در حد امکان سبک اما رو به سخت شدن
- براسه 3 روز در هفته ساعت 7 عصر به بعد
- کار پایکم
- کار رو سینه و شکم و پشت وجلو بازوبیشتر باشه .........
ممنون