حالا اگر یک ایرانی سرمربی تیم ملی بود همه داشتن فحش میدادن
Printable View
حالا اگر یک ایرانی سرمربی تیم ملی بود همه داشتن فحش میدادن
تو سايت فيفا يكي كامنت گذاشته بود:
Please find a way to kick out these 2 teams out of the world cup from today ... Damn shame match:n02:
یه سوال ...مگه ترکیب ایران لو رفته بود ؟ چرا اون روزنامه نیجریه ای میدونست قراره حقیقی تو دروازه باشه در حالی که ما همه بهش خندیدیم ؟ و این اتفاق هم افتاد
حتما دوست داشتی پرویز مظلومی یا قلعه نوعی یا صمد مرفاوی مربی میبودن ! :n01:نقل قول:
با توجه به اخرین بازی تدارکاتی که با ترینیداد و توباگو برگزار کردیم و حقیقی تو دروازه بود این پیش بینی انجام شد .نقل قول:
یه سوال ...مگه ترکیب ایران لو رفته بود ؟ چرا اون روزنامه نیجریه ای میدونست قراره حقیقی تو دروازه باشه در حالی که ما همه بهش خندیدیم ؟ و این اتفاق هم افتاد
کی روش در پاسخ به این سؤال که چرا اینقدر خوشحال است گفت: چرا خوشحال نباشم؟ من بازیکنی ندارم که در چلسی، آرسنال و لیورپول بازی کند و ما با شرایط خاص به جام جهانی آمدیم. از این شرایط خوشحالم چون شرایط ما با 31 تیم دیگر یکی نیست.
کنایه چارلتون :n02:
برای رضا ناراحت شدیم چرا که شمار گلهایش در جام جهانی به اندازه کریستیانو رونالدو است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا سبک بازی ایران اینه دیگه. اگه خلعتبری و آزمون بودن شاید یکم هجومی تر و بهتر میشد. بهرحال کی روش اینطوری تصمیم گرفته و شاید بهترین راه بوده. من فقط دلم واسه آمار جام جهانی میسوزه. تا قبل بازی میانگین گلها 3.4 در هر بازی بود. ایران کلی آوردش پایین.:n02:
آخر بازی کی این صحنه رو دید ؟ :n02: ترکیدم از خنده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیروش بازی رو ول کرده بود اینگار. از نیمکت بلند نمیشد :n02:نقل قول:
کلا سبک بازی ایران اینه دیگه. اگه خلعتبری و آزمون بودن شاید یکم هجومی تر و بهتر میشد. بهرحال کی روش اینطوری تصمیم گرفته و شاید بهترین راه بوده. من فقط دلم واسه آمار جام جهانی میسوزه. تا قبل بازی میانگین گلها 3.4 در هر بازی بود. ایران کلی آوردش پایین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایران :
1- اولین تساوی جام
2- اولین بازی بدون گل !
کلا توی چیزای مزخرف رکورد های خوبی میزنیم.