اگه چیزی بخواد تست بشه مسلما باید ثبت بشه واسه همین از تست فیلم میگیرن عزیز
Printable View
اگه چیزی بخواد تست بشه مسلما باید ثبت بشه واسه همین از تست فیلم میگیرن عزیز
باید قبول کرد که سامسونگ زیاد روی این گوشی وقت نذاشته
دوست عزیز برای تست فیلم میگیرن.دوستمون فرمودن گوشی از دست طرف میفته دوتیکه میشه، در این مورد بنده عرض کردم.به نظر شما این جمله به تست میخوره؟!!! :n02::11:نقل قول:
سلام.نقل قول:
هنوز اونقدری با این گوشی کار نکردم که بتونم نظر بدم.(هنوز نگرفتمش).:11:
من متاسفانه کمترین دقت رو روی نگه داری از گوشی دارم و مکس خدا بیامرزم رو تیکه پاره کردم. ولی اس4 نسبت به ظرافت اس 3 . خیلی خیلی بهتره. تا حالا چندین بار پخش موزاییک شده. اونم به صورت اوریب. ولی مشکلی براش پیش نیومده.
راستی رام امگا( یا همچین چیزی. یادم نیست) نصب کردم.
مصرف باتریش عالیه ولی یکم باگ داره. قشنگ با این 2 روزو میزنم تو گوشش:دی
فکر کنم امیر باشه اسمت رفیق ، میخواستی یه envy 15 بگیری قبلا ، البته اگه اشتباه نکرده باشم
به هر حال ممنون از راهنمایی
اگه اس 3 تو ضربه مقاوم بوده صد در صد این هم همونطوره . در کل خشم اومده ازش و گوشیو تو دست گرفتم خیلی خوش دسته ، انشاالله میگیرمش
معمولا اینجور کلیپ ها تست هستند ولی بیخیال بابا ، ایشالله شما هم s4 میگیری حالشو میبری شما هم هرچی دوست داری بخر ولی من بعد از نوت دیگه سمت سامسونگ نخواهم رفت شاید تا زمانی که یه بدنه درست و حسابی نزنه ، حالا بیاین بگین پلی کربناته شصت باز از دستم خورده زمین چیزیش نشده و فلان ولی منی که گوشیمو لای پنبه نگه داشتم زمین هم نخورد تو کاور هم بود و پشت گوشی پر خط و خش شده دلمو زد ولی همون سنسیشن بعد 7/8 ماه بدون کاور و چند بار زمین خوردن حتی یه خش کوچیکم برنداشت و همیشه از لمس کردنش لذت بردم گوشی فقط cpu نیستنقل قول:
صبر کن کرنلهای کاستوم براش بیاد راحت میتونی تا 3 روز شارژ نگه دارینقل قول:
ساختن کرنل واسه s4 کار سختیه امیدوارم دولوپرها تلاششون رو بیشتر کنن:D
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
به روایتی حتی 4 روزنقل قول:
عزیز مگه 1100 ه ؟ :n02:
اگه قیمت جهانیش 579 دلار باشه پس با دلا ر 3500 و حق کمرک و مالیات و ...قیمت 2350 کنونی حباب چندانی نداره ! و نمیشه منتظر افت قابل توجهی بود !
حالا به نظرتون همین هفته بگیرم یا حدود 1 ماهی صبر کنم تا هم سری اول تموم بشه و شاید خود سامسونگ قیمت رو شاید کم کنه؟!