داداش اولش سختهنقل قول:
باید ماشین رو اسپرت کنی تا هندلینگ و کنترل ماشین خوب بشه
من الان ماست وانتد 2 هستم و پاگانی رو هم گرفتم، فقط 1 دونه دیگه مونده ، اولش فکر میکردم سخته اما جلو رفتم دستم بهش افتاد
Printable View
داداش اولش سختهنقل قول:
باید ماشین رو اسپرت کنی تا هندلینگ و کنترل ماشین خوب بشه
من الان ماست وانتد 2 هستم و پاگانی رو هم گرفتم، فقط 1 دونه دیگه مونده ، اولش فکر میکردم سخته اما جلو رفتم دستم بهش افتاد
دوستان مورسیه الگو که تو بازی نیست!
اه!
بابا من کلی عشق مورسیه الگو بودم!
اونتادور تو خیابونا مشاهده نشده؟
این دیگه چه جور بازی ایه . گیم پلیش مشکلی ندارم اما هنوز تو بازی دارم گیج میزنم
اول بازی که یک ماشینه در پیت بهت میده و میبرت تو مسابقه که اول هم شدم . اما بعدش تا الان دوتا مسابقه بیشتر ندادم اما تقریبا 20 تا ماشین تا حالا تو خیابون پیدا کردم . کلا هدف توی این بازی چیه . لااقل توی HP هدف این بود که همین جور مسابقه بدی و طلا بگیری اما اینجا نمیدونی باید چه کار بکنی .
من الان گالاردو رو مثلا پیدا کردم اما مسابقه که میدم به شدت سخته مسابقه اش . بعد در ضمن چرا وقتی مسابقه اول رو بردم دیگه نمیتونم اون قطعات رو روی ماشینهای دیگه بزارم و باید حتما اون مسابقه رو دوباره برم ؟
خدا رو شکر دست فرمونش دستم اومده و خوب میرم . تنها مشکلی که توی مسابقات دارم اینه که مسیرهای خارج از مسیر مسابقه رو نمیبندن و اگه اشتباه بری باید کلا مسابقه رو از اول بیاری .
مورسیالوگو هستنقل قول:
من با مک لارن بازی کردم
تو یکی از مسابقاتم مورسیالوگو و بوگاتی رو دیدم
خدا رو شکر
اونتادور هم که گرفتم
بریم برای بوگاتی ویرون :دی
تمومش کردم .............
در کل بازی بدی نبود ، ولی مشکلاتی هم داشت
1- تیونینگ بادی کیت نداشت و تو گاراژ هم نبود
2- فریم بسیار پایین که گرافیک خفن میخواست
3-کوتاه بودن مراحل
سلام
با چه دستوری وقتی میام تو Desktop دوباره بازی رو full screen کنم ؟
با Alt+Enterنقل قول:
ظاهرا 90 درصد تمرکز سازنده ها روی multiplayer بوده. بازی کوتاه و داستان نداره چون اصلا هدف سازنده ها طرح یه داستان و گیم پلی طولانی واسه singleplayer نبوده. هدف اینه ماشینتو انتخاب کنی سطحشو ببری بالا بعد شروع کنی به مسابقه دادن با بقیه.
خوب اقا ما هم بازی رو تموم کردیم با اجازه :دی
هندلینگ بازی با اسپورت کردنش درست میشه
یه اشتباهش این بود که sp کسب کردن خیلی اسون بودش که نباید اینجوری باشه
یکی از کاراش عین gta sa بود اونم این بود که دقیقا سر 4 راه که میخواستی رد بشی یه ماشین جلوت هست همیشه :sq_2:
تصادفاشم خیلی الکی الکی ساخته
اینم ایرادای بازی از نظر ما :دی