درود.
خب ، منم به همه ی دوستان عزیز تبریک میگم.
بردیم ها :دی ولی به نظرم خیلی دست کم گرفتند ؛ چون حقیقتا بازیکن ها آزاد بودند.
اول بازی اصلا خوب نبودیم ، کاملا ناهماهنگ ؛ چند مدت بود همیشه همون اول گل میزدیم اما این سری برعکس شد. به هر حال اینم از برکات تعطیلی های تحمیلی کیروش خان هست.
نکته ی خیلی مهم اینجاست:
اینکه ذوب آهن خطا کرد و 9 نفره شد ؛ مشکل ما هست؟ نه نیست به خدا. تازه نقطه ی قوت ما هم هست، میخواستند موقعیت های صد در صد رو از ما نگیرند. همیشه فوتبال هستش و این اتفاقات ؛ همونطور که ما هم با یه گل به خودی مسخره ؛ کارمون به باریکی کشیده شد.
گفتم نقطه ی قوت ما بود اخراج ها چون قبل از اخراج هم به نظرم بعد گل ها خوب شروع کردیم به حمله ؛ همین هم برای نشونه اش کافیه که جلوی تیمی که فقط داشت دفاع میکرد، علاوه بر حمله های دیگه مون ، شما 2 بار تگ به گل (دیگه دومی که اصلا هیچی) منجر به اخراج میشی و این خودش نشونه ی خوبی هست.
بعد از اخراج گفتم خب خدا رو شکر ؛ بازی دفاعی ذوب آهنی ها داشت میرفت روی مخ و 9 نفره شدنشون خوبه :) اما بعد از اون طرف خودی ها رفتند روی مخ :دی
بگذریم از این موضوع.
خوشحالم برای خودمون ؛ چون پرسپولیس برد و این کمک میکنه به روند خوب قبلمون، روندی که البته اگر آقای کیروش بگذارند. ضمن اینکه فاصلمون کم شد با صدر.
خوشحالم برای گردان ؛ چون واقعا بی انصافی بود که توی بازگشتش، یه همچین بلاهایی مثل شوتی که هزار بار دیگه هم بزنند، اون طوری نمیشه یا یه گل به خودی سرش بیاد. از همون اول هم از طرز گرفتن توپ هاش کاملا مشخص بود که چقدر فشار و استرس روش هست.
و خوشحالم برای مهدی مهدوی کیا :40: ؛ ابر مرد پرسپولیس ؛ کسی که میدونم غیرت بی نهایتش بعد از بازی اذیتش میکرد. مهدی کسی بود که استارت های دقایق وقت اضافه اش و این غیرتش توی استارت هاش ؛ باعث شد از ته دل به جای حرص خوردن ، آرزو و دعا کنم برای گل زدن و به نظرم بازی عالیش رو با آرامش خیال تموم کرد ؛ یک سانتر دیدنی که فقط و فقط از خودش بر میاد.
کریم هم خوب بود ، خوب بازی کرد و یه گل حساس ؛ نوروزی هم خوب بود ، 2 تا اخراجی گرفت ؛ نوری هم که کاملا پیدا بود از اون آب ها نخورده :دی البته نقی زاده رو هم نباید ازش بگذریم ، انصافا بازیکن خوبی نشون داده ؛ همونطور که ماهینی جای حرف نمیگذاره ، به نظرم کیروش خان باید بهتر فکر کنه در موردش. بنگر هم به نظرم به خاطر روحیه ای که گرفته بود ؛ امروز بهتر از سید جلال (که اونم خوب بود) عمل کرد ، تکل هاش توی نیمه ی دوم ، جلوی همه ی ضد حمله ها رو گرفت.
به هر حال ؛ خوشحالم اتفاقات هر طور که افتاد ؛ باعث شد که پرسپولیس روند خوب و نتیجه گراش نسبت به این تعطیلی های بی فایده رو ادامه داد.
شاد و پیروز و سربلند باشید.