سلام
این دو مدل بین مدل های موجود و بحث رقابتی که هست بهترینه. همونطور که خودتون گفتید بین همه تلویزیون های مطرح سال 2014 بهترین هست.
کیفیت w600 اصلا قابل مقایسه با 800 نیست و 600 خیلی از 800 بهتره و خودم به عینه در همه نمایندگی های سونی در خیابان جمهوری با تصاویر یکسان و کنار هم دیدم ( کیفیت منظور شفافیت رنگها و واقعی بودن تصاویر در رنگ ها هست )
به طور کل نمیشه گفت پایین تره. بهتره بگم که W600 فقط تصاویر با کیفیت بالا رو خوب نشون میده همونطور که تلویزیون قبلی هم خوب نشون میداد.
ولی تصاویر مثلا شبکه دیجیتال کشور رو تلویزیون قبلی عالی نشون میداد همون طور که تصاویر کیفیت بالا رو عالی نشون میداد ولی تلویزیون جدید تصاویر شبکه دیجیتال رو خوب نشون نمیده.
الان هر دو تلویزیون ها رو من کناره هم دارم ( تا بعدا یکیشون رو منتقل کنم ) و تفاوت رو با کالیبره و تنظیمات کاملا یکسان دارم میبینم.
همینطور من نور پس زمینه تلویزیون جدید کم کردم تا یک مقدار دیدن تصاویر دیجیتال برام قابل تحمل شده.
در ضمن تلویزیون قدیمی ضخامتش 2 سانتی متر هست از بالا تا پایین و سنگین!
ولی تلویزیون جدید انگار نه انگار LED هست! پلاسما ازین باریکتره!!
در کل هر کس الان بخواد تلویزیون خریداری کنه W600 بهترین گزینه هست و کلا سونی بهترین هست و بی شک در بین تلویزیون های موجود در بازار این تلویزیون عالی هست.