قیمتاش بالا نیست که بیاد پایینترنقل قول:
قیمتاش بالا نیست که بیاد پایینترنقل قول:
دوستانی که میخان بخرن دقت کنن الان با گارانتی تو علائدین زیر 2100 هم گیر میاد
و توی نت هم سایت جریس 2170 میده بقیه هم اکثرا اومدن رو 2200
و البته هنوز هم بسیار گرونه
یادش بخیر نوت 1 چند ماه قبب 800 بود (: و ما هم 1.700 گذاشته بودیم کنار که نوت2 اومد 64 گیگشو بگیریم :دی
فعلا که اوشلوق شده 3100 تومن فکر کنم گوشی هم پایینتر بیاد
دلار 2900نقل قول:
نوت 2 : 1984000 تومان
خبر خوبی بود.نقل قول:
همونطور که قبلاً گفتم هنوز اولشه!
بله . باعث خوشحالی همست. ولی با توجه به شرایط موجود اکثرا میگن دلار زیر 2800 نمیاد . مگر این بانک مرکزی شروع کنه به کم کردن نرخ مبادله ای. راجع به نوت هم خونه آخرش میرسه به 1800 . پایینتر از این بعید میدونم بیاد مگر اینکه اتفاق خاصی بیوفته .نقل قول:
دوستان اگه از هرمزگان سفارش بدم، جنسش خراب باشه چه راهی برای پی گیریش هست؟ اخه چند بار دیدم یارو شاکی بود و عکس های بدی هم بعنوان فحش تو تاپیکش گذاشته بود ظاهرا کسی پی گیری نکرد.
حتی اگه مشکل از اداره ی پست باشه. بازم هیچ کس قبول نمیکنه، درسته؟
مشکلی پیش نمیاد . موبایل چیزی نیست که با پست مثلا ضربه بخوره. حالا باز هارد بود یه چیزی.نقل قول:
آره خداروشکر دلار از 3500 حرکت کرد به 3100 و امشب هم 2850 بودنقل قول:
صرافی جلیلی رو قیمت گرفتم 2850
ولی قیمت بازار نوت2 رو نمیدونم
به قیمت شما استناد میکنم
و امیدوارم به 1.700 هم برسه.. (:
متاسفانه این کاهش قیمت عمرش به یک روز هم نرسید ! قیمت ها در حال بالا رفتن هست. امیدوارم باز فردا شاهد کاهش باشیم .نقل قول:
نوت 2 : 2009000 تومان
هنوز برای قضاوت نرخ ارز و قیمت ها زوده. نرخ ها همیشه نوسان داره و در اصل باید در یک بازه ی حداقل دو هفته ای بسنجید نه ظرف چند ساعت.
راستی. کسی از دوستان که رام کاستوم ریخته وضعیت صدای فیلمبرداریش بهبود پیدا نکرده؟
اون صدای فیلمبرداری توی طبیعت و گله ی گوسفند.... مربوط به مقایسه ی صدای دقیق نوت1 و صدای بشدت محو نوت2 که خیلی نا امید کننده بود.
ببینید تنظیمی برای بوستر میکروفن چه در قسمت تن چه جای دیگه ندارید که وضع رو مقداری بهتر کنه؟
واقعاً توقع چنین چیزی رو دیگه نداشتم.