فرگوسن: کلورلی می تواند گلهای بیشتری برای ما بزند
سرمربی شیاطین سرخ از نمایش قابل قبول کلورلی در ترکیب تیمش در بازی با ساندرلند راضی و خوشحال است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - سرالکس فرگوسن، سرمربی باتجربه شیاطین سرخ در صحبت هایی از گلزنی تام کلورلی در بازی شنبه شب این تیم مقابل ساندرلند که با برد1-3 شیاطین سرخ به پایان رسید ابراز خوشحالی کرد.بعد از اتمام این بازی فرگوسن به این نکته اشاره کرد که کلورلی با وجودی که دومین فصل حضورش در رختکن منچستررا سپری می کند، مهارتهای کافی برای به ثمر رساندن گلهای بیشتری دارد.فرگوسن در پایان بازی به اسکای سپورتس نیوز گفت:« کلورلی گلهای خوبی می زند. او به عنوان یک بازیکن جوان، همیشه گلهایی در دست و بالش دارد. ضربه تمام کننده خوبی در بازی شنبه شب زد. او این فصل دو گل زده و من واقعا توقع گلهای بیشتری از او دارم؛ چون او یک تمام کننده به تمام معناست.»
این سرمربی 70 ساله در ادامه به همکاری خوب میان مایکل کریک و کلورلی در زمین مسابقه اشاره کرد و گفت:« هفته پیش مقابل منچسترسیتی این دو بازیکن همکاری فوق العاده ای با هم داشتند و در بازی شنبه مقابل ساندرلند هم فوق العاده بودند. این دست مرا بازتر می کذارد؛ چون بعضی ها می گویند که ما در خط میانی، بازیکنان زیادی نداریم ولی ما پل اسکولز، رایان گیگز، دارن فلچر، کریک، کلورلی و اندرسون را داریم؛ پس اوضاع ما زیاد هم بد نیست.»
سرالکس از نمایش شاگردانش در بازی شنبه شب ابراز رضایت کرد و البته به تهدیدهایی که شاگردان مارتین اونیل در نیمه دوم بازی ایجاد کردند هم اشاره کرد و گفت:« فوتبال بی نظیری بود. دقایقی از بازی، فوق العاده بود. یک بازی ترکیبی ، با پاسکاری های فراوان.. دومین گل کاملا نشان دهنده این بود. من نمی دانم که در دقایق پایانی، ما بیش از حد خونسرد بودیم یا اینکه ساندرلند بازی تهاجمی تری را در 20 دقیقه پایانی ارائه می داد.ولی آنها دو یا سه موقعیت خوب داشتند و خیلی خوب بازی کردند. من از کسب این نتیجه راضی و خوشحالم. به علاوه خوشحالم که بردیم ولی فکر می کنم می بایست گلهای بیشتری می زدیم. البته نباید فراموش کرد که ساندرلند هم شانه به شانه ما پیش می آمد.»
نمانیا ویدیچ بعد از سپری کردن روزهای سخت مصدومیت از ناحیه زانو،درنیمه دوم بازی برای منچستربه میدان رفت و فرگوسن در این باره گفت:« خیلی خوب است که ویدیچ برگشته و حالا تمام مدافعان ما آماده هستند. حق انتخاب میان مدافعان، قطعا به ما کمک خواهد کرد.حالا باید با ثبات رو به جلو حرکت کنیم و امیدواریم که این روزهای خوش به همین ترتیب ادامه پیدا کند.
---------------------------------------------------
در ضمن SAF هرگونه خرید زمستانی رو رد کرد همون طور که انتظار می رفت